Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
nasla sam svoj vertex na 19,53 vage u VI kuci koji pravi vrlo lepe aspekte - sekstile sa nat. mesecom i nat merkurom i trigone sa nat. venerom i nat. saturnom i jedino opozicija kiron
medjurim teske planete pluton i uran su vec presle preko vertexa u ranom detinjstvu
veci deo planeta ce uskoro prelaziti preko antivertexa u 12 kuci, znaci li to da ce ljudi uglavnom izlaziti iz mog zivota
kada mogu da ocekujem neku bitniju aktivaciju vertexa u svom zivotu
nasla sam svoj vertex na 19,53 vage u VI kuci koji pravi vrlo lepe aspekte - sekstile sa nat. mesecom i nat merkurom i trigone sa nat. venerom i nat. saturnom i jedino opozicija kiron
medjurim teske planete pluton i uran su vec presle preko vertexa u ranom detinjstvu
veci deo planeta ce uskoro prelaziti preko antivertexa u 12 kuci, znaci li to da ce ljudi uglavnom izlaziti iz mog zivota
kada mogu da ocekujem neku bitniju aktivaciju vertexa u svom zivotu
Pri svakom tranzitu bilo koje planete nad njim ili progresivne planete moze ti doneti ako ne princa bar konje
Quote:
Originally Posted by mia2432
da, i još jedna stvar: verteks 23:02 djevica radi 180 sa točkom karme u ribama? Što to znači: kako tumačiti ovaj aspekt?
Nema tj nije bas prouceno to znacenje ili je meni nepoznato verteks se aktivira samo tranzitima ili progresijama planeta preko te tacke i tada mogu nastati preokreti u nasim zivotima,naravno ne uvek jer bi nam se zavrtelo u glavi od silnog okretanja...........
da bilo koja planeta moze aktivirati tu tacku dalje prati simboliku planete koja moze odrediti bliza desavanja ili dogadjanja
Vlada ti 1. i 6. kucom a nalazi se u 12-oj, moguce da si obavila razgovor o poslu sa nekim ili srela nekog sa kojim ces kasnije zajedno raditi ili nista od toga.opet ce mars tuda proci
Vlada ti 1. i 6. kucom a nalazi se u 12-oj, moguce da si obavila razgovor o poslu sa nekim ili srela nekog sa kojim ces kasnije zajedno raditi ili nista od toga.opet ce mars tuda proci
Palo mi je na pamet posto je sesta, kao posao...ali nije! Mozda ce tek da dodje...
mandrak
meni je vertex na 6 skorpije, a po primarnim direkcijama jupiter je bas u konjukciji sa njim
jel to znaci da ce i meni neki konj u skorije vreme...
samo da dodam, moj "konj" je vec prosao i otisao , promene kojima se ja nadam uz pomoc vertexa vise su vezane za posao, karijeru, uspeh, novac, selidbu
"Princa" retko ko i ceka a i ja mu se vise ne nadam
mandrak
meni je vertex na 6 skorpije, a po primarnim direkcijama jupiter je bas u konjukciji sa njim
jel to znaci da ce i meni neki konj u skorije vreme...
Medju clanovima porodice uvek postoji veza vertex,ic mc sa nekim planetama cak su uglavnom egzaktne konjukcije naravno kao i kod karmickih vetza.a uran ce bas doneti nesto ali pogledaj i ostale mogucnosti koje ti nude tranziti ili progresije,posto je to u 6 polju moguce je da ces sresti osobu na poslu koja moze promeniti tvoje poglede na svet i time i sudbinu preokrenuti...
Ima li netko iskustva s prelaskom smč preko verteksa ?
Ustanovih da je pre tacno sedam godina meni SMC bio na Vertexu...i uz silan trud da se setim da li se neko ili nesto pametno desilo tada ..nich..kod mene nista nije uradio.