Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Elza, ja nisam lijecnik, fizioterapiju zavrsavam, imam jos rad braniti.Smatram da sam losa u tom poslu,dobra sam sta se teorije tice,ali nisam nesto mastovita sta se tice smisljanja terapijskih vjezbi i sl.Moram priznati da me ni ne ispunjava taj posao,stovise - jako me crpi i ne volim ga.Tako se poslozilo da sam isla i u tu srednju i na faks,imam pred sobom jos dvije godine. Rekla sam bas da sam upisala pravni fakultet,u toj bransi se vidim.
Moja 6. kuca je izrazito vodolijska. Cela je u Vodoliji, Uran je na samom vrhu kuce u Vodoliji. Najbitniji aspekt mu je 90 Ve u Vagi. Pretpostavljam da bih trebala da imam nekih problema sa nervima, ali toga nema bar za sada. Do sad su mi najveci problem predstavljale alergije, disajni putevi i kicma.