Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
On ce sam doci tebi i divno cete se slagati,ne zna se sta je bolje,da li sama komunikacija ili seks ili emocije.To je sudbinski partner,onaj koji je za tebe predodredjen u ovom zivotu.Nema veze sto je vladar 9 mars,on ima divne aspekte,to je vredan i radan covek,koji se precizno izrazava i ne siri mnogo pricu,a ume da bude i ostar,covek koji ima puno energije,covek koji je autoritet medju poznanicima i ugledan radnik,mislim da je mozda neki zanatlija,da pruza neke usluge.A ipak,pored svega je emotivan.Napred u drugi brak,ako se ovaj dejvison dole odnosi na njega,to je to.
Ma nije ..ovaj dole je moj muz. 20 godina sestro .Ko dete mi je. Nego se ja tesim da ce biti mozda jos.....venera u skorpiji, pluton konjSunce.Znas nasta mislim.
Ma nije ..ovaj dole je moj muz. 20 godina sestro .Ko dete mi je. Nego se ja tesim da ce biti mozda jos.....venera u skorpiji, pluton konjSunce.Znas nasta mislim.
HOCE.Nadam se da je situiran dobro,bice svega.....Sve ce da se odigra kao po scenariju.
P.S.Imas i u solaru ljubav ove godine sa puta,mozda neko osvezenje....
a kod mene vladar 9 je saturn (jarac, vrh polja) u mom 5tom, ali skoro celo polje mi je u vodoliji -> uran u mom 6 polju, kako sad ovo da "sklopim" a valjda ce da dodje neke godine i do drugog braka, ma mora da dodje
Prvo moras da potrosis sedmu za prvi brak da bi uopste doslo do drugog ,a zanimljivo je da ce oni tebe odvojiti zapravo bice strasno vezani za tebe ili strasno vezan sta pricam.Moje dete ima slican aspekt pa se i za njega bojim da ce morati da mu se nacrta da bi video da ga neko voli i zeli.
Interesuje me jesu li te zvali da dodjes kod nekog u inostranstvo i jesuli ti roditelji govorili samo ti studiraj i mozes ovo ili ono ako zelis a ti pojma nisi imala sta bi ukoliko nije novinarstvo ili turizam.Pogresila sam ovo moze biti neki tradicionalni fakultet stari.
Tesko meni bas sam matora pa brkam ali vazi za princes ona je rodjena 23.12. kad i moj sin malo je starija.Zbog toga sam mozda i malo subjektivna ljubi ih majka.
Prvo moras da potrosis sedmu za prvi brak da bi uopste doslo do drugog ,a zanimljivo je da ce oni tebe odvojiti zapravo bice strasno vezani za tebe ili strasno vezan sta pricam.Moje dete ima slican aspekt pa se i za njega bojim da ce morati da mu se nacrta da bi video da ga neko voli i zeli.
Interesuje me jesu li te zvali da dodjes kod nekog u inostranstvo i jesuli ti roditelji govorili samo ti studiraj i mozes ovo ili ono ako zelis a ti pojma nisi imala sta bi ukoliko nije novinarstvo ili turizam.Pogresila sam ovo moze biti neki tradicionalni fakultet stari.
Bravo Zoko htela novinarstvo,zavrsila politikoloski smer na istom fakultetu.
I za ovo si u pravu,neko treba da mi nacrta da bih ja tek tada videla da mu se svidjam.
,neko treba da mi nacrta da bih ja tek tada videla da mu se svidjam.
hehehe, povuceme ovaj deo recenice te se zaustvih odje... nekako mi to poznatoooo, aiiiii
i onda vidim da imamo vrlo slican raspored kuca, naravno (isti podznak), a i jos ponesto...
nego, nisam ukacila na koji je aspekt zoka mislila...