Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Molim vas, recite mi da li cu uopste uspeti da se uzdignem malo vise u polju karijere, posto sam stagnirala vec par godina ... mislim da nisam jos dostigla svoj maksimum! A nikako da se trgnem ili da krenem u nove osvajacke poduhvate! Nesto sam izgubila motivaciju, fali mi podstrek ..
Ovde bi mogla biti interesantna prica da radis sa nekim prijateljem neki biznis koji moze i od kuce a da se odnosi i na rad sa inostranstvom ali si ti onda posrednik.
U 10. kuci Ovo su osobe karijeristi,mogu imati uspeha u diplomatiji,bilo kakvom intelektualnom radu ili trgovini..Moguce su ceste promene poslova,karijere pa i statusa.Imaju dobru komunikaciju sa jednim od roditelja.
Sa Merkurom u 10. kuci mogu ovo da potvrdim ............... osim dela o diplomatiji
Vrh 10. kuce mi je u znaku strelca, vladar jupiter i 9. kuci u skorpiji.
U 10. kuci imam sunce, merkur, uran i veneru. svi su u znaku strelca.
Da li bi neko mogao malo da prokomentarise???
E sad, ako me moja memorija sluzhi, ti si ona cura shto oce da zavrshi fax, a udata je, a ima i decu, i tako sve neshto zhonglira izmedju kuce i faxa? I odlichna je stvar onda taj tvoj JU. Shto bi moj otac rek'o: "nisi se ti meni za dzaba shkolovala". Vladar tvog MC-a je JU, koji je ujedno i vladar 2. kuce, a kako je on u 9. kuci - karijera zavisi direktno od faksa. Vidim mlada si i zelena ko ja, i svaka chast na zhelji da zavrshish sve to, i ni u ludilu ne odustaj od karijere, ni od faxa, jer bi ti lako mogla da radish recimo u nekoj inostranoj banci, ili kao savetnik negde, kako god okrenesh tebi to znanje samo dobro donosi.
ja cu se samo malkice nadovezati na Losty... @andrea imas jako naglaseno 10. polje,pri tom ti je vladar ASC u 10. kuci-to samo govori da mozes imati velikog uspeha u karijeri,i pored toga sto imas decu ti ces u zivotu biti jako okrenuta svojoj profesiji,jer tamo gde je vladar ASC,to je nase polje afirmacije,zelje da zablistamo,takodje u 10. polju ti je i sunce,tako da ja verujem da mozes imati jako zavidnu karijeru...
Vrh 10. kuce mi je u znaku strelca, vladar jupiter i 9. kuci u skorpiji.
U 10. kuci imam sunce, merkur, uran i veneru. svi su u znaku strelca.
Da li bi neko mogao malo da prokomentarise???
Moras se cuvati one price "uspela bih ja da su hteli da me podrze" i cekati da se to desi.U svakom slucaju u odnosu na vecinu ljudi bices veoma uspesna ali da li i zadovoljna.Da bi taj uspeh imao i kvalitet moras dobro da ga osmislis.Ne dozvoli da ti se menja sistem vrednosti svaki cas .Zapisi sta zelis i proveravaj da li ides u pravom smeru sa vremena na vreme.
Za mikicu
Ali zato niko ne moze da dostigne toliku dubinu patnje ,svi ostali samo se ocesu o patnju i vec su crkli tebi ne moze niko nista.Sa godinama si sve jaca.
U mojoj desetoj kuci je retrogradni Neptun u strelcu, da li to moze uticati da me na poslu nece dozivljavati jasno i pravilno ili ima veze sa inostranstvom?
U mojoj desetoj kuci je retrogradni Neptun u strelcu, da li to moze uticati da me na poslu nece dozivljavati jasno i pravilno ili ima veze sa inostranstvom?
Ovakva postavka planeta mami u inostranstvo ,mada se meni bas i ne dopada ideja sem ako ne odes u inostranstvo predstavljeno 12 kucom a to bi bile prekookeanske zemlje.Ovako radije razmisli o kontaktima u smislu komunikacija i eventualno plasmana neceg .
Za posao se moras izboriti mozda da budes sama sebi sef na neki nacin.
Ovakva postavka planeta mami u inostranstvo ,mada se meni bas i ne dopada ideja sem ako ne odes u inostranstvo predstavljeno 12 kucom a to bi bile prekookeanske zemlje.Ovako radije razmisli o kontaktima u smislu komunikacija i eventualno plasmana neceg .
Za posao se moras izboriti mozda da budes sama sebi sef na neki nacin.
Hvala ti na odgovoru. Jeste, mami i imam mogucnost bas u prekookeansku zemlju ali ne znam, jos ne mogu da se odlucim, kad zavrsim fax..videcu..
Tebi puno hvala!
I da, 12. kuca mi je u jarcu a Saturn je u osmoj kuci..
Ja bas i nemam cime da se pohvalim sto se tice desete kuce,ali nista nisam manje ambiciozan,moracu da se izborim za svoje mesto bez pomoci zvezda,sto je mozda nekad i bolje(pustite me da se tesim)
Ako se ne budes bavila necim kreativnim ili bar onim sto jako volis moglo bi se desiti da snove o karijeri zamenis negom sopstvene dece ili da ti karijera BUDE POVEZANA SA DECOM DA IH VASPITAVAS [PROFESOR] ILI CUVAS
Meni 10. kuca pocinje na 7* Blizanaca. Vladar Mer. se nalazi u 9. kuci na 29* Bika i u 60* je sa Sa u 11. kuci na 20* Raka. Ovde (ako se ne varam) jedino Bik ima neke feze sa ekonomijom, a gde je tu banka, krediti, finansije...... Jos su mi rekli, da sobzirom da mi 10. kuca pocinje u Blizancima, treba da imam i neko dodatno zanimanje (tipa neki honorarni posao) kako bi zadovoljila taj dvojni znak?????? Ako neko moze da mi malo pojasni sve ovo.....