24-03-2008, 20:04
|
|
|
Čarobnjak
viksi72 je offline
Registrovan: May 2007
|
Imate, devojke, ovu opciju na Zet 8 programu.
|
|
|
01-09-2008, 20:04
|
|
|
Veštac
marijana511 je offline
Registrovan: Sep 2007
|
Imam jedno pitanje, pokusala sam da pronadjem ovde nesto o tome ali nisam uspela, pa ako negde vec postoji takva prica molim vas da me uputite gde da gledam.
Kada vise planeta od kojih neke medjusobno nisu u kontaktu imaju ekvidistanc na istom stepenu na kom pri tom nema nikakvih planeta, kakva je uloga tog stepena i da li on uopste ima nekakvu ulogu?
Kod mene je situacija da je ekvidistanc za So i Ju na 13 strelca kao i za Ma i PL, dok su kod jedne drugarice cak 3 ekvidistanca u istoj tacki (pri tom nisu u pitanju konjukcije planeta) a na tom mestu nema nikakvih planeta.
|
|
|
01-09-2008, 23:56
|
|
|
Čarobnjak
viksi72 je offline
|
Mari, gledas tranzite planeta kada se nadju na tim tackama, koja planeta staje i povezujes pricu po kucama koje su ukljucene. Trebalo i proveriti i po progresijama da li neka planeta stize na tu tacku, pa onda opet ista prica, kojom kucom vlada, planeta koja je stala i naravno obe planete na cijem se ekvidistancu nalazi treba ukljuciti u pricu. Izvini, ako je s'brda s'dola, ali me ubi temperatura..
|
|
|
 |
|
 |
02-09-2008, 01:43
|
|
|
Čarobnjak
mandrak-21 je offline
Registrovan: Dec 2006
|
Quote:
Originally Posted by marijana511
Imam jedno pitanje, pokusala sam da pronadjem ovde nesto o tome ali nisam uspela, pa ako negde vec postoji takva prica molim vas da me uputite gde da gledam.
Kada vise planeta od kojih neke medjusobno nisu u kontaktu imaju ekvidistanc na istom stepenu na kom pri tom nema nikakvih planeta, kakva je uloga tog stepena i da li on uopste ima nekakvu ulogu?
Kod mene je situacija da je ekvidistanc za So i Ju na 13 strelca kao i za Ma i PL, dok su kod jedne drugarice cak 3 ekvidistanca u istoj tacki (pri tom nisu u pitanju konjukcije planeta) a na tom mestu nema nikakvih planeta.
|
Posmatraj tu tacku kao stelijum tih planeta,i naravno kao sto rece viksi tranzite samo nije isto znacenje kada je sunce tu u tranzitu ili saturn ili nejka druga planeta,isto za taj stepen pogledaj znacenje (sabijski simbol) mozes i druga znacenja tog stepena posmatrati.Jako dobru knjigu o tome je napisao ebertin i zao mi je sto jos uvek ne mogu da je nadjem
|
|
|
 |
13-09-2008, 09:45
|
|
|
Čarobnjak
pepuuu je offline
Registrovan: Sep 2007
|
Ja bi zamolila nekog od članova da mi pomogne  ,
Zanima me SreDnja ToČka između Marsa (vl.7) i Venere (vl.1) na kojoj se nalazi Sunce0Kiron....( Sunce vlada 5.,trudnoće,djeca,ljubav)...?????
Pa ako mi može neko pomoći da shvatim koja je tu poruka,objašnjenje?
(pročitala sam sve o Sunce0Kiron i o Kiron u Lavu)
neobavezni filozofsku dio  ;
-tim više me zanima.....kad pogledan SreDnju ToČku Saturna i Plutona na 12 Vage,koja radi egz.90 na Mjesec...je opasnost neka ženske prirode,pa se odma vraćam na Vladara 5. koji stoji tamo sa Ranom...
-Kad gledam i ovaj aspekt Ve180Ur koji me dosta muči (već svi znaju  ) Srednja Točka tog aspekta je u Lavu (5.kuća) tj., Sunce je dispozitor i tog puta,tog riješenja...
|
|
|
13-09-2008, 20:55
|
|
|
Čarobnjak
zujalica je offline
Registrovan: Feb 2008
|
Quote:
Originally Posted by Shmishonja
Šta su ekvidistanci ? Ekvidistanc predstavlja matematičku sredinu izmedju dve natalne planete :
|
Samo bih pitala, ima li smisla racunati (gledati) srednju tacku izmedju planete i nekog od uglova tj. cvora ? Meni npr. na srednju tacku izmedju Meseca i Dsc pada Saturn, pa na srednju tacku izmedju Venere i SMC pada Asc tj. Ds...
Last edited by zujalica : 13-09-2008 at 21:07.
Reason: ________
|
|
|
05-11-2008, 11:46
|
|
|
Čarobnjak
gita je offline
|
joj ovo je super tema i ne mogu virovati da tek sada na nju nailazim. 
Bravo Shmisho, odlicni textovi, dosta materijala za proucavanje .. 
|
|
|
07-11-2008, 23:45
|
|
|
Obično gatalo
kosooka je offline
Registrovan: Apr 2008
|
Jel moze nek da mi pomogne da i ja nadjem EKV u Zet programu? Hvala
|
|
|
07-11-2008, 23:51
|
|
|
Čarobnjak
viksi72 je offline
|
Kosooka, udjes u tables, onda na list of midpoints, a onda by planets order. Izacice ti cela lista,odnosno sve sto te interesuje.
|
|
|
08-11-2008, 12:07
|
|
|
Obično gatalo
kosooka je offline
Registrovan: Apr 2008
|
Ali Viksi72 , Nema za MC DC Asc Ic Fortuu....Ipak hvala!:d
Kod tebe ima , jel?
|
|
|
08-11-2008, 16:54
|
|
|
Čarobnjak
viksi72 je offline
|
Proverim, pa javljam, jer mi nije na ovom kompu.. Mozda i nema, nisam obracala paznju, najiskrenije.
|
|
|
10-11-2008, 20:46
|
|
|
Čarobnjak
zujalica je offline
|
Quote:
Originally Posted by zujalica
Samo bih pitala, ima li smisla racunati (gledati) srednju tacku izmedju planete i nekog od uglova tj. cvora ? Meni npr. na srednju tacku izmedju Meseca i Dsc pada Saturn, pa na srednju tacku izmedju Venere i SMC pada Asc tj. Ds...
|
E kad sam lepo procitala temu od pocetka, dobih i odgovor...  gledaju se uglovi Asc, Mc, ali opet moram da pitam... Sta je sa Dsc i IC ?
I u ovome sto je Shimsha kuckala, Node se odnosi na koji cvor ? SMC?
|
|
|
|
Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|