ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Sitnice koje kartu čine > Crni Mesec Lilit

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 31-10-2008, 13:39   #151
Vindex777
Švrća

Vindex777 je offline
Registrovan: Oct 2008
Standardno

ovako astro.com je smeće. i to vam odmah kažem. astrologija se uči samostalno a ne način kako to zapadna astrologija predočava. osobno joj nisam sklon.

astro.com čini mi se izbacuje crni lilith, ima tamo neki asteroid Lilith koji totalno treba zanemariti međutim koliko mi je poznato tamni mjesec izbacuje Kepler i Winstar i to ne direktno nego tek kada tražiš da ti izlista pozicije planeta. U Kepleru je to Jacboson Lilith. Njihove efemeride i one od dupora odstupaju do par stupnjeva tako da u konačnoj instanci treba na osnovu iskustva vidjeti da li Lilith radi ili ne.

Ako imaš Sunce do Lilitha i Merkur do Lilitha ne više od 3 stupnja on radi. Teoretsko može on raditi i 5 stupnjeva no ja uzimam do 3.

ako si žensko to bi ti valjda donijelo mnogo perverznjaka u životu i veliku nesigurnost kod donošenja odluka vezanih za polje u kojem se sunce nalazi.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 09-11-2008, 23:30   #152
skorpijica
Čarobnjak

skorpijica's Avatar

skorpijica je offline
Registrovan: Nov 2007
Standardno

imam pitanje u mom horoskopu lilit koji je u 12k pravi 180 sa mojim suncem koje je u 6k........ako neko moye da mi pojasni to
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 10-11-2008, 23:33   #153
selena
Čarobnjak

selena's Avatar

selena je offline
Registrovan: Oct 2007
Standardno

[quote=Vindex777;110254]ovako astro.com je smeće. i to vam odmah kažem. astrologija se uči samostalno a ne način kako to zapadna astrologija predočava. osobno joj nisam sklon.

astro.com čini mi se izbacuje crni lilith, ima tamo neki asteroid Lilith koji totalno treba zanemariti međutim koliko mi je poznato tamni mjesec izbacuje Kepler i Winstar i to ne direktno nego tek kada tražiš da ti izlista pozicije planeta. U Kepleru je to Jacboson Lilith. Njihove efemeride i one od dupora odstupaju do par stupnjeva tako da u konačnoj instanci treba na osnovu iskustva vidjeti da li Lilith radi ili ne.

Ako imaš Sunce do Lilitha i Merkur do Lilitha ne više od 3 stupnja on radi. Teoretsko može on raditi i 5 stupnjeva no ja uzimam do 3.

ako si žensko to bi ti valjda donijelo mnogo perverznjaka u životu i veliku nesigurnost kod donošenja odluka vezanih za polje u kojem se sunce nalazi.

veliš da winstar izbacuje bolje pozicije-imam i njega u 2 varijante i nisam baš u kartama primjetila neku razliku između njega i astrocoma...
samo mi je astro com nekako jednostavnioji i pristupačniji od winstara iako sam do prošle godine radila sam sa winstarom!!!

ok ako je tako gdjbi onda bila moja lilith,jer moja lilith je u vagi u 2 kući na stupanj razlike od merkura i 2 od plutona i mislim da me savršeno opisuje!!!

Old 11-11-2008, 18:13   #154
Vindex
Švrća

Vindex's Avatar

Vindex je offline
Registrovan: Mar 2007
Standardno

kažem ti gledaju se 2 lilith. i ako ti je ovo izbacilo crni mjesec to ima težinu. ali nemoj ići u listu asteroida pa onda upisivati onaj kod da ti izbaci asteroid jer to nema težinu.

problem je kažem što se nigdje ne prikazuje Tamni Lilith.

Old 11-11-2008, 18:16   #155
selena
Čarobnjak

selena's Avatar

selena je offline
Standardno

ne opterečujem se previše asteroidima bar ne zasad dok ne shvatim ostalo,
gledala sam nešto za xenu-tj eris i po tome ispadam čudno biće...tako da se neću zamarati time....
ipak tako promiskuitetna i stalno u lovu nisam!!!!

Old 11-11-2008, 18:52   #156
zujalica
Čarobnjak

zujalica's Avatar

zujalica je offline
Registrovan: Feb 2008
Standardno

Quote:
Originally Posted by Vindex777 VIdi Poruku
ovako astro.com je smeće. i to vam odmah kažem. astrologija se uči samostalno a ne način kako to zapadna astrologija predočava. osobno joj nisam sklon.

Ja ovaj post tek sada vidim, nisam ga mogla otvoriti.
Jesam, zensko sam... bar mi se cini da je tako! I Lilit i Merkur i Sunce i Uran su se smestili na citava 2 stepena, pa bi to kod mene trebalo raditi!
Perverznjaci... fuj... jesu su me jedno vreme neki bolesnici pratili. A nesigurnost u polju gde je Sunce... pa u 10. -dakle karijera... uf... moze se tako reci, treba da presecem neke stvari da bih mogla napredovati, a ja se klackam.

Old 14-11-2008, 00:21   #157
Angliana75
Čarobnjak

Angliana75's Avatar

Angliana75 je offline
Registrovan: Dec 2007
Standardno

nije me nesto posebno zanimao Lilit u natalu dok se nisam iskreno i duboko zainteresovala za svog partnera.......i procitala sam sve o njemu na ovoj temi.......i s punim pravom mogu da vam kazem da sam se potpuno pronasla u tekstovima koje su postavile Merkur i Andreina za Lilit u mom natalu i natalu mog partnera......

ostala sam ovakva ....jer sve sto je u tim tekstovima napisano je zaista tacno.....neverovatno....hvala vam Merkur i Andreina na postavljenim tekstovima

inace moj Lilit je u Ribama na 15 step. u 8.kuci
a mog partnera Lilit je u Devici na 20 step. u 12.kuci....potpuno ga oslikava............a i mene......

Old 15-11-2008, 17:30   #158
*Invisibleshadow*
Švrća

*Invisibleshadow*'s Avatar

*Invisibleshadow* je offline
Registrovan: Jul 2008
Standardno

može mi netko reć koje aspekte pravi http://i387.photobucket.com/albums/o...55186_8523.gif

Old 15-11-2008, 17:34   #159
Angliana75
Čarobnjak

Angliana75's Avatar

Angliana75 je offline
Registrovan: Dec 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by *Invisibleshadow* VIdi Poruku
može mi netko reć koje aspekte pravi http://i387.photobucket.com/albums/o...55186_8523.gif
pa pravi konjukcije sa Uranom ,Neptunom i SMC
a trigon pravi sa Suncem

Old 15-11-2008, 21:09   #160
*Invisibleshadow*
Švrća

*Invisibleshadow*'s Avatar

*Invisibleshadow* je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by Angliana75 VIdi Poruku
pa pravi konjukcije sa Uranom ,Neptunom i SMC
a trigon pravi sa Suncem
a hvala ti ,ne ide meni to (ništa šta ima veze s grafovima )

Old 16-11-2008, 19:09   #161
Bosnian GirL
Švrća

Bosnian GirL's Avatar

Bosnian GirL je offline
Registrovan: Sep 2008
Standardno

moj je u djevici, mislim neaspektovan

Old Juče, 21:17   #162
Vindex
Švrća

Vindex's Avatar

Vindex je offline
Registrovan: Mar 2007
Standardno

nasao sam vam na astro.com sifru za Tamni Mjesec. u kucicu za asteroide upisete h58.

Old Juče, 21:26   #163
selena
Čarobnjak

selena's Avatar

selena je offline
Standardno

ok jeli ta h 48 ili ixion ona tamna lilith-onda sam ja umišljena do neba i u ljubavi sve smo ne normalna jer mi je po ovakvom ta lilith u lavu na 18 stupnjeva i to samo stupanj od SMČ i 3 i nešto sitnoga od venere???jesi li nato mislio

Old Danas, 02:04   #164
d80tod
Švrća

d80tod's Avatar

d80tod je offline
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by Vindex VIdi Poruku
nasao sam vam na astro.com sifru za Tamni Mjesec. u kucicu za asteroide upisete h58.
bolje da ga nisam ni otvarala kada sam videla kakve aspekte pravi
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?c...&asp=0&ast=h58

mesec lilith
Old Danas, 15:00   #165
aziza
Švrća

aziza's Avatar

aziza je offline
Standardno mesec lilith

Zanimljivo - ovaj crni mesec

Ja sam poslusala Vindex-a,ukucala sifru i dobila neku oznaku ,ne znam da li je to to!
U desetom polju u devici ,gde mi je i Lilith u konjukciji sa sev.mesecevim cvorom , gradi aspekt sa kironom iz sedme i uranom na asc !

Jer ovo ima neki smisao!!?