Quote:
Originally Posted by Vindex777
ovako astro.com je smeće. i to vam odmah kažem. astrologija se uči samostalno a ne način kako to zapadna astrologija predočava. osobno joj nisam sklon.
astro.com čini mi se izbacuje crni lilith, ima tamo neki asteroid Lilith koji totalno treba zanemariti međutim koliko mi je poznato tamni mjesec izbacuje Kepler i Winstar i to ne direktno nego tek kada tražiš da ti izlista pozicije planeta. U Kepleru je to Jacboson Lilith. Njihove efemeride i one od dupora odstupaju do par stupnjeva tako da u konačnoj instanci treba na osnovu iskustva vidjeti da li Lilith radi ili ne.
Ako imaš Sunce do Lilitha i Merkur do Lilitha ne više od 3 stupnja on radi. Teoretsko može on raditi i 5 stupnjeva no ja uzimam do 3.
ako si žensko to bi ti valjda donijelo mnogo perverznjaka u životu i veliku nesigurnost kod donošenja odluka vezanih za polje u kojem se sunce nalazi.
|
Ja ovaj post tek sada vidim, nisam ga mogla otvoriti.
Jesam, zensko sam... bar mi se cini da je tako!

I Lilit i Merkur i Sunce i Uran su se smestili na citava 2 stepena, pa bi to kod mene trebalo raditi!
Perverznjaci... fuj... jesu su me jedno vreme neki bolesnici pratili. A nesigurnost u polju gde je Sunce... pa u 10. -dakle karijera... uf... moze se tako reci, treba da presecem neke stvari da bih mogla napredovati, a ja se klackam.