ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Mitologija, snovi, simboli > Astrologija drevnih naroda

Astrologija drevnih naroda Đotiš, kineska astrologija, Indijanska...

Zdravo posetioče!

Predpostavljamo da ste zadovoljni sadržajem na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forumu, međutim još uvek nemate kreiran nalog. Odvojite par minuta vremena,REGISTRUJETE se i dobijete svoj nalog - naravno besplatno! Kao član foruma imaćete potpun pristup svim forumima, svim temama i postovima na forumu, moći ćete da pišete odgovore, pokrećete nove teme, koristite chat, učestvujete u izuzetno zanimljivim diskusijama i još dosta toga. Registrujte se !

Već ste član foruma? Logujte se i nećete više videti ovu poruku na vrhu stranica koje posećujete.

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 09-08-2009, 21:42   #31
Angliana75
Čarobnjak

Angliana75's Avatar

Angliana75 is online now
Registrovan: Dec 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by nervozna VIdi Poruku
viksi i ja se polomismo da objasnimo a ti se ponasas kao da pisemo spanski
znaci sade sati ti nista ne znace ako ne napravis celu natalnu kartu,tvoja je po placidusu,uradila si samo na kojem stepenu ti
je mesec po djotisu,ali potrebno je da se uradi cela natalna karta
jer ti ne znas u kojim poljima ti je ko i na sta se odnosi
pa sto niste odmah rekle da treba da se uradi cela natalna....jesam li ja lepo pitala po kom sistemu??vikzi72 odgovara nema sistema??
nego majke ti kako??

Old 09-08-2009, 21:46   #32
Billy
Čarobnjak

Billy's Avatar

Billy je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by Angliana75 VIdi Poruku
uh...pa nisam znala astrobilly ...bas mi je zao...
meni ovaj period sto je los...tacnije je krenuo nekako od mog rodjendana...je zaista los...samo se nizu neuspesi na svim poljima...a ocekivala sam da ce tek tada da mi krene kad zavrsima fakultet...
elem...sve mi gore i gore iz dana u dan..
ma nesto me totalno lose poslo...
A bi se moglo reći da lavići na ASC vole malo i da drame . Imam takav,pa znam

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 09-08-2009, 21:56   #33
Angliana75
Čarobnjak

Angliana75's Avatar

Angliana75 is online now
Standardno

e jbg...sad ja ispadoh da dramim??
pa nije mi jasno...jos 25.7. lepo izracunam MO po djotisu...i onda kazu e nije to..natalna ti je radjena po placidusu..pa ja lepo pitam pa po kom to sistemu onda se radi..onda kazu nema sistema...pa mi se jos izracuna MO po djotisu..a ja ga vec izracunala ..pa posle kazu opet ma ne,ne..nije to ,nisi ti u sade satima..pa onda opet spominju MO po djotisu i da treba da se uradi natalna...i tako vrzino kolo se napravi iliti ..presipanja iz supljeg u prazno!

i ja dramim???...svasta!
nego ja volim DOKAZE!!!..cinjenicno stanje!

Old 09-08-2009, 21:57   #34
nervozna
Švrća

nervozna's Avatar

nervozna je offline
Registrovan: Apr 2009
Standardno

ako procitas sta sam ja pisala kada sam proverila kod osobe koja se samo bavi djotisom,da ne bi pisala nesto sto nije provereno,videces
da sam odmah napisala da treba da se uradi cela natalna karta jer
su vazna i polja koja Saturn aktivira tokom sade-sati
i da ocekujes konkretne dogadjaje u simbolici polja u kome se Mesec nalazi i snage MO i SA...znaci ne mozes samo odrediti gde ti je samo MO
i primenjivati sade sate na natalnu po placidusu,jer dobijas potpuno novu kartu koju ne mozes da mesas sa klasicnom astrologijom..
tamo imas Samhita,Ganita,Hora...znaci tvom trenutnom neraspolozenju ne mozes pripisivati sade satima jer ni ne znas u kojem ti je polju i na sta ti se konkretno kod tebe odnose isti.

Old 09-08-2009, 22:03   #35
Angliana75
Čarobnjak

Angliana75's Avatar

Angliana75 is online now
Standardno

Quote:
ako procitas sta sam ja pisala kada sam proverila kod osobe koja se samo bavi djotisom,da ne bi pisala nesto sto nije provereno,videces
e ovo si ti napisala....nista vala nisi konkretno rekla !..to sto si rekla...rekla je i Nikita na 2.strani! a ja po tome izracunala...
Quote:
Sade-sati traje od ulaska Meseca u znak koji prethodi znaku u kome se natalno nalazi Mesec.
Traje dok ne izadje iz znaka koji sledi posle znaka u kome je MO natalno.
Naravno, prvo treba Mesec vratiti unazad za 23.5 stepena jer su ove karte po placidusu...znaci prvo se nadje polozaj meseca pa tek onda gledaju sade sati..upravo sam ovo proverila sa osobom koja proucava djotis
Quote:
da sam odmah napisala da treba da se uradi cela natalna karta jer
su vazna i polja koja Saturn aktivira tokom sade-sati
i da ocekujes konkretne dogadjaje u simbolici polja u kome se Mesec nalazi i snage MO i SA...znaci ne mozes samo odrediti gde ti je samo MO
i primenjivati sade sate na natalnu po placidusu,jer dobijas potpuno novu kartu koju ne mozes da mesas sa klasicnom astrologijom..
tamo imas Samhita,Ganita,Hora...znaci tvom trenutnom neraspolozenju ne mozes pripisivati sade satima jer ni ne znas u kojem ti je polju i na sta ti se konkretno kod tebe odnose isti.
bome nisi ..citirala sam ti post na pocetku veceri..
pa kazi...po kom sistemu??kako da znamo svi mi ostali gde nam se nalazi u kom polju taj nas cuveni MO po djotisu??

Old 09-08-2009, 22:19   #36
nervozna
Švrća

nervozna's Avatar

nervozna je offline
Standardno

imas program koji ti sve lepo izracuna,kako meni tako i tebi
btw pretpostavljala sam da znas da postoji program

Old 09-08-2009, 22:26   #37
Angliana75
Čarobnjak

Angliana75's Avatar

Angliana75 is online now
Standardno

Quote:
imas program koji ti sve lepo izracuna,kako meni tako i tebi
btw pretpostavljala sam da znas da postoji program
vidis...volim konstruktivne razgovore ...nisam imala program...da jesam..verovatno ne bi ispao nesporazum..hvala za link!
eh da...fali mi KEY da bi pokrenula program...da nemas mozda?..ne mogu da ga otvorim

Old 10-08-2009, 00:17   #38
Skorpija
Moderator

Skorpija's Avatar

Skorpija je offline
Registrovan: Aug 2006
Standardno

Quote:
Originally Posted by viksi72 VIdi Poruku
znaci na 22.5 device pocinju sade sati za tebe, angli, a to znaci od 28.08. eto jel' sada jasnije?
Meni ovo nije jasno,zar ne pocinju sade sati cim saturn udje u znak pre znaka gde je mesec? Inace,za manje od mesec dana ce mi saturn preci preko meseca koji je na 24* device.Viksi,je l' mozes i meni da kazes kada su mi tacno poceli sade sati?

Do not do an immoral thing for moral reasons.
Thomas Hardy
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 10-08-2009, 00:29   #39
viksi72
Moderator

viksi72's Avatar

viksi72 je offline
Registrovan: May 2007
Standardno

0,5 device.. e sada, opet napominjem, ono sto je nervozna rekla, treba gledati kartu po djotisu u tom slucaju.. znaci od septembra 2007-me godine su poceli..

Old 10-08-2009, 00:31   #40
Skorpija
Moderator

Skorpija's Avatar

Skorpija je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by viksi72 VIdi Poruku
0,5 device.. e sada, opet napominjem, ono sto je nervozna rekla, treba gledati kartu po djotisu u tom slucaju.. znaci od septembra 2007-me godine su poceli..
Znaci nije od 2005 kada je saturn usao u znak lava? Ovo me obeshrabrilo,zato sto mi je to 2,5 god.vise,a taman mi je ostao jos samo tranzit kroz vagu Hvala Viksi

Thomas Hardy

Old 10-08-2009, 00:45   #41
viksi72
Moderator

viksi72's Avatar

viksi72 je offline
Standardno

ne, tada je bio najjaci udar.. i imas jos ovaj njegov prolaz kroz vagu, pa je gotovo.. mada ce tu biti jednostavnije, jer je egzaltiran, pa ce biti lakse.. lose sam se izrazila, izvini!!

Old 10-08-2009, 00:45   #42
nolita
Veštac

nolita's Avatar

nolita je offline
Registrovan: Mar 2008
Standardno

ali saturn ti prema djotisu moze biti u totalno drugoj kuci, planeti, ne mora biti ni mjesec gdje je, ovo je bas prica na pamet.

Old 10-08-2009, 00:47   #43
nervozna
Švrća

nervozna's Avatar

nervozna je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by Skorpija VIdi Poruku
Znaci nije od 2005 kada je saturn usao u znak lava? Ovo me obeshrabrilo,zato sto mi je to 2,5 god.vise,a taman mi je ostao jos samo tranzit kroz vagu Hvala Viksi
Ja ne vidim bas najbolje tvoje stepene ali ako ti je mesec na 24 stepenu device,uzecu grub proracun ,znaci tebi je MO na 0stdevice,a sade sati su ti poceli kada je saturn usao na 0 st lava

Old 10-08-2009, 00:52   #44
Skorpija
Moderator

Skorpija's Avatar

Skorpija je offline
Standardno

Jeste nervozna,mesec mi je na 24*10' device.Dobro,u svakom slucaju ostaje jos da preguram vagu. Hvala devojke.

Thomas Hardy

Old 10-08-2009, 00:53   #45
viksi72
Moderator

viksi72's Avatar

viksi72 je offline
Standardno

nervozna, hvaja na ispravci .. stvarno se nisam dobro izrazila..

Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules