Super ako je to to.Sad mogu lakse da pratim ova Smishinja predavanja o Djotisu na prakticnom primeru.....
Moram sve da vidim,suvise mi apstraktno ono samo da citam tekst bez da povezujem.............
1. polje ~ tanu
2. polje ~ dhana
3. polje ~ sahadj
4. polje ~ bandhu
5. polje ~ putra
6. polje ~ ari
7. polje ~ juvati
8. polje ~ randhra
9. polje ~ dharma
10. polje ~ karma
11. polje ~ labha
12. polje ~ vjaja
-noge, zglobovii,levo,uvo, iznenadne i teške bolesti;
-starija braća i sestre;
-visoka inteligencija, talenat, originalnost;
-optimizam, altruizam, simpatija;
-ekstremizam;
-planovi i nade;
-socijalne i kulturne aktivnosti;
-strast;
-poremećaji, prekidi i razočaranja;
-dobici, prihodi, bogatstvo.
Shmisho molim te procitaj ovaj deo reporta iz Keplera i reci mi da nije tacan!!!!!
Vrana Yoga,with Mars
In your chart the ruler of the 6th house is Mars.
According to Raman:"The persson suffers from the dreadful disease of cancer.
Mars rulling of the 6th house affects the genitals,left cerebral hemisphere,hemoglobin,and rectum."
Shmisho molim te procitaj ovaj deo reporta iz Keplera i reci mi da nije tacan!!!!!
Vrana Yoga,with Mars
In your chart the ruler of the 6th house is Mars.
According to Raman:"The persson suffers from the dreadful disease of cancer.
Mars rulling of the 6th house affects the genitals,left cerebral hemisphere,hemoglobin,and rectum."
To je samo jedan citat! Pa ne misliš valjda da će samo na osnovu tog jednog textića to da ti se desi?! Mora još brdo stvari da ti se u Lagna Yogama pojavi da bi to moglo da se ostvari!
evo danas saznadoh da u N.s adu vi sretnici imate jednog od najboljih tumača Jotiš-a Zoran.. u ex jugi učenika najboljeg i iz najstarije porodice učitelja indijca...
Rućaka Mahapuruša Joga je stvorena kada je Mars u jednoj od "ugaonih" kuća (prva, četvrta, sedma, deseta) u znaku kojem vlada (Ovan ili Škorpion) ili u znaku svoje egzaltacije (Jarac).
Efekti ove Joge su; osoba će dugo živjeti, čista je i snažna, uspješna je u svom poslu zbog svoje hrabrosti, ima divne obrve i crnu kosu, izuzetno je slavna i puna vrlina. Pobjeđuje svoje neprijatelje, odan je Božanstvima, ljubazan i pun poštovanja prema duhovnom učitelju.
Hamsa Mahapuruša Joga postoji kada je Jupiter u svom znaku (Strijelac ili Ribe) ili u znaku svoje egzaltacije (Rak) i kada se nalazi u jednoj od "ugaonih" kuća.
Osoba koja ima ovu Jogu u natalnoj karti je puna samopoštovanja, dobrog ponašanja i uzornog karaktera, učena i obdarena moralnom snagom. Zbog snažnog Jupitera u svojoj natalnoj karti osobu će kroz život pratiti obilje, sreća, znanje i ugodnosti svih vrsta.
[/quote]
izdvojih ove dve Joge koje imam u svojoj karti-ima istine u ovome- Djotiš je jako interesantan,baš ovih dana preslušavam pedavanja sa Djotiša koje sam pohađala prošle godine.