Kesten (Iskrenost) – izrazito lepi , ne vole pritisak, pravicni, raduju se zivotu , zainteresovani, rodjeni diplomati, ali u drustvu osetljivi, cesto nesigurni u sebe, ponekad uobrazeni, osecaju se neshvacenim, vole samo jednom , imaju problema u pronalazenju partnera .
Covece,kako ovo pogadja...eh,sta da se radi...volim samo jednom u zivotu i da,osecam se neshvacenom...
Jabuka(Ljubav) – obicno vitki, karizmaticni, dopadljivi i atraktivni, prijatne spoljasnosti, rado flertuju, avanturisti, culni, uvek zaljubljeni, hoce da vole i da budu voljeni, verni, nezni, veoma sirokogrudi, talenti za nauku, zive za danas, heute, bezbrizni filozofi sa snagom dobrog izlaganja.
Zbun (dobar ukus) – hladna lepota, brinu se o svom izgledu i kondiciji, dobar ukus, nisu egoisti, cine sebi zivot sto moguce prijatnijim, vode disciplinovan zivot, od partnera traze priznanje i prijateljstvo, sanjaju o neobicnim ljubavnicima, retko su zadovoljni svojim osecajima, veoma savesni.
Svaka cast na ovom textu....koliko vidim uglavnom je svima skoro sve pogodjeno!
__________________ Moja natalna karta Ako je taj sicusni komadic zivota sve sto imas.....onda od njega ucini sve sto je moguce!
Kesten (iskrenost), to je drvo sa kog sam pala. Ali ne samo ja, vidim da je i Skorpijica. Ima, ima dosta istine u tome, samo kad sam pala mislim da se negdje ta izrazita ljepšota otkotrljala. Da je nisi ti Skorpijice pronašla pa si sad izrazita ljpotica na kvadrat?!
Žbun 6.juli
Pa dali sam lepa? Neznam ukusi su različiti!
Hladnjkava jesam sa konj Venere i Saturna u 1-oj kao moje oči!
Ukus - pa i to je tačno mislim sa još dodatim Marsom u 1-oj
Sve u svemu je tačno!
Limun (Sumnja) – ono sto zivot donosi prihvataju sa mukom, mrze svadju, stres i posao, ne vole dosadu i udobnost, blagi su i popustljivi, zrtvuju se za prijatlje, poseduju mnogo talenta, ali nisu dovoljno ambiciozni da ih poboljsaju, stalno jadikuju i kritikuju, veoma ljubomorni ali verni.
Hahaha, recimo da ima istine
Samo me zaobilazi deo da stalno jadikujem i kritikujem, nije moj stil ....i nije to da nisam ambiciozna, samo nije doslo pravo vreme za realizaciju plana
Verna jesam, i bas zato imam pravo da budem ljubomorna hahaha
Musmula (Culnost) – sarmantni, veseli, daju sve od sebe a pri tome nisu egoisti, vole da budu zapazeni, vole zivot, kretanje, nemir, cak i krize, istovremeno zavisni i nezavisni, dobrog ukusa, umetnici, strastveni, naglasenih osecanja, dobri pratioci, ne predaju se. sva sam ko musmula, jubila me majka moja
Brest (Plemenitnost) – prijatne figure, odeveni sa ukusom, kazu glasno sta im ne odgovara, naginju tome da ne oprastaju tudje greske, veseli, vole da vode, ali ne i da nekome pripadaju, verni i iskreni partneri, vole da donose odluke za druge, plemeniti, sirokogrudi, veliki smisao za humor, prakticni.