ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Mitologija, snovi, simboli > Astrologija drevnih naroda

Astrologija drevnih naroda Đotiš, kineska astrologija, Indijanska...

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 06-11-2006, 19:50   #16
tia*
Švrća

tia*'s Avatar

tia* je offline
Registrovan: Aug 2006
Standardno

Smreka (Sigurnost) – obicno jako lepi, umeju da se udese, vole luksuz, dobrog zdravlja, absolutno nisu stidljivi, pokazuju tendenciju da gledaju na druge sa visine, samouvereni , odlucni, nestrpljivi, vole da uticu na druge, mnogo talenata, zdravo optimisticni, cekaju pravu ljubav, sposobni da donose brze odluke.

hm baš sad lijepi, ne bi rekla,
čekaju pravu ljubav
ja ću ostarit dok dođe prava ljubav

Ne hodaj iza mene-neću te voditi!
Ne hodaj ispred mene-neću te slijediti!
Samo hodaj pored mene i budi mi prijatelj!

Između oralnog i moralnog nema previše razlike osim što se kod oralnog ono M izgubi u ustima.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 12-01-2007, 14:05   #17
Makišon
Veštac

Makišon's Avatar

Makišon je offline
Standardno

Pravo sa topole.

Bas ja
Old 12-01-2007, 19:27   #18
Merkur
Moderator

Merkur's Avatar

Merkur je offline
Talking Bas ja

Jasen (Ambicija) – neobicno atraktivni, raduju se zivotu, impulsivni, pozeljni, ne mare za kritiku, ambiciozni, inteligentni, talentovani, vole da se igraju sa sudbinom, mogu biti egoisti, sehr pouzdani, verni ljubavnici, ponekad im mozak vlada nad srcem, ali veze shvataju vrlo ozbiljno.

Ovo je neverovatno.
Nego, Nenita, imas kafu od mene !

Patnja stvara agresivnost a lepota zavist !
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 12-06-2007, 17:53   #19
ArijeL
Veštac

ArijeL's Avatar

ArijeL je offline
Registrovan: Feb 2007
Standardno

Zalosna vrba (Melanholicnost) – divni, ali puni melanholije, atraktivni, veoma duhovni, vole sve sto je lepo i ukusno, vole da putuju, sanjari, neumorni, komplikovani, iskreni, moze da se utice na njih, ali je sa njima tesko ziveti, pozeljni, dobra intuicija, pate zbog ljubavi, ali ponekad pronadju partnera koji im daje oslonac.

ju, ju, ju...pa ovo sve istina...
mada, neki vanserijski melanholik baš i nisam!

Old 13-06-2007, 01:48   #20
mary
Obično gatalo

mary's Avatar

mary je offline
Registrovan: Jan 2007
Standardno

Orah (Strast) – nezavisni, cudni i puni kontradiktornosti, ceto egoisticni, agresivni, velikodusni, obrazovani, neocekivano reaguju, spontani, neograniceno slavoljublje i ambicija, nisu fleksibilni, teski i cudni partneri, drugi ih retko vole, ali im se cesto cude, dobri stratezi, veoma ljubomorni i strastveni, ne prave nikakve kompromise.

Ista ja

Old 13-06-2007, 03:37   #21
Dorijana
Čarobnjak

Dorijana's Avatar

Dorijana je offline
Registrovan: Apr 2007
Standardno

Limun (Sumnja) – ono sto zivot donosi prihvataju sa mukom, mrze svadju, stres i posao, ne vole dosadu i udobnost, blagi su i popustljivi, zrtvuju se za prijatlje, poseduju mnogo talenta, ali nisu dovoljno ambiciozni da ih poboljsaju, stalno jadikuju i kritikuju, veoma ljubomorni ali verni.

Tja, mozda se u mom slucaju racuna termin kada sam trebala da se rodim.

Lesnik (Izuzetnost) – sarmantni, skromni, puni razumevanja, znaju da ostave utisak, aktivni borci za socijanu pravdu, omiljeni, osecajni, komplikovani ljubavnici, iskreni, tolerantni partneri, poseduju pravu predstavu o pravicnosti.

Old 13-06-2007, 10:37   #22
lyra
Čarobnjak

lyra's Avatar

lyra je offline
Registrovan: Jun 2007
Standardno

Topola.
i moram vam priznati da ima puno istine

Old 13-06-2007, 11:02   #23
Scarlet
Čarobnjak

Scarlet's Avatar

Scarlet je offline
Standardno

Znam za ovo od ranije
Dopada mi se, i za mene je dosta toga tačnog rečeno.

Old 17-06-2007, 16:02   #24
EnemyOfTheSun
Banned

EnemyOfTheSun je offline
Registrovan: May 2007
Standardno

Bukva (Kreativnost) – imaju izrazeno dobar ukus, zabrinuti oko svog izgleda, materijalisti, dobro organizuju zivot i karijeru, ekonomicni, dobre vodje, ne preduzimaju nepotrebne rizike, vispreni, velicanstveni zivotni partneri, veoma vode racuna da ostanu fit (dijete, sport, itd.)

Old 17-06-2007, 21:31   #25
sahadow452
Veštac

sahadow452's Avatar

sahadow452 je offline
Standardno

Brest (Plemenitnost) – prijatne figure, odeveni sa ukusom, kazu glasno sta im ne odgovara, naginju tome da ne oprastaju tudje greske, veseli, vole da vode, ali ne i da nekome pripadaju, verni i iskreni partneri, vole da donose odluke za druge, plemeniti, sirokogrudi, veliki smisao za humor, prakticni.

O,O,O,pa lagala bih kada bih rekla da nije tako....

ON
Sinastrija

Dejvison

Solar

Ono sto nas ne slomi,to nas cini jacim

Old 18-06-2007, 19:11   #26
Krokodokodil
Veštac

Krokodokodil's Avatar

Krokodokodil je offline
Registrovan: Feb 2007
Standardno

Jabuka.
S tim sho sam ja, verovatno: "ona gnjila strana jabuke koja je rasla u tami i vlagi".
Shta je to "heute"?

Po mom skromnom mishljenju najsumnjiviji Astro sajt - http://www.librarising.com - zhivi bili pa videli.

Imshiragicj, o Kseni, Ratnici Princezi 1995-2001 -
http://www.spicum.com/astrologija/xena%201.html

Old 18-06-2007, 20:40   #27
ladybag
Obično gatalo

ladybag's Avatar

ladybag je offline
Registrovan: Dec 2006
Standardno

Platan (Vernost) – jaki, misicavi, odgovorni, uzimaju sve sto im zivot pruza, zadovoljni, optimisticni ,lakomi za novcem i priznanjima, mrze usamljenost, strastveni ljubavnici kojima nikada nije dosta, verni, uvredljiv, nestalni, pedantni i bezbrizni.

Bas tacno, nema sta......... samo mi Sa ugusi ovu bezbriznost, ali to je life

Old 19-06-2007, 05:01   #28
Schveca
Obično gatalo

Schveca's Avatar

Schveca je offline
Standardno

Bor (Izuzetnost) – vole prijatno drustvo, veoma izdrzljivi, znaju kako da ucine zivot prijatnim, veoma aktivni, prirodni, dobri pratioci, brzo se zaljubljuju, ali isto tako brzo gube interesovanje, brzo odustaju, mnogo menjaju dok ne nadju idealnog partnera kome veruju, pouzdani i prakticni.

ma dok ne nadjem partnera kome verujem, ja cu pouzdano i praktichno dau prijatnom drushtvu, izdrzacu jer sam aktivna, a i dobar pratiOc... brzo se zaljubim, ali shta vredi kad se brzo i odljubim

Ovo je super

Old 21-06-2007, 02:39   #29
strength 8
Junior Member

strength 8's Avatar

strength 8 je offline
Registrovan: Jun 2007
Wink

Smreka (Sigurnost) – obicno jako lepi, umeju da se udese, vole luksuz, dobrog zdravlja, absolutno nisu stidljivi, pokazuju tendenciju da gledaju na druge sa visine, samouvereni , odlucni, nestrpljivi, vole da uticu na druge, mnogo talenata, zdravo optimisticni, cekaju pravu ljubav, sposobni da donose brze odluke.

..pa nije da nije...ali nije bas sve ni da jeste.. .optimisticna odlucna cekalica...jesam...

..... "Čovek srcem ispravno vidi....suštinsko je oku nevidljivo."

Old 21-06-2007, 03:51   #30
zabac
Švrća

zabac's Avatar

zabac je offline
Standardno

ja i moj dragi smo pali sa JELE
Odgovor