ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Mitologija, snovi, simboli > Astrologija drevnih naroda

Astrologija drevnih naroda Đotiš, kineska astrologija, Indijanska...

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 14-01-2008, 22:29   #61
fenix7
Čarobnjak

fenix7's Avatar

fenix7 je offline
Registrovan: Nov 2007
Standardno

KUĆA
Velike osobe se rađaju u ovom znaku. Od pjesnika, umetnika i majstora svog zanata, do specijalista u svim oblastima djelovanja i življenja. Žive kao da su na bojnom polju u kome iz jednog duela ulaze u drugi i to bez odmora ili laganijeg tempa. Problemi ih pritišću sa svih strana, ali koliko udaraca prime toliko ih i dijele na sve strane. U čuvanju egzistencije, hrabro se brane i daju velike žrtve trošeći tako veliku količinu energije i volje, kod njih nema nimalo osvetoljubivosti. Povremeno su neraspoloženi, posebno onda kada zbog pritisaka okoline dođu na ivicu unutarnje snage. Za to su često i sami krivi, jer gdje god bio neki problem ili neprilika, oni se osjećaju prozvanim i ugroženim, pa se borbeno podmeću i kad nisu izazvani. Od njihove poslovne angažiranosti, svi drugi imaju koristi, a oni najmanje.Kada to shvate obuzima ih razoćarenje i ogorćenost.

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 14-01-2008, 22:35   #62
fenix7
Čarobnjak

fenix7's Avatar

fenix7 je offline
Standardno

KRAJ
Kao i broj "13", ovaj znak Asteka nema loš predznak i ne nosi ništa loše. Kraj je upravo najljepši simbol i pokazatelj slavlja, sreće i bogatstva. Rođeni u ovom znaku su naklonjeni ljubavi, prijateljstvu i toplim osjećajima. Njihova komotnost i to što doživljavaju da ih život nosi, a ne pokušavajući koristiti svoje velike sposobnosti su im najveće mane. Skoloni su se oslanjati na provjerenu činjenicu po kojoj im sve ide lako, a često reagiraju u stilu - ne moram se truditi to će doći samo po sebi. Ove osobe imaju sreću da se ne moraju ni malo truditi oko bilo čega, sve im se samo servira, kao na tacni. Mirni su i proračunato hladni, sve što zažele mogu kreativno ostvariti.

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 14-01-2008, 22:46   #63
Zeka
Čarobnjak

Zeka's Avatar

Zeka je offline
Registrovan: Jun 2007
Standardno

Ja procitah za sebe... Zanimljivo...i istinito!

Old 14-01-2008, 22:48   #64
fenix7
Čarobnjak

fenix7's Avatar

fenix7 je offline
Standardno

negdje imam toliko tih raznoranih horoskopa, al se ne mogu sjetiti na kojem Cd-u na ovo naletjeh "slučajno"

Old 14-01-2008, 23:23   #65

karma's Avatar

karma je offline
Registrovan: May 2007
Standardno

Ja sam gušter?! pih!

Old 14-01-2008, 23:35   #66
fenix7
Čarobnjak

fenix7's Avatar

fenix7 je offline
Standardno

Svaka životinja ima i svoje drugo JA!

Old 14-01-2008, 23:39   #67

karma's Avatar

karma je offline
Registrovan: May 2007
Standardno

Mora da je gušter ipak dobra životinja

Old 14-01-2008, 23:41   #68
fenix7
Čarobnjak

fenix7's Avatar

fenix7 je offline
Standardno

Sve zavisi kako je prihvatiš, a korisna je!

Old 14-01-2008, 23:51   #69
zvoncicaa
Veštac

zvoncicaa's Avatar

zvoncicaa je offline
Registrovan: Mar 2007
Standardno

Hvala Fenix, jako je zanimljivo...a kazi mi...po prirodi stvari....kad se cvece zaliva...tj. kad kisa pada...ono raste i cveta...zar ne?

Old 15-01-2008, 00:00   #70
lorelaj
Obično gatalo

lorelaj's Avatar

lorelaj je offline
Registrovan: Jan 2008
Standardno

Fenix,hvala,bas je zanimljivo...ima neke istine...Jesi se potrudio ,zaista.Mislila sam da ce kisa imati logicno neko deprimirajuce tumacenje,a ono obrnuto...Bas cudno

"Vreme je da odrastem bar do sopstvenog temena!"

Old 15-01-2008, 00:26   #71
fenix7
Čarobnjak

fenix7's Avatar

fenix7 je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by zvoncicaa VIdi Poruku
Hvala Fenix, jako je zanimljivo...a kazi mi...po prirodi stvari....kad se cvece zaliva...tj. kad kisa pada...ono raste i cveta...zar ne?
najljepše cvate u proljeće!

Old 15-01-2008, 00:27   #72
fenix7
Čarobnjak

fenix7's Avatar

fenix7 je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by lorelaj VIdi Poruku
Fenix,hvala,bas je zanimljivo...ima neke istine...Jesi se potrudio ,zaista.Mislila sam da ce kisa imati logicno neko deprimirajuce tumacenje,a ono obrnuto...Bas cudno
kiša je potrebna ljudima, ali neki to tako ne shvaćaju!
kako ono zvončicaa kaže: "kiša kad pada zalijeva cvijeće da bolje raste"

Last edited by fenix7 : 15-01-2008 at 01:13.

Old 15-01-2008, 01:04   #73
lyra
Čarobnjak

lyra's Avatar

lyra je offline
Registrovan: Jun 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by fenix7 VIdi Poruku
negdje imam toliko tih raznoranih horoskopa, al se ne mogu sjetiti na kojem Cd-u na ovo naletjeh "slučajno"
Ccc, evo sta se dogodi kada se cd-ovi ne arhiviraju

Old 15-01-2008, 01:12   #74
fenix7
Čarobnjak

fenix7's Avatar

fenix7 je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by lyra VIdi Poruku
Ccc, evo sta se dogodi kada se cd-ovi ne arhiviraju
Na žalost nekako je njih stotinjak došlo u seksualnu pozu sa magnetom i umrli od sexa

Old 15-01-2008, 11:23   #75
dacked
Veštac

dacked's Avatar

dacked je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

[fenix "toliko sam chekala" da saznam shta sam, ispadah " rao", to je valjda orao , ali ovo gore napisano nema veze sa mnom!