da li je na stomaku,imas konj marsa sa asc sa orbisom 4* pa je analogna mesecu i stomaku,posto je u skorpiji negde blize genitalijama dakle na donjem delu stomaka
a ako je u vezi sa 12.om kucom onda je rec o stopalima
da li je na stomaku,imas konj marsa sa asc sa orbisom 4* pa je analogna mesecu i stomaku,posto je u skorpiji negde blize genitalijama dakle na donjem delu stomaka
a ako je u vezi sa 12.om kucom onda je rec o stopalima
e ovako...ako je mars oziljak, a sa saturnom je, onda moramo da vidimo sta je to saturn. Vladar 3. poljem, poljem kretanja (znaci imamo prava da pomislimo da je vezano za ruku ili nogu) a sam saturn je koleno.
tako da je prvi oziljak ispod kolena sa unutrasnje strane noge, jajastog oblika, a opekla sam se na vreo(mars) kamen (saturn)
drugi oziljak je okrugao,na ruci, tacnije u korenu sake(sa kao vladar 3.) opekla se na vrucu peglu (mars)
Kod mene mars 90 Saturn, orbis 4- u četvrtoj godini kada su po primarnim došli u egzaktan kvadrat, stajem na cigaru stopalom (SA u XII), u kuhinji na pločicama (SA u Raku). SA-MA kontakti su i gnojni procesi, do osme godine mi se ta rana stalno gnojila.
Kod mene mars 90 Saturn, orbis 4- u četvrtoj godini kada su po primarnim došli u egzaktan kvadrat, stajem na cigaru stopalom (SA u XII), u kuhinji na pločicama (SA u Raku). SA-MA kontakti su i gnojni procesi, do osme godine mi se ta rana stalno gnojila.
hm..tebi tako...a meni ovako ...(posto imamo isti aspekt ,SA90MA)..u 4.god. su mi bili tako gnojavi krajnici da su me pod hitno operisali jer sam se gusila..cak i treci krajnik mi je izvadjen
dalje...u 12.god. mi krenula gangrena gornje desni iznad zuba....operisu me 3 god. kasnije..kad vise nisu mogli da lece,jer su se bojali da ce zahvatiti sinuse i nosnu duplju....
uglavnom....sto ti kazes gnojni proces..
sta li me tek ceka kasnije??ne smem ni da pomislim..
mada u principu,nakon procitanih toliko knjiga,samo mi ostaje da verujem da s godinama SA donosi dobro zdravlje i dobru konsituciju,dobre zube i kosti
Kad sam imala jednu nezgodu, o kojoj sam vec pricala... Ujed krpelja, pa onda sve ono sto je slijedilo - lijecenje 2 mjeseca i veliki oziljak na nozi. Tranz. Saturn se nalazio tacno na mom Merkuru 26* Blizanaca, a Merkur vlada 8. poljem. Tako se pokrenuo moj T-kvadrat Me 180 Ne 90 Sa . Me 180 Ne - govori o trovanju, infekciji, tacno tako je i bilo. Tranzitni Uran 180 Natalni Ju - cudne nepredvidljive okolnosti...
Kada je tranzitni Saturn presao preko mog natalnog Merkura u Devici (nedavno) doneo mi je dosta parica, tj. doneo mi je posao, a posledicno i novac. Zanimljivo je da moj Saturn vlada trecim poljem, a posao je dosao upravo preko rodjaka , Merkur je vladar osmog i bilo je par povreda, srecom, nista strasno.
po zanimanju profesor (9. kuca strelac ) bavila se dizajnom(vrh 5.u ribama) a sad razmisljam o pisanju (blizanci 3. kuca) sad sam shvatila odakle mi te ideje! DD
e da...po Cor Serpentis...MA=oziljak,mladez 90 SA=vladar moje 6.kuce..pa ja imam sa leve strane donjeg stomaka=6.kuca srcoliki mladez,oziljak,...sta li je vec...i u sredini slovo T pocetno slovo mog devojackog prezimena