Aspektiod So120Ju do Sa90Ma, sve što vas zanima o aspektima ...cega se bojimo bez osnove....
Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Nisam nasla nista na forumu a na jednoj temi nam je ovaj aspekt rijesio misteriju straha od saobracajne nesrece, pa reko da vidimo malo...
Uglavnom, to je sporedni aspekt od 165* stepeni, oznacen je simbolom jin-jang, dakle vec po ovome vidimo da sadrzi dvije energije u sebi.
Ovaj aspekt nam daje stalni osjecaj da nesto treba da se dogovdi, da ce nesto uslijediti ili se razviti vec prema simbolici planeta koje povezuje, njihovim pozicijama i vladarstvima nad kucama.
Ovaj aspekt natus prozivljava u sebi (ili na forumu ), rijetko radi nesto konkretno po tom pitanju iako ima stalno istu misao na pameti.
Medjutim sa tog nivoa on utice na ponasanje ali ne i na djelovanje. On je vise kao rucna kocnica koju osoba stalno drzi u ruci, cekajuci da se to nesto desi, ali je nikada ne povuce.
U zavisnosti koje planete zahvata, moze dati i jaku neodlucnost.
Kod ovog aspekta sporija planeta salje misao onoj brzoj i na taj nacin se stvara strah od necega.
Ovaj aspekt se matematicnki nalazi izmedju opozicije i inkonjunkcije ali nema efekte koje moze imati inkonjunkcija. On je pasivniji dosta ali se moze posmatrati kao ëho"opozicije.
Ovaj aspekt tezi da izbjegne odredjene krize ali i dalje ne cini nista, osim sto smatra da se to moze izbjeci.
Pa tamo na temi "treca kuca i saobracajne nesrece" se jasno vidi koliko on opterecenje nekom idejom daje a da se mogucnost tog dogadjaja ne vidi kroz druge aspekte.
Odoh ti vidjeti imas li ga u karti.....
Imas egzaktan tao izmedju MA i PL a i JU i QU, sad povezi sa vladarstvima i pozicijama.
On ti daje strah da ostanes tu gdje jesi, iz kojeg razloga-reci ce ti Pluton jer on salje misao Marsu.
Sad, po definiciji ostaje na mislima ali kad pogledam onu temu o saobracajnoj nesreci-bice da ima i akcije (to jeste odluke na nesto) a onda i kod tebe bi trebalo biti.
Samo interesantnije je sta ti daje taj osjecaj? To mi pojasni kroz PL.
Ja sam isto u fazi istrazivanja ovog aspekta i njegovog dejstva, pa cu samo pukusati da odgonetnem dejstvo a ti mi potvrdi ili demantuj.
MA 165 NE moze dati neke naznake straha od bolesti, posebno zaraznih, ali sa druge strane daje moc nad ljudima pa se sigurno tu kocis da ne prejeras jer mi se cini da ih bas fino znas eksploatisati
SO 165 MO- mislim da rucnu povlacis u ljubavi jer su vladari pete i devete ([eta od pete) pa se odnosi na uzivanja u ljubavi i kao da se nikad ne prepustis da se dogadja, da te nosi...valjda ono sto bi rekli "nemoj se smijati previse-oplakat ces", taj strah
Haj sad da vidimo ima li veze, ipak je ovo eksperimentalna tema
Cini mi se da ja nemam ovaj aspekt, ali moja ljubav ima... izmedju Ma i Ur ako je orbis 2 * - njemu je na granici... 166 * 50'. Ur mu je vladar MC-a , a Ma je umetnut u Ovnu tj. 11.polju...
dakle Ur salje misao Ma , a strah bi bio... hm... mozda da se nesto vezano za karijeru nece realizovati zbog prijatelja... Capella, to bi tako islo ?
Moze cak biti da ga je strah da izgubi kontrolu, sad da li nad sobom ili nad stvarima tipa karijera i to...mislim da se to moze kroz natal razluciti...