Pitala bih još malo: može li Pl na DSC donijeti i preorjentaciju u poslu, primjerice prelazak iz običnog posla u javniji, budući je 07. kuća i javnost? Ili samo otišla predaleko?
Pitala bih još malo: može li Pl na DSC donijeti i preorjentaciju u poslu, primjerice prelazak iz običnog posla u javniji, budući je 07. kuća i javnost? Ili samo otišla predaleko?
Hm prije transformaciju...o kojoj smo već pričale na kvadrat..he,he...ne znam....7.kuća predstavlja i poslovne Partnere...a kako bi se taj Pluton odrazio...možda neki moćan poslovni partner...ili tajan...hm...zanimljivo pitanje...
Osvanulo mi je jedno pitanje: ako mi je Ne na 24st. Strijelca, u 06. kući, a DSC na 28st. Strijelca, jesu li mi Ne i DSC u konjukciji ili je orbis ipak prevelik?
Osvanulo mi je jedno pitanje: ako mi je Ne na 24st. Strijelca, u 06. kući, a DSC na 28st. Strijelca, jesu li mi Ne i DSC u konjukciji ili je orbis ipak prevelik?
jesu, nije prevelik ako računaš konjukciju s vrhom kuće...svakako je možeš računati
A mogla bi gledati Ne kao da je i u 06. i u 07. kući? Ili ipak ne?
kuće nisu fizički odvojene, zapravo je samo stvar osi koja dijeli kuću koja je najintenzivnija, tako da mislim da će se taj neptun više očitovati kroz 7 kuću budući joj je tako blizu, osjetila bi ga u 6 kad bi bio pri kraju 5, odnosno na početku 6.
U 06. ga sigurno osjetim, pogledat ću pronalazim li se u njegovim opisima i u 07. Hvala na brzom odgovoru.
Pročitala sam, ne sviđa mi se, tumačit ću ga u 06..
pogledala sam, on je retro..pa moguće da ima veći utjecaj i na 6 nego bi bilo da je dir., no u svakom slučaju pripazi pri odnosima, čuvaj se ružičastih naočara i prevelike romantike koja bi ti mogla zasjeniti pogled na odabranika
Uh, jako sam kritična, mislim da mi u svakodnevici Ur u 06. tjera maglu koju donosi Ne u 06. Nadam se da će Ur proraditi i kada partnerstva budu u pitanju. Hvala na savjetu.