Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Zbog sklonosti da poistovecujete stvarnost i samoodbranu, ulazite u komplikovane emotivne odnose. Ovakvi aspekti cesto ukazuju na potrebu za bezanjem - kroz alkohol, droge ili mastarije. Kreativni ste i skloni umetnosti, ali potcenjujete svoje vestine. Ukoliko ne naucite da dobro kontrolisete aspekt kvadrata, mogli bi iskrsnuti zdravstveni problemi. Ako je kvadrat u nekom kardinalnom znaku, mogli biste imati problema u vezi sa cirkulacijom. Ako je rec o kvadratu u fiksnom znaku, mogu vas zadesiti problemi sa zlezdama. Ako se pak radi o promenljivom znaku, mogu se javiti problemi sa nervnim sistemom i mozgom. Ovi aspekti mogu oznacavati i jednog strogog roditelja.
Hans Kristijan Andersen (90), Dzenis Dzoplin (180).
Dodala bih-tajanstveni problemi sa zdravljem kojima je tesko uci u trag, luta se godinama za dijagnozom. Emotivna zbrka i haos. Intuitivne zablude.
Nikada se ne oslanjati na savete zena. Meni u 11...Nikada ne slusati emotivne savete prijateljica. Ziva istina.
Nerealne neostvarive nade i planovi-opet zbog 11. polja...
Neadekvatno ispoljavanje emocija ,cudne osobe kao da nece da vide i prihvate ,zaboravljanje i potiskivanje emocija.Nerealni maksimalno.
Ali i mozda na neki nacin zasticeni ,ni sebe ne vide realno u odnosima i drustvu pa plivaju u oblacima.
moj Mjesec u Ribama u 4. kuci u kvadratu da retro Neptunom u Strijelcu 1. kuci, tj. Vladar 9 u kvadratu s vladarom 5. kuce.
Kod mene se ovaj aspekt moze vidjeti i kroz oca koji je bio u djetinjstvu strog, vojnicka disciplina, mada se promjenio u posljednjih nekoliko desetak godina od kada je postao izuzetno blag, kao med.
ja bih mogla plakati do sutra sto se tice mojih komplikovanih emotivnih odnosa u kojima ne znam tacno na cemu sam, ne mogu da ga dokucim nikako.
niti pijem niti pusim, ali zato fantaziram do besvijesti
Zbog sklonosti da poistovecujete stvarnost i samoodbranu, ulazite u komplikovane emotivne odnose. Ovakvi aspekti cesto ukazuju na potrebu za bezanjem - kroz alkohol, droge ili mastarije. Kreativni ste i skloni umetnosti, ali potcenjujete svoje vestine. Ukoliko ne naucite da dobro kontrolisete aspekt kvadrata, mogli bi iskrsnuti zdravstveni problemi. Ako je kvadrat u nekom kardinalnom znaku, mogli biste imati problema u vezi sa cirkulacijom. Ako je rec o kvadratu u fiksnom znaku, mogu vas zadesiti problemi sa zlezdama. Ako se pak radi o promenljivom znaku, mogu se javiti problemi sa nervnim sistemom i mozgom. Ovi aspekti mogu oznacavati i jednog strogog roditelja.
Hans Kristijan Andersen (90), Dzenis Dzoplin (180).
Tacno je sve gore napisano, samo se ne bih slozila ovo za strogog roditelja. Opozicija u natalu znaci da osoba krivi druge za svoje probleme, u ovom slucaju majku (pored ove imam i opoziciju sa Uranom, znam o cemu pricam ).
Inace, tacno je da potcenjujem sebe i da imam potrebu za bezanjem...
Juuu koliko ovde ima istine.
Evo šta sam još našla o tom aspektu.
Moguće je da ćete naslediti veliko imanje koje bi vam olakšalo odgovornost da stvorite vaš sopstveni put kroz život.
Juuu koliko ovde ima istine.
Evo šta sam još našla o tom aspektu.
Moguće je da ćete naslediti veliko imanje koje bi vam olakšalo odgovornost da stvorite vaš sopstveni put kroz život.
Izvini jel u pitanju 90 ili 180?
Moja sestra ima Mo180 neptun,nesec joj je u 12 kuci,a neptun u 6....pa me zanima dali to moze da pokaze preveliku(nerealnu) brigu za zdravlje...hvala
imam Mo90Ne...Mo u 1 kuci a Ne u 11. Sto se poroka tice jedino cigarete, retko pijem.Mastam kao blesava ... kreativna jesam,ali mi treba mnogo da tu kreativnost izrazim ...s obzirom da mi je Ne u 11 kuci,moguce da je to razlog sto sam u zivotu imala problema sa prijateljima, a verovatno i zato sto ocekujem nemoguce od njih.
Moj brat ima Mjesec 90 Neptun i priznao mi je da mnogo masta , osim toga primjetila sam panicnu brigu za zdravlje i uzrujavanje oko sitnica, pa se ja trudim da ga o'ladim malo, jer zbog najbanalnijeg simptoma on radi sve moguce nalaze i snimanja Mjesec je na vrhu 3 kuce, Neptun u 5-oj.
ja imam mesec90neptun, mesec u petoj u ovnu, retro neptun u drugoj u jarcu mada mi je jarac ukljesten, pa se nadam da mozda zvog toga ima slabije delovanje...hmm, pa ovako, volim da mastam, obozavam, cesto sam nerealna u nekim ocekivanjima, nisam potpuno svesna sebe tj. kako delujem u ocima drugih, a cak i ponasanje drugih cesto pogresno protumacim...verovatno ne znam ni sa novcem, to cemo tek da vidimo...za sad nisam ni imala neke vece sume da bih znala kako bih se ponasala...do sad nisam mnogo trosila...)))
Može li Mo180Ne u muškom horoskopu simbolizirati i nevjernu ženu ili suprugu koja pije? Imam jedan konkretan natal ispred sebe, Mo je na 2 Bika a Ve na 29 Vage. Objema planetama je disp. Ve u Sco. Osoba ne pije, ne puši, nije sklon depresijama. Otac mu je bio strog...
Može li Mo180Ne u muškom horoskopu simbolizirati i nevjernu ženu ili suprugu koja pije? Imam jedan konkretan natal ispred sebe, Mo je na 2 Bika a Ve na 29 Vage. Objema planetama je disp. Ve u Sco. Osoba ne pije, ne puši, nije sklon depresijama. Otac mu je bio strog...
Kada vidim ovaj aspekt,prođe mi kroz glavu "sam vara,i biva prevaren",bude nekada bukvalno tako,ili na neki drzgi način svede se na isto.
Mislim da može biti to što pitaš,s tim da je Mo u biku egzaltiran pa ublažava situaciju,naravno zavisi i od ostalih aspekata Ve
Kada vidim ovaj aspekt,prođe mi kroz glavu "sam vara,i biva prevaren",bude nekada bukvalno tako,ili na neki drzgi način svede se na isto.
Mislim da može biti to što pitaš,s tim da je Mo u biku egzaltiran pa ublažava situaciju,naravno zavisi i od ostalih aspekata Ve
Točno je, puno su se varali, a Ve je u Sco. Ali da ne odem off zanimalo me samo da li je prevara u pitanju i može li to označavati alkoholizam žene ili možda majke?