Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Vitalni ste, ambiciozni i puni entuzijazma, podsticete druge da istrazuju sopstvene potencijale isto onako kao sto vi to cinite. Imate velike organizacione sposobnosti, izuzetno ste produktivni na poslovnom planu, u obrazovanju i politici. Kako ste, medjutim, gotovo za sve zainteresovani, mogucnosti su vam bezgranicne.
Mikelandjelo (120), dirigent Vinsent Lopez (60).
Ambiciozni ste, samostalni i prlicno tvrdoglavi. Ne trpite tudji autoritet, a svoj gotovo i ne morate nametati - drugi vas slede instinktivno. U stanju ste iz nicega napraviti nesto, obnoviti snagu posle pada i krenuti napred bez obzira na posledice. Uvek mislite unapred, intuitivno predosecate dogadjaje i tudje namere.
Vitalna jesam. Ambiciozna nisam. Entuzijazam imam. Druge ne podsticem na nista, svako nek radi kako hoce. Nisam neki organizator, sta vise znam da budem veoma neorganizovana. Ne trpim autoritete, a svoj ne namecem. Uvek posle pada nadjem snagu za dalje. Tacno znam uvek da provalim tudje namere.
Vitalna jesam. Ambiciozna nisam. Entuzijazam imam. Druge ne podsticem na nista, svako nek radi kako hoce. Nisam neki organizator, sta vise znam da budem veoma neorganizovana. Ne trpim autoritete, a svoj ne namecem. Uvek posle pada nadjem snagu za dalje. Tacno znam uvek da provalim tudje namere.
Jupiter 180* Saturn -tumace nezainteresovana za biznis
A imas lep Jupiter i 60* sa Plutonom i ja znam da taj aspekt tumace aspektom bogatstva.
A moje pitane je ; Pluton u skorpiji u 5-oj kuci 60* Jupiter ali u jarcu [padu] i jos 0 sa neptunom da li i to moze doneti bogatstvo recimo u vidu polj.zemljista.???[Aspekt ima moja cerka]
Zbog Jupitera u jarcu .Dosta mi je nejasan taj aspekt Pluton na 2* skorpije [5 k.] 60* Neptun 0 Jupiter u Jarcu na samom descedentu .Pluton jak [u sedistu] a Jupiter u padu u jarcu i to jos sa Neptunom u konjukciji na granici 6-te i 7-me pa i to mi dodatno daje nejasnoce .
aspekt bogatstva?hm,ja imam Ju60Pl,orbis 1 stepen i to aplikacioni,al pre mogu da se svrstam u onu drugu grupu,jedino da se dobro udam pa da ispunim simboliku,ionako mi je Pl dispozitor Ur,vladara VII,drugacije tesko da cu u tu grupu...
e sad mi je nešto palo napamet-- budući da studiram pravo, a želja mi je da upišem smjer kazneno pravo, pa bi to mogla bit poveznica s nekom vrstom kriminala? kaj misliš o tom?
znači novac zarađen od kriminalaca...kao klijenata...
Kako bi ste protumačili aspekt JU60PL u mojoj karti? Pluton u vagi u sedmoj, a Jupiter u vodoliji u jedanaestoj kući? Kao i kod Spomenke - nelegalne poslove isključujem...
Ee,imam i ja taj aspekt Ju120Pl.
Pl je u sedištu,jak,a ovaj jadnik Ju zatrpan sa svih strana svim mogućim opozicijama.Ne svidja mi se to jer mi je vladar devete,pa je malo cimanje zbog fakulteta,imam neki šašav osećaj da ga neću završiti,iako mi ide ok.
Ne bih baš rekla da Ju180Sa daje nezainteresovanost za biznis,ja ga imam,a to me prevashodno interesuje.I šta sam još primetila,da Ju u Raku obično daje ljude sa večito tovarima hrane u kući. O.o
Ee,imam i ja taj aspekt Ju120Pl.
Pl je u sedištu,jak,a ovaj jadnik Ju zatrpan sa svih strana svim mogućim opozicijama.Ne svidja mi se to jer mi je vladar devete,pa je malo cimanje zbog fakulteta,imam neki šašav osećaj da ga neću završiti,iako mi ide ok.
Ne bih baš rekla da Ju180Sa daje nezainteresovanost za biznis,ja ga imam,a to me prevashodno interesuje.I šta sam još primetila,da Ju u Raku obično daje ljude sa večito tovarima hrane u kući. O.o
Ju 180 Sa-Dugo trpljenje i ispastanje kriv ili ne bogatstvo u siromastvu.Tako tumaci cenjeni astrolog Mile Dupor.Ovaj aspekt ima moj suprug i mnogo vise bi mogli postici u zivotu da je on vise zaiteresovan za posao Jupiter mu je u drugoj kuci u ovnu i za tako postavljen Ju kazu da nikad nece biti gladan [Ali ni bogat posto se siri na sto strana i sve ne dovrseno za sve ima vremena [Sa] tri kade i jednom sacu.Pa ja to nazvala ne zainteresovanost za posao ide kako ide ne jedi se ko pravi Lala.