Jedan los aspekt,pomoc [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Jedan los aspekt,pomoc


Andjelijaa
22-11-2014, 01:58
http://www.dodaj.rs/f/1m/Qv/4BH1Y58K/astro2gw01bhghhtfhfhfhfg.gif
U celoj natalnoj karti imam samo 1 los aspekt,Saturn kvadrat Pluton(strah od smrti) na 0 stepenu ,u 6p u Vodoliji.Koliko znam kada je na 0 stepenu to znaci da je neizbezno?Saturn u 6p daje probleme sa poslom i zdravljem (najcesce prvo nervi stradaju)Na prvi pogled je dobro kad imas samo jedan los aspekt ali sa druge strane mislim da nemam dovoljno ambicija bas zbog toga.Nema sta da me podstakne da nesto napravim u zivotu.Negde sam procitala da ovaj aspekt ne sme da se zanemari i da je povezan sa karimickim dugovima.Da li neko moze da mi pogleda kartu,posto meni bas i ne ide od ruke,a nisam mnogo ni nasla na intenetu.

karma1983
22-11-2014, 11:18
Ja ne gledam međusobne aspekte generacijskih planeta,jer taj aspekt imaju svi koji su rođeni približno kad i ti. Uzimam ih u obzir samo u aspektu sa ličnim. Sad ja nisam neki ekspert,možda netko bolje zna

milicica21
22-11-2014, 11:23
Sta ti je jedan kvadrat? Pogledaj moju kartu i tjesi se! A zivim sasvim normalno. Plus su to generacijske, spore planete, tako da ne znam koliko je primjenljivo ni da li imas razloga za brigu. A nedostatak kvadrata moze dati i nedostatak ambicije.

Skorpija83
22-11-2014, 12:42
Ja imam 4 kvadrata i 6 konjukcija, Venera u padu, Mjesec u izgonu, pa sam ok. Ništa nije ni tako crno ni bijelo.

alea
22-11-2014, 13:49
Negde sam procitala da ovaj aspekt ne sme da se zanemari i da je povezan sa karimickim dugovima.

Uz svo duzno postovanje svacijem astroloskom pisanju, ne mozete valjda verovati u sve i svasta sto "negde" procitate?
Pogotovo sto se astroloskih tumacenja tice, gde je u danasnje vreme vise "astrologa" i astroloskih autoriteta nego sto je ikad u covecanstvu valjda postojalo ( sve zahvaljujuci velikoj dostupnosti informacija i najvise, zahvaljujuci internetu ).

Da li bi pre samo 20 godina svako mogao da objavi sve sto mu padne na pamet? Kako, zar bi svako mogao da odstampa knjigu i u njoj napise sve sto mu na um padne?

Ovo nije upuceno tebi licno, mlada si i suvise i verovatno tek prvi dodir sa astrologijom imas, i nacitaces se svega i svacega dok jednog dana ne iskristalises sta ima logike i smisla, a sta su samo neciji pokusaji da ostavi negde, neki trag...