Moja natalna karta: lily712 [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Moja natalna karta: lily712


lily712
23-07-2014, 23:01
Prvi post, pa moja natalna... :) Trenutno mi je najbitnija ljubav (dosta sam se fokusirala na posao, mislim). Ono što sam ja uspela da rastumačim, uz pomoć raznoraznih knjižica i interneta je da toliko sanjarim (a mnogo manje preduzimam) zbog konjunkcije Ve i Ne. Rekoše mi da Ur u 5. kući donosi nagle početke i nagle raskide, ali to baš i nisam primetila. Ve u 5. kući bi trebalo da znači da srećem potencijalne partnere na mestima za zabavu, što je uglavnom tačno. Vrh 7. u vodoliji--razvod ili brak sa razvedenim ili brak bez venčanja/papira? Hmmm, toliko opcija... (Nadam se da nije razvod. :)) Me u 7. mlađi partner--sumnjam, jer me (primetno) mlađi nikad nisu privlačili. Eto...

Ako bi neko ko vidi više nego ja mogao da mi kaže nešto smislenije od ovoga o tome šta moj natal kaže da mogu da očekujem u ljubavi, bila bih zahvalna. :)

http://www.dodaj.rs/f/3C/7s/2MnK6sDD/astro2gw01t7466260040.gif

sladjana
24-07-2014, 00:16
Vladar 7 je Uran u konjukciji sa Sa moze biti i stariji partner, mozda ozbiljniji , pametniji , neko kome bi se divila.

Prilicno se lako zaljubis, nekako si romanticna na svoj nacin. Sex te moze vezati ili udaljiti od partnera.
U vai a i u braku ces biti samo ako si emotivno ispunjena, srecna nikako drugacije . A mozda ce prvo doci trudnoca pa onda brak .
Sada partner moze biti mladeg izlgeda ili duha bez obzira na godine, neki autoritet .Vatren , mozda se lako moze ljutiti , nekako iz Sveta, sirokog shvatanja .....

Ako nisi sada zaljubljena , mozda bi sledece godine mogla da budes..mada oko Nove godine imas nekoliko Tranzita koji te mogu iznenaditit .
pozzz