Kako me vi vidite? [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Kako me vi vidite?


dacked
30-09-2013, 17:07
Zanima me kako vidite mene kroz natalnu kartu? Slobodno pisite, bez ustrucavanja! Znam ja svoju kartu na pamet, ali bih volela da vidim kako me tumace oni koji me ne poznaju! I meni neke stvari nisu jos uvek jasne, zato mislim da bi mi to pomoglo. Hvala unapred! Karta je u potpisu!

vanjchika
01-10-2013, 09:04
Hm, ja bih rekla da možda odaješ neki utisak misterioznosti. Puna ti je 12 kuća. Možda imaš čudan odnos sa ocem ili možda je na neki način odsutan iz tvog života. Mislim, skoro sve osobe koje znam sa So u 12 kući ili su odrasle bez oca ili imaju jako slabu komunikaciju. Rekla bih da si optimista, ali nekako više voliš da si pripremljena za sve moguće scenarije, odnosno na rečima si pesimista, ali u dubini duše optimista :D al sam ovo sročila, sačuvaj Bože :D Mislim da si šarmantna i lepuškasta zbog Ve u prvoj kući. Deluješ drugima stabilno, ali mislim da što se tiče ljubavi, imaš možda izraženu potrebu za slobodom i možda ponekad sama ne znaš šta zaista hoćeš. Sedma kuća u Raku, Mo u svom sedištu, to mi deluje lepo za brak i generalno za partnerstva, mada ima opoziciju sa Ju, deluje kao preispitivanje moralnih stavova. Pl na MC-a, rekla bih velika moć transformacije i velika energija kada je u pitanju karijera, verovatno da možeš dobro da se prilagodiš i da radiš razne poslove :) Da li sam išta potrefila? :D

dacked
01-10-2013, 10:36
Hvala Vanjchika! Za optimizam i pesimizam si odlicno srocila, razumem sta hoces da kazes! :) Sa ocem je sve u redu, sa brakom nije! Da li zato sto mesecu pre svega nije mesto u sedmoj i ako je u svom sedistu, ili zbog opozicije sa jupiterom i neptunom, ne znam...Na prvi pogled zaista izgleda O.K. Verovatno da sunce predstavlja i njega. Sve ostalo si potrefila.