Prevazilaženje "loših aspekata" [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Prevazilaženje "loših aspekata"


leonardo
10-09-2013, 12:46
Molim da neko sa više znanja i iskustva napiše nešto o prevazilaženju "loših aspekata ".

U delu o aspektima postoje tumačenja međusobnih odnosa svih planeta (mislim na opozicije i kvadrate) i kako oni deluju na natusa. Volela bi da znam na koji način se oni mogu transformisati i koristiti na pozitivan način.

Već svest o tome da čovek ima problem je 50 % obavljenog posla, ali na koji način se određeni planetarni uticaji potpuno prevazilaze ?

Npr ja imam problem sa inpulsivnim i burnim reagovanjem, ( mislim da je za to zaslužan kvadrat Marsa prema As i inkonjukcija Meseca sa Jupiterom -preosetljivost) samo svest o tom prblemu mi ne pomaže da isti rešim mada vremenom " fitilj mi postaje sve duži".


Svako ima u svom natalu izazove različitih vrsta, kako na njih odgovoriti?:confused:


Unapred se izvinjavam ukoliko ovakva tema već postoji i molim administratore da mi pošalju linc do iste.

drblavur
10-09-2013, 15:08
mislim da je za to zaslužan ........ i inkonjukcija Meseca sa Jupiterom -preosetljivost
Inkonjunkcija znači nespajanje, odnosno nemanje aspekta, tako da je to siguran znak da dve planete nisu niukakvom odnosu te ne simbolizuju ništa. Ako je jedna od te dve planete dispozitor drugoj onda je to poseban hendikep planete koja prima dispoziciju.

leonardo
10-09-2013, 15:25
drblavur,

hvala, ali nije mi zamisao bila tumačenje mog natala, već npr kako se prevazilaze negativni aspekti

sunce-mesec....
sunce-merkur....
i tako redom

uopšten tekst koji bi bio od koristi svima.

a iskreno nosam najbolje razumela ni šta si prethodnim hteo da kažeš.

Mislim inkonjukcija aspekt od 150 stepeni koje dve planete međusobno grade, kako si mislio " Inkonjunkcija znači nespajanje, odnosno nemanje aspekta..."?

Naravno da su u analizi svih aspekata bitni i dispozitori

leonardo
10-09-2013, 15:47
Evo teksta kojeg sam našla na internetu...

" Ako zelimo da poboljsamo negativne planete ne smemo ih jacati ni bojama,ni dragim kamenjem,ni kavacama,vec ih moramo na neki nacin umilostiviti ispunjavajuci svojevoljno njihovu simboliku.

Mislite da se negativni aspekti u natlu mogu neutralizirati ? Karmicka astrologija daje ove savjete.

SUNCE

Ako je nekome Sunce negativna planeta,moze se ocekivati problematican odnos sa ocem,a kod zena sa svim muskarcima.Osoba se svesno mora suociti sa energijama kojima vlada Sunce (otac,autoriteti,stariji muskarci).Njima treba pomagati I sluziti im pogotovo nedeljom.Sa patnjom I poteskocama osoba se mora suociti sve dok ih ne resi.Griza oko otca . Svakodnevno izvoditi vezbu Pozdrav Suncu za vreme izlaska Sunca.

MESEC

Predstavnik majke,trudnica,drugih starijih zena I svih onih koje gaje majcinske osobine.Optereceni Mesec pravi probleme u kuci,sa majkom,trudnocom,emocijama I sl. Lose ce uticati na podrucje zivota u skladu sa kucom u kojoj se nalazi.Iz tog razloga osoba bi trebalo da pomaze svojoj majci,starijim zenama ili zenama u starackom domu.Na ovaj nacin se osoba srece sa odredjenim vidom patnje,a posto se zrtvuje za spomenute ljude,moze preokrenuti negativan Mesec u pozitivan.Takodje mora se hraniti vegetarijanski.da sluzi Majku Zemlju kroz zastitu prirode I zivotinja.

MERKUR

Predstavlja decu,ucenike,studente,intelektualce,skole I sl. Kako predstavlja detinjstvo,vazan period za razvoj coveka,veoma je vazna njegova energija. Osoba je mozda imala tesko detinjstvo,problem u skoli,sa obrazovanjem,pamcenjem,logikom I sl.Losa karma sa sestrama I bracom,nerazumevanje okoline.Treba pomagati siromasnim ucenicima,studentima I deci.Davati dobrovoljne priloge decjim domovima,pomagati izgradnju skola,obdanista I sl. Najbolji dan za ove aktivnosti je sreda.

MARS

Vlada mladjim muskarcima,bracom I prijateljima.Daje snagu,energiju,vitalnost. Losa pozicija dovodi do preterane agresivnosti,ukazuje na sklonost opasnostima,povredama,opiracijama I sl. Pravi velike probleme kuci u kojoj se nadje. Treba pomagati mladjoj braci,kolegama I prijateljima. Razvijati strpljenje,meditirati I moliti se svakodnevno. Pomagati braci I muskarcima u nevolji utorkom. Davati donacije ustanovama koji se bore protiv multiple skleroze.

JUPITER

Losi odnosi sa profesorima,svestenicima,duhovnim uciteljem.Problemi na fakultetu,putovanjima,sa novcem I sl.Ova planeta predstavlja Bozju milost I izuzetno je vazna.Treba pomagati profesorima,svestenicima,savetnicima I sl.Cetvrtak je njen dan.U Vedama je receno da osoba treba da svakog jutra da se moli,cetvrtkom da poklanja hranu domu za beskucnike,da se bavi jogom,da usvoji dete.. Naravno ne morate raditi sve ovo,dovoljno je izabrati nesto od ponudjenog.Sto smo vise u mogucnosti da radimo za druge imacemo vecu dobrobit.

VENERA

Vezana je za ljubav,brak,novac,zadovoljstva.Vlada zenama,devojkama,ljubavnicama,sestrama,umetnoscu I dr.Da bi se prevazisla losa Venera osoba treba da pomaze zenama,sestri ili devojkama sa problemima, da poklanja svilenu odecu svetlih boja,da poklanja secer,pirinac,ulje,da pomaze utocistima za zene,da daje dobrovoljne priloge za borbu protiv secerne bolesti.

SATURN

Saturnovi predstavnici su stari ljudi,bolesni,iznemogli,siromasni,oni koji su na umoru. To su mesta patnje kao sto su bolnice I slicne ustanove.Kod osobe moze izazvati hronicne bolesti,probleme sa zubima,kostima.Donosi siromastvo,bedu,depresiju,apatiju,samocu I smrt.Koci svaku situaciju,prolongira je,otezava ili potpuno stopira.Subotom treba pomagati starim,siromasnim I bolesnim ljudima,hraniti prosjake ,poklanjati crnu so ili susamovo ulje,placati obrok nekoj siromasnoj osobi ,razgovarati ili citati starim ljudima u starackom domu.

ZAKON KARME

Ser Isak Njutn je jednom priliko napisao da "za svaku akciju postoji istovetna i
suprotna reakcija". Veliki učitelj Buda nas uči da "smo ono što mislimo, pošto smo postali
ono što smo mislili". U suštini, oba ova stava govore istu stvar - da svaki posledica ima svoj
uzrok.
U tome leži zakon karme. Svaka misao koju imamo se utiskuje u supstancu univerzalne
materije gde će se konačno manifestovati kao efekat u fizičkom svetu. Ponekad, do
posledice može doći nekoliko trenutaka posle uzroka i tada možemo jasno videti kako su
misao i efekat me|usobno povezani, skoro isto kao kad bacimo kamen u vodu i posmatramo
talase kako se šire. Međutim, u drugim slučajevima efekti usleđuju godinama posle uzroka i
postaje teže uvideti vezu između njih. Međutim, uvek za jednim godišnjim dobom dolazi
drugo. "

kanon
10-09-2013, 18:56
Sve je to lijepo i krasno, ali cini mi se da je to trazenje "vanjskih" alata za ispravljanje vlastitih krivih drina. Mislim moze netko poklanjati svilenu odjecu do iznemoglosti ali ako nesto ne promjeni u svom ustroju, ako osoba ne ucini napor u mjenjanju sebe i svojih uvjetovanja, jer natal jeste i nasa uvjetovanja, nema od toga nista.
Mislim da je ispravnost odgovor. Zivjeti potpuno ispravno, ili teziti ka takvom zivotu. Ispravno misliti, ispravno djelovati, ispravno govoriti.......i jos gomilu toga ispravnoga, mislim da tu lezi kljuc za prevazilazenje "napetih" aspekata u natalu. Ali to je na zalost ili na prvi pogled tezi put

leonardo
10-09-2013, 22:03
kanon ,

razumem šta si htela reći...

Jeste ispravnost akcije odgovor, ali šta je to ispravno i kako se do istog dolazi?

Npr ja znam da je ispravno prećutati u određenim situacijama i ne reagovati, ali kako se obuzdati? Nakon što planem usled kratkog fitilja, veoma brzo shvatim da bi bilo bolje da nisam reagovala uopšte, ovo navodim samo kao primer...

Rabiosa
10-09-2013, 22:25
Npr ja imam problem sa inpulsivnim i burnim reagovanjem, ( mislim da je za to zaslužan kvadrat Marsa prema As i inkonjukcija Meseca sa Jupiterom -preosetljivost) samo svest o tom prblemu mi ne pomaže da isti rešim mada vremenom " fitilj mi postaje sve duži".Na prvi pogled na tvoju kartu ne bih tek tako pretpostavila da burno reaguješ, da si sklona naglim reakcijama i konfliktima. Preosetljivost, to si dobro primetila a to je zbog položaja Meseca. Burne reakcije ja jedino vidim zbog dosta kvadrata i opozicija, ali imaš ti i lepih aspekata koji bi trebali da te iskontrolišu. Kontrolu jedino možemo očekivati od Saturna ali pošto je tebi tako loše postavljen, u kardinalnom znaku, ti nemaš veliku pomoć od toga.
Ja imam dva jaka kvadrata i dve opozicije i kad smo kod reakcija mene je gotovo nemoguće izbaciti iz takta. Ostavljam utisak smirene osobe koja se jako dobro kontroliše ali sam daleko od toga. Pogotovo od sade sati. Mogu da budem jako uzdrmana iznutra ali to ne pokazujem. Mislim da je to do mog vladara asc u opoziciji sa Saturnom.

drblavur
10-09-2013, 22:32
a iskreno nosam najbolje razumela ni šta si prethodnim hteo da kažeš.

Mislim inkonjukcija aspekt od 150 stepeni koje dve planete međusobno grade, kako si mislio " Inkonjunkcija znači nespajanje, odnosno nemanje aspekta..."?

Ajde da uprostim kad su dve planete u inkonjunkciji one nisu u aspektu jer se ugao od 150° kao i od 30° smatra nedostatkom aspekta.pogleda, tj te dve planete se "ne vide" i nemaju uzajamni odnos, što znači da nema saradnje.
Na primer, ako je planeta X u ovnu, a Mars u devici, što je ugao od 150°, navedena planeta nema dispoziciju Marsa. Takođe i dve planete koje nemaju dispoziciju nego se nađu na udaljenosti od 150° ne čine aspekt.
kako se astrologija u zadnjih 50-ak godina širi tako se svako proglasi za astrologa pa ono što nije dobro naučio prenosi dalje na način da obradi stvar kako mu se svidi. To je slučaj i kod načih i kod steranih "astrologa"

Mia
10-09-2013, 22:34
jednostavno, znas sta je problem i brojis u sebi polako do 10 pre nego sto reagujes, moras da naucis da sama sebe savladas a ako ne mozes onda idi kod nekog psihologa psihoterapeuta koji je skolovan za to

samo napred :) srecno!

andjelcic
10-09-2013, 22:57
Ja citam ovo i sad se pitam...recimo da neko ima natalno npr problematicnu trecu,sestu kucu,UR,ME,MA...lupam...bilo sta sto ukazuje na probleme u saobracaju...Kad bi naisli tranziti koji lose aktiviraju natalnu poziciju...da li bi ta osoba mogla da "prevazidje" simboliku ako sedi kuci, misli na tu tematiku,cita o saobracajnim nezgodama...uopste...ako se u to vreme "bavi" tom temom mislima a da ne dodje do prave fizicke realizacije??
Eto to se pitam :-) Sta mislite o tome?

Rabiosa
10-09-2013, 23:17
Može da pokuša, ako preživi pričaće. A mogla bi ta osoba sebe da otera u ludilo. Najbolje da se isključi iz života i da uopšte ne hoda ulicama.
Što se mene tiče, ja volim ne znam ni sama zašto muškarca koji je doživeo tešku saobraćajku.

andjelcic
10-09-2013, 23:56
Ma naravno da je to "nezivljenje" :-)....ali teorijski...u nekom vidu se aspekti ispune?...Mada,opet,kako naterati npr ovna da sedi kuci i misli o mogucnostima..Nemoguce..Ali mozda kod nekih moguce

Mad Max
11-09-2013, 00:12
Evo teksta kojeg sam našla na internetu...

" Ako zelimo da poboljsamo negativne planete ne smemo ih jacati ni bojama,ni dragim kamenjem,ni kavacama,vec ih moramo na neki nacin umilostiviti ispunjavajuci svojevoljno njihovu simboliku.


Evo dala si sebi odgovor - ispunjavajući njihovu simboliku. U teoriji postoji nešto što se zove 'zamena energija'. Bilo je reči o tome ali ne znam na kojoj temi. To funkcioniše po principu da jedan aspekt ili pozicija ima nekoliko različitih astrosimboličkih tumačenja pa tako jednostavno radeći nešto drugo u toj simbolici potisneš prethodnu. Nisam siguran koliko deluje u praksi.

Bojana_NS
11-09-2013, 00:19
To možda funkcioniše kad neko ima manje loših aspekata,a mi koji imamo više tih bedevija u karti predaja je najpametnija stvar.Nemam deset života pa da ispunjavam simboliku.

Rabiosa
11-09-2013, 08:55
Jedino dijamant i plavi safir deluju na čoveka. Ostalo drago a da ne pričamo poludrago kamenje nema uticaj.

Mad Max
11-09-2013, 09:27
Jedino dijamant i plavi safir deluju na čoveka.
Da, ukoliko si sponzoruša.

ognjenka724
11-09-2013, 09:36
Ma nema prevazilaženja, moraš naučiti živjeti s njima i koristiti ih konstruktivno. Kad ne bi bilo napetih aspekata ne bi bilo ni motivacije, previše povoljnih aspekata izaziva inertnost.

ganci
11-09-2013, 09:55
Ma nema prevazilaženja, moraš naučiti živjeti s njima i koristiti ih konstruktivno. Kad ne bi bilo napetih aspekata ne bi bilo ni motivacije, previše povoljnih aspekata izaziva inertnost.

Jeste, kontruktivno ih koristis tri puta pa se cetvrti put vratis ustaljenom obrascu ponasanja pa onda opet ucis sebe da ne treba tako i sve u krug. Sto mu uostalom dodje kao defiicija zivota u malom.

ognjenka724
11-09-2013, 10:07
Jeste, kontruktivno ih koristis tri puta pa se cetvrti put vratis ustaljenom obrascu ponasanja pa onda opet ucis sebe da ne treba tako i sve u krug. Sto mu uostalom dodje kao defiicija zivota u malom.

Treba gledati malo širu sliku, ne bi postigla ništa u životu da nema kvadrata u karti, jednostavno ne bi imala potrebu, život bi se sveo na ležanje i jedenje slatkiša :D .

Kvadrat (ili opozicija) nije samo burno sam reagirala, već je i završiti ću fakultet, naći ću bolji posao itd. Trigon (i sekstil) bi bio to želim, ali ništa ne poduzimam

ganci
11-09-2013, 10:14
Treba gledati malo širu sliku, ne bi postigla ništa u životu da nema kvadrata u karti, jednostavno ne bi imala potrebu, život bi se sveo na ležanje i jedenje slatkiša :D .

Kvadrat (ili opozicija) nije samo burno sam reagirala, već je i završiti ću fakultet, naći ću bolji posao itd. Trigon (i sekstil) bi bio to želim, ali ništa ne poduzimam

Da znam, nisam mislila nista pesimisticno nego mislim da je prosto tako. Mene su moji kvadrati i opozicije umeli da nateraju da polozim i po 6 ispita po roku kad vec pominjemo fakultet. A znam osobu sa jedva kojim kvadratom i opozicijom u karti, studirala duplo godina nego sto treba i eno je sad lezi, jede, goji se i ceka da joj pokuca posao na vrata. Kvadrat te nervira ali te tera da se maknes s mrtve tacke i iznova se boris za nove ciljeve.

Rabiosa
11-09-2013, 10:15
Treba gledati malo širu sliku, ne bi postigla ništa u životu da nema kvadrata u karti, jednostavno ne bi imala potrebu, život bi se sveo na ležanje i jedenje slatkiša :D .

Kvadrat (ili opozicija) nije samo burno sam reagirala, već je i završiti ću fakultet, naći ću bolji posao itd. Trigon (i sekstil) bi bio to želim, ali ništa ne poduzimam

Znam nekoliko, zapravo znam mnogo više ljudi sa više plavih aspekata (a često jedino sa samo plavim) u karti koji nisu ni malo lenji, vole da rade i postižu uspeh. U životu im je mnogo bolje od onih koji imaju isključivo crvene. Da se stane na kraj glupostima vezanim za plave aspekte. Ne znam ko je to izmislio pa su svi usvojili, ali u praksi za takvu tvrdnju nema dokaza.

Žnji
11-09-2013, 13:40
( mislim da je za to zaslužan kvadrat Marsa prema As i inkonjukcija Meseca sa Jupiterom -preosetljivost)

A ja mislim da je kvadrat Meseca sa Marsom. Dve kardinalne planete u takvom aspektu, a još je promenljiv kvadrat.
Prevazilaženje loših aspekata ne bih nazvao najsrećnijim terminom. Bolje bi bilo - proživljavanje. Cilj tih ''loših'', odnosno bolje rečeno - izazovnih, intenzivnih i podražajnih aspekata jeste da se izvesna polja života u čijoj su simbolici potenciraju većim brojem težih zadataka te tako natusa navedu na znanje i iskustvo koje svakako služi i u oplemenjivanju pristupa dobrim aspektima. Ko je spreman da sedne i sprema zadatak sa 3 zvezdice iz zbirke iz matematike - dobije peticu. Ko nije, juri one lakše za dvojku. Dakle, treba stati, vremenom sagledati situaciju i jasno izdiferencirati koja je to problematika kojom se bavi izvesni aspekt i promatrati iz dana u dan u svakodnevnim situacijama kada se javlja njegovo dejstvo. U početku će se dešavati da osoba ne primeti ili primeti tek posle određene reakcije, a vremenom uspeva da i u najafektnijim situacijama shvati uzrok situacije i takoreći trenutnom introspekcijom ''suzbije'' ono dejstvo aspekta koje navodi na njegovo pogrešno proživljavanje.

U tom smislu treba vežbati aspekt. Dugo i mnogo, sa uvek definisanom simbolikom i vremenom se on stavlja pod kontrolu i daje dosta, dosta dobrog.

Bojana_NS
11-09-2013, 14:00
Odakle sad da samo dijamant i plavi safir deluju.Ja se lično grozim dijamanata ništa meni tu lepo nije.Rubin i biser su za mene "must have".


Ma nema prevazilaženja, moraš naučiti živjeti s njima i koristiti ih konstruktivno. Kad ne bi bilo napetih aspekata ne bi bilo ni motivacije, previše povoljnih aspekata izaziva inertnost.

180/90-pčela radilica
120/60 -trutAko je nešto loše onda je loše takve stvari možda funkcionišu u astrološkom paralelnom univerzumu.

Rabiosa
11-09-2013, 15:46
Ne može se raditi na aspektima, to vam je šta vam je. Ne znam ni jednu osobu koja ima pretežno crvene aspekte u karti a da je srećna i ostvarena. Svi se oni jako muče.
Konjukcija je jedini aspekt koji je poželjan u svakoj karti. Ali ako je to loša konjukcija onda nije od pomoći.

Odakle sad da samo dijamant i plavi safir deluju.Ja se lično grozim dijamanata ništa meni tu lepo nije.Rubin i biser su za mene "must have".

Bez ovog "have" :D A to što se ti groziš dijamanta potpuno je nebitno za temu.


180/90-pčela radilica
120/60 -trut


:hysterical: Molim te prestani da pišeš gluposti. Kad te lepo molim.

Mia
12-09-2013, 12:10
zasto mislis da je konjukcija pozeljna? evo ja ih imam mnogo pa me zanima?

zujalica
12-09-2013, 12:31
Inkonjunkcija znači nespajanje, odnosno nemanje aspekta, tako da je to siguran znak da dve planete nisu niukakvom odnosu te ne simbolizuju ništa. Ako je jedna od te dve planete dispozitor drugoj onda je to poseban hendikep planete koja prima dispoziciju.
Jee... posto imam egz. 150 Mo- Ve i jos je Ve dispozitor Mo , ispade da je moja divna Ve hendikepirana ! Ma kako da ne... planeta u sedistu hendikepirana! Nece da moze !

Rabiosa
12-09-2013, 23:10
zasto mislis da je konjukcija pozeljna? evo ja ih imam mnogo pa me zanima?

Ne mislim to ja. To sam negde pročitala, kako nije dobro da karta nema ni jednu konj. Ali zamisli da imaš jednu lošu, pa onda bolje da ni nemaš jel tako? Pročitala sam još kako ne valjaju veliki stelijumi, kao bolje je kada su planete razbacane u karti znači ima ih na svakom mestu i kući otprilike. Ali ja znam jednu osobu sa svim planetama u samo dva znaka i jako joj je dobro. Ono što sam još pročitala i u šta već verujem da je tačno je to da je dobro kada je Mesec okružen planetama, ne valja kada je izdvojen od ostatka karte.

Mia
13-09-2013, 01:39
ocrni ti moju kartu! em mi je Mo odvojen odnosno neaspektovan em konjukcije

mozemo mi da raspravfljamo o cemu hocemo, svako ima kartu kakvu ima i to ne mozemo da promenimo, i kod svakog od nas se neki moze biti isti aspekt manifestuje razlicito


moj brat od strica ima kartu sa sekstilima i trigonima i dve konjukcije, nema covek druge aspekte, vladar asc u sedistu

i on se nije namucio za bilo sta, ali ne znam koliko je zadovoljan, ja na njegovom mestu nisam sigurna da bih bila

studira vec 13 godina, tezak fax koji ce sigurno zavrsiti, zivi sam u svom stanu koji su mu kupili roditelji i koji ga izdrzavaju, a imaju super plate pa mogu,
ima lepu devojku koja je smuvala njega on se ni potrudio nije, a i ona fino zarađuje
verujem a i nadam se da ce cim zavrsi fax naci dobar posao, odnosno kod nas u zemlji i to ide tako sto ti ti opet drugi zavrse tako da je sve u savrsenom redu

mislim da je ovo dobar primer plave karte sve ide samo od sebe

Rabiosa
13-09-2013, 14:06
Nije to uopšte dobar primer plave karte. :) Ja ne znam šta je vama ljudi, što toliko mrzite dobre aspekte? Zapitajte se malo zašto uzdižete zlo? Neki to rade zbog toga što nemaju ništa dobro u svojoj karti, ali zašto to drugi rade nije mi jasno. Kao da su vam isprani mozgovi. Vrlo lako usvajate da su plavi aspekti lenji bez inicijative da to proverite, ne na jednom već na mnogo više primera.
Dobri aspekti mogu da budu loši samo ako su planete u padu, na primer Mo u Škorpiji 120 Mars u Raku. To je jako loš aspekt. Nisam ubeđena u recepciju rekla bih da to kod ovakvog aspekta ne deluje, znam jednu osobu sa tim aspektom. Ali nema puno takvih primera. Uglavnom ono što je dobro je dobro.
Žena sa Merkurom u V kući u kvadratu sa Saturnom, separacija, imala je jedan pobačaj. To je Me90Sa separ. Ali merkur pravi još jedan aspekt, aplikacioni (onaj koji se sigurno ostvaruje, snažniji) sekstil sa Jupiterom i dobila je jednu devojčicu. Nju je dobila pre tog pobačaja. U V kući je i Hiron, jedno dete ili nijedno. Simbolika ispunjena.

drblavur
13-09-2013, 18:02
Jee... posto imam egz. 150 Mo- Ve i jos je Ve dispozitor Mo , ispade da je moja divna Ve hendikepirana ! Ma kako da ne... planeta u sedistu hendikepirana! Nece da moze !

Nije Ve hendikepirana, već Mo.

zujalica
13-09-2013, 19:17
Nije Ve hendikepirana, već Mo.

Ma ni to nece da moze ! Mo je u egzaltaciji :) .
Samo ponekad jedno drugo zuljaju.

drblavur
15-09-2013, 22:19
Ma ni to nece da moze ! Mo je u egzaltaciji :) .
Samo ponekad jedno drugo zuljaju.
U restriktivnoj i nedovršenoj egzaltaciji. Imaš pravo da misliš šta hoćeš, ali ti je MO hendikepiran zbog averzije sa dispozirtorom. Naravno da uvek možeš da pozoveš asteroide i transaturne u pomoć;), ali to već nije astrologija.

lilyrose
04-05-2014, 17:48
Mislite da se negativni aspekti u natlu mogu neutralizirati ? Karmicka astrologija daje ove savjete.


MARS

... Treba pomagati mladjoj braci,kolegama I prijateljima. Razvijati strpljenje,meditirati I moliti se svakodnevno. Pomagati braci I muskarcima u nevolji utorkom. Davati donacije ustanovama koji se bore protiv multiple skleroze.


VENERA

... treba da pomaze zenama,sestri ili devojkama sa problemima, da poklanja svilenu odecu svetlih boja,da poklanja secer,pirinac,ulje,da pomaze utocistima za zene,da daje dobrovoljne priloge za borbu protiv secerne bolesti.

SATURN

... Subotom treba pomagati starim, siromasnim I bolesnim ljudima,hraniti prosjake ,poklanjati crnu so ili susamovo ulje,placati obrok nekoj siromasnoj osobi ,razgovarati ili citati starim ljudima u starackom domu.Ako pomažem (dajem donacije) sestrama Karmelićankama, jesam li barem djelomično riješila "problem" ove Venere i Saturna... :confused:

azraela
27-07-2014, 00:43
zamene energija?

Santijen
27-07-2014, 21:26
ma da...ono boli te zub a ti odes kod urologa:D

azraela
27-07-2014, 22:26
pa bas to...:D

mrgud78
16-08-2015, 00:35
Ako ne postoji nacin da se aspekt prevazidje ili bar ublazi...Cemu onda astrologija? Da bi nam dokazala neminovnost zacrtane sudbine? :(

Sad mi nista nije jasno. Ja sam mislila da je osnovna uloga astrolofije da nam pomogne bas u osvescivanju natalnih aspekata, u iskoriscenj svih predispozicija dobrih i za ublazabanje losih....:confused: