Zdravstveno stanje jedne devojcice [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Zdravstveno stanje jedne devojcice


ivancica11
25-01-2013, 16:54
Pitanje : hoce li ovo dete ozdraviti?
Eh ovako da objasnim gde se nasao problem: radi se o cerki mog prijatelja, i znam da bi u tom slucaju trebala da gledam petu kucu od jedanaeste ali maleni problemcic - relaltivno skoro smo on i ja bili u jako jako jako kratkoj vezici i sada ne znam da li je on onda 7 kuca :o naglasak na BILI , vise nismo.
Dalje - devojcica je jako tesko bolesna i trenutno je u inostranstvu na lecenju. U panici su jer im danas niko nije hteo reci zasto su svi oko njih uzurbaniji nego inace i nekako drugaciji. Uzasno su me uplasili jer sam i sama jako vezana za dete. ako neko moze pomoci makar oko odredjivanja signifikatora.
Ujedno nadjoh u Lilijevoj knjizi kako je on kroz chart nasao NACIN da pomogne jednoj zeni savetom ... moze li se i ovde tako nesto uraditi?
Svaka pomoc je dobrodosla. Unapred se izvinjavam sto nisam odmah stavila svoja zapazanja oko samog charta ali signifikatori su mi problem.

(pitano 25.01.2013. u 16.25h u Beogradu)

http://i50.tinypic.com/2d6tdvc.gif

snupy
26-01-2013, 11:04
Ja bi gledala da ti je on ipak prijatelj.
Dakle,11.kuca pocinje na 29.bika.5 kuca od 11 je 3.jel?
Vladar Me,ali sada ne znam kome se dodeljije Mo-s obzirom da on uvek pripada pitacu.

Me se sklanja od Suncevih zraka,pa bih rekla da je njeno stanje pre bilo losije(posto je njen vladar bilo spaljen)nego sad.Pored toga Me se ovde nalazi u triplicitetu,sto njoj daje neku jacinu,jer je ipak u znaku koji joj odgovara i ima snage da deluje.
Vladar njene bolesti bi trebao da je Sa,jer njena 6.kuca pocinje u Vodoliji-ovo se donekle poklapa sa tim da je ona predstvaljena Me postoo je pod vladarstvom Sa(njeno zdravlje)
Sa se nalazi u fixnom znaku pa sve nekako ide traljavo,sporo.
Me ima prvu aplikaciju upravo sa Sa,znaci da bi situacija trebalo da se popravi,ali posto se povezuju preko 90 treba uloziti puno energije jer ce sve ici sporije.

Nisam strucna,ovo je neko moje misljenje vezbe radi,tako da nemoj da se vezujes za ovo sto sam napisala.
Bilo bi dobro da das feed,jedino tako cemo znati :)

uranija
26-01-2013, 13:33
ovako,krace veze su stvar 8.og polja pa bi njegova cerka bila pokazana 12.im tvojim poljem u raku,to dete predstavljeno mesecom u raku na asc ima do 5 godina?mesec ima opoziciju sa venerom,vladarem 12.e njene sto znaci da je do uvidjaja o stanju jako tesko bilo doci i svest o teskom ozdravljenju,venera u jarcu duzim lecenjem hronicnih problema(jarac),problemi su u prirodi marsa u vodoliji koji je njoj u 8.om polju pa je ona bas u opasnosti,sto je neaspektovan je ono sto govori da je bolest mogla da napreduje bez ometanja i lecenja jer nije adekvatno delovano do sad,naglasak je na metabolicke procese -mesec u svom sedistu,u raku,tecnosti u telu,srce(venera i 5.o polje),venera su i venski deo u krvotoku,posto nismo lekari,mou samo da kazem da ce joj lekari na kraju pomoci,ali kao saturn,kroz vreme i kasne,u pocetku mogu cak i skoditi jer su u znaku saturna u skorpiji,potencijalna opasnost ali posto je u separaciji to je vec bilo,znaci to su odradili lekari u mestu gde zivi,svojim zakasnjenjem o dijagnozi,operacija ce pomoci jer je vladar njenog 11.og polja,beneficnih i iznenadnih resenja i situacija(mars pa jos naglasen u njenom 8,om polju),inace mesec je grudni kos i sve unutar njega posto ima aspekt sa venerom zakljucila sa posto on dolazi iz 5,og polja da je priroda problema oko srca ili je bar pocelo da ugrozava i slabi ga,nesto je usporeno i blokira rad u kardiovaskulanom sitemu(jarac-usporavanje) i jos se nalazi u polju bolesti.
kraj i ishod ove situacije je merkur u svom punom uticaju jer je u triplicitetu,terminu i licu merkura u 8.om polju,kasnije bolnicko lecenje bi donelo svetlost u situaciju,dakle ne poptuno izlecenje nego neko resenje za ovu bolest koja je uznapredovala vremenom,ne znam koliko ce to biti dobro resenje,jer su jupiter,kasniji lekari koji lece bolest,u vrlo nervoznom stanju znajuci njen problem,jer je jupiter jako los,daj boze da nadju resenje,ali sa obzirom na 6 o polje u strelcu znaci da je bolest uznapredovala znatno ili se prosirila po uticaju(strelac)

ivancica11
26-01-2013, 20:38
Izvinjavam se sto kasnim sa feedbeckom ali danas smo citavo vreme cekali jednu jako vaznu vest vezanu za nju.

Ovako- ona ima tumor mozga, operisana je, spasena u poslednji cas od strane inostranih lekara. Kod nas greska lekara, kriva dijagnoza traljavo lecenje su joj jako naskodili ostavivsi trajne posledice.
Danas je stigla vest da je ipak dobro, jucer nas je malo prepala panika jednog lekara. Ona se oporavlja , sporo, jako sporo ali opet brze od ocekivanog. Samo sada znano lecenje ce trajati makar do augusta. Moguce je da ce to biti i duze. Ono "kucno" lecenje ce svakako biti daleko duze.
Trenutan problem cini sporo zarastanje rane i cesto gnojenje iste. I to nikako da se resi uz svu strucnost sveta, kazu neverovatno , neocekivano i prvi put da se to desava... uhhhhh
Problema sa srcem nema, bar za sada nema .... niti je imala tokom lecenja.
uhhhh .... bas sam vezana za ovo dete pa mi je uzasno tesko samoj se udubljivati u problem i zato vam hvala puno.