Mesec u inkonjukciji sa... [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Mesec u inkonjukciji sa...


Merkur
05-06-2007, 20:20
MO 150 ME

Posto su vam emocije i intelekt neuskladjeni, mozda cete tesko resavati probleme sa kojima se suocavate. Tesko vam je da cuvate tajnu i cesto se bez razmisljanja >>izlajete<<. Zbog nemira i strahova mozete imati probavne probleme.

Jasa Hajfec, Dzordz Gersvin.

MO 150 VE

U zelji da afirmisete svoj ego, previse se trudite da drugi o vama steknu lepo misljenje. Cini se da privalcite one ljude koji zele da im dokazete ljubav. Zbog prekomerne sklonosti ka uzivanju mogu iskrsnuti zdravstveni problemi. Morate nauciti da razlucite vazno od nevaznog.

Dzenis Dzoplin

MO 150 MA

Ovaj aspekt ukazuje na konflikte izmedju emocija i zelja, morate nauciti da kontrolisete taj konflikt. Zbog nervoze i emocionalnih strahova moze doci do nesrece ili barem do probavnih poremecaja. U zelji da izbegnete suocavanje sa vlastitim problemima, cesto se mesate u tudje stvari.

Bing Krozbi

MO 150 JU

Previse se trosite, a da predhodno ne promislite u sta se upustate. Morate unapred o svemu dobro razmisliti i morate razviti strpljivost i smirenost u pogledu pruzanja usluga drugim ljudima.

Konrad Adenauer

MO 150 SA

Nelagodno vam je i ponasate se poput krivca sve dok ne pronadjete nacin na koji drugima mozete pokazati da vam je stalo do njih. Vredni ste i posveceni svom poslu, ali ste veoma oprezni u pogledu novih radnih metoda. Skloni ste samosazaljenju. Svojom predanoscu poslu inspirisete druge ljude.

Volt Vitmen

MO 150 UR

Skloni ste da bez razmisljanja stupite u akciju i imate prenaglasene emotivne reakcije kad god osetite da ste izlozeni pritisku. Morate se truditi da u sebi razvijete kontinuitet delovanja. Neophodni su vam odmor i opustanje da biste mogli da izadjete na kraj sa nepredvidjenim problemima koje ovaj aspekt moze doneti i na profesionalnom planu i na planu doma i porodice.

Bet Dejvis, Pjer Kiri


MO 150 NE

Saosecajni ste i preterano spremni da pomazete drugima, cak i onda kada ta pomoc njima nije potrebna ili je mozda ne zele. Zbog svoje saosecajnosti mozete se do te mere otkriti da postanete zrtva tudjeg neprijateljstva ili izdaje. Morate nauciti da ljude vidite onakvima kakvi oni stvarno jesu i ne smete dozivljavati sve svoje veze u prenaglasenom romanticnom svetlu. Trebalo bi da pokusate da prevazidjete svoju sklonost ka mentalnom >>lutanju<< i nepouzdanosti.

MO 150 PL

Stalno ste u emotivnom grcu i beskompromisni ste. Morate izbegavati veze sa onim ljudima koji bi mogli pokusati da vas sarmom priklone svom nacinu misljenja. Zbog toga sto izgarate od zelje da budete plodonosni i korisni, drugi bi vas lako mogli iskoristiti.

Leonardo da Vinci, Pol Geti.

swoozie
20-06-2007, 11:25
Mjesec 150 ASC
emocionalna priroda i potreba nisu u skladu s načinom na koji prezentirate sebe. Potreba za emocionalnom sigurnošću i potporom nije usklađena s potrebom da se izrazi vlastiti identitet.Kao rezultat tog nesklada, proturječja, nije vam ugodno pokazati svoje instinktivne reakcije i istinske osjećaje. Sramežljivost.
U emocionalno nabijenoj situaciji oni koji vas ne poznaju dobro mogu biti prilično iznenađeni vašim ponašanjem i reakcijama. Ili, majka vas ne vidi onako kako vi vidite sebe.
Istinski izazov je potpuno prihvaćanje sebe.

swoozie
20-06-2007, 11:54
Mjesec 150 MC
Dom, obitelj (Mjesec) i postignuća, priznanja (10. kuća) nisu usklađeni. Ambicija nije kompatibilna s potrebom za emotivnom sigurnošću i podrškom. Potrebno je puno prilagodbi kako bi se te dvije stvari dovele u balans, ali trajna harmonija čini se da vam nije izgledna. Napredak uz dosta stresa.

Sirena
22-03-2008, 13:22
Malo sam se dotakla bivseg i njegovog aspekta opozicije Mo i Urana.

Pa nisam ni ja cvece Mo u 150 Ur, potpisujem sve navedeno. Kod mene vremenski pritisak je ubedljivo najjaci, to mi prestavlja veliki problem. Cesto imam utisak da me neko juri i uhodi kad imam obaveze sa vremeneski rokom,i upravo to strpljenje i doslednost je nesto sto moram da savlada. Inace da dodam da mi je mama hodajuca nervoza.

Mislim da u tom smislu, nas dvoje(decko i ja) nikad emotivno nismo ni bili sigurni i spokojni jedan pored drugog, hehehe,