molim pomoć - medicinska dijagnoza za bebu [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : molim pomoć - medicinska dijagnoza za bebu


nita
22-09-2012, 12:15
Dragi moji,

dječak od nepune dvije godine je jako bolestan. Već 13 dana ima jako visoku temperaturu, i nakon svih mogućih terapija mu nije ništa bolje. Roditelji su uradili sve pretrage koje je trebalo, i još uvijek se ne zna šta je u pitanju.

Danas je već jako, jako loše.

Ja bih rekla nešto u vezi s plućima, ne znam više...

Ako je neko raspoložen da pogleda i da smjernice šta bi trebalo ljekari ovdje da traže...
Ne može škoditi dodatni pregled, jer ionako ne znaju šta je tom klincu.

Hvala mnogo!

Ovo je natal sa tranzitima:

http://www.zaslike.com/viewer.php?file=oc4eej05289o2xsog3p.gif

NOVICSLAVICA
22-09-2012, 14:21
NITA-Nadji na internetu simptome virusne infekcije. Trebalo bi na to da uradi test. Neko zariste ima koje se ne leci terapijom. Mirovanje i vitaminska dopuna sa cinkom ,kalijimom.
Ja sam imala Cohsakie i Cytomegalo virus i nisu znali sta mi se desava dok nisu dali krv mikrobioloskom i virusoloskom zavodu na analizu.
Kod nas u N Sadu radi te analize MEDLAB.[radi analize istovremeno na Adenovirus ,Cohsako i cytomegalovirus.
Ima i astroloski smetnji ali neka se vise oslone na medicinu.
Veliki pozzz i najiskrenije zelje da dete prebrodi ovaj zdrastveni problem.

yoohoo
22-09-2012, 19:29
Iskreno meni se ne dopada karta decaka posebno jer ima SO0PL,MO0IC natalno,a ima trenutno SA0Asc u tranzitu,onda PL0PL,pa bih rekla da oni malo uozbilje pricu oko tog decaka..:(

So0Pl je separacija i to orbis 10, s obzirom da je u pitanju spora planeta poput Pl toliko je slab aspekt da ce malisi jedva raditi u natalu. Shmisha je svojevremeno pisala o tom aspektu, kako ga i sama ima, da daje ljudima da se kao fenix dizu iz pepela bas iz situacija koje deluju bezizlazne.
Mo0IC je vrlo lep aspekt, privrzenost porodici, ne znam sto si to navela kao nesto lose...
Pl0Pl imaju sve bebe neko vreme po rodjenju posebno ako u periodu kada se malisani rode Pl krene re kako je slucaj kod ovog decaka pa se konjukcija zadrzi nesto duze...
Sa0Ac opet imaju sva deca koja se rode sa Sa u 12 polju, meni licno je u prvih 6 godina zivota Sa pregazio skoro sve planete u natalu zajedno sa AC, a jos sam ziva i zdrava...

Eto samo da utesim jadnu zenu da se ne prepadne od Ageninih losih prognoza :)

Kako Sa ide preko AC dete ce mozda omrsaviti, eto mozda bas zbog bolesljivosti, ja sam u tom periodu odbijala hranu, posebno jaku, mama kaze da sam zivela na vocu i bila sam kost i koza sto bi rekli.

Ja nisam strucnjak za medicinsku astrologiju ali ono sto znam je da je 6 polje vezano za zdravlje i njime vlada Ma koji je u Jarcu a dispozitor Sa otisao u 12 polje. Sa i Ma su u kvadratu a tr Sa sad polako napusta taj kvadrat pa ne znam da li je moguce da je proradio tako kasno (kazu da Sa obicno proradi kada krene vec u separaciju). Kako je Sa u 12 polju to potvrdjuje nejasnocu oko bolesti a Ma je napao So sa kojim je u aplikacionoj konjukciji. E sad, koja bi to bolest bila i o cemu se radi, reci ce strucniji, ja umem samo ovoliko da vidim, ne znam jesam li uopste bila od pomoci...
Ja sam po prirodi optimista pa cu sada reci da mi se cini da ce sve biti ok jer su i Ma i Sa u znaku svoje egzaltacije, al ne znam jesam li objektivna ili samo zelim da sve bude ok.

U svakom slucaju drzim fige da dete ozdravi :)

Mia
23-09-2012, 00:27
Iskreno meni se ne dopada karta decaka posebno jer ima SO0PL,MO0IC natalno,a ima trenutno SA0Asc u tranzitu,onda PL0PL,pa bih rekla da oni malo uozbilje pricu oko tog decaka..:(

agena zar ne mislis da je So 0 Pl jako sirok orbis jos separacija, kao i da Pl0Pl ne treba gledati jer je Pl jako spora planeta, te koliko mislis da je mogao da se pomeri za nepunih 2 godine?
Sa na asc da, ali Sa je dispozitor njegovopg So, te na neki nacin predstavlja i njega samog

sad tek videh i da je yoohoo vec napisala isto sto i ja, ali tako mi je bio upecatljiv ovaj tvoj post da sam prvo pisala pa onda citala, sve u svemu slayem se sa yoohoo
pozz

srecno i puno zdravlja malom decaku!

nedda
27-09-2012, 14:26
Tek sada videh temu. Kako je sada dete?

Ova karta koju si postavila je nedovoljna, odnosno malo znace tranziti ako je stvarno bolest ozbiljna.

Iz ove karte se može videti sledeće: dete stvarno nema ekstremno lose postavljene planete. Najlosije dostojanstvo imaju venera i merkur u izgonu, ali venera je u slucajnom sedistu, a merkur skoro.

Oni vladaju 8. i 9. kucom, koji opet vladaju: endokrinim sistemima, hipofizom, preradjivanjem hrane, jetrom, manjim delom nervnog sistema, cerebralnom hemisferom, venskim krvotokom..

To su generalno neke stvari sa kojima bi mogao da ima problema tokom zivota, jer su mu slabe tacke.

Takođe se može primetiti i da trenutni tranzit saturna preko Asc-a završava 6. oktobra, ulaskom Saturna u Skorpiju, pa ce se njegovo dejstvo smanjiti.

Losi pokazatelji su SMC na Veneri, Jupiter u blizancima u 8. kuci, Uran na vrhu seste.

nita
19-10-2012, 12:18
Prije svega da se izvinem što nisam ranije javila, imala sam i ja zdravstvenih tegoba, bila na putu, i općenito mi je jako težak period. Druga faza sade, šta da vam kažem... :(

Hvala svima koji su se interesovali za temu.
Bila je virusna infekcija, trajalo je skoro mjesec dana. Sljedeće sedmice ima neku operaciju nevezano za to... I da, jako je smršao. Stravično.

I meni je SA u nekim fazama to radio. Već godinu dana mi je apetit nikakav (2x preko natalne konj. SO-SA-PL, itd.).
Bukvalno se tjeram da jedem, ali kad god sam slabe volje da se natjeram, preskočim obrok, ili više njih. Konačno, imam 47kg, što je baš malo... Pritom i jako malo spavam, pa mi se desi da počnem da zaboravljam stvari, premorena i iscrpljena... Ovo je nevezano za temu, ali samo kao primjer da (bar kod mene) to sa mršanjem radi.

Hvala još jednom! Ne znam šta da mislim. Svako malo se to dijete razboli, i redovno ne mogu pronaći uzrok. Kad se svi slude od brige, "bolest" se počne povlačiti, i ispostavi se da nije bilo nešto ozbiljno.