Drugi brak,da li je bolji od prvog? [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Drugi brak,da li je bolji od prvog?


Nikita
06-05-2012, 15:23
http://i48.tinypic.com/2yl8mci.gif

Postavila sam kartu jedne devojke koju zanima da li joj je drugi brak bolji,od predhodnog.Za sada su se razisli,ali ne jos papiroloski,posle 10 god.braka.Postavila sam njenu kartu,zamolila me,jer zeli da cuje i druga misljenja,pa ko je raspolozen mozemo da tumacimo:)
Hvala unapred!

nymeria
06-05-2012, 16:00
Njoj je So iz 7. lepo postavljeno sa vladarem 7., Ju, a Ju je u isto vreme i dispozitor. Ja bih rekla da ovaj brak i nije bio tako los i da su se dosta voleli, ali posto je upleten i Ne, cini mi se da je mozda suvise idealizovala supruga i da je usledilo razocaranje kada ga je zaista upoznala, ipak je bila dosta mlada kad se udala za njega. Ali vidim u 7. i Ma koji je znak svadja i konflikata u braku, plus je u kvadratu sa Mo..a Mo u ovnu, da li je ona mozda zapocinjala svadje sa suprugom, ili bila dosta impulsivna? Bilo bi korisno, ako znas ili zelis da napises zbog cega su se razisli...Rekla bih da ce njoj period koji sledi posle braka biti dosta tezak i da postoji mogucnost da padne u depresiju, a 2.brak...Nemam pojma, opet je vladar 9. kuce taj Sa u aflikciji koji doduse pravi lep aspekt sa Ve, ali cini mi se da nije tako sjajna pozicija za ostvarenje 2. braka. I ako dodje do njega mislim da ce dugo cekati...Evo pokusala sam da sklepam nesto, ali sam ja pocetnik, pa se nemoj puno oslanjati na moja tumacenja posto ne moram biti u pravu :)

virgo84
06-05-2012, 18:06
ja bih rekla da njih ovjde koce djeca, ne znam da li imaju al neko mozda odlaze te stvari a druga stvar, oboje uce neke lekcije koje moraju da prodju moguce da se njima ponovo putevi spoje

nymeria
06-05-2012, 18:10
ja bih rekla da njih ovjde koce djeca, ne znam da li imaju al neko mozda odlaze te stvari a druga stvar, oboje uce neke lekcije koje moraju da prodju moguce da se njima ponovo putevi spoje

Da, da, i meni se cini da ce joj ovaj prvi suprug ipak ostati najuticajnija osoba u zivotu. A Sa u 4.? Ne znam kako da protumacim to sto je vladar 8. i 9. u ovoj kuci.

virgo84
06-05-2012, 18:40
ja ne bih to posmatrala kroz druge brakove, 9 kuca je i obazovanje a saturn u 4 govori o nekom tradicionalnom tipu, mozda i kod nje kuci stanje u porodici, da je bilo dosta konzervativno vaspitanje, ogranicenja, hladnoca..manjak emocija

Nikita
07-05-2012, 20:27
Razloga ima vise,sve se to nekako skupljalo,malo po malo.Njegova majka se mesala dosta,sta god bi se dogovarali,ona je upadala sa zadnjom recju,e to ne moze tako,jer su ziveli u njenom stanu.Nekako ga je pokrivala,jer je nesposoban za bilo sta.Nisu izlazili nigde,on nema ni druga ni prijatelje,putovali su na more 2 puta i to kada ona digne frku,a mogli su sto se tice finansija.Finansije nisu problem uopste.Uvek je ona ta koja je ajmo ovamo,ajde onamo,za organizaciju,a on nikad nije imao neke ideje,predloge,pa barem da uzme decu pa kaze odoh snjima u park ili tako nesto,ili idemo na piknik,ali ni to,ma nista.A da imaju dve dejvocice:)Zadnjih 6 meseci pre njenog odlaska,ona je digla frku i krenuli su da zive kao podstanari.Ali je tada shvatila da on kada dodje sa posla sedne u fotelju krigla piva i to je to,bez ikakve organizacije ideje prijatelja bilo kakvog druzenja,a ona bi i da se druzi i da putuje,sa drugim porodicama,ali nista.Inace on je stariji od nje 19 god.Elem zanima je da li je drugi brak bolji,jer sa ovim je i emotivno zavrsila i kaze da joj se smucio i da se istrosila pokusavajuci da ga promeni i da ne zeli da vene u cetiri zida.A da njemu je ovo drugi brak,da li se onda gleda 11 kuca kao njen drugi brak ili 9.kuca?On je Devica ,a ASC Bik.Napisala sam neke pojedinosti,e sad koja se kuca gleda za njen drugi brak i da li je bolji?
Mislim da se kod nje gleda 9.kuca kao drugi brak,sto znaci da opet postoji mogucnost razlike u godinama,7 gore dole,ali ima Merkur 90 Saturn,pa Sunce 90 Saturn,a ono sto je dobro ima Venera 60 Saturn,e sada Saturnov dispozitor je Merkur koji je R i ima 120 Jupiter i 120 Mesec i 0 Sunce,sto bi ja rekla da pocetak moze da bude tezak a posle mnogo bolje.A aspekt Mesec 90 Mars ne priznajem jer je 10 stepeni mnogo,a i separacioni je,sta vi mislite?

Koliko znam 8 kuca je izmedju 1.i 2.braka i cela je u znaku Jarca,znaci gleda se Saturn,pa mi nekako dodje isto i sa 2.brakom jer pocinje u znaku Jarca i gleda se opet Saturn,a ima teske aspekte Merkur 90 Saturn i Sunce 90 Saturn,jedino ima Veneru 60 Saturn.E sad ovako Saturn se nalazi u Devici i dispozitor je Merkur,a Merkur se nalazi u Strelcu i dispozitor je Jupiter,gde je Merkur 120 Jupiter,sto moze da znaci da pocetak veze ili drugog braka moze da bude nategnut,zategnut,pun prepreka,gde kasnije kada pogledamo dispozitore koji prave trougao,moze da bude sjajno,sta vi mislite:confused: