Izgubljena/Podmetnuta deca [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Izgubljena/Podmetnuta deca


Lalica
31-08-2011, 14:05
Imam interesantane probleme, koje želim da podelim sa vama!

Žena je (pre 34 godine) rodila blizance, dečaka i devojčicu. Dečaka su joj dali, a devojčicu su proglasili mrtvom. Posle puno godina pojavljuje se devojka nalik na "dečaka" - sada čoveka.
Niko nema hrabrosti da je pita da urade DNK analizu, a sve njih to jako proganja.
Kako se recimo u horoskopu majke , koja ima blizance i pre njih ćerku može videti da li joj je jedno od blizanaca živo? Kako se uopšte može videti gde su deca u horoskopu majke???

Drugi problem je kad muškarac sumnja da mu je dete podmetnuto, a nema hrabrosti da radi DNK analizu! Kako se u horoskopu oca može videti da mu je dete podmetnuto ili u horoskopu deteta da ga je majka "podmetnula"???
Nadams e da tema ne postoji, a ako postoji onda me "prebacite"

gasimetrija
31-08-2011, 14:10
Lalice tema jeste zanimljiva, medjutim,mi ovde tek ucimo astrologiju,a bojim se da i znalci, oni koji po 20 godina rade uveliko natalnu,mogu da se uhvate u kostac s atom temom.
Nauka je napredovala, ne znam, ali sto bi ih bilo strah da urade DNK?
Pa to je kljucna stvar.

lullybully
31-08-2011, 15:05
Slažem se s gasimetrijom.

Mišljenja sam kako niti profi astrolozi s dugogodišnjim iskustvom ne bi mogli, a možda se, ako su dovoljno etični, niti usudili davati ikakvo mišljenje ili prognoze po tom pitanju.

Jedino rješenje doista je učiniti DNK test i riješiti se sumnji!
Drugo je sve pretakanje iz šupljeg u prazno i produžavanje agonije.

Ovo govorim kao čovjek.

Lalica
31-08-2011, 17:48
Hvala u svakom slučaju!
I ja sam za analizu , pa kud puklo, ali ..... ova gospođa (iz prve priče) se plaši da ako bi rekla toj devojci svoje mišljenje, da bi je izgubila zauvek ..... puno smo pričale o tome .... ali .....
Onda sam ja gledala horoskope svih njih, čak i deteta te devojke i .... ne znam šta da kažem!
Mada i ja sam radoznala da li se to može i kako videti u natalu!

andjelikadepeures
31-08-2011, 18:10
vidi... gospodja iz prve priche ne treba da se plashi, jer to nije njena krivica.

drugi sluchaj je stvar lichnog izbora.
moja drugarica je bila u mnogo goroj situaciji, ex dechko je ucenjivao, tvrdeci da je dete njegovo, a ona nije bila sigurna. godinama mu dopushtala tu torturu, kako psihichki izdrzala, svaka joj chast. onda sve lepo isprichala muzu, on joj rekao da njemu i nije toliko bitno ko je pravi otac, jer je on dete podigao, ali zbog ucenjivacha uradili dnk analizu. ispostavilo se da je dete od muza, a ucenjivach sad ne sme ni na kilometar da joj pridje.

bolje je znati i biti siguran, nego muchiti sebe.

Aurora
31-08-2011, 23:39
Mozda si mogla postaviti horoskop te zene, pa da odatle trazimo. Ne vjerujem da bi se iko dosjetio takvog scenarija bez sugestija.

nedda
01-09-2011, 00:59
A zasto ta gospodja ne trazi podatke od te devojke u nekoj opustenoj prici, i vidi da li se barem datum rodjenja poklapa?

A g-osn otac moze da uradi dnk analizu valjda i bez znanja ostalih, ako mu je toliko stalo....ili ne moze?

Lalica
03-09-2011, 21:52
Pomenuta gospođa ima sve potrebne podatke, sem hrabrosti da uradi analizu. U stvari plaši se da ako ovoj devojci kaže šta misli ( da joj je ona ćerka) da će je zauvek izgubiti jer .... zamislite da vam se neka žena pojavi i kaže vam: znaš, dušo, ja mislim da sam tvoja mama!!!!
Mada, ja sam pričala sa tom gospođom, dosta smo bliske i rekla joj da bilo koja žena da mi priđe sa takvom pričom ja bih pristala na analizu, samo da je smirim ..... možda grešim!
Evo podataka te gospođe 16.05.1953. Sremska Mitrovica u 21.00h
Prvo ima ćerku rođenu 1975. godine, a 1977. je rodila blizance od kojih su joj odmah po rođenju rekli da je devojčica mrtva.
U to vreme su "masovno" krali bebe.

G-din otac, iz druge priče, nema hrabrosti da uradi analizu, bez obzira što ga, sad već bivša žena ucenjuje preko deteta, jer bi onda "pukla bruka", a uz to je i vezan za to dete.

Vladarka
05-09-2011, 02:24
pa znas kako SO na algolu u 5, moze dati stradanje deteta
u svakom slucaju karta je zajebana rna kada je slika dece u pitanju, jer planete u petom su kvadrirane PL iz osme...
i dispozitor je u slabom polozaju...

a reci mi ovako malo offtopic, kako je ona uopste pomislila da je to njena cerka? mislim iz radoznalosti...kako je to zakljucila?

Bojana_NS
27-09-2011, 19:26
Ja mislim da je nemoguće po natalnoj to predvideti,a ta žena neka skupi hrabrosti jel će tako samo još više mučiti sebe.
_______________
http://s1208.photobucket.com/albums/cc378/bokiroki3/?action=view&current=mojnatalni.gif

zujalica
28-09-2011, 07:30
Ja mislim da je nemoguće po natalnoj to predvideti,a ta žena neka skupi hrabrosti jel će tako samo još više mučiti sebe.
_______________
http://s1208.photobucket.com/albums/cc378/bokiroki3/?action=view&current=mojnatalni.gif

Obicno roditelji skupe hrabrost i krenu ka tom detetu, ali ta deca to jako tesko prihvataju. Mislim da je takva situacija gora od situacije usvojene dece.
Saznanje da si ukraden, kupljen kao da si stvar... jezivo !
Setite se , bio je na tv-u serijal o ukradenoj deci , pa su ispovesti majki bile da ta deca odbijaju dnk analizu, okrivljuju ih gde su bili do tada,...
Znam jednu zenu koja prolazi taj pakao...
Ako se to moze videti kroz natal, onda je verovatno Ne upleten u pricu, posto se on vezuje za laz, kradju...
Jako teska tema...