Natalna moje kćeri [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Natalna moje kćeri


Feniks
12-04-2011, 09:56
Evo ako netko ima volje molila bih da pogleda natalnu moje kćeri,bolesna je ,za sada je dobro,ali borimo se..Ona je moj mali anđeo:)Ali imam vjere,pa eto..hvala svima:)
http://img571.imageshack.us/i/astro2at03maza282381224.gif/

ibis
12-04-2011, 10:03
Da li je to prvo dete?
da li je to neko nervno oboljenje...lupam ali...

Feniks
12-04-2011, 10:08
1 da...da nervno je..reci što vidiš..Znam da ima loše aspekte i da još nije gotovo,još nas čeka borba,ali...

ibis
12-04-2011, 10:23
Ona ima Hirona na Merkuru vladaru Asc...jasno da postoji neki problem, ali Hiron daje i isceljenje. Zaklucila sam da je nervno jer je u tvojoj 5 Me i Ur, obe planete vezane za nervni sistem, a kod nje vladar asc Me a Ur u sestoj...
Ne razumem ovog JU na Asc 90 Pl...da li je to nesto degenerativno?
Tvoj Ur u 5 je ugrozen Saturnom, a njen Me 90 Ma, pa mi se cini da su to neke burne epizode koje se ponavljaju.

Ali...i tvoj i njen horoskop ukazuju da ce se to regulisati na neki nacin.
Tvoj Ur u 5 dispozicijom ide u vagu, kazimi So sto ga ojacava, tako da je ovo dete bas snazno. Ako gledam Marsa kao vladara Sc i on je dobro polozen. Isto i Ve, vladar 5 i planeta u petoj kuci, jos u divnom trigonu sa JU...

Kod nje, dispozitor vladara Asc je Sa u 10 kuci (majka?) koji ima trigon sa Ur i sestoj.
Oba vladara 6 kuce bez ugrozavanja.


Skoro sam sigurna da ce biti ok, i to ne kazem da te utesim :)

Feniks
12-04-2011, 10:36
Hvala ti .hvala..da snažna je ona..prošle smo pakao obje.Ona ide u školu i normalna je,ali pije ljekove i brige je tu i strah kada će opet biti loše......moj cijeli život je borba,ali u svemu tome samo sam spoznala svoju jakost.Bog te blagoslovio na ovome,dala si mi nadu,još jaču...nek ti se samo dobro vrati:)

ibis
12-04-2011, 10:55
Ma nema na cemu...Imam i ja cerku...dve nedelje stariju od tvoje :o

Feniks
12-04-2011, 11:22
Neka sreća prati naše obje kćeri.:)

kanon
12-04-2011, 14:10
So je u izgonu i na prvi pogled izgleda loše. Međutim je u kući svog slučajnog dostojanstva, tako a mislim da tvoja kćerka ima dovoljno vitalne energije da se regenerira. Nemam što dodati osim onoga što je Ibis već napisala. U natalu tvoje kćerke na prvi pogled, ali samo na prvi neke stvari djeluju loše. Međutim disp. i njihovi aspekti govore o povoljnom razriješavanju. Rekla bih od lošeg ka dobrom.
Ono što bi tvojoj kćerki činilo dobro i lječilo je na neki način jesu šetnje po prirodi, opuštanje uz glazbu, okružiti je toplim i smirujućim bojama, paziti ma to što jede i kako jede i bavljenje nekim sportskim aktivnostima. Što manje stresa je za nju neophodno, kao i da što prije nauči i razvije mehanizme kojima će se stresu moći oduprijeti.

Feniks
12-04-2011, 14:29
Hvala ti kanon:)bavi se tenisom za sada,kasnije ću je upisati u više aktivnosti.Ima višak energije i jako je nemirna:)Zanima me škola i općenito na šta da je više upućujem,ona je iznimno maštovita ali i sanjalica...Zanima me na šta bi trebala paziti ,kako i kuda da je usmjerim da nađe sebe..Recimo u školi je prilično tiha i povučena,neće odgovarati i sl a zna zadaću,a doma priča 100 na sat...totalno je različita.

ognjenka724
12-04-2011, 14:51
Osnovna kombinacija je vodenjak/djevica/bik –dvostruko fiksna i dvostruko zemljana kombinacija, dakle ima snage i ustrajnosti.

Prvo što upada u oči je veliki zemljani trigon, koji olakšava protok energija između MO/ME/JU, na relaciji 4/9/12 polja.

SO/JU i SA su u lošem položaju po znaku, ali svi se nalaze u svojim prirodnim poljima (SA u 10., SO u 5., JU u 12.).

Vladar SO je UR i nalazi se u 6. polju u znaku riba. Relacija 6.-12. polje prvenstveno govori o zdravlju.

Ono što sljedeće upada u oči je promjenjivi T-kvadrat na relaciji 4/6/12 polje. JU koji je suvladar riba napeto aspektira VE u ribama. NE, vladar riba je u napetom aspektu prema MO, a PL vladar 3. je u 4. i žižna planeta ovog T-kvadrata. Pošto su uključeni 4., 3., 12., 6., znak riba, vjerojatno se radi o poremećajima sna u vidu noćnih mora i strahova. Veći dio 12. polja je u znaku djevice (prirodno polje bolesti), a vladar ME u znaku jarca koji govori o budnosti. NE koji tradicionalno označava snove je u konjukciji sa SO u vodenjaku i tu je egzaltiran i jači od SO, ali u stresnom i budnom znaku vodenjaka. NE ima kvadrat s MO i preko SO dolazi u inkonjukciju sa SA (teške misli i more). Stvar izvlači JU koji je prirodni vladar 9. polja i MO, a koji s MO čini onaj veliki trigon.

NE i UR imaju zamijenjena sjedišta, pa djeluju kao svoji na svome. MO je u znaku bika gdje je egzaltiran. VE koja je dio T-kvadrata je također i dio Minor Grand Trine i podržana od MO i ME.

Sve u svemu, kao što su ti već rekli, mislim da ćete prevladati probleme i da će se sve dobro završiti

kanon
12-04-2011, 15:13
Malena ima 6 planeta ispod horizonta, a i Ju je na AC-u pa ga računam u prvoj, dakle 7. Normalno je da je introvertna. I da lako komunicira sa ukućanima, jer oni jesu ispod horizonta, 4 kuća. Upija ona vanjske utjecaje i reagira na njih, ali u sebi. Što ne znači da je tunto. Taj njen Ma u 8-oj u Ovnu pa će se ona i te kako znati izboriti za sebe kada joj u životu to bude trebalo. To što nije dobra na usmenom, pa ne mora ni biti dobra u svemu. Bitno je da zna da je svojima naj bolja. A gdje da je usmjeravaš napsala sam ti već. Još ću samo malo dodati. Ne i Ur recepcijom mjenjaju mjesta. Pa tako imamo Ne u Ribama u šestoj kući, kući svakodnevice. Pa tako neka ona dnevno odrađuje te svoje maštarije i kao što sam gore napiala šetnje, muzika, boje.... Tenis je dobar, moglo bi i skojanje....

Feniks
12-04-2011, 15:28
Uf oGnjenka glava mi puna tih šemi,moram priznati da ne znam baš o tome,no hvala ti:)Kanon ma ona je pametna glavica.Samo me katkad iznenadi jer mislim da joj je škola dosadna.Evo recimo danas..doznala da nije nešto ispravila a zna sve od riječi do riječi,učiteljica mi kaže da nije ni riječ htjela izustiti...Kaže mi kći doma bilo ju je sram..ne znam više.iskreno nekad me izluđuje..Prilično je za svoju dob svoja..tvrdoglava i opire se autoritetu...Kupila sam joj role pa ćemo više po vani skakutati:)Samo vi pišite i dalje,zanima me nj.osobnost,narav,prilično je u svom svijetu,jako emotivna ali ja ju znam kao sebe pa me zato i brinu ti loši aspekti jer sve negativno prima u sebe.(Imali smo jako loš period doma pa mislim da je nj.bolest i jedan dio toga-kulminacija toga...