Mamin natal [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Mamin natal


mini_mimi
09-02-2011, 10:46
Da li neko mogao da pogleda mamin natal...pre svega zdravlje,i da li postoji mogucnost razvoda
Mada je zdravlje bitnije u ovom trenutku

evo karte

http://img375.imageshack.us/i/astro2gw05dobrica752001.gif/

Beba977
09-02-2011, 12:28
Uf vladar VII,pravi opziciju sa UR,ako joj je prvi brak moguce je...Za zdravlje rekla bih mozda ima problema sa zenskim organima,operacije...

mini_mimi
02-05-2011, 14:27
Jeste..prvi je....

jel bi mogao jos neko malo da pogleda...uradila sam natalnu plus solar za ovu godinu

http://tinypic.com/view.php?pic=2dt994p&s=7

jel moze moju mamitu jos neko da pogleda :-)

ochajna domacica
02-05-2011, 19:31
A da li je i prvi brak, pretpostavljam Tvom ocu? Jer ovde kako Ve vladar 7 ima opoziciju 180 Ur i to aplikacija, onda se govori i da je razvod bolan, kao i to da je on pre toga imao neku vezu poput braka..tj.da je u vreme upoznavanja njenog partnera bilo tako nešto.Sad je to previše intimno ali kad je NE u 7, onda je svakako ona bila sklona idealizovanju partnera u to vreme.
UR je inače VE dispozitor, (planeta razovda), a kako je UR u znaku koji ima dvojnog vladara, sigurno da se nameće opcija da su u krajnjem slučaju za mamu mogući više od jednog braka. To su dva znaka da posotji mogućnost razovda, potreban je mislim i treći. A to može biti i UR koji je retro, pa ukazuje i na neku staru ljubav, prijatelja ili poznanika, sa kojim je naglo prekinula kontakt ili odnos odlučivši se tada za ono što je smatrala IDEALNIJIM za stvaranje porodice, skladnih odnosa. A i sama VE je u 11(polje nada, prijatelja, poznanika, iznanadan brak).

SA vrši uticaj na 7 polje, 90° na NE, separacija, pa je sigurno s godinama počela da uviđa svoje zablude. NE u 7,mene interesuje čime se otac bavi, naravno i zbog MO u 1 polju, što bi bilo njegovo derivatno 7(pa ako je imao pre mame ženu, onda sigurno da opisuje delimično i nju, a mama bi ti tada bila 9 polje od 7 za tatu..po derivatima).
Nisam baš za to da se gleda da li će biti razovoda ili ne,to same osobe znaju i odlučuju kada dođe za to vreme..a nisam ni stručna, iskreno, ponajmanje ne da sugestijama napravim korak napred ili nazad. :)Nekada samo reči sa strane znaju da u momentima kada nam se odvijaju bitne stvari u životu učine da ne vidimo realnu situaciju(Pozz.iz Jajinaca) :)

mini_mimi
26-09-2011, 21:11
Jeste mu prvi brak,ali je ziveo sa nekom zenom,koja je imala decu.To znam. On je masinski tehnicar,ali i trener dzudoa.
I mama je imala decka dugo,pa je naglo prekinula kontakt i udala se za njega.
On zivi sa nama,ali kao da ne zivi.Pravi muski lelemud,ne daje 1 dinar za kucu.Sve mama.Ona radi,odlicno zaradjuje.
Pritom sam ja besna....glupa rec,nisam besna,nego me to jako boli.Jer on i sada ima neku zenu,ja to znam,dolazi to do mene(mada on ne priznaje ). Ali to je provereno 100 posto. Boli me sto se pare daju na drugu zenu.A moja mama nigde nije otisla.Sta da ti kazem kad nikada nije bila na Avali....Na adu je otisla pre par godina,i to jer sam ja insistirala.Neka ih i daje,ali neka nestane iz nasih zivota.
Hvala sto si odvojila vreme :-)

Mora ponovo da aktiviram ovu temu....24 god slusam jedno te isto,cika,vriska......Da li ce ikada da joj dodje do mozga da mora da ga ostavi?