enigma natal [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : enigma natal


enigma07
10-01-2011, 21:00
evo ja ne znam gdje da postavim pitanje, isto me zanima u vezi potencijalnog posla - uskoro bi trebala ici na razgovor pa me zanima da li su mi uopce dobro aspektirani novi poslovi i to sa inozemstvom jer bi trebala ici raditi na brod - netko mi je vec spomenuo buduci da imam Mjesec i Neptun u 2. kuci da bi to mogla bit zarada od vode tj. putem krstarenja ili slicno?

isto tako ne razumijem se bas u tranzite, vidim da ce mi Jupiter i Uran uskoro bit u 5. kuci - dal ce to bit dobro za posao ili nesto drugo?

hvala unaprijed, svaki savjet mi je dobrodosao - pogotovo sad, same promjene oko mene :)


natal: http://img218.imageshack.us/img218/6861/chartnatalsg5.jpg

andjela pizelli
12-01-2011, 22:12
promjene su ti ucrtane rodjenjem,sa uranom na ascendentu..
da, izgleda da novac dolazi iz inostranstva,jer ti je i vladar II kuce jupiter u IX
tranzitni uran i jupiter ti kvadriraju veneru(vladara kuce braka..predstoji i egzaktni kvadrat,krajem marta,pocetkom aprila uran-venera) promjena na polju emotivnom slijedi tesko da ce stanje poslije ovog kvadrata ostati isto

enigma07
12-01-2011, 23:59
hvala ti andjela, pogotovo ovo za tranzite - sad mi je jasnije, da promjena na emotivnom planu se vec desila jer sam prekinula dugogodisnju vezu - a vidim da ce bit tu jos svega, sad sam trenutno koncentrirana na posao i mislim da ce puno ovisit o tom za sta se odlucim :)