Moja prijateljica [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Moja prijateljica


skribent
24-12-2010, 15:00
Evo da premstim post na posebnu temu, sigurno je ispravnije:
radi se o mojoj jako dobroj prijateljici kojoj je potrebna pomoc i koja se totalno pogubila, a ja ovako sa daljine prosto ne znam kako bi i sta bi, pokusavamo nekako da sagledamo situaciju, ali nije lako. Htela bih da vidimo sta kazu planete, kako ide njen zivot dalje. Evo karte a i kratkog opisa: zivi sa likom u njegovoj kuci, i sa roditeljima, dobili su dete koje nije zdravo, on je zbog toga malo odlepio, njih dvoje se nikako ne slazu, on je uzasno tvrdoglav i samo tera po svome, ne brine se o detetu, sve je na njoj, on je onaj tip koji ce da kaze: ja radim i zaradjujem, ti si kod kuce. A ona je sve samo ne taj tip!!! Prosto je upala u neko vrzino kolo, vratila se u rodni grad iz inostranstva i neke skroz druge price i, op, zavrsila tu gde jeste. Nema podrsku roditelja niti prijatelja, i tako dalje, sve gore od goreg... Mada, moje misljenje je da i ona tu mozda vise da uradi. No, pitanje je, vidi li se neko razresenje situacije sa tim likom (nisu vencani), ostaju li zajedno, tu gde jesu, i sta sa detetom... Hoce li on (momak/muz) tu biti vise umesan?
Ja sam poprilicno loseg znanja, a i nisam objektivna, ali mi je 8 kuca zapala za oko... Nadam se da ce neko pustiti koju rec... Hvala unapred!

Karta: http://tinypic.com/r/mlt2t0/7

TigaBg
25-12-2010, 22:36
Vladar Asc jeste u VII kući, ona će biti izdržavana on strane muškarca, to je jasno.
Meni je zapao za ono egzaktan (padajući?) kvadrat Sunca i Meseca. Ona nikada neće biti zadovoljna.

Intresentna mi je njena 7. kuća, Venera na Dc u Blizancima, a Merkur u Biku, recepcija.
S obzirom da je moje znanje skromno, možda bi neko kompetentniji mogao da prokomentariše.

capella
25-12-2010, 22:57
Ja ću sačekati još jedan post da ne bude da sam se primila na ovo "kompetentniji". :)

Šalim se, neću, ali evo šta se meni ne sviđa:

MO 150 UR
SO 150 PL
od ovog će ona pokušavati da popravi uvijek nešto i istrpi još malo, ne bi li se nešto promijenilo, a tome doprinosi i VE 180 NE, pa neće vidjeti da sve dublje tone, baš kako kažeš đavolje kolo....
Kako god okreneš, VE 90 SA, vladar sedme ME 90 MO...ostaje ona ovdje kratkih rukava što se ljubavi tiče...VE jeste na stepenu svoje egzaltacije ali baš pod uglom od 90 od tog mjesta...

skribent
03-01-2011, 19:35
Cao ljudi, i hvala na komentarima! :) svaka cast devojke, bas ste precizne! I meni je Ve zapala za oko, i ne cini mi se da je ona glavni uzrok problema, kao sto i vi pomenuste... No, ja to samo onako "laicki".

Tiga Bg: na sta mislis kad kazes recepcija?

Ako ste raspolozene za jos vezbe: sta je sa detetom? Ima li nade za kakvo poboljsanje? I je li resenje otoci od ovog lika?

TigaBg
03-01-2011, 19:39
Recepcija je pojava kada dve planete međusobno zamene središta-kao u ovom slučaju Venera u Blizancija i Merkur u Biku. Ili npr. Mesec u Ribama, Jupiter u Raku i td.

skribent
03-01-2011, 20:06
Recepcija je pojava kada dve planete međusobno zamene središta-kao u ovom slučaju Venera u Blizancija i Merkur u Biku. Ili npr. Mesec u Ribama, Jupiter u Raku i td.

I see :) Ima li neko posebno znacenje?