Mo 60 Ur [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Mo 60 Ur


sana
14-02-2007, 12:45
s obzirom da moj Mo ima ovaj jedini veseli aspekt u odnosu sa drugim planetama, nekako me zanima kakva su iskustva drugih koji imaju isti, kako djeluje i sta im je donio do sada.
nesto se nisam bas puno ovim aspektom bavila u svojoj karti. a zanimljivo mi je.

destiny
14-02-2007, 14:28
sanice, ja bih pre mogla o Mo90Ur, al ajde...:rolleyes:
Ovaj sekstil pokazuje tvoje brze reakcije, ali s obzirom da ti je Mo u XII kuci, verovatno i skrivene, sto bi se reklo reagujes brzo i burno, ali u sebi, tesko to ispoljavas; s druge strane imas sigurno "talenta" da resavas problemcice i dileme na drugaciji nacin od drugih i sigurno je da imas uvek nekih novih ideja i da umes da iskoristis priliku kad ti se pruzil; taj Ur ti malo pomaze, jer je Mo okruzen losijim aspektima, a sto ukazuje na tvoju "zbrku" (ne zameri na izrazu) u emocijama, tesko ti je da ih kontrolises i izrazis, zbunjuju te i s toga sekstil sa Ur moze pomoci da to okrenes na mastu, ideje (narocito fakultet i karijera) i tako uspes da nadjes balans sa svojim unutrasnjim ja...:4hug: toliko za sada
jub,jub,jub:o

sana
14-02-2007, 14:47
hvala ti destiny :) ne zamjerim ti na izrazu, cak je prilicno fin hehehehe
ne znam, valjda cu morati jos da otkrivam te talente i skrivenu snagu ovog aspekta, a nadam se da ce me progurati izmedju svih ovih mjesecevih losih mjena :p hajde, ima li jos ko sa ovim aspektom da kaze kako ga dozivljava, kod sebe, kod nekog drugog kome je nasao u karti. nije vazno. pricajte, samo pricajte :)

princgora
05-03-2007, 03:09
Posto i ja imam ovaj aspekt,moram da potvrdim ovo za neobicnu mamu koja ne dozvoljava da joj se svako seta po kuci,Bamby;)

sana
05-03-2007, 13:21
joj to je i moja mama! i evo se usavrsava u 49 oj! hehehehe
a govorila sam joj ja da ce joj obrazovanje koristiti kad tad. nije htjela da slusa :)
a ona cak i maistorski zna izbaciti uljeze iz kuce hehheehehe. cak je imala termine kad je primala goste u kucu kad smo brat i ja bili mali i kad je htjela da neometano ucimo. super!

Merkur
25-05-2007, 14:22
Neprestano ste u stanju pripravnosti na mentalnom planu i uvek tragate za novim razlicitim putevima samoizrazavanja. Preduzimljivi ste, intuitivni, imate dara za nauku, a interesuje vas okultno, spiritizam, metafizika i astrologija. Ovo ukazuje na pozitivne promene, ti aspekti su povoljni za putovanja, ako se nalaze u trecoj ili devetoj kuci. Ako se nalaze u cetvrtoj kuci, cesto cete menjati mesto boravka.

Moon_1989
12-12-2010, 22:10
:213: Otvorila sam ovu temu jer je nigdje nema opširnije pojašnjenu,mislim da ovaj aspekt pokazuje direktan osjećaj za astrologa,ja ga imam egzaktno pa mislim da može biti vrlo koristan,sextil je talent.ali ovo također ukazuje na to da se osjećaji ne mogu kontrolirati jer uran to ne dozvoljava-barem sam tako negdje pročitala.