Cucina natalna karta :))))) [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Cucina natalna karta :)))))


Scarlett O'Hara
17-09-2010, 17:57
http://i53.tinypic.com/2q0lukw.gif

zanimaju me ljubav i karijera. :)

Hvaaalaaaa!

robin
17-09-2010, 22:26
Sunčev znak Ribe,ASC Škorpija sa nedostatkom vatre u natalu ti donosi da si osoba jakih emocija ali to se ne vidi na prvi pogled.Pomalo si pasivna i nedostaje ti energije da istraješ na stvarima koje radiš.Zbog MA kao vladara ASC ali i 5. polja u 7. lako padaš pod uticaj drugih ljudi odnosno primaš uticaje okoline.Zbog Ve u Ribama veliki si romantik i ljubavni život i senzualnost su ti veoma važni.Privlače te energični,zabavni i komunikativni muškarci ali izbjegavaj previše temperamentne i agresivne jer nekako lako može da ti dopadne takav,ne fizičiki ali verbalno da.Ozbiljna ljubavna veza i vjerovatnoća braka su ti aspektovani krajem 2014.god.
Što se tiče karijere imaš talente na polju umjetnosti i književnosti zbog jake intuicije i maštovitosti i osjećaja za estetiku.

tori
19-09-2010, 08:49
emocije naglasene, lepo se osecas kod kuce, sreca u braku ili preko bracnog partnera, problemi sa finansijama, u poslu dosta pedantna i organizovana,...imas li neke veze sa pisanjem, govornistvom ili putovanjima?

Scarlett O'Hara
21-09-2010, 07:10
Imam, ne zivim u Srbiji, vec u Rumuniji, tacnije u Bukurestu... i putujem dosta ...kao da zivim na dve relacije... a sto se pisanja tice, dosta sam pasivna, mada imam puno ideja... ponekad pisem... ali nista redovno...
Jel mozete da mi kazete jos nesto o partneru?:)

Hvala :*