Strucno usavrsavanje [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Strucno usavrsavanje


anja28
09-09-2010, 20:41
Posto ove godine planiram da krenem na strucno usavrsavanje, zbog svojih, a i zbog potrebe firme u kojoj radim, zanima me sta mislite koliko ce to podrzati traznziti, progr. direkcije?
Ja cu probati sama da izvucem neke zakljucke, ali bih volela i vase komentare. Direk. JU i ME su u 10 kuci, a dolaze iz 9 natalne, pa mi se ovo cini povoljnim. Narocito sto su u pitanju jezici (9 kuca).
Dalje, dir. MO ,vladar 9 nat. je u 9 kuci, a i progres. JU takodje. E sad, nijedna od ovih planeta ne pravi konjukcije, ali valjda i ovo nesto znaci?:confused:
Dir. PL i MA kao vladari 1 kuce, su mi na AC, pa bih ja ovo shvatila kao jaku volju, istrajnost u svemu tome?
Eto, ja sam sve to lepo okrenula na pozitivnu stranu i na ono kako meni odgovara, a sada bih volela da cujem sta je stvarno u pitanju:)
E da, naravno da me brine tranzitni SA koji ce mi negde u decembru biti tacno na nat. PL I MA, s obzirom da su mi poslednja dva vladari 1 kuce. Mada, s obzirom da je sve to u 11 kuci, mozda ce se vise odraziti na nekom drugom planu, ili ce ipak sve ici onako traljavo?
Hvala svima unapred:)
http://img180.imageshack.us/img180/398/astro246gw01proganddire.gif

nedda
10-09-2010, 10:03
Draga Anja,

sve što si napisala je ok, ali ništa od toga ne može pokrenuti nešto - učenje u tvom slučaju. Osim možda ovih planeta na Asc-u - pluton i mars zaista mogu pokrenuti zelju za sirenjem mogucnosti, snage i borbenost u tome.

Ono što mi se čini glavnim za pokretanje priče o učenju jezika je sledeće:
jezik je merkur, blizanci, trece polje, usavrsavanje jupiter, deveto polje, strelac
- progresivni merkur u egz. kvadratu sa mesecom, vladarom 9 polja (sto bas upucuje na ucenje jezika)
- progresivni mesec u konjukciji sa progresv. saturnom (vladarom trećeg polja) i to bas na konjukciji natalnih sunca (suvladara 9. polja, vladara MC-a) i saturna (vladara trećeg polja) (sto govori o trudu i ulaganju koje si spremna i koje ces ispoljiti zarad svoje karijere, a povezano je sa trecim poljem - komunikacijom)
- Pri tome je natalno tvoj Asc u kvadratu sa retro merkurom u devetoj kuci, sto nam moze dati odgovor na pitanje zasto sve to do sada nisi naucila.
+ mesec 0 saturn (progresivni) u sekstilu sa mesecom, vladarom devetog polja...opet rad na usavrsavanju, ali i menjanju sebe.
+ ima tu jos nekih aspekata, ali mislim da su ovi glavni.

E, sad...ti kreni od toga, i gledaj da li ima necega sto pravi smetnju - opozicija sa necime, aspekti sa vladarima 4. kuce mozda, ili seste, ili pete - da li ces imati dovoljno vremena, i da li ces imati neke drughe smetnje od kuce, posla i ostalog ka tome.

-

anja28
10-09-2010, 10:33
Hvala puno Neddo, jako mi znaci, ipak je sada sve mnogo jasnije. Znam ja da ce sve to traziti mnogo odricanja i rada i da ce traiziti puno vremena, ali bitna je volja:). Odoh da gledam ostale aspekte. Hvala jos jednom.