prijateljica-natalna [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : prijateljica-natalna


gasimetrija
06-09-2010, 10:47
Zamolila bih forumase,( ko hoce da vezba),da u natalu moje drugarice vidimo :interesuje je ljubavni zivot, nema nikog...dodatno obrazovanje, upisala je postdiplomu iz muzikoterapije ali nesto ona kaze da nema osecaj da je to prava odluka... i dodatni posao, neke ''tezge'' sviracke....

Zavrsila je muzicku akademiju-klvir.Radi u struci.

natalna karta,i solar 2010/11
http://yfrog.com/2tr7lg

tori
06-09-2010, 11:12
ja mislim da ce ova solarna godina biti jako vazna tvojoj prijateljici, kuce se poklapaju:)
A sto se ljubavi tice, ako sam ja dobro videla u 5 kuci joj je sol.Vertex i solarni Sa seo na natalnog jupija u 5, sto po meni donosi promene:)
Jos je sol. sa na nultom stepenu, sto opet oznacava neki nov pocetak.
Mislim da su moguce promene i na poslu ili da pripazi malo na zdravlje, ipak je sol.Mo u 6 pa jos u Sco.

Srecno!

cmokic78
06-09-2010, 11:18
Mislim da bi Jupiter u Ribama znaci egzaltiran, a na Merkuru mogao da pokrene neku dodatnu zaradu jer Merkur vlada 2 kucom a njegov je dispoyitor upravo sam Jupiter u Vagi (umetnost) i to konj Saturn nesto tradicionalno predpostavljam da je klasika u pitanju. Verujem da joj je ukoliko je udata i partner kolega. Ono sto mi je interesantno je njen MC na Spiki pa se ja pitam da li je ona neka poznata pijanistkinja? Inace mislim da je dobro sto je ove godine upisala post diplomski ili specijalizaciju jer joj je 9 soarn au 9 natalnoj pa ce joj to sta godbude ucila veoma ici od ruke. Ukoliko je udata postoji mogucnost da ima nekakvu aferu u narednom periodu a ukoliko nije ostvarice strasnu ljubavnu vezu, sto bi rekla Kleopatra ljubavo-seksualnu! ;))))))

gasimetrija
06-09-2010, 12:40
Hvala Tori i Cmokicu78!
I ja sam malo vezbala:
solarni asc u I natalnoj kuci
ovaj položaj vam daje puno slobode delovanja i posedujete potencijal da ispunite mnogo toga što postoji u vašoj natalnoj karti . Ukoliko ništa ne preduzmete , nemojte ništa ni ocekivati . Posedujete slobodnu volju da sami odlucite . Solarni povratak ukazuje na aktivnosti koje se mogu uspesno izvršiti a koje postoje u natalnoj karti. Na vama je da ostvarite sopsvenu sudbinu.
Solarni Asc u blizancima
Ove godine cete se baviti rodjacima, narocito bracom i sestrama i, takodje, komšijama.Ove godine morate više da se oslonite na druge ljude nego na svoju slobodnu volju. Vama bliski ljudi ce dolaziti i odlaziti.
---------------------------------------------
PAZNJA na zdravlje;
JER SU AKTIVNE 6 I 12 kuca,
1.Mesec u 6 kuci,I merkur I venera u 12.(a venera je vladar natalnog ASC)
2.Aktivne su I 6 I 12-Pluton u 8 kuci,a u 12.kuci merkur I venera u konjukciji
3.Ugrozen je vladar ASC venera u natalu ,jer je u opoziciji sa saturnom
-------------------------------------------
Mesec u Škorpiji Kada je Mesec u Škorpiji javlja se potreba za intenzivnim doživljajima i smislom. Želite da uspostavite sa nekim duboku osećajnu povezanost, koja će vas potpuno prožeti i preobraziti. Izuzetno ozbiljno ćete shvatati svoja osećanja i nastojati da u potpunosti razumete sebe. To je period kada su vaša osećanja u isti mah i duboka i kompleksna, pri čemu vaša raspoloženja mogu da idu iz jedne u drugu krajnost, jer ste skloni tome da osećanja zadržavate i držite duboko u sebi.
Možete ući u finansijsko partnerstvo, koje može i ne mora biti korisno, ali koje u vama neizbežno budi snažna osećanja u pogledu celokupnog sporazuma.
Ono što je najpotrebnije ove godine jeste to da doprete do najdubljih slojeva vaših emocija, što će se najverovatnije odigrati kroz strastveno angažovanje u svemu čega se budete latili.

Aspekti solara:
Konjukcija venere I merkura
Ako imate ovu konjunjunkciju i u radixu, posebno je znacajna. Ako je u istom znaku kao u natalnom horoskopu, natalni horoskop je naglasen. Utice na znacajne veze uglavnom sa mladjim ljudima.
Napomena: ova konjunkcija pojavljuje se samo pet do sest puta u zivotu.
Ako je većina planeta IZNAD HORIZONTA, bićete skloni da se usredsređujte pre svega na spoljne događaje i biće vam relativno lako da budete objektivni i otvoreni ( do one mere u kojoj je to moguće u natalnom horoskopu). Poslovi i društvene stvari mogu vam oduzimati najveći deo vremena.

Ako je ASCEDENT PROMENJIV I IC FIKSAN, drugi će uticati na vas da započnete nešto što nećete moći ili želeti da završite. Prihvatajte obaveza prema drugima oprezno. Ne dozvolite da postanete suviše zavisni od drugih ljudi. Svestranost može biti plus kada se koristi za razumne ciljeve.
Jer je ASC-blizanci-promenljiv
IC je u lavu-fiksni
DC je u strelcu-promenljiv
MC je u vodoliji-fiksni
-----------------------------------------------
Rezime:
1.Ljubav na pomolu
2.Uspesno zavrsen postdiplomski
3.Paznja - na zdravlje!

PS
Draga Cmokic,jos uvek nije poznata(mlada je)ali ce sigurno biti ima Pluton na 23 stepenu vage-
23° fiksna zvezda Spica. Slava iznad ocekivanja, daje visoke polozaje, titule.

Chither
06-09-2010, 15:12
Ja sam bacila pogled na tranzite. Cini mi se da se njoj nesto desilo na ljubavnom planu u posednjih mesec dana, ako ne neka akcija onda bar neki susret koji je naveo na razmisljanje, ali da se sad opet nista ne desava ili ne menja (ne znam da li je u vezi ili sama). Mislim da ce opet necega biti kad Ve i Ma udju u skorpiju i priblize se Dsc-u, ali nista znacajno. Tamo negde u martu iduce godine Jupiter dolazi na njenu Veneru i prelazi preko So0Ma, pa mislim da bi tada moglo da dodje mozda i do braka ili neke ozbiljne veze.
A reci mi, znas li mozda da li se njoj nesto bitno dogodilo u 23. godini?

gasimetrija
07-09-2010, 09:13
Draga ,znam da trenutno nema nikoga...

citiram je:
"nije mi se nista znacajno desilo u poslednjih mesec dana na ljubavnom planu, sama sam ali me drzi neostvarljiva zaljubljenost
..sto se tice 23. godine, gubitak prijatelja, los period na fakultetu(promena profesora)."

Marijana511
Hvala na komentaru,srce si!:)