Natalna karta Ana [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Natalna karta Ana


poana
03-09-2010, 14:28
Pozdrav,

Evo i moje natalne, pa ako je ko raspolozen da mi protumaci po nesto, jer sam ja potpuni laik, a interesuje me...?

Hvala unaprijed,

http://i859.photobucket.com/albums/ab159/poana/NatalnakartaAnaP.gif

djurafigura
03-09-2010, 14:40
Dobrodošla! Još jedna Vaga/Lav...baš se radujem :-)))
Reci ti šta te najviše zanima...pa da odatle počnemo...

gasimetrija
03-09-2010, 14:52
Draga Ana,
po matematickim metodama i tehnikama tumacenja natalne karte,tj.
Obrascima horoskopa,tvoj raspored planeta(a gleda se samo 10)je
u obliku vedra
Ovaj obrazac ima oblik zdele sa drškom. Drška ima veliki značaj; označava kanal kojim se kreće energija
nagomilana u vedru. (Kod tebe je to mesec u blizancima).
To je jedini pokazatelj koji označava talenat ili posebnu sposobnost koja pomaže doličnoj osobi da se izrazi. Položaj ovog pokazatelja je tako đe bitan. Ako jc uspravan u odnosu na vedro, ta osoba zna šta treba da radi i kako to da postigne. Ako je nagnut na levu stranu, zna i oseća šta želi, ali gubi snagu na pola puta ka cilju i zato mora više da se zalaže. Ako se naginje na desnu stranu, preteruje i ulaže više truda nego što je zaista potrebno. Osoba u čijem se horoskopu pojavljuje obrazac vedra, ukoliko ima povoljno usmerenje, može da podučava i donosi nadahnu¬će drugima; ukoliko je nepovoljno usmerena, postaje agitator. Po učestalosti, ovaj ob¬razac zauzima drugo mesto.

ASC u znaku Lava-
Vi ste dinamicna, veoma dostojanstvena, ponosna (gorda), samouverena i vrlo ambiciozna osoba. Vase tipicne osobine su: teatralnost, dominantnost, galantnost, aristokratski maniri, istancan stil i rafiniran ukus. Skloni ste romantici, svrstavate se u idealiste, optimiste i zagovarate velikodusnost i fer-plej. Izuzetno Vam je bitan utisak koji ostavljate na druge, gotovo uvek zelite da se predstavite u najboljem "svetlu i sjaju", imate potrebu da impresionirate okolinu -- delujete kao da se krecete pozornicom, gordo i "uzviseno". Verujete da je jaka volja put do uspeha. Veoma ste srdacni, ali po potrebi i skloni "poziranju". Okolina Vam zamera na egocentricnosti, megalomaniji, prenaglasenoj sujeti i potrebi za dominacijom. U ljubavnom odnosu, delujete veoma strastveno i predano. Vase emocije su duboke, intenzivne i snazne. Ljubomorni ste i vrlo posesivni. Umete da uzivate u carima zivota i privlace Vas visoki -- "ekstra" ciljevi.

Fizicki izgled: svrstavate se u osobe srednjeg ili nizeg rasta, misicave gradje tela, sirokih ramena i jakih kostiju, torzo je obicno razvijeniji od donjeg dela tela. Glava uzdignuta, okruglog ili trouglastog oblika, ten je crvenkast, rumen ili rozikast. Usne su tanje, narocito donja. Oci sive ili tamne boje. Kosa je smedja, najcesce veoma gusta, talasasta.

Mesec u blizancima-
Lakomisleni ste, nemirni i žustri. Imate odlicnu sposobnost da izrazite svoja osecanja. Najcešce to cinite na mudar i inteligentan nacin. Prema emotivnim stvarima se uglavnom postavljate racionalno i sa lakocom se prilagodavate promenama. Ipak, zbog velike bujice misli, koje nemate vremena da sredite, možete delovati neozbiljno i nezerelo. U osnovi ste vi mentalno i fizicki veoma mobilna licnost. Vaša interesovanja su mnogostruka i brzo ih menjate. Pomalo ste površni. Uvek ste spremni na promene uživanja i veciti ste istraživac u erotici. Svoje probleme retko kad rešavate do kraja. Uvek pre toga nešto skrene vašu pažnju. Iako vam ovaj metod najviše odgovara ipak cesto za sobom vucete citave repove nesredenih stvari.

tori
05-09-2010, 09:00
Dobro nam dosla!
I ja sam ti vaga/lav, bas lepo da nas ima vise:)

poana
06-09-2010, 09:52
Zdravo,

Drago mi je sto mi tako brzo nudite pomoc! Pa ne znam sta me konkretno interesuje, ali mozda najvise 18 stepen, odnosno to sto su u mom natalu nekoliko polja upravo na tom stepenu, cak i ac u lavu na 18'! Procitala sam negdje da je to karakteristocno za lose ljude! Zbunjena sam? Eto to me za sad njavise interesuje...za sad, a imam ja jos pitanja :) ! POZZ i VELIKO HVALA

g.sutanovac,

Zahvaljujem se na ovoj analizi..toliko toga je tacno...pogotovo ovo "bujica misli", "intezivne emocije", "nemir"...