natalna molbiden [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : natalna molbiden


molbiden
13-07-2010, 19:11
cao svima ja sam novi clan i zeleo bih sto vise da saznam o astrologiji postavljam natalnu kartu da mi mozhda kazhete neshto o meni ali i ako mozhe nachin zbog chega neke stvari stoje jer bih zheleo shto vishe da nauchim iz raznih aspekata hvala vam puno pa se kuckamo http://www.astrotheme.fr/images/carte.php?ID=0&rafraichir=32130 evo drugi link onaj neche http://astro.horoskop.hr/cgi-bin/graphic/daisy24?dformat=2&date=1985/4/22&time=17.30&lat=43.51&long=-19.50&adjust=-2.00&lang=hr

spomenka
24-07-2010, 14:56
ako si u braku jesi li sklon napadu na partnericu, žene uopće? fizički napad, psihički?

Neprilagodjena
27-07-2010, 10:37
Zanimljivo...Verovatno si rodjen dva- tri dana pre mene, u priblizno vreme, posto su nam karte veoma slicne. Isti znak, podznak i slicna postavka planeta po kucama i stepenima :)
Da li zivis u blizini neke reke ?
Vladar i znaka i podznaka je Venera koja nije bas najsrecnije postavljena. U Ovnu je, tj znaku svog izgona, na stepenu Device, u 6. kuci, u opoziciji sa AC- om i u kvadratu sa vladarem 6. kuce- Neptunom. Ovakav polozaj AC- a verovatno ukazuje na neke zdravstvene probleme, psihosomatskog karaktera, posto su vladar seste i dvanaeste kuce u kvadratu.
Meni se ovakav polozaj vladara AC-a odrazio na probleme sa kozom, Vaga odnosno Venera predstavlja receptore u kozi. Los odnos vladara seste i dvanaeste kuce ukazuje da se osetljivost psihe odrazava na zdravstveno stanje.
Sunce u osmoj kuci je ugrozeno, znaci na neki nacin ti je ugrozena vitalnost, odnosno imunitet sto je jos jedan od pokazatelja osetljivog zdravlja. Kazu da Sunce u osmoj donosi i zastitu u nekim kriznim momentima.
Rekla bih da te privlace zene sa dominantnim osobinama Ovna- vatrene, dinamicne, dominantne, energicne. DC u Ovnu obicno ukazuje na brak u ranim godinama ili pak brak sklopljen " na brzaka ". Zena jako dominantna i strastvena.
Mars u Biku, u osmoj kuci- daje jako tvrdoglavu prirodu i veliku ostrascenost. Hedonisticka priroda. Dobra sposobnost zaradjivanja i velika sklonost ka materijalnom.
Komentar :) ?

Zanima me i kako se kod tebe odrazila ova opozicija Sunca u osmoj i Plutona ?
Meni je donela uglavnom iracionalne strahove, u simbolici Plutona, skorpije i Sunca u osmoj... A Sunce u osmoj i interesovanje za ezoteriju :) Pisi....