Poslic ili produzenje vrste:) ? [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Poslic ili produzenje vrste:) ?


Neprilagodjena
07-06-2010, 16:20
Bilo bi divno kada bi neko izdvojio vreme da baci pogled na moju kartu i pogleda da li postoji mogucnost da pocnem da radim nesto u skorijoj buducnosti. Od pre cetiri meseca zivim u Italiji, tako da sada postoji i ta jezicka barijera, pored svih ostalih :). A s' obzirom na to da mi je ( urodjeni ) majcinski instinkt jaaako intenzivan u poslednjih godinu -dve, volela bih da cujem vase misljenje o tome da li mi je pametnije cekam taj eventualni posao ili da prionem na produzenje vrste i ucenje italijanskog jezika:) . Pozdrav.

mandrak-21
07-06-2010, 17:36
i jedno i drugo,taj majcinski instinkt se opravdano pojavio vec za dva meseca bi mogla da posetis ginekologa da utvrdi trudnocu isto tako i za posao su ti povoljni periodi

Neprilagodjena
07-06-2010, 19:42
To super zvuci :) Sto se posla tice deluje mi gotovo neverovatno da cu nekada zaradjivati, jer sam skolu zavrsila pre 2, 5 godine i od tada samo par honorarnih poslica nevezanih za struku... A ovde su mi slabe sanse za posao u struci iz vise razloga... Jako me frustrira status 'domacice', tako da cu skroz da odlepim ako ne pocnem da zaradjujem uskoro... Mandrace, ako ti nije problem napisi mi koji apekti pokazuju to sto si mi napisao, da naucim nesto. Hvala puno na odgovoru.
Zeljno iscekujem da cujem jos saveta i misljenja :)