Duga ljubav [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Duga ljubav


Dadada
05-06-2010, 11:50
Evo da se i ja javim ovde, pošto sam nova. U vezi sam skoro 10 godina sa dečkom i jako sam se mlada vezala za njega. Prva ljubav, pa još velikaaaaaaaaaa.:) Već pola godine, ne štima sjajno, a ja kao imam strpljenja i čekam bolje dane. Pa čisto nek neko baci oko da vidi šta me čeka:rolleyes:

nedda
05-06-2010, 12:36
Uvek me oduseve ovakve price!
Sinastrija....wow.. opozcija meseca i sunca, opozicija venera....ma pola njih sa ovog foruma bi ti reklo - nemoj ni da kreces u ovo.
Bas lep primer kako stvari mogu biti komplementarne, a ne skladne u sinastriji, i da je to ono što čioni odnos posebnim i trajnim.
Što se tebe tiče, tebi će pluton još dva puta preko sunca...sigurno je ovo period tvojih velikih promena, i uviđanja realnosti života (sunce u konjukciji sa neptunom, pa preko pluton - huh, ili promena svesti, ili suocavanje sa realnoscu, ili otkrivanje ezoterije astrologije ;)...a verovatno sve to zajedno) Nakon ove godine, verovatno neće biti toliko velikih promena u tvom životu...možeš da pročitaš temu 'tranziti plutona'. Samo pazi...oni su jako spori, i njihov uticaj vidiš tek kada se okreneš za 10 godina, i kažeš "e tada je bio period promena..."
Isto tako, tvoje sunce je bilo, i još će biti pod udarom kvadrata saturna sa jedne strane i urana (sa jupiterom) sa druge.
Neizdrz i neodlucnost koju osecas ce proci...mozda da to sacekas pre donosenja velikih odluka? (mnogi se ne bi složili u ovome sa mnom) :)

ginger
05-06-2010, 15:13
nakratko bacila oko- cura ima zmaja sa partnerovim mjesecom ;)

kasnije ostatak ..imam obaveza ..uh..

thalatte
05-06-2010, 22:56
Uvek me oduseve ovakve price!
Sinastrija....wow.. opozcija meseca i sunca, opozicija venera....ma pola njih sa ovog foruma bi ti reklo - nemoj ni da kreces u ovo.


Ko bi to rekao? Manje više svi znamo da aspekti benefika ne ruše vezu...osnovno pravilo opozicija-privlačenje... prvo što pročitaš kad ideš proučavat sinastrije...

Dadada
05-06-2010, 23:16
E hvala vam ljudi.
Nedda, u pravu si kad kazes da bi mi pola ljudi reklo da ne krećem u ovo, ali da sam slušala te ljude, nikada ne bih doživela tako veliku ljubav (čitaj. jedinu :)) Ginger, kad budeš imala vremena samo mi pojasni šta znači "zmaj sa partnerovim mjesecom", baš me interesuje... Pepuuu, komunikacija nam je u poslednje vreme bila loša, imali smo kao neki prekid, ali privlačenje je ogromno... Ja ipak verujem da privlačenje mora da pobedi:)

ginger
05-06-2010, 23:20
nakratko bacila oko- cura ima zmaja sa partnerovim mjesecom ;)

kasnije ostatak ..imam obaveza ..uh..

ajde dobro ne baš zmaja ali malo fali

da je mjesec u raku bio bi zmaj

(zmaj ti je konfiguracija u karti koja objedinjuje 4 planete: dvije u sekstilu sa trećom koja ima opoziciju na 4.. Dakle, ta 4. tvori trigon sa ove dvije sa strane. Zmaj je vrlo energična konfiguracija planeta u karti, vrlo je djelotvoran i jak.sad ovidi što je uključeno u njega,kakve planete i odkuda dolaze. Zmaj i u sinastriji ako ga se ima djeluje jako i stvara bitna i jaka partnerstva.)

he..šta te čeka.. pluton ti gazi sunce, eto šta te čeka:rolleyes:

pretpostavljam da si ti ta koja je počela vrpoljit se u vezi

pretpostavljam i to da ti je i tolerancija na pomolu kao i strpljenje

postoji velika mogućnost da u narednom periodu ti sebe više ne prepoznaješ, u smislu kakva si bila pred recimo pola godine

da će ti doć da se zapitaš šta si ti zapravo vidjela u toj vezi (naprimjer, nije garantirano da veza nadrlja, može se odnositi na neke druge stvari..)

meni se čini da bi partner u ovom slučaju trebao biti sprema na tolerancije i prešućivanja u narednom periodu
on je taj koji bi morao dat maksimum i tebe "izdržat":D

dakle, nema razloga za neki strah vezano za vezu,jer sve je na tebi.što ti odlučiš tako će biti

partner zasad miruje po tom pitanju

Dadada
05-06-2010, 23:37
Pa znaš kako, ja sam uvek bila naređivački nastrojena, a on to trpeo i onda mu je samo maloooooo pukao film :) Nisam se "vrpoljila u vezi", već sam uvek imala potrebu da sve konce držim u rukama. Sad sam kao manja od makovog zrna, ćutim i čekam. U pravu si da i on zasad miruje, tj.oboje ćutimo, a ja to volim sve odmah da rešim, ali se bojim da sve ne pokvarim. Misliš da od mene dalje zavisi i da stvarno nema razloga za strah? Odlično! Mada ja trenutno nemam takav utisak :)

ginger
05-06-2010, 23:41
ti si u ovom i narednom periodu tempirana bomba. atomska.
:D

ozbiljno ti kažem

slijedi vrlo zahtjevan i složen period. izdogađat će ti se mnoge promjene koje su već i donekle počele (ako ti se i čini da nisu ..one jesu).
može biti i nešto vezano za tvoju porodicu.dom. možda razmišljaš o selidbi?

Dadada
05-06-2010, 23:59
Daaaaaaaaa, u pravu si! Samo što ni sama ne znam gde bih, postoje mogućnost i da počnem neki zajednički život sa dotičnim, ali to se više oseća u vazduhu, nego što se o tome priča :) Mene je inače uhvatilo i neko ludilo da odem na brod da radim ili nešto slično, ma ne znam ni sama (a to sve u inat dotičnoj osobi, eto...) Ma cirkus, baš bomba! Mada, iskreno, mislim da bih najsrećnija bila sa njim........

ginger
06-06-2010, 00:21
pluton zna i donijet neke novosti ne baš ugodne. tajne isplivaju na površinu.
svašta možeš očekivat u narednom periodu.
makar pretpostavit ću da ti je, kada bolje razmisliš, u neku ruku svejedno. boli te briga za sve.
jesam li u pravu? ;)

Dadada
06-06-2010, 00:33
Joj, sad si me malo uplašila...Izgledam kao da me boli uvo i manje-više jeste tako kada ovaj period uporedim sa periodom koji je bio u februaru-martu. Ja se možda pravim da me boli uvo, samo da bi sve bilo u redu... Kada bih rekla sve što pomislim, svašta bi bilo, pa se kao učim strpljenu, radi bolje budućnosti u vezi...

ginger
06-06-2010, 12:52
a ne trebaš se bojat.. to nikako

kada shvatiš da je sve na tebi i da o tebi ovisi onda je lako

svakako bi trebalo pripazit šta se govori..to se slažem (me0 ur)
:D

Dadada
06-06-2010, 14:12
Oooo, pa dobro. Kada ti kažeš da ne treba, neću se bojati ;) Paziću i šta govorim, koliko god budem uspela :)