Moj natal i Venera u 12. kuci u Devici [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Moj natal i Venera u 12. kuci u Devici


santana2002
22-04-2010, 12:19
Pisem prvi puta i stvarno zahvaljujem na pomoci. Moja je Venera u 12. kuci u Devici i to je takozvani Pad Venere. Na pocetku sam i nemogu si sama dovoljno protumaciti.
Evo moja karta: http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at;rs=3&nhor=1&cid=x7tfilexOrwjR-u1271926417

tu imate i podatke od moje velike ljubavi- Ivana, i zanima me kako ce se nas odnos razvijati ako promatramo moju i njegovu veneru. Dobri smo prijatelji i nista vise od toga mada sam zaljubljena vec duze vreme i vidim samo njega!!! Sta on osjeca?? Nikako da doznam kakva osecanja ima on do mene. Puno vam hvala na pomoci!!!!!

ivana1009
22-04-2010, 13:19
ovo sam ja nasla za veneru u devici:

Venera u Devici

Ovo su ozbiljne osobe koje teže moralnim vrednostima. Na osecanja uzvracaju osecanjima. Porive srca cesto potiskuju prakticnim razmatranjima i kontrolišu svoje emocije. Orijentisani su na stvaranje porodice i trude se da obezbede što sigurniju materijalnu egzistenciju. Znaju da se ponašaju kriticki i dosta su izbirljivi.

Trude se da obuzdaju svoje erotske želje. Kada su zaljubljeni u potpunosti se posvecuju tom osecanju. Analiziraju sve odnose i spremni su da se koriguju kako bi što bolje uskladili svoje odnose sa partnerom. Partneru polako pristupaju sa mnogo obzira. U seksu i erotici imaju visoke standarde koje nije lako zadovoljiti. Zato im se dešava da ne pronadu životnog partnera ili da se odluce na slobodnu ljubav. Najcešce su skromni i stidljivi ljubavnici jer pomalo osecaju strah od licnog zadovoljstva. Skloni su da ljubav vezuju za posao pa mogu imati erotske veze sa kolegama odnosno koleginicama sa kojima zajedno rade

ali sve zavisi od povezanosti sa drugim planetama tako da ce ti bolje reci neko sa foruma ko se razume vise i bolje od mene :)

tori
22-04-2010, 13:30
Ve u 12...skrivene ljubavi, tajne u ljubavi, teskoce prilikom pokazivanja emocija,...mozda stidljivost, uzdrzanost sto se osecanja tice,...
to mi pada na blic na pamet. Ipak, sve treba povezati lepo u celinu pa sloziti pricu, ovako deo po deo sam za sebe ne vredi:)
Ipak, neko iskusniji ce ti sigurno pomoci u boljem tumacenju.
Sve najbolje!

santana2002
22-04-2010, 22:20
hvala.... a sto mozete vidjeti za ljubavnu vezu sa Ivanom-rakom, njegova karta se isto nalazi na linku.... puno puno vas pozdravljam...:)

nedda
22-04-2010, 22:34
Venera jeste u dvanaestoj kuci, ali to je ujedno i kuca riba - egzaltacije venere, tako da nije toliko strasno. Probleme sa kozom si, moguce, vec imala.

U konjukciji je sa vladarom 7 - marsom...teorijski, trebalo bi da se bavis svojom seksualnoscu i da je ne potiskujes.

Ova Ivanova karta je dosta kompatibilna sa tvojom. Bilo bi jako dobro da nadjes vreme rodjenja, pa uradis sinastriju i davison, pa njih okacis ovde za tumacenje.
Njegov mars na vrhu tvoje 7. kuce, njegova venera u konjukciji sa tvojim mesecom - lepo za ljubav :)
Njegov mesec je blizu tvoje saturn-merkur konjukcije, i zbog toga bi stvarno bilo potrebno vreme rodjenja, jer se mesec krece 12 stepeni u danu. Ako je rodjen ujutru, mesec mu je bio u konjukciji sa tvojim saturnom i merkurom, sto je jako tesko za emotivne odnose - kod tebe se vremenom razvija sitnicavost i neka vrsta strogosti prema njemu, a on je jaaaaako osetljiv na tebe, jer oseca da mozes lako da ga povredis. Vrlo bolan aspekt - pogledaj na temi 'sinastrija', puno se pricalo o tome...