Evo malo za vežbu - natal [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Evo malo za vežbu - natal


astromaksi27
26-03-2010, 15:46
Dragi moji,

evo i moje natalne karte pa pogledajte
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at;rs=3&nhor=1&cid=nvffilerg1IdC-u1269384821
nervira me ova venera u 8. kući koja stalno traži dubinu i zaljubljuje se idealistički zbog neptuna u 5 kući i uvek u pogrešneeee
šta mislite da li će biti bolje ... :bebadeckic:
hvala za sve komentare...

spomenka
28-03-2010, 04:22
zbog tvog vodenjaka na vrhu sedme kuće rekla bih da možeš očekivat uspone i padove u braku!
brak može biti pomalo "slobodan"!

e pa da baš ti taj neptun u petoj i daje ljubav prema onima s kojima ne možeš biti, ali isto tako ti može dati i tajne veze.

ovaj kvadrat neptuna i marsa govori da si maštar i da ti to maštanje uzima jako puno energije ( a ovdje ti dosta trošiš energije maštajući o savršenom partneru) da te to može toliko ulijenit, te se poslije osjećaš ko "iscijeđena krpa", sva malaksala, a da zapravo u pravu akciju nisi ni krenula! jesam li u pravu?

a sad vladar tvoje sedme je uran koji pravi kvadrat sa venerom, i ja slobodno mogu reći da si ti dosta konfuzna po pitanju ljubavi... s jedne strane taj kvadrat koji vuće na svoju stranu ,koji stvara osjećaj nezavisnosti kod tebe, naprosto brzo ti dosadi netko, želiš slobodu, dok s druge strane venera i još u škorpiji, što i sama kažeš traži dubinu, pa to sve stvara konfuziju u tebi-poriv za slobodom, da nisi u okovima, a s drge strane venera koja čezne za ljubavi, tako da ti moraš u određenom trenutku raščistit sama sa sobom što bi, da ne ispadaš smješna, a sigurno si se bar jednom zatekla u ovakvoj konfuznoj situaciji!

toliko od mene!;)

jedan mali lapsus:o ..sad tek vidim...venera je znači u osmoj kući, a ne u škorpiji!!!

i btw karta ti je istekla!!! stavi ju ponovno!!!!!

astromaksi27
28-03-2010, 11:26
Spomenka baš ti hvala u pravu si da sam vrlo konfuzna i idealista u ljubavi ali se to trudim da menjam kod sebe i uspevam i tačno je da mi se uvek nešto dešava ali nikako da se realizuje i često volim da šmugnem .... u svakom slučaju srce si pogodila si itekako :)

jadrankar
28-03-2010, 22:03
Evo još jednom da postavim natal pa ako neko ima vremena neka baci pogled i pusti komentar unapred hvala i veliki pozz svima...
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=nvffilerg1IdC-u1269384821&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=28&smon=3&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&node=-Yn&pfday=-YP+1&aspc=1&asp=1&fix=1&ast=:) :confused:

moo 90 ve u tvom domu mozda ne vlada harmonija.tvojim roditeljima se ne dopada tvoj partner.nije dobro za stabilnost braka.

astromaksi27
03-04-2010, 07:50
Jadranka hvala ti za komentar ...:) to još uvek ne znam videćemo obzirom da nisam u braku:) pozz

Ćao volela bih da neko baci pogled na moj natal interesuje me ljubav da li će se uskoro pojaviti u mom životu. I pomalo me interesuje i posao šta mislite poslovi koji bi mi odogovarali .... hvala unapred :)

sladjana
16-08-2010, 18:15
Evo ovako, ti si dosta kreativna i jaka osoba, veoma društvena i neverujem ti baš nema ljubavi ili bar nema one koju ti očekuješ.
Neptun i Mesec su ti u V kući, sklona si lepoti, umetnosti voliš da sanjaš i o tome malo govoriš .Za ljubav bi žrtvovala sve ali nekako čekaš veliku ljubav, moguće da bude i stranac.Ali mora biti emotivan i strastven, brz jer Mesec, Mars Sunce su u jakim znacima. Jedino Venera u Ribama malo te odvlači na drugu stranu ....
ve90ur ne voliš autoritete, brzo osvajaš i uživaš u tome.Moguće da uđeš u brak brzo bez nekog posebnog razmišljanja i da se tako ostavriš kao osoba, da se daš 100% mada time dobijaš i probleme jer se brzo zasitiš ...
Ne znam koliko sam ti pomogla, ali mislim da je najbolje da postaviš i solar da vidimo šta te čeka uskoro...pozzzz

astromaksi27
17-08-2010, 00:39
Slađana hvala ti puno za komentar... lepo si opisala karakteristike muškaraca i sve je tačno jer sam i sama po prirodi brza evo i mog solara....
Meni zvuči neverovatno da bih preko noći mogla da se odlučim za brak mada često donosim odluke na prečac kada upoznajem nove ljude tako da nikad se ne zna ... mada nisam emotivno nepostojana ali je isto tako tačno da bih sve dala za ljubav :):)