Natal-Damir [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Natal-Damir


damirmutap
22-03-2010, 02:03
Zanima me sta mislite o mom natalu. Sta i kako mi predstoji buduce vreme, cemu da se nadam. Moja tema je vec postavljena na delu Predstavi se. Pa se izvinjavam moderatorima na otvaranju slicne teme na 2 mesta, s obzirom da sam nov ovde, nisam znao tacno gde da postujem temu.

jadrankar
22-03-2010, 03:38
damirmutap mislim da si vrlo mastovita i kreativna osoba.tvoje emocije su vrlo vidljive i ne mozes ih sakriti.stidljiv i skroman ali ipak volis promene.ono sto te ispunjava su kratka putovanja i nova poznanstva.lako padas pod uticaj okoline.kod tebe je naglasena humanost ljubaznost i prijateljsko ponasanje.tezis emocionalnoj nezavisnosti a bas u emotivnim vezama imas problem.nezainteresovanoscu pokusavas to da resis.ti ne shvatas emotivne potrebe drugih ljudi.srdacan i prijateljski nastrojen ali nisi narocito intiman prodoran i zbog toga drugima delujes hladno.veoma si vezan za majku.dozivljavas je kao velikog prijatelja.sklon si tajnim vezama.mozes da dozivis uspesnu karijeru u inostranstvu.sto se mater.strane tice tu nemas problema cak imas i sklonost ka preteranom trosenju .tvoji ciljevi su veoma visoki.cesto ces odlaziti u inostranstvo.vazno ti je da u svemu sto radis vidis smisao i vise ciljeve tada postizes dobre rezultate.

damirmutap
22-03-2010, 10:06
Taj deo za inostranstvo sam vec cuo :D nadam se da cu i otici, jer ovde nema perspektive. E samo ovaj deo za emocije, veruj mi vesto ih skrivam, Previse sam zatvoren u sebe .. Hm Ovaj deo da padam pod uticaj drugih isto "netacan" :DDD iako mi je vecina stvari vezana za 11 kucu tj prijatelje, nikad ne slusam niti se povodim tudjim stvarima. Ali Da se oslanjam na prijatelje da to je tacno. Heh al ovo za veze 100% tacno :DD u sustini veoma sam zadovoljan tumacenjem Hvala :DD

Nadam se da ima jos toga da se kaze za moj natal