Moja natalna karta [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Moja natalna karta


Lorean84
18-03-2010, 22:07
Slučajno sam naleteo na ovaj forum i proveo jedno 5 sati čitajući šta ste sve pisali... Malo je reći da sam oduševljen celom tom pričom oko astrologije, pogotovo kad sam pročitao Vaša mišljenja o raznim natalnim kartama...

Nadam se da nije drsko što sam otvorio ovu temu, sa mojom natalnom kartom, ali jednostavno bilo je jače od mene... :))) Nadam se da će vam biti dovoljno zanimljivo, pa da mi kažete po koju reč iz moje natalne, jer se ja ne razumem ni najmanje :)

Evo slike

http://alabe.com/cgi-bin/chart/pics/2455274907877.gif

24.07.1984 Sombor 12.20

Majana
19-03-2010, 02:36
Pa ajd da probam :)
Kod tebe dominira ogromna želja za isticanjem, uspehom na poslovnom planu, karijerom. { Vladar asc, Venera, u X u Lavu, vladar III, Merkur u X, vladar XI, Sunce u Lavu, sedištu. } Rekla bih izuzetno ambiciozan i odlučan. Harizmatičan si, ljudi te primećuju, možda specifičan pogled ili stav, izuzetno društven.
Verovatno si imao/imaćeš dosta veza. Najbolje bi bilo kada bi mogao u isto vreme i da imaš svoju slobodu, i da imaš devojku pored sebe ;) Verovatno mrziš zabrane, ograničenja i sve ostalo što ti ne ostavlja mogućnost izbora, tvog.
Jedan od roditelja ima jak uticaj na tebe, usmerava te ili pak guši nametanjem svojih stavova.
Verovatno ceo život sam zaradjuješ, a po svemu sudeći, 90% sam ubedjena da posao ima veze sa putovanjem i novcem. Rekla bih da si spojio lepo i korisno.
Voliš umetnost, muziku, i imaš dosta hobija.
Sve u svemu jedna jaka, dominantna ličnost.

gasimetrija
19-03-2010, 10:43
http://tinypic.com/m/9i4dpk/3

Evo natalne,posto je prethodna obrisana.
Pa drustvo izvolite...:-)

Lorean84
19-03-2010, 17:24
@ g.sutanovac: Hvala ti puno sto si postavio ponovo moju natalnu :))

@ Majana: Ne mogu ti objasniti koliko si stvari pogodila tumačenjem moje natalne karte. Od karaktera, pogleda, stava, do uticaja roditelja, interesovanja, do toga da ceo život sve sam zaradjujem.... Jako sam iznenađen koliko zapravo natalna može da kaže o nama samima...

Jel može da se vidi šta se dešava na poslovnom planu, i kakve me oscilacije, uspesi, neuspesi očekuju :))

jadrankar
20-03-2010, 11:01
lorean 84 da vidimo sta ima kod tebe.veoma,veoma ambiciozna osoba. ti prosto zudis da napravis uspeh u svom zivotu. mislim da ces u tome uspeti.veoma si aktivan i imas dosta prijatelja oko sebe u mladosti sposobnost samoizrazavanja ti je bila ogranicena . .mozda je razlog bio los odnos sa ocem.nametana su ti razna ogranicenja bio si veoma stidljiv.postojao je osecaj neprilagodjenosti i nesigurnosti ali te je taj isti osecaj podsticao na velika ostvarenja.jos kao dete bio si veoma zreo /star mali ali ces vremenom postajati mladji.rano si poceo da radis .kod tebe vazi pravilo /rad,red i disciplina.ti mozes raditi vise poslova istovremeno . imas veoma spretne ruke.veoma si pouzdan a to i od drugih ocekujes.strasno te nerviraju lenji ljudi.ti vredno radis ali dobro i zaradis.trosis bez ogranicenja i darezljiv si prema drugima.sklon si poslovima koji donose brzu zaradu.zivis disciplinovanim organizovanim zivotom.lako podnosis teskoce posle kojih ti ide cak i bolje.znas ponekad da stedis na sitnicama a da rasipas na krupnije stvari. na fin. planu imas velike uspone i padove imas brojne neocekivane dobitke i retko stalna fin.primanja.moze da se desi da do veceg novca dodjes preko nasledstva.umetnicki si nadaren privlaci te gluma i mislim da si muzikalan.inace cesto upadas u opasne situacije ono od cega drugi beze tebe privlaci.cak se i dobrovoljno javljas gde opasnost vreba.imas viska adrenalina pa to moras da izbacis. mozda je to brza voznja motorom ili kolima.pripazi se u takvim situacijama.nocu nikako ne bi trebao da vozis .oruzje je za tebe opasna stvar.

Lorean84
22-03-2010, 00:29
Jadrankar hvala ti na ovako isrpnom pregledu moje natalne karte... U 90 odsto si pogodila, a ovih 10 odsto su stvari na koje ni sam još uvek ne znam odgovore :)

Hvala ti još jednom :)