Vidi li se Mister Right? [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Vidi li se Mister Right?


kalioness
18-03-2010, 17:10
Pokusala sam da "ga lociram", ali sam pocetnik i gubim se u svemu ovome. Ovih dana se racio i emocije sukobljavaju, posto je u pitanju prijatelj, a razlika u godinama vise od decenije. Help, please :confused:

http://yfrog.com/juketinatalnag

cmokic78
18-03-2010, 18:24
Pozicija tvoje 7 donosi srecu u braku. Partner moze biti stranac, mozes ga upoznati na putu, verovatno dosta putovati nakon sklapanja braka a brak cak moze biti sklopljen i u inostranstvu.
Ovo je obrazovan i recit partner, verovatno nacitan i ljubitelj knjiga. posto je vladar 7 Jupiter u raku on moze biti covek iz inostranstva ali domaceg porekla. Posto su 3 kuca braca/sestre tako on moze biti i prijatelj neke tvoje blize rodbine. Zgbog trigona sa mesecom u Ribama - emocije se u pocetku biti stidljive ali lepe i jake jer je Upravo taj mesec dispozitor Jupitera. medjutim zbog uticaja neptuna koji se nalazi na samom vrhu tvoje 7 tvoj partner moze biti i pomalo razocaran u ljude pa u tom krije emociju. On moze lako da bude umetnicki tip, da radi u bolnici ili u nekoj socijalnoj ustanovi.

kalioness
18-03-2010, 18:49
Hvala :) Deo za inostranstvo sam ipak dobro povezala, ali mi se za sada nigde ne uklapa:) Pomogla si mi sa aspektima, posto dotle jos nisam stigla.