Ako vam nije tesko...bacite pogled... [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Ako vam nije tesko...bacite pogled...


vexica
07-03-2010, 12:42
zdravo svima....imam veliki problem u odabiru svog buduceg zanimanja tj ne znam koji fakultet da upisem..zato bih vas zamolila da mi pomgnete...hvala :)))

skorpijica
07-03-2010, 15:31
e sad sta bi to moglo biti
fakultet je predstavljen 9k ...posao 6k a karijera 10k
vladat kao i savladar tvoje devete kuce nalaye se u devici

ovan na vrhu 9k //moye da ukaye na tehniku kao i na sport posto ne verujem da bi bila vojnik
dalje bik sve sto ima veye sa novcem pa otud ekonomija bankarstvo
vladar 6k uran i savladar neptun .
vodolija na vrhu racunari
uran i neptun u jarcu politika...berza
10k venera merkur oba u devici
bik novac ekonomija..bliyanci pisanje..sve u devici

e sad o cemu ti razmisljas ....sta volis ....po ovome i po mom misljenju to bi trebala biti ekonomija ili pak medicina jer su istaknuti zemljani znaci
nije iskljucen ni sport kao ni politika
javi a nek se jos neko javi da vidimo sta drugi misle

cmokic78
07-03-2010, 15:42
Ja bih rekla da ce taj Uran da odigra da profesija bude inovativna i pionirska za svoje vreme kao i da nece imati bas "ustanovljeno" radno vreme.
imam prijatelja sa ovom pozicijom koji je radio kao bankar pa je kasnije otvorio svoj restoran - a oba su u simbolici bika a 6 u Vodoliji - nagle i korenite promene posla!
Mogla bi biti takodje i slikar, dizajner, vlasnik restorana ili marketa, bankar, kuvar.
Uglavnom 10 u Biku daje stabilnu karijeru. ;)

nedda
07-03-2010, 17:51
cini mi se da ce se simbolika urana ovde pokazati kroz specifican nacin obavljanja posla, unosenje noviteta, novih pristupa i pogleda na rad uopste, kada za to dodje vreme.
Simbolika device (koja je ovde ipak glavna za donosenje odluke) je veoma siroka: cudna kombinacija simbolike merkura i saturna daju najrazlicitije profesije, spolja gledano: od pisaca, politicara, preko ekonomista i racunovodja pa do kozmeticara i usluznih delatnosti.
Obzirom da je vladar desete na Asc-u u devici, verovatno volis sredjenost, pedantnost, urednost i lepotu. Zahcaljujuci tome citav spektar zanimanja vezanih za estetiku ti stoji na raspolaganju - od kozmeticara, ako zelis brzo da se osamostaljujes pa do dermatologa ako zelis da ucis vise. Taj mars bi mogao da da i mogucnost estetske hirurgije.
Sunce (a i vladar Asc-a) ti je u dvanaestom polju, pa posto se vec interesujes za astrologiju, moguce je pretpostaviti da mozda i razne duhovne stvari zanimaju i/ili se bavis njima. Ukoliko to nije slucaj, rad u bolnici bi mogao lepo ispuniti tu simboliku.
Sa takvim polozajem sunce i meseca ne bi bilo neobicno ni da te zanima psihologija, ali bi onda kasnije trebalo dobro da razmislis sta tacno u okviru psihologije.
Ekonomija i srodne nauke bi te odvele u pravcu koji bi te nagonio da se stvarima koje ti vise leze bavis uporedo, pored karijere, sto mislim da ne bi najvise prijalo tom suncu. Slicna situacija je i sa pravima. Mada, verujem da za oba imas potencijala.
Sta god da odaberes verovatno ce ti se pruziti prilika da predajes jednog dana to mladjima, i da ih poducavas, mozda radis sa decom (vladar seste u petoj), mozda ne na samom pocetku karijere. Kada to postane aktuelno, verujem da ces biti u stanju da to uradis na jedan novi nacin, koji ce mladjim generacijama odgovarati.
Mozda ne bi bilo lose da kazes izmedju cega se dvoumis kada postavis ovakvo pitanje.
(Ja tehnicke struke nisam uzimala u obzir)

vexica
07-03-2010, 19:01
hvala svima, divni ste... inace razmisljala sam o ekonomiji, tacnije o turizmu i hotelijerstvu...ohrabrili ste me da to i upisem.... samo se jos uvek dvoumim da li da upisem ovde u Kragujevcu ili u nekom drugom gradu, Beogradu npr. posto moja porodicna pre svega, ali i finansijska situacija nije sjajna, sto se da videti sa karte, kakvi su mi izgledi da se to desi? hvala puno :)