Veliki potencijal ili velika agresivnost? [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Veliki potencijal ili velika agresivnost?


bibi12
12-02-2010, 17:39
Kako i sam naslov kaze,sta preovladava u natalnoj karti ovog mladica koji je jako mlad postao doktor nauka,govori nekoliko jezika,a pritom pogledajte sunce i mars,dal vam se cini da moze biti jakooo agresivan ili tu svoju energiju usmerava na kreative nacine?Cak ima i dva vatrena velika trigona.Ovaj covek je za mene velika enigma.Zbunjuje me vaga na ascedentu,a on jaaako ozbiljan i nepristupacan.Il mi samo tako deluje posto ga ne poznajem najbolje:

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1hyfile583kc1-u1248952394&lang=e&gm=a1&nhor=43&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=12&smon=2&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Mahdia
12-02-2010, 17:51
Meni se cini da on samo tako izgleda...pl u 1 kuci, a sunce u 8 kuci ga boji spolja nekim mracnjastvom koji za prosecan svet moze biti suvise mracan, ali ja licno mislim da sto si duhovnija osoba to se vise zatvaras i postajes nepristupacan bas zbog toga sto previse sve analiziras i uvidjas i povezujes mnoge stvari, pa se na taj nacin i branis od svega toga. Kvadrat marsa i urana iz mog iskustva, posto ga i ja imam ukazuje na donkihotovski borbu sa vetrenjacama za neke ideale koji su davno pali u zaborav. Za mene to znaci biti altruista i filantrop u ovo sadasnje pogresno vreme, a kao paradoks to je vreme kada se najvise i na sav glas govori o ljudskim pravima. Fake totalni fake...eto.

bibi12
12-02-2010, 18:30
Mars mu je vladar sedme,pa mi to vise opisuje buducu suprugu,mada mars u Lavu gord ponosan,al kratkog fitilja posto mu i kvadrira sunce,a i taj isti mars u 10 kuci sto moze biti preblemi sa autoritetima.Mesec u ovnu mi takodje govori o impulsivnosti i probijanju glavom kroz zid,u konjukciji sa merkurom pa cini mi se da i te kako ume da govori o emocijama kad ga se na to podstakne i kad stekne poverenje. Sta mislite,kakv mu je ljubavni zivot?

Chither
16-02-2010, 23:50
Doktor nauka, govori vise jezika - vladar III u IX Jupiter neaspektovani. Eto jos jedne potvrde snage neaspektovanih planeta!

Marlen
17-02-2010, 00:04
T kvadrat, Ur, Ma i So, a mars u lavu.... borben, lako agresivan, ali gasi ga So u biku, dobrocudno je i ta vaga, ne preuzima inicijativu

E da, vidi ti se sve, grad ime i prezime, sledeci put obrisi ako mislis da treba

jupiter 66
17-02-2010, 00:53
Mars kvadrat sunce-tiranija od oca,a inace ispoljava se kod muskih karaktera u porodici,strast, energija,ambicije.
Saturn kvadrat sunce-geneticko nasledje od od oca,tezak rad-na kraju zasluge ambicioznih ljudi,teze detinjstvo ili neslaganje sa ocem.
Saturn kvadrat uran-aspekt najtalentovanijih osoba, pobunjenika,
reformatora,ostvarenje najsmelijih ideala,cudljiva narav,pa osoba deluje razarajuce i destruktivno.
Pluton opozicija merkur, moze doneti pretnje kriminalaca ili policije.

osobe sa plutonom na asd okolina tumaci kao cudne, tajnovite i opasne a natal koristi to kao masku.Znam to po sebi.Ne dopustam svakog da udje u moj svet a inace pomazem uvek i to anonimno, od srca, ne volim titule za to.Zato se drzim, tajnovito.:rolleyes:

bibi12
17-02-2010, 07:52
Slabo ga poznajem, al mi deluje upravo tako kako ga aspekti opisuju.I kad je izrevoltiran u sebi ziva vatra, a spolja mu Bik daje smirenost. A na ljubavnom planu, ne deluje mi neko ko je bio povredjivan po natalu, a u stvarnosti mi deluje da jeste?

jupiter 66
17-02-2010, 08:20
Slabo ga poznajem, al mi deluje upravo tako kako ga aspekti opisuju.I kad je izrevoltiran u sebi ziva vatra, a spolja mu Bik daje smirenost. A na ljubavnom planu, ne deluje mi neko ko je bio povredjivan po natalu, a u stvarnosti mi deluje da jeste?

Bibi, znam po sebi, da pluton duboko moze da sakrije prezivljene stvari,ponekad iz straha ili ponosa,mozda cak sramote a i kad mi neko nesto poveri, znam to cuvati do kraja.Pre ce taj ko mi poveri progovoriti nego ja.