Moja natalna, [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Moja natalna,


Mea
11-01-2010, 19:58
Molim ako netko ima volje i vremena da malo pogleda moju kartu.
Ima li kakvog posla na vidiku, a i ostalo me zanima,

hvala :)

skorpijica
16-01-2010, 16:17
e sad za posao gledamo veneru jer je ona vladar tvoje 6k i ona ima lepe aspekte...a da bi se nesto desavalo treba neki tranzit da je aktivira...

saturn ti se mota oko urana ali je od 13.1.krenuo retro pa ce ponovo u devicu na tvoj pluton,,ne znam da li ce ici do venere pa ce se verovatno nesto izdesavati na tom polju

Mea
16-01-2010, 23:50
Puno hvala Skorpijice!:)

Ja pokušavam sama ponešto protumačiti,ali ... mene zanima sve i htjela bih sve na brzinu naučit, ali mi baš ne ide.
Za sve treba vremena, a ja stalno žurim. Odavno me zanima astrologija, ali svaki put se izgubim i nemogu poloviti samu sebe. Užas.

Buby
17-01-2010, 03:10
Ajde da ti i ja stogod probam reci...uzmi u obzir da sam ja pocetnik kao i ti pa mogu jako lako pogrijesiti i krivo protumaciti.
Znaci Sunce u 3 kuci u Lavu, Ascedent Vodenjaka u 1 kuci i Mjesec u Biku u 12 kuci.

Sunce (Lav-Sunce)
90 (kvadrat) Kvadrat predstavlja izazov za ego i stvara napetost na nivou licnosti.
So90Mo – Postoji manjak harmonije između onoga što vas okružuje i vaših ambicija. Ono što trebate nije uvijek na dohvat ruke. I kad imate potporu drugih, nedostaju vam instrukcije i upute koje vam trebaju. Uzrok tome bi moglo biti to da su vas majka i otac vukli svako na svoju stranu. Imate jaku potrebu za uspjehom, ma koliko to koštalo.

So0Ma - Rođeni ste sa nevjerojatnom sposobnošću da postignete nešto u životu. Vaše ambicije su podržane vašom voljom. Jako se trudite i uvijek gurate naprijed. Natjecateljski duh, volite izazove.

So90Ju - Tvrdoglavi ste i nemožete pravilno odlučiti o izboru karijere. Nešto vas povuće i nađete sa van svog puta. Imate loš sud prema nekim stvarima i izborima. Mogući su konflikti s autoritetima i zakonom ili sa starijim osobama.

So120Ne - shvacanje situacije, sreca na igrama, opasnost prijeti od alkohola i nikotina.

Mjesec (Bik-Venera)
Mo u Biku u 12 kuci (kuci Riba-Neptunu) pravi trigon sa Venerom i kvadrat sa Marsom.

OVAN NA VRHU DVANAESTE KUĆE ukazuje da osoba podcenjuje teškoće, precenjuje svoje sposobnosti. Slepom žestinom ispoljavanja, umesto mirom i dubokom samoanalizom da se suoči sa sobom. Nema ovde samoispitivanja, pogleda unutra. Nema ovde unutrašnje sigurnosti, vere u sebe, što opet može uzrokovati ozbiljne frustracije i nesagledive posledice u smislu povreda. Treba da pazi na zdravlje i de se zaštiti od nesrećnih slučajeva. Važno je da izabere pravu profesiju koja će ublažiti nervnu napetost. Generalno mora se kontrolisati ispoljavanje.

Ascedent (Vodenjak-Merkur)
VODOLIJA NA VRHU PRVE KUĆE: osoba deluje veoma samouvereno, nekonvencionalno. "Ako vam se dopadam, bas lepo, ako ne, nema problema". Uživa da bude drugačija, ali i da se drugima dopadne. Često zna biti buntovna - ali uvek s razlogom. Reč je o njenom razlogu! Ali joj drugi tolerišu to ponašanje. Važno je da svaki dan radi fizičke vežbe zbog sklonosti sporoj cirkulaciji.
Me otisao u 4 kucu u znaku Lava i pravi kvadrat sa Saturnom i sa Neptunom.
Ima tu jos puno toga ali eto da od necega krenes...uzmi u obzir da sam mozda sta pogrijesila ali bez lose namjere! Sretno sa tumacenjem! ;)

Mea
17-01-2010, 22:10
Hvala Buby!!

Jedino mi ascedent nije u vodenjaku nego u blizancima. Možda sam zbog toga i tako neodlučna, svaki čas druge pameti. Do penzije ću valjda odlučiti kojim putem krenuti jer do sad,(a imam dosta godina) još neznam...

skorpijica
27-01-2010, 19:29
pa i sunce i mars su ti u 3k koja odgovara znaku blizanaca
energiju najvise trosis u obavljajuci svakodneve obavezame, kratke relacije puteva..komunikaciju .i sve tipicno za taj znak
mars u lavu daje hrabrost i centriranu energiju i na ovo gore navedeno je najvis ei trosis