Pitanja o zdravlju & bolestima [Arhiva] - Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners

PDA

View Full Version : Pitanja o zdravlju & bolestima


Strane : [1] 2 3

Shmishonja
13-04-2009, 11:08
Pitanja vezana za VI i VIII polje :

Medicinska pitanja :
~ tumacenje medicinskih horaraca je zaista veliko podrucije i mogli bi da napišemo novu, veliku, knjigu samo o tome. Ovde cemo da se pozabavimo osnovama, metodama analize i simbolicko tumacenje.

~ Ovde je najbtnija cinjenica da VI polje nece samo po sebi predstavljati bolest! U ovakvim horarcima MORAMO da se pozabavimo celokupnim cartom i otkrijemo simboliku svakog znaka i planete kako bi mogli da pomognemo pitacu ~ a s druge strane, pitac je u obavezi da nam najdetaljnije objasni šta ga muci, jer u suprotnom bice samo nagadjanja.

Medicinska pitanja se obicno dele u dve grupe :
~ šta nije u redu samnom?
~ posledice ove bolesti?

Dijagnostika je ovde prvenstveno bazirana na znacenjima planeta i znakova, a za to ZAISTA je potrebno puno vežbe i prakse. Najbolja knjiga koja se bavi ovom tematikom je "Astrological Judgement and Practise of Physic" od Ricarda Sandersa.

Postoji još jedan cart koji se može analizirati, a to je Dekumbiturni cart ~ to je cart saog trenutka kada je bolesnik pao u postelju. On je mnogo nezgrapniji od horarnog carta, a najcešce ga koriste lekari koji se bave i astrologijom. Za nas kojima je samo astrologija posao, bez medicinskog, pravog, znanja, najbolje je da se držimo jednostavne horarne simbolike.

Pocetna tacka ~ da li sam uopšte i bolestan?
~ ovo se bazira na pitanjima tipa : da li ce ovo moje šmrckanje i kašljucanje da utice na moj put u inostranstvo [odlazak u goste... itd] ?

Prvo pogledamo vl.Asc', kakav je, gde je. Obavezno obratiti pažnju na prirodu te planete i znaka u kome se nalazi! Ako je planeta u znaku koji se ne uklapa u njenu prirodu, odmah možemo da dodjemo do zakljucka da nešto zaista nije u redu sa pitaocem.

Signifikator pravog problema koji direktno deluje na loše zdravlje ce naravno biti planeta koja nanosi štetu vl.Asc'. isto tako, loše je za pitaca ako se v.Asc' nalazi ili u izgonu ili padu. Ako je vl.Asc' spaljen od Sunca, onda je Sunce glavni malefik. Takodje obratiti pažnju na planete koje se nalaze u blizini Asc' jer one "stoje nad glavom pitaca" i cesto se uzimaju kao dodatni uzrocnik problema.

Vl.Asc' sam po sebi može da nam pokaže gde je kriza. Narocito ako je u znaku koji mu ne prija, ili je retrogradan ili loše aspektovan. U datom slucaju, pogledati i dispozitor vl.Asc', on nam takodje može reci puno toga.

Treba uzeti u obzir CEO horarac. On nam daje slojevitu sliku opšte zdravstvene situacije pitaca.

Šta ce se desiti ?
Ako je signifikator bolesti u fixnom znaku, bolest može dugo potrajati, ako je u kardinalnom znaku, trajace krace, a ako je u promenljivom znaku trajace jedno vreme, pa se se povuci, pa ce se opet pojaviti. Ovako tretirati i vl.Asc'.

Obratiti pažnju na planetu koja aflikuje vl.Asc' ili se u dostojanstvima ne ponaša ozitivno prema njemu. Da li se signifikator krece ka tome ili od toga? Na primer ako je bolest prikazana tako što se signifikator osobe nalazi u nekompatibilnom znaku, da li je on nedavno ušao u taj znak, ili ce ga uskoro napusti ? Ako ga napušta, da li ce njegov nov položaj doneti boljitak ili ne? Ako je aflikacija preko aspekta, da li je u pitanju aplikacija [koja možda donese poboljšanje/ogoršanje] ili je u pitanju separacija?

Da li signifikator menja pravac kretanja? Da li krece direktno ili retrogradno, da li je stacionaran? Retrogradnost se obicno simbolicno predstavlja pacijentom koji na prvi pogled krece ka ozdravljenju i u jednom momentu pada u postelji i biva mu sve gore i gore. Ako je kretanje direktno, obrnuta situacija, pacijentu je bilo loše i sad nastupa boljitak.

Od malefika ~ Marsove aflikacije su obicno akutne, dok su Saturnove dugotrajne. Ali UVEK IMAJTE NA UMU PRIRODU zdravstvenog problema ~ prelom noge je brza aflikacija Marsovog tipa, ali je oporavak spor...

Ono što obicno dovede klijenta kod astrologa je u stvari pitanje : da li sam ja toliko bolestan da cu umreti?

E, ovo je vec tematika VIII polja :

Mada su tehnike za predvidjanje smrti na osnovu horarne astrologije pouzdane ~ VI NISTE !
Izuzev u slucaju stvarno teške i opasne bolesti NE PREDVIDJAJTE SMRT AKO NISTE POGLEDALI I NATALNI CART PITACA!

Postoje dva tipa pitanja :
~ kada ce ta osoba da umre?
~ da li ce ta osoba da umre?

Kada ce ta osoba da umre ?

~ ako smo ZAISTA sigurni da osoba ima smrtnu bolest, onda u horarcu tražimo vremensku odrednicu koja ce nam dati vreme tužnog dogadjaja.
~ najbitnije je obratiti pažnju na :
1. 0° sa Suncem
2. stanica fkretanje retro ili direkt]

Lepo vaspitani horarni cartovi imaju knjiški primer povezanosti vl.Asc' i vl.VIII polja. Ne bitno je da li je u pitanju povoljan aspekt ili nepovoljan, do smrti ce doci, bilo na lagan nacin ili na mucan. Bilo koja planeta može "ubiti" ~ cak iako je vl.VIII polja benefik u snažnom dostojanstvu ~ osoba ce na žalost ipak da umre. Treba se uzdržavati od korišcenja antiscija u ovom slucaju. Smrt nikako ne može imati osecaj tajnovitosti ili skrivenosti koju antiscija nosi sa sobom [sem u slucaju kada se raspitujemo kako je neka osoba umrla jer ne znamo razlog...]

Vl.Asc' NA vrhu VIII polja NIJE pokazatelj da ce osoba ZASIGURNO umreti ~ to nam može samo pokazati da je osoba depresivna, pa cak i da na neki nacin razmišlja o smrti.
Isto tako, ako vl.VIII polja ima apl. aspekt ka vl.Asc' isto NE ZNACI da ce klijent umreti ~ ovo samo pokazuje da ideja o smrti jako opterecuje klijenta. U retkim slucajevima ako vl.VIII polja "ide" ka Asc' može nam dati vremensku odrednicu da li ce smrt nastupiti i kada.

Kod nevaspitanih horarnih cartova gde nema nikakve povezanosti izmedju vl.Asc' i vl.VIII polja, moramo da se okrenemo drugom sigifikatoru ili za vl.Asc' ili za vl.VIII polja. Za nepostojanje aspl.aspekta odgovorna su gore dva navedena primera ~ 0° sa Suncem i kretanje planete napred/nazad. Ovde sada dolazi do kombinatorike ~ ako na primer ili vl.Asc' postaje retrogradan/direktan i odlazi od vl.VIII odna moramo naci zamenu za vl.Asc'.

Najcešce zamena za vl.Asc' je ~ Mesec ~ ali cesto i on beži iz igre, pa se onda okrecemo Suncu kao davaocu života. Ako je pak, vl.VIII polja u situaciji u kojoj je vl.Asc', onda za signifikatora smrti uzimamo Saturna, koji sam po sebi simbolicno vlada krajem.

[I]Obavezno koristite Arapsku Tacku Smrti !
Postoji nekoliko formula :
1. Asc' + vrh 8 polja - Mesec
2. vrh 8 polja + Saturn - Mesec
Obe formule se koriste i za dnevno i nocno rodjenje!
Ova tacka se koristi u trenutku kada ne postoji povezanost vl.Asc' i vl.VIII polja.

Ako "okrecete" cart jer klijent pita za nekog drugog a ne za sebe, onda OBAVENO UZMITE U OBZIR I VL. RADIKALNE I VL. DERIVANTNE VIII KUCE.

Kad odredjujete vreme ~ IMAJTE I NA UMU STAROST OSOBE O KOJOJ JE REC I NJEN DRUŠTVENI / FINANSIJSKI POLOŽAJ jer sve to takodje utice na pronalaženje odgovora iz horarnog carta.

Da li ce neko da umre?

~ Aplikacija izmedju vl.Asc' i vl.VIII polja
~ Ako postoji pak separacija, neka vas to ne zbuni, moguce je da je ta osoba jako blizu smrti [koma, na primer]
~ prenos i sakupljanje svetlosti
~ Ulazak u splajenost, ili spaljenost pri kojoj planeta i dalje aplicira ka Suncu
~ Ako je separacija sa Suncem, to nam može nagovestiti da je ipak najgore prošlo
~ Najvažnije : uzajamne recepcije
~ blizak aspekt ili 0° sa Venerom ili Jupiterom i vl.Asc' može donekle da poboljša prognoze, ako su naravno Venera i Jupiter jako postavljeni u tabeli dostojanstava - naravno ovo ne važi ako je neko od njih dvoje signifikator VIII ili tacke smrti.
~ Ako se signifikator osobe nadje u blizini Desc' to može da nam ukaže na smrt, mada ugaonost pojacava poziciju preko primarnog kretanja planeta [kretanje plkaneta oko Zemlje] planeta na Desc' u stvari "zalazi, opada, nestaje iz vidokruga" što simbolicno predstavlja gašenje života... ovo je još naglašenije ako je ta planeta ~ Sunce.
~ fixne zvezde, NAROCITO Antares [on vlada završetkom bilo cega] mogu biti loš znak.
[I]PRIMER : da li ce moja prijateljica prežveti ?

Pitanje postavljeno : 03.07.2001. u 14h18 BST London
~ pitanje je postavila klijentkinja cija je prijateljica ležala u komi u bolnici. Lekari nisu znalni šta je uzrok te kome, da li izliv krvi u mozak, ili nešto drugo. Klijentkinju je interesovalo šta ce se dalje desiti sa njenom prijateljicom.

~ XI polje je njena prijateljica, ono se nalazi u Devici sa Merkurom na 22° Blizanca u horarnom IX polju [od prijateljice XI polje] Na prvi pogled, planeta u svom znaku, pa sa prijateljicom je sve u redu? Na žalost, nije... kada je medicinska astrologija u pitanju, Merkur se nalazi u znaku koji mu ne prija. Merkur je hladna i suva planeta, a Blizanci su topli i vlažni znak ~ samim tim to nam ukazuje da je došlo do odredjene disharmonije i pojave zdravstvenog problema. To bi nam objasnilo ~ komu.

~ sad tražimo planetu koja ne voli Merkura i koja mu pravi problem. Ako uzemmo naglo nastupanje bolesti/kome, videcemo da je Merkur u bliskoj separacionoj 180° sa Marsom, a Mars je na 16° Strelca, peregniran i retrogradan, a to je skoro najgora pozicija za Marsa...

~ Mesec 18° Strelca samo što je završio 0° sa tim Marsom u III polju [prijateljicino V polje] samim tim ~ Mars nam je glavni signifikator bolesti.

Sad pogledamo šta Sanders u svojoj knjizi kaže za ovakvog Marsa ~ on je ovde neprirodno topao i suv, izjeda i suši radikalnu vlažnost tela i potpuno gasi život natusa... a to cini tako što donosi infekciju u telo preko krvi. S obzirom da je Mars u prijateljicinoj V kuci ~ problem je SRCE, a ne mozak [da je Mars u I polju bila bi lekarska konstacija o izlivu krvi u mozak tacna, ovako nije] Prijateljica je imala težak srcani udar koji se kasnije na obdukciji utvrdio kao uzrok smrti.

~ kada proucavamo radikalne i derivantne kuce, moramo gledati i radikalnu VIII i derivantnu VIII kucu kao polje smrti. Ovde u ovom slucaju, vladar derivantne VIII kuce [8 od 11 ~ radikalna VI ] je upravo Mars. Merkur [prijateljica] upravo pravi separ.180° sa tim Marsom ~ ovo nam ukazuje upravo na njenu situaciju ~ u neku ruku smrt se VEC desila, ona je u komi!

~ na žalost, ovde Mesec prenosi svetlost od Marsa ka Merkuru i tako povezuje ponovo prijateljicu i smrt. Broj stepeni koje Mesec mora preci do perfekcije 180° dace nam vremensku odrednicu ~ ona je umrla to popodne.

~ u dosta slucajeva prenos svetlosti je pokazatelj trenutka kada lekar govori da nade više nema i da se porodica pripremi za tužan dogadjaj.

Lekari, medicina, operacija :

~ pod ovim spadaju sledeca pitanja :
1. da li je on/ona dobar lekar?
2. da li ova terapija funkcioniše dobro ili ne?

~ uopšteno gledajuci, lekari spadaju pod "ucene ljude" i samim tim podpadaju pod simboliku IX polja, ali pak, licni lekar je VII polje, lekar opšte medicine bi bio VI polje.

~ X polje je TRENUTNI tretman koji se daje pacijentu. Obicno se pod tim ubaci i operacija, iako je ona najviše vezana za VI polje i Mars. Obicno vl.VII je lekar koji predlaže jedno, a vl.VI ili sam Mars koji predstavljaju horurga, kažu drugo u dijagnozi.

~ ako je lekar dispozitor bolesti, on ima moc nad njom, ako pronadjete lekara, tretman ili operaciju u snažnim dostojanstvima same bolesti to ce naravno da bude negativan pokazatelj, jer u tom slucaju bolest je ta koja komanduje situacijom. Ako su ili lekar ili tretman ili operacija povezani pak sa pacijentom, to je dobar pokazatelj, mada ne preterano jak. NAJVAŽNIJE je naravno da lekar, tretman i operacija ne budu loše postavljeni, ili u izgonu ili padu pacijentovog signifikatora...

~ fixne zvezde treba uzeti u obzir, ako imam njihovo znacenje vezano za deo tela koji je u problemu [primera radi ~ Regulus : srce, Plejade : oci...]

~ ako se od vas traži da vidite koji je lekar bolji za pacijenta, onda morate ici u simboliku svakog lekara tražeci ih po cartu medju planetama. Onda gledamo njihove pozicije u odnosu na pacijenta preko tabele dostojanstava i donesemo željeni zakljucak/odgovor.

Sada smo završili sa jezivom simbolikom VI i VIII polja.

Ali, obicno VI polje se vezuje i za zapošljavanje nekih radnika, ili ako želimo da vidimo da li ce neki majstor koji treba nešto da nam popravi u kuci to odraditi kako teba.

~ ako je vl.VI polja dobro postavljen : eto poštenog radnika...
~ ako je vl.VI polja loše postavljen : eto lenjog neradnika... vrlo kratko i jednostavno, zar ne?

Ako je u pitanju više radnika ~ A, B, C... idemo ponovo da ih tražimo po horarnom cartu : ako je jedan od njih stariji i ozbiljniji on ce biti Saturn, ako je neko od njih borben, glasan, mladji, to ce biti Mars i tako redom... Takodje, ovde Cvorovi igraju važnu ulogu. Severni Cvor je benefik, a Južni Cvor je malefik.

Da dodam i za simboliku planeta :

Sunce - Srce, gornji deo tela, leđa, slezina, cirkulacija, spermatozoidi, kod muškarca desno oko a levo kod žene.

Mesec - Grudi, stomak, ravnoteža tečnosti u organizmu, probava, sekrecija žlezde sa unutrašnjim lučenjem, levo oko kod muškarca i desno kod žene.

Merkur - Nervni sistem, mozak, vid, usta, jezik, respiratorni sistem, ruke i šake, opšti je vladaoc svih hormona. Visoko-moždane funkcije, telesni elektricitet, zglobovi.

Venera - Grlo, brada, obrazi, čulo ukusa, bubrezi, jajnici, unutrašnji reproduktivni organi, venska cirkulacija, receptori u koži.

Mars - Mišicni sistem, eksterni reproduktivni organi, glava i lice, crvena krvna zrnca, motorički nervni sistem, bešika, nadbubrežna žlezda. Eliminatorni i reproduktivni sistem, abnormalni rast, bradavice, tumori, mladeži.

Jupiter - Arterijska cirkulacija, jetra, bedra, kukovi, stopala, desno uho, gornji deo čela, glikogen i masna tkiva, pankreas. Kičmeni stub, nervna vlakna, stopala, hipofiza, telepatske funkcije, bela krvna zrnca, kinestetičke funkcije.

Saturn - Koža, skeletni sistem, zubi, ligamenti, kolena, levo uho, organi čula sluha, žučna kesa, paratiroidna žlezda, telesne belančevine.

selena
13-04-2009, 17:27
dali je moj otac teško bolestan i šta mu slijedi budući da krije istinu i nalaze iz inozemstva?
cakovec,13.04.2009.
17.17 sati

http://i40.tinypic.com/2ailq3p.gif

asc je na 28 djevice-vladar merkur je na 7 bika
otac bi mogao biti 4 polje- vladar je jupiter na 21 * vodenjaka
šta još?

Shmishonja
13-04-2009, 20:33
da li je moj otac teško bolestan i šta mu slijedi budući da krije istinu i nalaze iz inozemstva?
cakovec,13.04.2009.
17.17 sati

http://i40.tinypic.com/2ailq3p.gif

asc je na 28 djevice-vladar merkur je na 7 bika
otac bi mogao biti 4 polje- vladar je jupiter na 21 * vodenjaka
šta još?

Prvo ~ jako mi je žao tvog tate,

Drugo ~ da vidimo šta kaže horarac : otac ne da li bi mogao, već jeste, predstavljen horarnim IV poljem, koje je ovde u Strelcu, sa Jupiterom na 21° Vodolije u V polju ~ a to je 2 polje od IC' ~ otac / inostranstvo / novac / dokumenta.

Njenogovo zdravlje je predstvaljeno horarnim IX poljem ~ 6 polje od 4 polja ~ koje se nalazi u Biku, sa retro Venerom na 29° Riba u O° sa horarnim VII poljem, njegovim IV poljem.

Situacija sa njegovim zdravljem ni malo nije dobra jer se Venera nalazi na 29° i retrogradna je ~ deluje kao da je sve ok, a ustvari uopšte nije, jer ona uskoro kreće ponovo u direktno kretanje, pa se samim tim vraća u znak svog izgona ~ što je za zdravlje jako loše, a i dodatno Venera [bolest] ne voli Merkura [Merkur vlada očevim VII = lični lekar i IX poljem = lekar specijalista, a i sam Merkur je pod vladavinom Venere, u njenom triplicitetu, terminu, stepenu, što znači da je bolest jača od lekara koji pokušavaju da je saniraju. Ali, nije toliko strašno da bi se plašila baš najgoreg.

Veneri predstoji O° sa Marsom ~ a on ne samo što vlada V poljem [njegova deca] već i XII poljem [tajne] pa je vrlo verovatno da će na kraju da "ispliva" cela priča ~ a dodatno, sam Jupiter ima povezivanje sa istim Marsom preko Meseca ~ Mesec je imao separaciju sa Jupiterom i upravo ima aplikaciju sa Marsom!

anemona
13-04-2009, 21:08
sta samnom nije u redu ili mozda bolje reci sta sve samnom nije u redu i dali ce biti nekih posledica ????
jako lose se osecam zdravstveno u zadnjih par meseci:(

13 april
21 i 06 Linköping(svedska)

http://[img=http://img524.imageshack.us/img524/390/horarna.th.gif] (http://img524.imageshack.us/my.php?image=horarna.gif)

nina4
13-04-2009, 21:34
Vec duzi period ljekari mi pronalaze mnoge dijagoze-stitna zlijezda,manjak gvozdja i anemija,varirajuci pritisak i problemi sa cirkulacijom,problemi sa skeletom.I pored nekih terapija ja se osjecam bolesno i cesto osjecam veliki zamor i bolove u tijelu.
Da li su u pitanju pogresne dijagnoze ili ja imam sve te boslesti i zbog tog se osjecam ovako lose.
Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru. 21.33 Landskrona Svedska

Shmishonja
14-04-2009, 09:36
sta samnom nije u redu ili mozda bolje reci sta sve samnom nije u redu i da li ce biti nekih posledica ????
jako lose se osecam zdravstveno u zadnjih par meseci:(

13 april 2009
21 i 06 Linköping(svedska)

http:// (http://%5Burl=http://img524.imageshack.us/my.php?image=horarna.gif%5D%5Bimg=http://img524.imageshack.us/img524/390/horarna.th.gif%5D%5B/url%5D)[img=http://img524.imageshack.us/img524/390/horarna.th.gif] (http://img524.imageshack.us/my.php?image=horarna.gif)

Da vidimo ~ ti si Asc' u Škorpionu, sa Marsom u Ribama u IV polju i Mesec u Strelcu umetnutim u II polju. VI polje je potencijalni zdravstveni problem ~ ono se nalazi u Ovnu, pa samim tim ~ glavni signifikator je ~ Mars.

Mars predstavlja tvoje telo ~ s obzirom da je u Ribama, sve vezano za Merkur je i izgon i pad ~ ono što ne valja uslovno rečeno. U ovom horarcu, Merkur vlada XI poljem i umetnutim znakom u VIII polju.

Meni ovo deluje kao iscrpljenost jer poslednji aspket koji je Mars imao je 180° sa retrogradnim Saturnom, koji ovde vlada III i IV poljem ~ svakodnevne obaveze i loša situacija u domu zahtevaju previše snage, volje i energije, a sve to je na krajnjim granicama. To donosi stres za ceo organizam, koji se ponavlja ~ 180° + retrogradnost.

Dodatno ~ vidi se daje Merkur O° Desc' pa je moguće da i loši odnosi sa partnerom u vezi ili dece ili novca dodatno ti crpe energiju. Usled toga svega je i moguć pad imuno sistema, propraćen nesanicom, bolovima u donjim extremitetima, neredovna ishrana i glavobolje. Loša krvna slika i problem sa pritiskom ili aritmija su takodje mogući.

Mars 1.aplikaciju ima sa Venerom i to O° ~ ta O° sa dešava na 29° Riba ~ Venera vlada i VII i XII poljem ~ u ovom slučaju VII polje je i tvoj lični lekar, a XII polje predstavlja neke greške koje si ti pravila [nisi pazila na sebe uopšte] pa će ta O° imati za rezultat ~ kulminaciju svih ovih simptoma i primoraćete da odeš kod lekara. Ono što se dalje dešava je ~ Mars menja znak i iz Riba ulazi u znak svog SEDIŠTA ~ znak Ovna ~ pa samim tim možeš očekivati BRZ oporavak :)

Shmishonja
14-04-2009, 10:16
Vec duzi period ljekari mi pronalaze mnoge dijagoze-stitna zlijezda,manjak gvozdja i anemija,varirajuci pritisak i problemi sa cirkulacijom,problemi sa skeletom.I pored nekih terapija ja se osjecam bolesno i cesto osjecam veliki zamor i bolove u tijelu.
Da li su u pitanju pogresne dijagnoze ili ja imam sve te boslesti i zbog tog se osjecam ovako lose.
Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru. 13.04.2009. u 21.33 Landskrona Svedska

Da vidimo ~ ti si Asc' u Škorpionu, sa Marsom u Ribama u IV polju + Mesec u Strelcu umetnut u II polju. Ovo je vrlo sličan horarac predhodnom od Anemone.

U pitanju je fizička iscrpljenost. Simptomi su upravo ti koje si navela, ali uskoro će uslediti POBOLJŠANJE i sve će krenuti kako treba :)

Snowhite
14-04-2009, 13:22
Draga Shmi,
Drugarica me je zamolila da postavim pitanje u njeno ime.
Zdravstveni problem je: dobroćudni tumor dojke, preporučeno joj je da se operiše.Pre oko 5 godina takođe je imala operaciju grlića materice (takođe su bile neke sumnjive ćelije u pitanju).Ona sada želi da pređe na makrobiotiku i generalno da krene da menja svoj život.
Šta bi ti rekla o njenom zdravstvenom stanju iz ove karte i da li bi eventualno imala neki savet?
Karta: http://i42.tinypic.com/2vai2is.jpg
Unapred mnogo hvala

emiliema
14-04-2009, 14:07
Hello,
Ja sam ova persona o kojoj moja drugarica Snowhite prica
Pre par nedelja sam pronasla kuglicu na dojci, otisla kod onkologa i kazu mora da se vadi. Niko ne pominje da li je i koliko je opasno.Juce sam zakazala intervenciju za jun i nakon toga cemo znati rezultate posle patoloskog nalaza.
Ovo je jos jedna u nizu bolesti koja me je zadesila, promene na grlicu materice i operacija nakon toga pre 4 godine u martu. Pa pre dve su mi pronasli miom na materici, koji se trenutno prati jer je suvise mali da bi se uklonio. I nove ciste na grlicu materice koje sam dobila u poslednjih pola godine, juce potvrdjeno od stane ginekologa.
I tako malo mi je muka od mojih boleshtina koje me napadaju na mojoj zenskoj stani i baziraju se bas tu negde na mestima koje su karakteristicne samo za zenski pol.
Kartu Vam je dala moja prijateljica i unapred sam zahvalna svakom ko ima volje i znanja da mi ukaze na moju bolest u kom pravcu ce se kretati i da li je izleciva?

Hvala unapred, Emma

http://i42.tinypic.com/2vai2is.jpg


Nadam se da cete mi odgovoriti, bicu strpljiva. Emma

[quote=emiliema;130365]Hello,
Ja sam ova persona o kojoj moja drugarica Snowhite prica
Pre par nedelja sam pronasla kuglicu na dojci, otisla kod onkologa i kazu mora da se vadi. Niko ne pominje da li je i koliko je opasno.Juce sam zakazala intervenciju za jun i nakon toga cemo znati rezultate posle patoloskog nalaza.
Ovo je jos jedna u nizu bolesti koja me je zadesila, promene na grlicu materice i operacija nakon toga pre 4 godine u martu. Pa pre dve su mi pronasli miom na materici, koji se trenutno prati jer je suvise mali da bi se uklonio. I nove ciste na grlicu materice koje sam dobila u poslednjih pola godine, juce potvrdjeno od stane ginekologa.
I tako malo mi je muka od mojih boleshtina koje me napadaju na mojoj zenskoj stani i baziraju se bas tu negde na mestima koje su karakteristicne samo za zenski pol.
Kartu Vam je dala moja prijateljica i unapred sam zahvalna svakom ko ima volje i znanja da mi ukaze na moju bolest u kom pravcu ce se kretati i da li je izleciva?

Hvala unapred, Emma
http://i43.tinypic.com/2zq67te.jpg

anemona
14-04-2009, 15:26
Da vidimo ~ ti si Asc' u Škorpionu, sa Marsom u Ribama u IV polju i Mesec u Strelcu umetnutim u II polju. VI polje je potencijalni zdravstveni problem ~ ono se nalazi u Ovnu, pa samim tim ~ glavni signifikator je ~ Mars.

Mars predstavlja tvoje telo ~ s obzirom da je u Ribama, sve vezano za Merkur je i izgon i pad ~ ono što ne valja uslovno rečeno. U ovom horarcu, Merkur vlada XI poljem i umetnutim znakom u VIII polju.

Meni ovo deluje kao iscrpljenost jer poslednji aspket koji je Mars imao je 180° sa retrogradnim Saturnom, koji ovde vlada III i IV poljem ~ svakodnevne obaveze i loša situacija u domu zahtevaju previše snage, volje i energije, a sve to je na krajnjim granicama. To donosi stres za ceo organizam, koji se ponavlja ~ 180° + retrogradnost.

Dodatno ~ vidi se daje Merkur O° Desc' pa je moguće da i loši odnosi sa partnerom u vezi ili dece ili novca dodatno ti crpe energiju. Usled toga svega je i moguć pad imuno sistema, propraćen nesanicom, bolovima u donjim extremitetima, neredovna ishrana i glavobolje. Loša krvna slika i problem sa pritiskom ili aritmija su takodje mogući.

Mars 1.aplikaciju ima sa Venerom i to O° ~ ta O° sa dešava na 29° Riba ~ Venera vlada i VII i XII poljem ~ u ovom slučaju VII polje je i tvoj lični lekar, a XII polje predstavlja neke greške koje si ti pravila [nisi pazila na sebe uopšte] pa će ta O° imati za rezultat ~ kulminaciju svih ovih simptoma i primoraćete da odeš kod lekara. Ono što se dalje dešava je ~ Mars menja znak i iz Riba ulazi u znak svog SEDIŠTA ~ znak Ovna ~ pa samim tim možeš očekivati BRZ oporavak :)


prvo da ti os srca zahvalim i na ovom odgovoru zaista si neznam koja je rec dovoljno velika da opise sve to ali sam sigurna da si neko sa izuzetno velikim srcem hvala Bogu da jos ima takvih:)

sve sto si napisala je tacno svakodnevne obaveze stresna situacija u domu i stres za ceo organizam cinjenica je da sam najmanje na sebe pazila i mislila uvek neko drugi je bio prvi...nesanica glavobolje losa krvna slika opadanje imunog sistema aritmije problem sa pritiskom joj boze kao da me znas 100 godina neverovatno ....vec duze vremena razmisljam o poseti lekaru ali se nesto ne usudjujem ili mozda bolje reci plasim a i neznam odakle da krenem :confused: :( ali izgleda da cu morati.....
ovaj zadnji deo me malo ohrabruje da mogu ocekivati brz oporavak

hvala ti jos jednom:thumbsup:

selena
14-04-2009, 20:00
hoće li se moje zdravlje popraviti
cakovec ,14.4.2009,19.53

http://i43.tinypic.com/2usbrye.gif

as je na 28 vage-vladar venera je retro na 29 ribe
moje zdravlje je šesta kuća i vladar mars na 23 ribe
mjesec -moje smotane misli je na 24 strijelca
e sad mars ima prvu aplikaciju sa mjesecem-dakle mogla bih uspjet...

marry
15-04-2009, 10:25
Draga Shmish i ostali poznavaci horarne, molim vas, pogledajte:
Predstoji mi operativna histeroskopija zbog odstranjivanja priraslica uterusa. Problem je ozbiljan, a ja se pitam:
" Dali cu ovim putem konacno resiti stanje uterusa koje mi uzrokuje neplodnost????"
http://tinypic.com/view.php?pic=6f3udj&s=5
Probala sam sama da nesto uradim pomocu vasih analiza, ali sam previse uznemirena i cim stignem do jedne ideje, mislim da sam pogresila.
Hvala unapred

vikica
17-04-2009, 20:58
Draga Shmishonja,ako bi mogla kad budes imala vremena da mi odgovoris na sledece pitanje,
Imam agorafobiju,da li cu se osloboditi od te fobije?Da li je terapija na koju idem odgovarajuca za mene?
Veliko hvala
20:56 Beograd 17.4.2009

nina4
22-04-2009, 01:10
Moja kcerka u posljedanja dva dana osjeca se uzasno psihickI.Ima jak napade panike i straha i jednostavno kaze da ne moze izdrzati vise.Imala ja nekih stresnih situacija,ali ne za ovako jake napade.Prklinjem vas da mi pomognete s odgovorom,dali se radi o psihickom oboljenju ili je ovo nesto prolazno,Veoma sam zabrinuta.Hvala od srca unaprijed.Landskrona 01.09. Svedska

Shmishonja
22-04-2009, 19:10
Draga Shmi,
Drugarica me je zamolila da postavim pitanje u njeno ime.
Zdravstveni problem je: dobroćudni tumor dojke, preporučeno joj je da se operiše.Pre oko 5 godina takođe je imala operaciju grlića materice (takođe su bile neke sumnjive ćelije u pitanju).Ona sada želi da pređe na makrobiotiku i generalno da krene da menja svoj život.
Šta bi ti rekla o njenom zdravstvenom stanju iz ove karte i da li bi eventualno imala neki savet?
Karta: http://i42.tinypic.com/2vai2is.jpg
Unapred mnogo hvala


Hello,
Ja sam ova persona o kojoj moja drugarica Snowhite prica
Pre par nedelja sam pronasla kuglicu na dojci, otisla kod onkologa i kazu mora da se vadi. Niko ne pominje da li je i koliko je opasno.Juce sam zakazala intervenciju za jun i nakon toga cemo znati rezultate posle patoloskog nalaza.
Ovo je jos jedna u nizu bolesti koja me je zadesila, promene na grlicu materice i operacija nakon toga pre 4 godine u martu. Pa pre dve su mi pronasli miom na materici, koji se trenutno prati jer je suvise mali da bi se uklonio. I nove ciste na grlicu materice koje sam dobila u poslednjih pola godine, juce potvrdjeno od stane ginekologa.
I tako malo mi je muka od mojih boleshtina koje me napadaju na mojoj zenskoj stani i baziraju se bas tu negde na mestima koje su karakteristicne samo za zenski pol.
Kartu Vam je dala moja prijateljica i unapred sam zahvalna svakom ko ima volje i znanja da mi ukaze na moju bolest u kom pravcu ce se kretati i da li je izleciva?

Hvala unapred, Emma

http://i42.tinypic.com/2vai2is.jpg


Nadam se da cete mi odgovoriti, bicu strpljiva. Emma

Da vidimo : ti si Asc' u Lavu sa Suncem u Ovnu i Mesec u Strelcu. Na prvi pogled deluješ vrlo jako i zdravo, a u suštini ni malo nije tako ~ Sunce ne voli ni Saturna [pad] ni Veneru [izgon] što je ovde upravo simbolika tvojih zdravstvenih problema.

Tvoj zdravstveni problem je VI polje u Jarcu, sa retrogradnim Saturnom u Devici = hronični zdravstveni problemi koji se duže vremena već ponavljaju, akoji se mogu regulisati pravilnim stavom o sopstvenim vrednostima ali i ishranom.

Da vidimo ~ tvoj zdravstveni problem ~ Saturn u Devici je orijentisan najviše na Merkura [pod njegovim je vladarstvom, egzaltira ga] Vezan je i za Veneru [unjenom je triplicitetu, licu i sve vezano za nju je za njega u padu] U terminu je Jupitera, na stepenu je Sunca, a sve vezano za Jupiter je izgon za Saturn.

Iz ovoga vidimo da je na prvi pogled situacija ozbiljna, ali s druge strane, prvo Mesec [kao simbolika grudi] ima 60° Jupiter što je dobro, jer je Jupiter benefik. Sam Saturn ima prvu aplikaciju upravo sa Merkurom ~ bolest će da dodje u kontakt sa onim što najviše voli ~ u prevodu ~ sledi "zenit" zdravstvenih problema ~ vrlo težak period za tebe, ali s obzirom da i sam Saturn uskoro kreće direktno a i Sunce izlazi iz Ovna ~ situacija se menja ~ na bolje. Kada se to bude desilo ~ upravo Sunce i Saturn će sklopiti 120° što donosi poboljšanje i stabilizaciju situacije [u medjuvremenu, Venera i Mars iz VIII polja će sklopiti O° )oboje su imali separacioni 180° sa Saturnom) što nam i daje tu manju horiršku intervenciju ~ a s obzirom da su oboje na 29° kada se O° desi, oboje menjaju znak i Venera i Mars ulaze u Ovna ~ Venera slabi, a Mars jača = Mars je i tvoj lekar, pa samim tim tvoj lekar će uspeti da definiše tvoj zdravstveni problem i da ga reši] jer dodatno i ti [vladar Asc'] i lek [vladar X polja] je Venera koja ulazi u Ovna i pada podapsolutni uticaj snažnog Marsa u svom sedištu. U medjuvremenu, kao što sam rekla, Saturn [bolest] kreće direktno pa samim tim više neće biti zdravstvenih problema koji su te do sad mučili :)

Shmishonja
22-04-2009, 19:32
hoće li se moje zdravlje popraviti
cakovec ,14.4.2009,19.53

http://i43.tinypic.com/2usbrye.gif

as je na 28 vage-vladar venera je retro na 29 ribe
moje zdravlje je šesta kuća i vladar mars na 23 ribe
mjesec -moje smotane misli je na 24 strijelca
e sad mars ima prvu aplikaciju sa mjesecem-dakle mogla bih uspjet...

Da vidimo ~ s obzirom da vladar VI polja kao Mars u Ribama uskoro prelazi iz tog znaka u znak svog sedišta ~ odgovor je potvrdan :)

Draga Shmish i ostali poznavaci horarne, molim vas, pogledajte:
Predstoji mi operativna histeroskopija zbog odstranjivanja priraslica uterusa. Problem je ozbiljan, a ja se pitam:
" Dali cu ovim putem konacno resiti stanje uterusa koje mi uzrokuje neplodnost????"
http://tinypic.com/view.php?pic=6f3udj&s=5
Probala sam sama da nesto uradim pomocu vasih analiza, ali sam previse uznemirena i cim stignem do jedne ideje, mislim da sam pogresila.
Hvala unapred

Draga nikako ne mogu da otvorim čart, katastrofalna mi je konekcija, molim te mi napiši podatke, drugalije nikako ne mogu da odradim pitanje :(

selena
22-04-2009, 19:43
punoooo hvala draga shmile -otac otišao raditi-kao što si rekla....
a ja se sad nadam poboljšanju zdravlja.....
pusa tebi i tvom malo anđelu!!!

Shmishonja
22-04-2009, 21:48
Draga Shmishonja,ako bi mogla kad budes imala vremena da mi odgovoris na sledece pitanje,
Imam agorafobiju,da li cu se osloboditi od te fobije?Da li je terapija na koju idem odgovarajuca za mene?
Veliko hvala
20:56 Beograd 17.4.2009

Da vidimo ~ prvo : agorofobija je strah od otvorenog prostora.
Drugo ~ ti si Asc' u Škoprionu sa Marsom u Ribama na kraju IV polja i uskoro menja znak i ulazi u svoje sedište ~ Ovna = nalaziš se fizički u kući, ali si spremna da izadješ napolje i da se promeniš. VI polje je takodje pod vladavimom Marsa.

Takodje si i Mesec u Vodoliji u III polju ~ tvoje srce želi da se kreće, da uživa u promenama, da doživi drugačiju svakodnevnicu nego što je to do sada bilo.
Lek je predstavljen X poljem koje je u Lavu, na stepenu koji je u O° sa fixnom zvezdom Regulus. Sunce je na samom kraju znaka Ovna u O° sa vrhom VI polja. Ovde se vidi povezanost zdravstvenog problema i leka.

Ono što i tebe i nas interesuje je ~ da li lek "voli" tebe, tj. tvoj zdravstveni problem, tj. da li je po dostojanstvima jači od vladara VI polja : lek je Sunce u Ovnu ~ on je pod vladavimom Marsa ~ ovo nam pokazuje da bolest vlada lekom. Uskoro će ti se ta terapija menjati ~ vrh X polja iz Lava prelazi u Devicu i tako lek prelazi iz simbolike Sunca u simboliku Merkura u Biku ~ a tu imamo da sve vezano za Mars je za Merkur u izgonu ~ a to nam govori da bolest neće voleti taj lek.

A ono što je najbitnije ~ ti kao Mars uskoro menjaš sebe ~ Mars iz Riba ulazi u znak Ovna ~ samim tim, boljitak je siguran, ali uz dosta muke i truda, a i trebaće još izvesno vreme da prodje da bi donekle sve došlo u normalu i tebi bilo dobro.

Moja kcerka u posljedanja dva dana osjeca se uzasno psihickI.Ima jak napade panike i straha i jednostavno kaze da ne moze izdrzati vise.Imala ja nekih stresnih situacija,ali ne za ovako jake napade.Preklinjem vas da mi pomognete s odgovorom,dali se radi o psihickom oboljenju ili je ovo nesto prolazno,Veoma sam zabrinuta.Hvala od srca unaprijed.Landskrona 01.09. Svedska

Da vidimo ~ ona je predstavljena V poljem koje je u Biku, sa Venerom na 29° Riba. Njeno VI polje je horarno IX polje, koje je takodje pod vladavinom Venere. Venera se nalazi u horarnom II polju, njenom X polju [lek] Lek u ovom slučaju je retrogradni Saturn u Devici koji se nalazi umetnut u horarnom VIII polju, koje je njeno IV polje. Ovo nam ukazuje na potrebu za odmorom, pravilnom ishranom ~ jer : Venera u Ribama ne voli UPŠTE upravo ono što Saturn jako voli ~ Merkura, koji je u Biku u horarnom V polju ~ njenom I polju ~ nervna napetost u kombinaciji sa neredovnom ishranom dovela je do poremećaja nervnog sistema ~ samim tim, nije ništa strašno ~ jednostavno treba samo da USPORI i da se ODMORI od SVEGA. Uskoro će i sama Venera da udje u znak Ovna i samim tim će se stvari odvijati brže, a i Merkur menja znak i ulazi u svoje drugo sedište, pa nam i to "kaže" da će biti bolje. Predstoji joj težak period prihvatanja činjenice da MORA da uspori u životu i da samo uz odmor i pravilnu ishranu (redovnu ishranu ~ da ne brine o kilogramima ;)) će se sve dovesti u normalu.

Shmishonja
22-04-2009, 22:18
Današnji dan mi je od rane zore bio vrlo dinamičan ~ tata otišao da se istušira i ... skliznuo iz kade i pošteno se "oplavio". Odmah je prebačen na Urgentni ~ sve je dobro, za sad, nema preloma, ali ima jako puno podliva.

Ovo mu je već drugi put za poslednjih 5 godina da pada, tj. da "pošteno" sklizne u kupatilu [prvi put se nagnuo nad kadom i skliznuo i na česmu isekao kapak levog oka, a da pri tom uopšte nije povredio oko ~ sreća u nesreći]

Horarac : kako će se odvijati oporavak mog oca?
Datum : 22.04.2009.
Vreme : 12h05 [podne]
Mesto : Bgd
Sistem kuća : Regiomontanus

Konekcija mi ne dozvoljava da postavim i čart, tako da će za sad samo ovi podaci da budu ovde. Ko želi ~ izvol'te u analizu :cool:

On je ovde IV polje u Vagi, sa Venerom na 29° Riba u horarnom IX polju ~ njegovom VI polju... lek je predstvaljen horarnim I poljem, u Lavu, sa Suncem na 02° Bika u horarnom X polju ~ njegovom VII polju... Mesec je na 27° Riba odmah tu pored Venere... šta će se dalje dešavati... šta će biti sa njim ?

marry
23-04-2009, 08:50
Jao, ispricavam se.
Evo ponovicu link:
http://i39.tinypic.com/6f3udj.jpg
Hvala, unapred

Opet ja.. Ne znam zasto ali nemam opciju EDIT, pa napisacu podatke o pitanju u novi post: 15 april 2009, u 8.46 am. Bitola (21e 20) (41n 01) MKD
Pozdrav, i lak oporavak tvom ocu..

Marsovka
23-04-2009, 12:36
Današnji dan mi je od rane zore bio vrlo dinamičan ~ tata otišao da se istušira i ... skliznuo iz kade i pošteno se "oplavio". Odmah je prebačen na Urgentni ~ sve je dobro, za sad, nema preloma, ali ima jako puno podliva.

Ovo mu je već drugi put za poslednjih 5 godina da pada, tj. da "pošteno" sklizne u kupatilu [prvi put se nagnuo nad kadom i skliznuo i na česmu isekao kapak levog oka, a da pri tom uopšte nije povredio oko ~ sreća u nesreći]

Horarac : kako će se odvijati oporavak mog oca?
Datum : 22.04.2009.
Vreme : 12h05 [podne]
Mesto : Bgd
Sistem kuća : Regiomontanus

Konekcija mi ne dozvoljava da postavim i čart, tako da će za sad samo ovi podaci da budu ovde. Ko želi ~ izvol'te u analizu :cool:

On je ovde IV polje u Vagi, sa Venerom na 29° Riba u horarnom IX polju ~ njegovom VI polju... lek je predstvaljen horarnim I poljem, u Lavu, sa Suncem na 02° Bika u horarnom X polju ~ njegovom VII polju... Mesec je na 27° Riba odmah tu pored Venere... šta će se dalje dešavati... šta će biti sa njim ?


Mislim da nemas razloga za brigu :)
Doduse Venera iz egzaltacije prelazi u pad :o , ali njena prva aplikacija je s Marsom (7.polje - licni lekar), pa sa Suncem (lek). Sunce voli Veneru, pa ce zeleti da pomogne :)
Meseceva prva aplikacija sa Venerom po meni govori da ce se on brzo oporaviti.

emiliema
24-04-2009, 13:03
Da vidimo : ti si Asc' u Lavu sa Suncem u Ovnu i Mesec u Strelcu. Na prvi pogled deluješ vrlo jako i zdravo, a u suštini ni malo nije tako ~ Sunce ne voli ni Saturna [pad] ni Veneru [izgon] što je ovde upravo simbolika tvojih zdravstvenih problema.

Tvoj zdravstveni problem je VI polje u Jarcu, sa retrogradnim Saturnom u Devici = hronični zdravstveni problemi koji se duže vremena već ponavljaju, akoji se mogu regulisati pravilnim stavom o sopstvenim vrednostima ali i ishranom.

Da vidimo ~ tvoj zdravstveni problem ~ Saturn u Devici je orijentisan najviše na Merkura [pod njegovim je vladarstvom, egzaltira ga] Vezan je i za Veneru [unjenom je triplicitetu, licu i sve vezano za nju je za njega u padu] U terminu je Jupitera, na stepenu je Sunca, a sve vezano za Jupiter je izgon za Saturn.

Iz ovoga vidimo da je na prvi pogled situacija ozbiljna, ali s druge strane, prvo Mesec [kao simbolika grudi] ima 60° Jupiter što je dobro, jer je Jupiter benefik. Sam Saturn ima prvu aplikaciju upravo sa Merkurom ~ bolest će da dodje u kontakt sa onim što najviše voli ~ u prevodu ~ sledi "zenit" zdravstvenih problema ~ vrlo težak period za tebe, ali s obzirom da i sam Saturn uskoro kreće direktno a i Sunce izlazi iz Ovna ~ situacija se menja ~ na bolje. Kada se to bude desilo ~ upravo Sunce i Saturn će sklopiti 120° što donosi poboljšanje i stabilizaciju situacije [u medjuvremenu, Venera i Mars iz VIII polja će sklopiti O° )oboje su imali separacioni 180° sa Saturnom) što nam i daje tu manju horiršku intervenciju ~ a s obzirom da su oboje na 29° kada se O° desi, oboje menjaju znak i Venera i Mars ulaze u Ovna ~ Venera slabi, a Mars jača = Mars je i tvoj lekar, pa samim tim tvoj lekar će uspeti da definiše tvoj zdravstveni problem i da ga reši] jer dodatno i ti [vladar Asc'] i lek [vladar X polja] je Venera koja ulazi u Ovna i pada podapsolutni uticaj snažnog Marsa u svom sedištu. U medjuvremenu, kao što sam rekla, Saturn [bolest] kreće direktno pa samim tim više neće biti zdravstvenih problema koji su te do sad mučili :)


Hvala za tumacenje, dala si mi nadu i bolji pogled na zivot.
Tvoj savet bi bio mozda da se pozabavim ishranom, ako sam dobro razumela?
Stvarno sam se bila uplasila za svoje zdravlje i umorna sam od lekara, vise mi je dosta tih pregleda i bolnica. Uradila sam analize krvi koje su sasvim u redu, i isla na ultrazvuk i lekar mi je rekao da nije opasno i da cu za sigurno znati kada se uradi operacija i tkivo se odnese na patologiju i tako biti sigurna sta je i o cemu se zapravo radi.
Hvala jos jednom, stvarno si predobra.....:4hug:
Emma

emiliema
24-04-2009, 13:12
Da vidimo : ti si Asc' u Lavu sa Suncem u Ovnu i Mesec u Strelcu. Na prvi pogled deluješ vrlo jako i zdravo, a u suštini ni malo nije tako ~ Sunce ne voli ni Saturna [pad] ni Veneru [izgon] što je ovde upravo simbolika tvojih zdravstvenih problema.

Tvoj zdravstveni problem je VI polje u Jarcu, sa retrogradnim Saturnom u Devici = hronični zdravstveni problemi koji se duže vremena već ponavljaju, akoji se mogu regulisati pravilnim stavom o sopstvenim vrednostima ali i ishranom.

Da vidimo ~ tvoj zdravstveni problem ~ Saturn u Devici je orijentisan najviše na Merkura [pod njegovim je vladarstvom, egzaltira ga] Vezan je i za Veneru [unjenom je triplicitetu, licu i sve vezano za nju je za njega u padu] U terminu je Jupitera, na stepenu je Sunca, a sve vezano za Jupiter je izgon za Saturn.

Iz ovoga vidimo da je na prvi pogled situacija ozbiljna, ali s druge strane, prvo Mesec [kao simbolika grudi] ima 60° Jupiter što je dobro, jer je Jupiter benefik. Sam Saturn ima prvu aplikaciju upravo sa Merkurom ~ bolest će da dodje u kontakt sa onim što najviše voli ~ u prevodu ~ sledi "zenit" zdravstvenih problema ~ vrlo težak period za tebe, ali s obzirom da i sam Saturn uskoro kreće direktno a i Sunce izlazi iz Ovna ~ situacija se menja ~ na bolje. Kada se to bude desilo ~ upravo Sunce i Saturn će sklopiti 120° što donosi poboljšanje i stabilizaciju situacije [u medjuvremenu, Venera i Mars iz VIII polja će sklopiti O° )oboje su imali separacioni 180° sa Saturnom) što nam i daje tu manju horiršku intervenciju ~ a s obzirom da su oboje na 29° kada se O° desi, oboje menjaju znak i Venera i Mars ulaze u Ovna ~ Venera slabi, a Mars jača = Mars je i tvoj lekar, pa samim tim tvoj lekar će uspeti da definiše tvoj zdravstveni problem i da ga reši] jer dodatno i ti [vladar Asc'] i lek [vladar X polja] je Venera koja ulazi u Ovna i pada podapsolutni uticaj snažnog Marsa u svom sedištu. U medjuvremenu, kao što sam rekla, Saturn [bolest] kreće direktno pa samim tim više neće biti zdravstvenih problema koji su te do sad mučili :)


Ali ovo je od moje drugarice natal!!!!
Tek sam sada ukopcala da se o njoj radi, a ne o meni saljem moj link
http://i43.tinypic.com/2zq67te.jpg
Emma:(
Sorry
Imala sam problema sa postavljenjem linka, ali sa ipak uspela da se snadjem uz pomoc moje drugarice snowhite.
Ako ti nije problem samo da se ponovo pozabavis sa mojim natalom.
Unapred hvala, Emma.:o

s_ana_dra
27-04-2009, 11:32
pitanje je Da li je doktorka kod koje sam jutros bila uspostavila dobru dijagnozu? rec je o ginekologu, cudno mi je jer nisam bila samo kod nje, jer sam skoro radial svakakve analize i bila kod raznih ginekologa, i nijedan mi nije spomenuo tos to mi je ona jutros rekla. cak i ginekolog kod koga sam bila prosle nedelje i radila briseve, jer rekao da on kod mene ne vidi nikakav problem, da je tu sve kako treba.
pitanje sam postavila danas, 27.04.2009. u bgd-u, u 11:10

e ovako Ac je u lavu na 2,05 a sunce je u biku na 7,15 stepeni, to sam ja.
6 polje, koje predstavlja bolest, je u jarcu a saturn je u devici i to jos retrogradan. bolje ja da nista ne komentarisem, jer mi je dovoljno sto vidim da je signifikator bolesti uporan saturn, pa jos retrogradan, a ovu bolest bar meni je ova dr prvi put spomenula, do sad je niko nije pomenuo.
i polje lekara je 9, 9 polje pocinje u ribama, jupiter je u 8 polju u vodoliji, malo cudan polozaj.
necu nista da komentarisem, jer mogu da pogresim.
pozdrav

VIDANA
27-04-2009, 21:43
ne znam kako da pomognem sopstvenoj majci koja vec dugo vremena ima problema sa zdravljem i to na skoro svim poljima - citav lanac kojekakvih.....?!?
-od cega ona boluje najozbiljnije i ima li joj poboljsanja??
27.04.2009. 21.43h u Beogradu
inace je 1949 godiste i 16.maja puni 60 godina

jupiter u raku
27-04-2009, 23:27
pitanje je Da li je doktorka kod koje sam jutros bila uspostavila dobru dijagnozu? rec je o ginekologu, cudno mi je jer nisam bila samo kod nje, jer sam skoro radial svakakve analize i bila kod raznih ginekologa, i nijedan mi nije spomenuo tos to mi je ona jutros rekla. cak i ginekolog kod koga sam bila prosle nedelje i radila briseve, jer rekao da on kod mene ne vidi nikakav problem, da je tu sve kako treba.
pitanje sam postavila danas, 27.04.2009. u bgd-u, u 11:10

e ovako Ac je u lavu na 2,05 a sunce je u biku na 7,15 stepeni, to sam ja.
6 polje, koje predstavlja bolest, je u jarcu a saturn je u devici i to jos retrogradan. bolje ja da nista ne komentarisem, jer mi je dovoljno sto vidim da je signifikator bolesti uporan saturn, pa jos retrogradan, a ovu bolest bar meni je ova dr prvi put spomenula, do sad je niko nije pomenuo.
i polje lekara je 9, 9 polje pocinje u ribama, jupiter je u 8 polju u vodoliji, malo cudan polozaj.
necu nista da komentarisem, jer mogu da pogresim.
pozdrav

draga sandra,

asc na početku znaka, ukazuje da je možda prerano za pitanje, i da će se stvari ,već same po sebi srediti i izaći na čistac, šta je istina..

gledaću prvenstveno jupitera, kao signifikatora tvoje doktorke specijaliste.....kakav odnos po Ptolomeju, ima njen signifikator- jupiter ,prema tebi- suncu i mesecu, pa i prema r.satrnu -bolesti..

jupiter je sam po sebi peregrin i postavljen u malefičnu kuću, što još pojačava njegovu sklonost ka lošem i greškama...
jupiter je pod vladavinom i u tripliciteti r.saturna-doktor je znači, pod uticajem i misli, da je to baš ta bolest..
zatim, jupiter je u svom terminu- poštuje sam sebe,u lici meseca-ravnodušan je prema tebi i u izgonu sunca..čak tebe i ne voli..
što sve može da ukaže, da je ovaj lekar ,sklon da pogreši u tvom slučaju

mesec je takođe, u licu i izgonu jupitera, pa i ti ne voliš doktorku..niste se našle, pa i tada je moguća greška..
sama bolest je u kardinalnom znaku, proći će brzo, a dispozitor r.saturn znači, može se ponavljati ,a u promenljivom znaku ,zalečiti se, pa se opet povratiti...
ovde je dobro, što je signifikator 10 kuće- terapije- mars u ovnu u svom znaku vrlo jak i dobar i egzaltira sunce i u tripliciretu sunca ,što znači lek te voli i pomoći će ti,a u padu je saturna, ne podnosi bolest, pa će se boriti protiv nje i pobediti.

imamo separaciju- mesec 60 mars
prva aplikacija je- mesec 90 saturn, pa posle- mesec120 jupiter

interesantno je, da su sva tri signifikatora povezana preko meseca, lek sa bolešću, a bolest sa lekarom..što je dobro..
ma šta da je prava , ili pogrešna dijagnoza,biće bolest izlečena i dobro će sve biti... a to je naj, najvažnije..

Shmishonja
28-04-2009, 09:41
Ali ovo je od moje drugarice natal!!!!
Tek sam sada ukopcala da se o njoj radi, a ne o meni saljem moj link
http://i43.tinypic.com/2zq67te.jpg
Emma:(
Sorry
Imala sam problema sa postavljenjem linka, ali sa ipak uspela da se snadjem uz pomoc moje drugarice snowhite.
Ako ti nije problem samo da se ponovo pozabavis sa mojim natalom.
Unapred hvala, Emma.:o

Ali draga moja, tvoja drugarica je postavila horarni link, koji je i trebalo da se postavi, a analiza natalnog čarta je na drugom topiku :)

Shmishonja
28-04-2009, 11:07
ne znam kako da pomognem sopstvenoj majci koja vec dugo vremena ima problema sa zdravljem i to na skoro svim poljima - citav lanac kojekakvih.....?!?
-od cega ona boluje najozbiljnije i ima li joj poboljsanja??
27.04.2009. 21.43h u Beogradu
inace je 1949 godiste i 16.maja puni 60 godina

Da vidimo : Asc' u Strelcu, sa Jupiterom u Vodoliji u III polju, Mesec u Blizancima u VII, X polje je u Devici, sa Merkurom u Biku u horarnom VI polju [mamino IX polje ~ lekar specijalista] i "ide" ka vrhu horarnog VII ~ mamino X polje [lek]

Kao što vidimo ~ Merkur je na 27° Bika O° Algol ~ ni malo srećna postavka ~ takodje, Merkur je pod vladavinom Venere koja je u izgonu [sve vezano za simboliku Venere je oslabljeno u njenom organizmu], egzaltira i u triplicitetu je Meseca koji je peregniran [sve vezano za Mesečevu simboliku je ostalo bez snage u njenom organizmu], u terminu je Marsa koji je u svom sedištu i sve vezano za njega je za Merkur u izgonu [jak uticaj Marsa ~ upala ~ štetno deluje na njen organizam], na stepenu je Sunca [ponovljena opomena o narušenoj vitalnosti celog organizma], u licu je Satruna [sve vezano za simboliku Saturna je ovde opet na žalost oslabljeno ~ kosti, zubi, sklet, koža, kosa...]

Dodatno, Merkur je u praznom hodu i biće još neko vreme takav, a kasnije će i krenuti retrogradno. Poslednji aspekt koji je Merkur imao je 90° sa Jupiterom, koji ovde vlada maminim IV i VII poljem ~ vrlo je moguće da je prošla dijagnoza njenog lekara bila pogrešna [Jupiter nema nikakvu konekciju sa Merkurom preko tabele, pa samim tim nam ukazuje na činjenicu da se njen lični lekar uopšte nije potrudio da ispita kako treba njeno zdravstveno stanje]

Prva aplikacija Merkura ~ taman kad pomislimo da će da promeni znak i udje u znak svog sedišta ~ u znak Blizanaca ~ on kreće retrogradno i idalje ostaje u Biku ~ tada će da sklopi O° sa Suncem ~ moguće je ponovno pogoršanje zdravlja ~ naročito u simbolici Sunca u Biku ~ srce, oči, grlo, hormoni, a s obzirom da je Sunce vladar njenog XII polja i nalazi se u njenom VIII polju ~ moguće je da će i donji organi kao i organi za varenje i izbacivanje štetnih materija da ponovo oslabe.

Volela bih da imam bolju prognozu ~ ali na žalost, prognoza jeste loša ~ jako dugo će se na žalost tvoja mama još imati zdravstvenih problema koji dugo traju i koji su hronične prirode. Ali na sreću, za jedno -/+ 5° meseci nova lekarska terapija koju bude dobila daće dobre razultate.

Shmishonja
28-04-2009, 11:17
pitanje je Da li je doktorka kod koje sam jutros bila uspostavila dobru dijagnozu? rec je o ginekologu, cudno mi je jer nisam bila samo kod nje, jer sam skoro radial svakakve analize i bila kod raznih ginekologa, i nijedan mi nije spomenuo tos to mi je ona jutros rekla. cak i ginekolog kod koga sam bila prosle nedelje i radila briseve, jer rekao da on kod mene ne vidi nikakav problem, da je tu sve kako treba.
pitanje sam postavila danas, 27.04.2009. u bgd-u, u 11:10

e ovako Ac je u lavu na 2,05 a sunce je u biku na 7,15 stepeni, to sam ja.
6 polje, koje predstavlja bolest, je u jarcu a saturn je u devici i to jos retrogradan. bolje ja da nista ne komentarisem, jer mi je dovoljno sto vidim da je signifikator bolesti uporan saturn, pa jos retrogradan, a ovu bolest bar meni je ova dr prvi put spomenula, do sad je niko nije pomenuo.
i polje lekara je 9, 9 polje pocinje u ribama, jupiter je u 8 polju u vodoliji, malo cudan polozaj.
necu nista da komentarisem, jer mogu da pogresim.
pozdrav

draga sandra,

asc na početku znaka, ukazuje da je možda prerano za pitanje, i da će se stvari ,već same po sebi srediti i izaći na čistac, šta je istina..

gledaću prvenstveno jupitera, kao signifikatora tvoje doktorke specijaliste.....kakav odnos po Ptolomeju, ima njen signifikator- jupiter ,prema tebi- suncu i mesecu, pa i prema r.satrnu -bolesti..

jupiter je sam po sebi peregrin i postavljen u malefičnu kuću, što još pojačava njegovu sklonost ka lošem i greškama...
jupiter je pod vladavinom i u tripliciteti r.saturna-doktor je znači, pod uticajem i misli, da je to baš ta bolest..
zatim, jupiter je u svom terminu- poštuje sam sebe,u lici meseca-ravnodušan je prema tebi i u izgonu sunca..čak tebe i ne voli..
što sve može da ukaže, da je ovaj lekar ,sklon da pogreši u tvom slučaju

mesec je takođe, u licu i izgonu jupitera, pa i ti ne voliš doktorku..niste se našle, pa i tada je moguća greška..
sama bolest je u kardinalnom znaku, proći će brzo, a dispozitor r.saturn znači, može se ponavljati ,a u promenljivom znaku ,zalečiti se, pa se opet povratiti...
ovde je dobro, što je signifikator 10 kuće- terapije- mars u ovnu u svom znaku vrlo jak i dobar i egzaltira sunce i u tripliciretu sunca ,što znači lek te voli i pomoći će ti,a u padu je saturna, ne podnosi bolest, pa će se boriti protiv nje i pobediti.

imamo separaciju- mesec 60 mars
prva aplikacija je- mesec 90 saturn, pa posle- mesec120 jupiter

interesantno je, da su sva tri signifikatora povezana preko meseca, lek sa bolešću, a bolest sa lekarom..što je dobro..
ma šta da je prava , ili pogrešna dijagnoza,biće bolest izlečena i dobro će sve biti... a to je naj, najvažnije

Nema šta da dodam :D

marry
28-04-2009, 15:03
Jao, ispricavam se.
Evo ponovicu link:
http://i39.tinypic.com/6f3udj.jpg
Hvala, unapred

Opet ja: 15 april 2009, u 8.46 am. Bitola (21e 20) (41n 01) MKD
Pozdrav,


<pliz, pogledajte i moje pitanje:Predstoji mi operativna histeroskopija zbog odstranjivanja priraslica uterusa.
" Dali cu ovim putem konacno resiti stanje uterusa koje mi uzrokuje neplodnost????"

Shmishonja
29-04-2009, 10:30
<15 april 2009, u 8.46 am. Bitola (21e 20) (41n 01) MKD
pliz, pogledajte i moje pitanje:Predstoji mi operativna histeroskopija zbog odstranjivanja priraslica uterusa.
" Da li cu ovim putem konacno resiti stanje uterusa koje mi uzrokuje neplodnost????"

Da vidimo : ti si predstavljena Asc' u Blizancima, sa Merkurom na 10° Bika u O° sa vrhom horarnog XII polja. Takodje si i Mesec na 00° Jarca u horarnom VII polju.

Sama postavka Meseca u Jarcu nam pokazuje trenutnu situaciju vezanu za neplodnost ~ Mesec je u znaku svog izgona u O° sa teškom fixnom zvezdom Spiculum koja donosi depresiju i osećanje prokletstva i pod vladavinom je Mesec/Mars [a to donosi upravo hirurške intervencije na ženskim polnim organima]

VI polje je u Škorpionu sa Marsom na 24° Riba u O° sa horarnim XI poljem. I iz ovoga se vidi da je zdravstveni problem vezan za repr.organe i da je potrebna horurška intervencija. U VI polju se nalazi i arapska tačka operacije na 10° Strelca [dispozitor Jupiter na 21° Vodolije u IX polju i "ide" ka vrhu X polja = IX polje ~ lekar specijalista, X polje ~ lek]

Da bi dobili odgovor ~ posmatramo aplikacije koje imaju Merkur/Mesec/Mars =>

Mesec 1. aplikacija 120° Merkur
Merkur 1. aplikacija 120° Mesec
Mars 1. aplikacija 60° Mesec [a to je odmah 2. aplikacija Meseca posle njegovog aspekta sa Merkurom]
iz ovoga vidimo da će do operacije doćiDalje ~ ono što je najbitnije ~ Mesec ~ on je trenutno u znaku svog izgona i to nam ukazuje na trenutnu situaciju ~ da je loša, ali Mesec egzaltira Marsa [operaciju] a Mars se nalazi na stepenu kojim vlada Mesec, pa samim tim nam to kaže da će operacija proći uspešno :)

VIDANA
29-04-2009, 11:00
shmiso ako mi zdravlje popusti ja odoh kod laze lazarevica...,
pa ti pisem odande- ako budu imali comp...
-kada cu ja ozdraviti?29.04.2009,Bgd,10.58h

Shmishonja
29-04-2009, 12:44
shmiso ako mi zdravlje popusti ja odoh kod laze lazarevica...,
pa ti pisem odande- ako budu imali comp...
-kada cu ja ozdraviti?29.04.2009,Bgd,10.58h

Aj' nemoj tako... da vidimo :

~ ti si Asc' u Lavu, sa Suncem u Biku na 09° u 10 polju.

~ takodje si i Mesec na 06° Raka u XII polju.

VI polje je u Jarcu, sa retrogradnim Saturnom na 15° Device u O° sa vrhom III polja.

X polje je LEK ~ nalazi se u Ovnu, sa Marsom na 05° Ovna u IX polju, koji "ide" ka vrhu X polja.

○•○ iz ovoga svega se vidi da ti već duže vreme tražiš "lek" za sebe zbog psihičke i emotivne potištenosti.

•○• da bi videli u čemu je problem analiziraćemo Sunce/Mesec/Saturn/Mars preko tabele :

○ Sunce : pod vladavimo Venere i u njenom je triplicitetu, egzaltira Mesec i na njegovom je stepenu, u Merkurovom je terminu u licu, sve vezano za Mars za Sunce je izgon. Nema pad.

•○• Mesec : u svom sedištu, egzaltira Jupitera i u njegovom je terminu, u triplicitetu je Marsa i sve vezano za njega je pad, u licu Venere, sve vezano za Saturn je izgon a i nalazi se na Saturnovom stepenu.

○•○ Saturn : pod vladavinom Markura i egzaltira ga, u triplicitetu je Venere, u njenom je licu i sve vezano za nju je pad, u Jupiterovom je terminu i sve vezano za njega je izgon, na Mesečevom stepenu.

•○• Mars : u svom sedištu i u svom licu, egzaltira Sunce i u njegovom je triplicitetu, u Jupiter terminu, na Saturnovom stepenu i sve vezano za Saturn za Mars je u izgou, a sve vezano za Veneru za Marsa je pad.

○•○ iz ovoga imamo sledeće : ti za sad ne veruješ da bilo kakav lek može da ti pomogne, a lek BAŠ može da ti pomogne jer je jak i ne voli tvoj zdravstveni problem [koji je inače depresija ~ koja je nastala usled preteranog iscrpljivanja na poslu, previše briga i obaveza je dovelo do toga da si jednoatvno istrošila sve (ne)moguće baterije] Usled toga došlo je do poremećaja u ishrani, nesanica i depresivnost.

•○• Mesec i Mars imaju prvu medjusobnu aplikaciju, posle će Mesec da spoji Sunce i Mars i posle toga Mesec ima aplikaciju sa Saturnom. Iz ovoga vidimo da ćeš ti za jedno -/+ 3 nedelje naći rešenje za tvoju psihičku iscrpljenost koja je i dovela do pada imuno sistema. Lek : Mars u Ovnu u IX polju = idi na godišnji odmor sa Andjelom [i Andjela ti je predstavljena upravo tim Marsom u Ovnu ~ Mars vlada horarnim V poljem] i bavi se UŽIVANJEM i OPUŠTANJEM !

Acting_Me
29-04-2009, 17:07
Da li mogu da postavim pitanje kad cu se izlijeciti ako en objasnim o cemu se radi?

Shmishonja
29-04-2009, 17:38
Da li mogu da postavim pitanje kad cu se izlijeciti ako en objasnim o cemu se radi?

Pa ne moraš sve u detalje, ali makar postavi neku orijentaciju i naravno ~ vreme/mesto/datum postavljanja pitanja :cool:

Acting_Me
29-04-2009, 17:42
Vrijeme pocetka-dijagnoze bolesti?
Mart 2008
Napisala bih ja sta je problem da mi nije svaki doktor rekao drugacije :(
Problem sa vratnim dijelom i misicima ruku i nogu.

Shmishonja
29-04-2009, 17:46
Vrijeme pocetka-dijagnoze bolesti?
Mart 2008
Napisala bih ja sta je problem da mi nije svaki doktor rekao drugacije :(
Problem sa vratnim dijelom i misicima ruku i nogu.

Uh, mogu da zamislim kako to smeta i boli :(

A podaci za horarno pitanje ~ kada si i gde i u koliko sati postavila pitanje?

Acting_Me
29-04-2009, 17:50
29.04.2009 17:50 Niksic
Prvo su mi uspostavili dijagnozu upale tetiva zbog sviranja violine po 5 sati :( Pa kao to rijesila, i sad mi kao neki tamo nerv pritiska vratni prsljen...I tako svako nesto razlicito kaze, da ne davim sa tim. Voljela bih znati kad cu se izlijeciti. :)

rachica
29-04-2009, 20:38
da li je nadutost i zeludacni bol na nervoj bazi ili sta vec?
(u mom slucaju)
29.04.2009 20.37h ko

carobnica
30-04-2009, 22:21
Pitanje:
Kada ce pronaci vakcinu za svinjski grip?
Postavljeno u 22:20 Bg

Molila bih nekog vestijeg da okaci, pa se ja prikljucujem u tumacenju!

Vanesa
06-05-2009, 11:12
htela bi da pitam nesto u vezi mog zdravlja, nemogu da kazem da bolujem od neke bolesti hvala bogu ali moje psihicko stanje me dosta zabrinjava vec godinama osecam neki nemir u sebi (kao da cu da dobijem nervni slom) i nemogu sebi da objasnim zasto zbog cega i kad ce to da prestane sta treba da uradim ili ce me to pratiti ceo zivot? bec 06.05.09 11 i 11 minuta ...
hvala onima koji pomazu svojim znanjem i savetima ovakvima kao sto sam ja

ninja
06-05-2009, 17:25
Izvinjavam se ako pitanje nije za ovu temu ali moram ga postaviti komp mi ne funkcionise najbolje. Stutra imam malu intervenciju ali po totalnom anestezijom pa me interesuje hoce li proci sve kako treba?
Bg.6.5.09 u 17.23 Hvala vam puno !!!

Shmishonja
07-05-2009, 17:25
29.04.2009 17:50 Niksic
Prvo su mi uspostavili dijagnozu upale tetiva zbog sviranja violine po 5 sati :( Pa kao to rijesila, i sad mi kao neki tamo nerv pritiska vratni prsljen...I tako svako nesto razlicito kaze, da ne davim sa tim. Voljela bih znati kad cu se izlijeciti. :)

Da vidimo ~ Asc' u Vagi, sa Venerom na 01° Ovna u VI polju + Mesec 10° Raka u IX polju + vl. VI polja Jupiter na 23° Vodolije na samom kraju IV polju.

Ovde nam prvenstveno Venera ukazuje na problem koji je upalne prirode i vezuje se za vratne pršljene.

Dodatno, sam Mesec "ne voli" Saturna ~ koji inače vlada kostima, a Mesec i Venera su imali 90° što nam ukazuje na tvoj problem.

Sama arapska tačka "bolesti" se nalazi na 09° Bika koji nas opet navodi da je problem negde u vratu ~ a dispozitor je opet ~ Venera u izgonu.

Lek će biti predstavljen X poljem ~ Rak sa Mesecom u Raku ~ koji je u svom sedištu i egzaltira Jupitera i u njegovom je terminu ~ on se nalazi skoro na vrhu V polja = sportske aktivnosti, pa bi trebalo probati sa nekom sportskom aktivnošću kao na primer ~ plivanje ili šetanje/trčanje.

Venera dok ne izadje iz Ovna neće sklapati ni jedan direktni aspekt, sem O° antiscije sa Satrunom a i Mesec ima direktni 60° sa Saturnom ~ iz ovoga vidimo da će se za -/+ 2 ipo meseca stanje stabilizovati.

da li je nadutost i zeludacni bol na nervoj bazi ili sta vec?
(u mom slucaju)
29.04.2009 20.37h ko

Da vidimo ~ ti si Asc' u Škorpionu sa Marsom u Ovnu na samom vrhu V polja [koji se u medicinskoj astologiji često u šali zove "kotao koji ključa" ~ tj. simbolično i slikovito predstavljen ~ želudac] Mesec je u Raku u VIII polju ~ ovo nam opet ukazuje na probavne smetnje a i usporeni metabolizam izbacivanja štetnih materija iz tela.

Izmedju Meseca i Marsa postoji i 90°. VI polje je na krajnjem stepenu Ovna, pa samim tim vladar je Mars, a suvladar Venera u Ovnu na kraju IV polja.

Separacije nam pokazuju uzrok zašto se nešto desilo pa je osoba i postavila pitanje ~ ovde vidimo da Mesec ima separaciju i sa Marsom i sa Venerom ~ što nam ukazuje i na nepravilnu i neredovnu ishranu i na neki stres koji se desio u privatnom životu koji je uticao na poremećaj u organizmu.

Stabilizacija se može očekivati -/+ 3 nedelje.

rachica
08-05-2009, 12:29
opet nervoza, dosla sam kuci, i cujem lose vijesto od tate....doktorove rijeci- "odmaraj, lezi, spavaj...." opet problemi sa njim :( pluca su mu jako losa i sad se odrazilo na srce.... sta da radim s njim? :(
jel to toliko opasno?
08.05.2009. 12.28h ko

Shmishonja
09-05-2009, 10:30
opet nervoza, dosla sam kuci, i cujem lose vijesti od od tate....doktorove rijeci- "odmaraj, lezi, spavaj...." opet problemi sa njim :( pluca su mu jako losa i sad se odrazilo na srce.... sta da radim s njim? :(
jel to toliko opasno?
08.05.2009. 12.28h ko

Da vidimo ~ on je ovde predstavljen IV poljem, koje se nalazi u Škorpionu [vrh IV je izašao sa spaljenog puta] a dispozitor mu je Mars na 12° Ovna na samom vrhu horarnog IX polja, koje je VI polje tvog tate. Kao što vidimo i VI polje je pod vladavinom Marsa. I sam Mesec je u Škorpionu, na spaljenom putu, što dodtano ukazuje na srčane probleme.

Mars je ovde u znaku svog sedišta što nam ukazuje da je jak i da situacija jeste malo problematična. Egzaltira Sunce, u njegovom je triplicitetu i licu ~ ovo nam kaže da zaista jeste akcenat na srcu ~ jaki otkucaji srca, aritmija, bolovi, čak i malo više povišena telesna temperatura, praćena glavoboljama i nesvesticom.

Sve vezano za Veneru je za Mars u izgonu, iako se nalazi u njenom terminu ~ ovde vidimo da tvoj tata poštuje ali ne previše odluke svog lekara, već voli da malo ide "na svoju ruku". Sve vezano za Saturn je za Marsa u padu iako se nalazi i na njegovom stepenu.

Ovde vidimo da tvoj tata takodje muku muči i sa plućima, disanjem, ali i sa probavom, ali je to kod njega na nervnoj bazi [i trebalo bi uskoro da se ti problemi smire]

Arapska tačka bolesti je na 20° Riba na samom vrhu tatinog V polja ~ srce. S obzirom da je u Ribama, a njima ovde vlada Jupiter na 24° Vodolije koji je u O° sa tatinim IV poljem, vidimo opet da je zdravstveni problem dugotrajan, hroničan, nasledan.

X polje je lek ~ horarno I polje ~ koje se nalazi u Lavu sa Suncem u Biku u O° sa horarnim X poljem, tatinim VII poljem ~ lični lekar. Ovde vidimo kardiologa koji se zaista trudi da pomogne tvom tati, ali je sama Venera u znaku svog izgona, pa samim tim, lekar je "slab" da bi imao jačeg uticaja na tvog tatu i uspeo da ga nagovori da se pridržava propisane terapije i saveta.

Aplikacije će nam dati moguću sliku šta će se dalje desiti :
• Mars sklapa preko antiscije O° sa retro Saturnom
• Mesec sklapa prvi aspekt 60° sa retro Saturnom
○ ovde vidimo da će retro Saturn da spoji Mesec i Mars. Iz ovoga vidimo da tvoj tata treba da se pridržava saeta lekara i da miruje, da malo uspori tempo života [a i ponašanja i razmišljanja] i da povede računa o svojoj ishrani. Situacija nije kritična [jer Mars, a ni Mesec, nemaju povezanost sa Merkurom koji vlada VIII poljem] pa samim tim za sad ako se pridržava lekarskih saveta i terapije, sve će da se vrati u normalu. NEmaš razloga da brineš, već da pokušaš da utičaš na njega ~ a to ćeš lako da uradiš jer si ti ovde Sunce ~ koje on egzaltira :)

marry
09-05-2009, 11:13
Evo mene opet, pa ko bude mogao...
Trebam odluciti kod kojeg ljecnika raditi operaciju uterusa. Moj ginekolog je mlad, zeli mi pomoci, on je otkrio problem, ali nisam sigurna da je uspjesan u operativnoj ginekologiji. Drugog, za kojeg sam cula da je veliki strucnjak, ne poznajem, on radi u drugu bolnicu, stariji je, i kazu da je vrvni za takvih stanja uterusa.
E sad, moja dilema je: Kojeg ljecnika izabrati: ovaj mladi koji stvarno zeli mi pomoci, ili drugi, zbog kojeg trebam otici u drugoj ustanovi i poceti otpocetka.
Pitanje sam postavila jos kad sam cula za ovog drugog, pa je starijeg datuma. Iz karte nekako mislim da bi ipak trebala ostati kod mojeg ginekologa.
http://i40.tinypic.com/1w9ig.gif
Hvala....

Shmishonja
09-05-2009, 13:32
Evo mene opet, pa ko bude mogao...
Trebam odluciti kod kojeg ljecnika raditi operaciju uterusa. Moj ginekolog je mlad, zeli mi pomoci, on je otkrio problem, ali nisam sigurna da je uspjesan u operativnoj ginekologiji. Drugog, za kojeg sam cula da je veliki strucnjak, ne poznajem, on radi u drugu bolnicu, stariji je, i kazu da je vrvni za takvih stanja uterusa.
E sad, moja dilema je: Kojeg ljecnika izabrati: ovaj mladi koji stvarno zeli mi pomoci, ili drugi, zbog kojeg trebam otici u drugoj ustanovi i poceti otpocetka.
Pitanje sam postavila jos kad sam cula za ovog drugog, pa je starijeg datuma. Iz karte nekako mislim da bi ipak trebala ostati kod mojeg ginekologa.
http://i40.tinypic.com/1w9ig.gif
Hvala....

Ti si Asc' u Vagi sa Venerom retrogradnom na 29°Riba u VI polju i Mesec na 23° Strelca u III polju.

VI polje je u Ribama, sa Jupiterom na 21° Vodolije na kraju IV polja.

Tvoj lični lekar je Desc' u Ovnu, sa Marsom na 23° Riba na samom kraju V polja, dok je drugi lekar specijalista predstavljen IX poljem, koje je u Blizancima, sa Merkurom na 09° Bika na kraju VII polja.

Da vidimo koji od njih dvoje je "jači" u svom znanju u odnosu na tebe i kao Veneru i kao Mesec :

○ Mars 23° Riba :
• njim vlada Jupiter
• egzaltira Veneru
• u svom triplicitetu, terminu i licu
• na stepenu Merkura, ali sve vezano za Merkur za Mars je i izgon i pad

○ Merkur 09° Bika :
• njim vlada Venera i u njenom je triplicitetu
• egzaltira Mesec i na njegovom je stepenu
• u svom je i terminu i licu
• sve vezano za Mars je za Merkur u izgonu
• Merkur nema pad

>>>○<<< iz ovoga imamo sledeće >>>○<<<

• mladji ima želje da ti pomogne, ali je previše okrenut sebi, jer tebe/Veneru samo egzaltira, dok stariji je mnogo više okrenut tebi, jer je i pod tvojom/Venerinom vladavimom i tripliciteru i dodatno egzaltira Mesec.

Dodatno ~ treba da pogledamo i X polje kao lek ~ ta hirurška intervencija ~ X polje u Raku, sa Mesecom na 23° Strelca u III polju. Iz ovoga sad možemo dalje da vidimo kojem lekaru više "leži" ovakva vrsta tretmana : Mesec nema povezanost sa Marsom, a za Merkur je vezan preko izgona. S druge strane, Mars uopšte nema povezanosti sa Mesecom, dok ga Merkur em egzaltira em je na njegovom stepenu. Ovo nam opet daje do znanja da starijem lekaru više "leži" ta intervencija.

○•○ po horarcu, trebalo bi da izabereš starijeg lekara ○•○

Shmishonja
09-05-2009, 14:52
Datum : 09.05.2009.
Vreme : 14h30
Mesto : Bgd
Sistem kuća : Regiomontanus
Pitanje : tatino zdravlje ~ lekovi ne pomažu, a pritisak se ne spušta ispod 190 sa 120 ~ šta je uzrok ~ šta da se dalje radi?
Čart : http://i421.photobucket.com/albums/pp291/Miss_Van_Hellsing/horarci/horarnotatazdravlje.gif

marry
09-05-2009, 19:09
Hvala Shmisho po ko zna koji put..
Hvala na trudu, volji i zelju da pomognes. Ti si zaista redak covjek.
Hvala iz sveg srca.

jupiter u raku
09-05-2009, 23:27
Datum : 09.05.2009.
Vreme : 14h30
Mesto : Bgd
Sistem kuća : Regiomontanus
Pitanje : tatino zdravlje ~ lekovi ne pomažu, a pritisak se ne spušta ispod 190 sa 120 ~ šta je uzrok ~ šta da se dalje radi?
Čart : http://i421.photobucket.com/albums/pp291/Miss_Van_Hellsing/horarci/horarnotatazdravlje.gif

žao mi je tvog oca...

evo kako sam ja videla u horarcu,šta je uzrok i kako mu pomoći...

tvoj otac je predstavljen 4 horarnom kućom, čiji je vladar jupiter u vodoliji na ,vrhu njegove 3 kuće
njegova bolest, je predstavljena njegovom 6 , a 9 horarnom kućom u biku -vladar- venera u ovnu ,na vrhu njegove 5 kuće..

šta najviše nanosi štetu signifikatoru tvoga oca- jupiteru...??
to su, po recepcijama, retro merkur u blizancima i retro saturn u devici,jer je za njih sve vezano za jupiter u izgonu..
r.merkur je signifikator njegove 7 i 10 kuće...lični lekar i terapija ,koju sad primenjuje.
r.saturn je vladar njegove 2 i 3 kuće....način ishrane i komunikacaija sa osobama iz najbližeg okruženja, koja stresno deluje na njega..

jupiter je pod vlašću i u triplicitetu r.saturna,pa nam je to dodatna potvrda, koliko je pod uticajem loše ishrane i stresa..

venera, kao signifikator same bolesti, je u znaku svoga izgona ...znači da je bolest loša,teška,a pošto je venera pod vlašću marsa ,egzaltira sunce i u triplicitetu sunca, to nam upravo govori i o prirodi same bolesti..visok pritisak i srčani problemi..
mars je vladar njegove 5 i 12 kuće, što bi moglo da se protumači ,da nešto vezano za njegovu decu, a na nivou podsvesnih strahovanja,ga takođe uzbuđuje i dovodi do dodatnog stresa i nerviranja..

pošto signifikator terapije r merkur, menja znak ,vraća se u bika ,gde će podpasti pod jak uticaj venere ..vladarstvo i triplicitet ,njemu će biti ova sadašnja terapija još štetnija..

šta preduzeti, da bi mu bilo bolje ??
treba da promeni i lekara i terapiju,da pređe na zdraviji način ishrane i da se smiri i odagna nepotrebne strahove ..
u tome ćemu na suptilan način, pomoći baš mars- tj. njegova deca, jer postoji antiscija mars -r saturn...deca će mu pomoći da se zdravije hrani i da se smiri..
inače ,poslednji aspekt mesec je imao separaciju 180 sa suncem koje je vladar njegove 9 kuće..(mesec je inače vladar njegove 8 kuće )te je tako smrtna opasnost, u kojoj se nalazio, prošla..
prvi aplikacioni aspekt je mesec 90 jupiter ...još uvek će biti u životnoj opasnosti..sve dok se ne posveti svom lečenju, na odgovoran i ozbiljan način..
zatim imamo, mesec 180 r,merkur.....mesec će povezati jupitera sa r.merkurom ..njegovim lekarom i nekim drugim lekovima,boljom terapijom i boljom ishranom i zdravijim načinom života..

samo ovako će moći da drži pod kontrolom svoj visoki pritisak i potencijalne srčane probleme..

Shmishonja
10-05-2009, 09:03
žao mi je tvog oca...

evo kako sam ja videla u horarcu,šta je uzrok i kako mu pomoći...

tvoj otac je predstavljen 4 horarnom kućom, čiji je vladar jupiter u vodoliji na ,vrhu njegove 3 kuće
njegova bolest, je predstavljena njegovom 6 , a 9 horarnom kućom u biku -vladar- venera u ovnu ,na vrhu njegove 5 kuće..

šta najviše nanosi štetu signifikatoru tvoga oca- jupiteru...??
to su, po recepcijama, retro merkur u blizancima i retro saturn u devici,jer je za njih sve vezano za jupiter u izgonu..
r.merkur je signifikator njegove 7 i 10 kuće...lični lekar i terapija ,koju sad primenjuje.
r.saturn je vladar njegove 2 i 3 kuće....način ishrane i komunikacaija sa osobama iz najbližeg okruženja, koja stresno deluje na njega..

jupiter je pod vlašću i u triplicitetu r.saturna,pa nam je to dodatna potvrda, koliko je pod uticajem loše ishrane i stresa..

venera, kao signifikator same bolesti, je u znaku svoga izgona ...znači da je bolest loša,teška,a pošto je venera pod vlašću marsa ,egzaltira sunce i u triplicitetu sunca, to nam upravo govori i o prirodi same bolesti..visok pritisak i srčani problemi..
mars je vladar njegove 5 i 12 kuće, što bi moglo da se protumači ,da nešto vezano za njegovu decu, a na nivou podsvesnih strahovanja,ga takođe uzbuđuje i dovodi do dodatnog stresa i nerviranja..

pošto signifikator terapije r merkur, menja znak ,vraća se u bika ,gde će podpasti pod jak uticaj venere ..vladarstvo i triplicitet ,njemu će biti ova sadašnja terapija još štetnija..

šta preduzeti, da bi mu bilo bolje ??
treba da promeni i lekara i terapiju,da pređe na zdraviji način ishrane i da se smiri i odagna nepotrebne strahove ..
u tome ćemu na suptilan način, pomoći baš mars- tj. njegova deca, jer postoji antiscija mars -r saturn...deca će mu pomoći da se zdravije hrani i da se smiri..
inače ,poslednji aspekt mesec je imao separaciju 180 sa suncem koje je vladar njegove 9 kuće..(mesec je inače vladar njegove 8 kuće )te je tako smrtna opasnost, u kojoj se nalazio, prošla..
prvi aplikacioni aspekt je mesec 90 jupiter ...još uvek će biti u životnoj opasnosti..sve dok se ne posveti svom lečenju, na odgovoran i ozbiljan način..
zatim imamo, mesec 180 r,merkur.....mesec će povezati jupitera sa r.merkurom ..njegovim lekarom i nekim drugim lekovima,boljom terapijom i boljom ishranom i zdravijim načinom života..

samo ovako će moći da drži pod kontrolom svoj visoki pritisak i potencijalne srčane probleme..

Apsolutno je sve tako... evo ja sad čekam da se vrati iz Urgentnog... sinoć imao jak napad panike i celu noć nije spavao... jutros došla hitna i odvela ga... još se ne javlja...

Marsovka
10-05-2009, 14:34
Shmish, iskreno mi je zao sto tvoj tata ima takve probleme, a i ti zajedno s njim :( Znam da si ti zagovornik zdravijeg zivota i pretpostavljam da se trudis da i njega ukljucis u tu pricu, ali znam i to da promene navika, posebno u ishrani, tesko idu kod starijih ljudi...
Ono sto mene zanima, a vezano za horarac, je sledece:
da li se Jupiter na 24*56 Vodolije smatra krajem znaka, jer ako tako stvari posmatramo, kad promeni znak, bice u svom sedistu, pa ce i njemu biti OK :)
Jasno, za to treba dosta vremena i jos previranja i turbulencije, jer ce Jupiter krenuti retro,...i po kalendaru, nije bas skoro, ali eto, zelim da verujem da to daje nadu u neki konkretniji oporavak...

jupiter u raku
10-05-2009, 16:34
Apsolutno je sve tako... evo ja sad čekam da se vrati iz Urgentnog... sinoć imao jak napad panike i celu noć nije spavao... jutros došla hitna i odvela ga... još se ne javlja...

nije mi uopšte drago što je ,,apsolutno sve tako,,nadam se da će se izvući i šaljem njemu ,a i tebi najbolje želje za oporavak..

Shmishonja
10-05-2009, 17:56
Shmish, iskreno mi je zao sto tvoj tata ima takve probleme, a i ti zajedno s njim :( Znam da si ti zagovornik zdravijeg zivota i pretpostavljam da se trudis da i njega ukljucis u tu pricu, ali znam i to da promene navika, posebno u ishrani, tesko idu kod starijih ljudi...
Ono sto mene zanima, a vezano za horarac, je sledece:
da li se Jupiter na 24*56 Vodolije smatra krajem znaka, jer ako tako stvari posmatramo, kad promeni znak, bice u svom sedistu, pa ce i njemu biti OK :)
Jasno, za to treba dosta vremena i jos previranja i turbulencije, jer ce Jupiter krenuti retro,...i po kalendaru, nije bas skoro, ali eto, zelim da verujem da to daje nadu u neki konkretniji oporavak...

nije mi uopšte drago što je ,,apsolutno sve tako,,nadam se da će se izvući i šaljem njemu ,a i tebi najbolje želje za oporavak..

Jako teško prihvata činjenicu da mora da menja ishranu. To je najveći problem kod njega... da ne računamo tvrdoglavost Mesec O° Mars u Biku pa 90° Sunce O°Pluton O° Merkur O° Jupiter u Lavu... a i progresivni Mesec mu i za Maj i za Jun O° natal./progr. Neptun [na 29° Device...] :(

Bio do Urgentnog, dali mu 2 boc boc za smirenje i poslali kuću ~ s obzirom da ima preko 65god oni neće previše da se unose u priču [jednom sam čula kako jedan od lekara kaže jednom starijem pacijentu "Pa šta hoćete godpodine? U vašim godinama čudo je i što ste živi! Ne može tu ništa posebno da se uradi kod Vas"... tata mi posle rekao da je to njegov cimer iz sobe i da ima 70godina... šta reći...

A što se tiče Jupitera ~ kaže se da je na "poslednjim stepenima" tek kad dodje na 26° i nadalje, tj. -/+ 3° od narednog znaka.

Vanesa
11-05-2009, 11:54
halo,
zao mi je kad procitam da je neko bolestan nedaj boze nikome ali nazalost nemozemo da izaberemo ... ja sam pre nekog vremena postavila pitanje ali nazalost jos uvek bez odgovora ...u vezi mog zdravlja, nemogu da kazem da bolujem od neke bolesti hvala bogu ali moje psihicko stanje me dosta zabrinjava vec godinama osecam neki nemir u sebi (kao da cu da dobijem nervni slom) i nemogu sebi da objasnim zasto zbog cega i kad ce to da prestane sta treba da uradim ili ce me to pratiti ceo zivot? bec 06.05.09 11 i 11 minuta .... pa ako neko ima vremena unapred mnogo hvala !!!

Shmishonja
11-05-2009, 12:49
htela bi da pitam nesto u vezi mog zdravlja, nemogu da kazem da bolujem od neke bolesti hvala bogu ali moje psihicko stanje me dosta zabrinjava vec godinama osecam neki nemir u sebi (kao da cu da dobijem nervni slom) i ne mogu sebi da objasnim zasto zbog cega i kad ce to da prestane sta treba da uradim ili ce me to pratiti ceo zivot? bec 06.05.09 11 i 11 minuta ...
hvala onima koji pomazu svojim znanjem i savetima ovakvima kao sto sam ja

halo,
zao mi je kad procitam da je neko bolestan nedaj boze nikome ali nazalost nemozemo da izaberemo ... ja sam pre nekog vremena postavila pitanje ali nazalost jos uvek bez odgovora...

Da vidimo ~ ti si Asc' u Lavu, sa Suncem na 15° Bika u X polju i Mesec na 12° Vage u III polju.

Vladar Asc' nam direktno ukazuje na tvoje fizičko stanje ~ Sunce u Biku na 15° u X polju ~ naglašen fixni znak u kardinalnom polju ~ ti aktivno već duže vreme pokušavaš sama da nadješ sebi "lek" ~ Sunce je dobro postavljeno, pa fizički ti zaista ne fali ništa.

Mesec nam ukazuje na stanje tvoje duše ~ Mesec je na 12° Vage u III polju ~ e, ovde već imamo drugačiju priču ~ Mesec u Vagi je pod ttalnom dominacijom Saturna koji vlada VI poljem [zdravstveni problemi] i VII poljem [patrner] Saturn je malefik, pa samim tim dodatno je retrogradan i ukazuje nam na "malefično dugotrajno stanje tvoje duše" ~ u prevodu ~ depresija i strahovi, poremećaj sistema vrednosti, su zauzeli glavno mesto u tvom životu. Mesec dodatno vlada XII poljem ~ koje se vezuje za greške koje pravimo ~ pa je moguće da na neki način ti sama sebi govoriš da sve što radiš ne valja, da treba da se koriguje, da jednostavno ne umeš više da nadješ "svoje mesto pod suncem".

Psihičku krizu vidimo i preko Mesečeve separacione 180° sa Marsom ~ Mars je glavni uzročnik tvojih problema ~ jer ga ni Mesec ni Sunce ne vole [po tabeli] Mars je vladar X polja ~ moguće je da je ili jedan od roditelja, ili situacija na poslu doprinela tvom lošem raspoloženju.

Sada da vidimo aplikacije ~ ti kao Sunce i kao Mesec prvu aplikaciju imaš sa Jupiterom ~ u ovom slučaju vladar V i IX polja u VII polju. Ovo je dobar razvoj situacije jer su i Sunce i Mars povezani sa Jupiterom preko njegovog termina. On je ovde "lek" koji ti dolazi u susret. Vremenski interval kada će polako da krene ~ skoro samo od sebe ~ na bolje : -/+ 3 meseca ~ znači ne treba da brineš ~ poboljšanje je zasigurno :)

Vanesa
11-05-2009, 13:04
Hvala ti mnogo na odgovoru bar postoji neka nada da utesim sama sebe da nece trajati vecno i da ce doci bolja vremena moram samo da istrajem .. hvala jos jednom

Mlada
11-05-2009, 15:03
zanima me sta ce se desavat dalje s mojim dedom? Danas je zavrsio u bolnici,jos se nista ne zna,ni sta mu je. Jucer je imao predinfarktno stanje,poceo iskasljavat krv,napuhnuo se,bljed,upale oci... Star je i znam da je kraj blizu,mislim da on to i osjeca vec neko vrijeme,barem se tako ponasa,samo bi voljela znat sta ce biti dalje... Pitanje je postavljeno u Zagrebu 11.5.2009. u 14h i 47 min

Shmishonja
11-05-2009, 16:50
zanima me sta ce se desavat dalje s mojim dedom? Danas je zavrsio u bolnici,jos se nista ne zna,ni sta mu je. Jucer je imao predinfarktno stanje,poceo iskasljavat krv,napuhnuo se,bljed,upale oci... Star je i znam da je kraj blizu,mislim da on to i osjeca vec neko vrijeme,barem se tako ponasa,samo bi voljela znat sta ce biti dalje... Pitanje je postavljeno u Zagrebu 11.5.2009. u 14h i 47 min

Draga jako mi je žao tvog deke, ali samo mi reci ~ jel' sa mamine ili tatine strane?

mija
11-05-2009, 16:59
Mene zanima da li ce mi se mama oporaviti?
Pitanje postavljeno u Kapfenebergu,Austrija u 16.58 11.5.2009

Shmishonja
11-05-2009, 19:40
Mene zanima da li ce mi se mama oporaviti?
Pitanje postavljeno u Kapfenebergu,Austrija u 16.58 11.5.2009

Da vidimo ~ ona je ovde predstavljena Mc' u Raku, sa Mesecom na 18° Strelca u horarnom III polju ~ njenom VI polju. Vidi se da je bolesna [vladar I polja u VI polju ~ da li je i u bolnici?]

Njeno VI polje [bolest] je pod vladavinom Jupitera na 25° Vodolije na vrhu horarnog V polja ~ njeno VIII polje, koje je pod vladavinom retro Saturna na 14° Device u XI polju ~ njenom II polju.

Mesec je pod vladavinom Jupitera, Jupiter je pod vladavinom Saturna, a Saturn je pod vladavinom Merkura.

Aplikacije će nam reći šta će dalje biti ~ Mesec je imao aspekt sa Saturnom, situacija je bila opasna po život, a ima aplikaciju sa Jupiterom, bolest dalje napreduje. Posle toga Mesec ulazi u prazan hod i prelazi u znak jarca ~ stagnacija lošeg stanja izvesno vreme, a posle dolazi do ponovnog pogoršanja :(

mija
11-05-2009, 23:14
Da vidimo ~ ona je ovde predstavljena Mc' u Raku, sa Mesecom na 18° Strelca u horarnom III polju ~ njenom VI polju. Vidi se da je bolesna [vladar I polja u VI polju ~ da li je i u bolnici?]

Njeno VI polje [bolest] je pod vladavinom Jupitera na 25° Vodolije na vrhu horarnog V polja ~ njeno VIII polje, koje je pod vladavinom retro Saturna na 14° Device u XI polju ~ njenom II polju.

Mesec je pod vladavinom Jupitera, Jupiter je pod vladavinom Saturna, a Saturn je pod vladavinom Merkura.

Aplikacije će nam reći šta će dalje biti ~ Mesec je imao aspekt sa Saturnom, situacija je bila opasna po život, a ima aplikaciju sa Jupiterom, bolest dalje napreduje. Posle toga Mesec ulazi u prazan hod i prelazi u znak jarca ~ stagnacija lošeg stanja izvesno vreme, a posle dolazi do ponovnog pogoršanja :(

Hvala shmishonja, da bila je u smrtnoj opasnosti nije u bolnici,ali je obilaze sestre,na kucnjoj njezi,samo jos da razjasnim,jer ne razumijem vremenski,dolazi do pogorsanja znaci da ce se zdravlje pogorsati u odnosu na sadasnje stanje?

Shmishonja
12-05-2009, 08:39
Hvala shmishonja, da bila je u smrtnoj opasnosti nije u bolnici,ali je obilaze sestre,na kucnjoj njezi,samo jos da razjasnim,jer ne razumijem vremenski,dolazi do pogorsanja znaci da ce se zdravlje pogorsati u odnosu na sadasnje stanje?

Da, na žalost, zdravstvena situacija se može pogoršati dosta. Dodatno, mislim da bi trebalo malo pogledati i njen natal, jer tu leži ključ cele priče.

Mlada
12-05-2009, 21:19
Draga jako mi je žao tvog deke, ali samo mi reci ~ jel' sa mamine ili tatine strane?

sa mamine strane

mija
12-05-2009, 22:11
Da, na žalost, zdravstvena situacija se može pogoršati dosta. Dodatno, mislim da bi trebalo malo pogledati i njen natal, jer tu leži ključ cele priče.

Evo mamin natal pa kad budete imali vremena da pogledade kako ce se odvijati zdravstveno stanje i ako moze jos jedno pitanje da li joj predstoji jos jedna operacija i ako kada odprilike?
22.15h / 12.5.2009 Kapfenberg, Austria

http://i42.tinypic.com/2pt9sbd.gif

Shmishonja
13-05-2009, 10:46
zanima me sta ce se desavat dalje s mojim dedom? Danas je zavrsio u bolnici,jos se nista ne zna,ni sta mu je. Jucer je imao predinfarktno stanje,poceo iskasljavat krv,napuhnuo se,bljed,upale oci... Star je i znam da je kraj blizu,mislim da on to i osjeca vec neko vrijeme,barem se tako ponasa,samo bi voljela znat sta ce biti dalje... Pitanje je postavljeno u Zagrebu 11.5.2009. u 14h i 47 min

Znači mamin tata ~ da vidimo ~ mamin tata je predstavljen Asc' [4 polje od 10 polja] koji se nalazi u Devici sa retrogradnim Merkurom u praznom hodu na 00° Blizanaca u IX polju.

Mesec je na 17° Strelca u O° sa IV poljem.

Arapska tačka bolseti je 19° Ovna u VIII polju... a arapska tačka smrti je na 13° Jarca u IV polju... jednim vlada Mars, drugim Saturn...

Dekino VI polje je na kraju Vodolije, pod vladavinom retrogradnog Saturna na 14° Device koji je upravo završio O° sa Asc' i prešao u XII polje.

• ovo nam i daje sliku da njemu nije bilo dobro •
Satrun je malefik, u Devici koja inače vlada zdravljem tj. bolestima, na samom Asc' ukazuje na situaciju "kao da je slon seo na glavu" ~ pa samim tim i donosi : gušenje, davljenje, teško disanje, pomućen vid, povraćanje...

○ da bi videli šta dalje će se dešavati ~ posmatramo aplikacije koje imaju Merkur i Saturn i Mesec a i Mars :

• Merkur je em retro em u praznom hodu i uskoro se vraća u znak Bika i prvu aplikaciju koju će imati je O° sa Suncem koje vlada XII poljem i nalazi se u IX polju = najverovatnije će izvesno vreme situacija stagnirati i posle će ponovo morati da ide kod lekara specijaliste [IX polje] u bolnicu [XII] na dalja ispitivanja.

○ Saturn ima prvu aplikaciju O° preko antiscije sa Marsom koji vlada III i VIII poljem a nalazi se na vrhu VIII polja = pogoršanje situacije i to ozbiljno.

• Mesec ima prvu aplikaciju 60° Jupiter koji je vladar IV i VII polja i nalazi se u VI polju [i onda ulazi u prazan hod i menja znak iz Strelca u Jarca]

○ Mars ima preko antiscije O° sa Saturnom koji je vladar V i VI polja u sep.O° sa Asc' u XII polju = pogoršanje situacije...

Ne bih da budem ptica zloslutnica... ali... situacija zaista nije baš najbolja... za sad će biti stagnacije, pa pogoršanja, pa ispitivanja i ponovne hospitalizacije... i na kraju NE DAJ BOŽE i ... kraj :(:(:(

Shmishonja
13-05-2009, 10:56
Evo mamin natal pa kad budete imali vremena da pogledade kako ce se odvijati zdravstveno stanje i ako moze jos jedno pitanje da li joj predstoji jos jedna operacija i ako kada odprilike?
22.15h / 12.5.2009 Kapfenberg, Austria

http://i42.tinypic.com/2pt9sbd.gif

Ok, ovo treba onda prebaciti u analize natalnih karti i tamo to odraditi. Ovde ćemo samo da se "bavimo" analizom horarnih pitanja :)

Mlada
13-05-2009, 11:57
Ne bih da budem ptica zloslutnica... ali... situacija zaista nije baš najbolja... za sad će biti stagnacije, pa pogoršanja, pa ispitivanja i ponovne hospitalizacije... i na kraju NE DAJ BOŽE i ... kraj :(:(:(


hvala ti Shmiso puno,nisi ptica zlosutnica,to je ne izbjezan ishod,ipak je on vec 81 god,samo je prekjuce bio sok,jer covjek nikad bolestan nije bio i nesto ga zaboli,a doktor ga posalje kuci i da mu zeljezo da pije da je anemican,pa smo digli frku i onda ga je poslao u bolnicu,a od tamo nas je zvao doktor da se dodjemo oprostit s njim ako ocemo jer da je gotovo i nije nam dao ni 0 % sanse da ce prezivjet,a sljedece jutro se i doktor sam cudio kako mu se stanje poboljsalo,jucer je vec deda zafrkavao sve u bolnici,mene je nasmijavao cijelo vrijeme posjeta sto sam tamo bila,cudi se sto ga voze u kolicima po bolnici kad on sam moze hodat. Otisla sam skroz off,molim moderatore da prebace ovaj odgovor gdje vec pripada,a tebi Shmiso puno puno hvala i ljubim te,pokusavala sam sama doc do odgovora,ali nisam znala sta trebam gledat za njega i onda sam se sva pogubila...

Shmishonja
13-05-2009, 12:29
hvala ti Shmiso puno,nisi ptica zlosutnica,to je ne izbjezan ishod,ipak je on vec 81 god,samo je prekjuce bio sok,jer covjek nikad bolestan nije bio i nesto ga zaboli,a doktor ga posalje kuci i da mu zeljezo da pije da je anemican,pa smo digli frku i onda ga je poslao u bolnicu,a od tamo nas je zvao doktor da se dodjemo oprostit s njim ako ocemo jer da je gotovo i nije nam dao ni 0 % sanse da ce prezivjet,a sljedece jutro se i doktor sam cudio kako mu se stanje poboljsalo,jucer je vec deda zafrkavao sve u bolnici,mene je nasmijavao cijelo vrijeme posjeta sto sam tamo bila,cudi se sto ga voze u kolicima po bolnici kad on sam moze hodat. Otisla sam skroz off,molim moderatore da prebace ovaj odgovor gdje vec pripada,a tebi Shmiso puno puno hvala i ljubim te,pokusavala sam sama doc do odgovora,ali nisam znala sta trebam gledat za njega i onda sam se sva pogubila...

Nije off topik jer upravo pričamo o horarcu i tvom deki.

Zaista se nadam da će ipak da mu bude bolje pa da još poživi blago nama :)

mija
13-05-2009, 13:01
Ok, ovo treba onda prebaciti u analize natalnih karti i tamo to odraditi. Ovde ćemo samo da se "bavimo" analizom horarnih pitanja :)

Hval ti jos jednom! :)

dusank.
16-05-2009, 15:09
Imam problem sa srcanom aritmijom, sta ce biti s tim? Hvala

moj horani http://img29.imageshack.us/img29/6526/astro2at01dulehr4716886.gif

selena
17-05-2009, 21:09
hoće li se mom ocu u srijedu 20.5 potvrditi azbestoza na dogovorenim pretragama?
čakovec,17.5.2009 u 20.00 sati

http://i43.tinypic.com/2gtvssl.gif

Shmishonja
18-05-2009, 10:23
Imam problem sa srcanom aritmijom, sta ce biti s tim? Hvala

moj horani http://img29.imageshack.us/img29/6526/astro2at01dulehr4716886.gif

Da vidimo ~ ti si postavio svoj NATALNI čart ~ nama treba HORARNI čart ~ tj. datum, vreme i mesto KADA SI POSTAVIO pitanje :)

hoće li se mom ocu u srijedu 20.5 potvrditi azbestoza na dogovorenim pretragama?
čakovec,17.5.2009 u 20.00 sati

http://i43.tinypic.com/2gtvssl.gif

Da podsetimo šta je "azbestoza" ~ da bi mogli da pronadjemo signifikatore bolesti :

Azbestoza je progresivna bolest koja nastaje udisanjem azbestne prašine ili azbestnih vlakana. Azbest (http://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Azbest&action=edit&redlink=1) je po hemijskoj definiciji silikat koji ima neka izvanredna tehnološka svojstva. Međutim, on se pokazao opasan za zdravlje ljudi. Azbest nije opasan zbog svoje hemijske građe, nego zbog svoje strukture u obliku iglica koja se lako zabada u pluća i izaziva plućno (http://hr.wikipedia.org/wiki/Plu%C4%87a)upalnu (http://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Upala&action=edit&redlink=1) reakciju, reakciju na strano telo. To ima za posljedicu upalni proces u plućima sa svim medijatorima upale. Upalni proces je jako ovisan o stanju imunog sistema. U toku bolesti se razvija na pleuri zadebljanje pleure, kao granulacije, a u plućima se razvija fibroza (http://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Fibroza&action=edit&redlink=1). Ali kako će se razvijati fibroza, kojim tempom i sa kakvom prognozom ovisi isključivo o imunom stanju bolesnika.

Iz ovoga vidimo da treba da tražimo pored ostalih signifikatora i negativan uticaj i Marsa i Saturna na vladara IV polja u horarcu ~ IV polje u horarcu je u Ribama, sa Jupiterom u Vodoliji u horarnom III polju ~ očevom XII polju.

Njegovo VI polje je horarno IX polje koje je na samom kraju znaka Raka, sa Mesecom na početku Riba na kraju horarnog III polja.

Njegov lični lekar je 7 polje od IV polja ~ horarno X polje ~ ono je u Devici ~ upravo pod vladavinom retro Merkura u Biku. Lekar je vezan za bolesti pluća ~ tj. pulmolog.

Potencijalni lek je horarno I polje ~ jer je to 10 polje od IV polja ~ ono se nalazi u Škorpionu sa Marsom u Ovnu u horarnom V polju ~ očevom II polju.

Arapska tačka bolesti je u Blizancima na Betelgezu ~ pluća pod "upalom"/"atakom". Dispozitor ~ Merkur na 27° Bika [grlo, disajni putevi, ždrelo] izmedju Plejada i Algola. Poslednji aspekt Merkura je upravo 90° sa Mesecom, očevim vladarom VI polja.

Separacija izmedju Saturna i Marsa preko antiscije nam ukazuje na štetni [tajni, nevidljivi] uticaj azbesta na očevo zdravlje [jer se Saturn inače nalazi u horarnom X polju ~ polje posla]

Da bi videli šta će biti dalje ~ gledamo aplikacije koje imaju Jupiter, Merkur, Mars i Mesec :

• Mesec ima prvu aplikaciju 180° Saturn, pa 60° Merkur [ovde Mesec spaja Merkur i Saturn]
• Jupiter ima prvu aplikaciju 90° Merkur
• Merkur ima prvu aplikaciju O° Sunce, pa odmah zatim 90° Jupiter [ovde Sunce spaja Merkur i Jupiter]
• Mars ima prvu aplikaciju 60° Jupiter [ovde vidimo da će se kasnije Jupiter povezati sa Marsom]

○○○ rezime : dijagnoza će biti potvrdna, uslediće dosta dug period lečenja, ali će se ipak na kraju situacija smiriti i poboljšati.

dusank.
18-05-2009, 21:13
izvini... znaci pitanje sta ce biti sa srcanom aritmijom?
novi sad, 16.05.2009

Shmishonja
18-05-2009, 22:08
izvini... znaci pitanje sta ce biti sa srcanom aritmijom?
novi sad, 16.05.2009 u 15h09

Da vidimo ~ ti si Asc' u Vagi sa Venerom u Ovnu u VII polju ~ fizičko zdravlje ti jeste loše.

Takodje si i Mesec u Vodoliji u V polju ~ upravo se pokazuje postavkom Meseca u ovom polju [srce] tvoj zdravstveni problem.

VI polje je polje bolesti ~ nalazi se u Ribama, sa Jupiterom u Vodoliji u V polju.

• Vodolija se vezuje za srčanu aritmiju, pa samim tim postavka i Meseca i Jupitera u Vodoliju u V polju nam ukazuje na činjenicu da je zdravstveni problem uslovno rečeno ozbiljan i da već duže vreme traje [kao i da je naslednog faktora]

• tvoj lekar je VII polje ~ Mars u Ovnu u VII polju ~ bolje postavke od ovoga nema ~ lekar koji je po prirodi upućen i dovoljno "pametan" da ti pomogne [Mars egzaltira Sunce, u njegovom je triplicitetu i licu ~ Sunce je glavni signifikatora srca]

• lečenje je X polje u Raku, sa Mesecom u Vodoliji u V polju.

• samo V polje je pod vladavinom retro Saturna u Devici u XII polju ~ ovde se vidi da uopšteno imaš slabije [možda manje nego uobičajeno] srce.

• arapska tačka bolesti je na 04° Bika u VIII polju ~ a dispozitor je Venera u Ovnu ~ kao i vladar Asc'.

Sada da bi dobili odgovor ~ pogledaćemo aplikacije izmedju Venere ~ Meseca ~ Jupitera :

• Venera za sad nema direktnih aplikacija, sem šire antiscijske O° sa Saturnom ○ to bi moglo da ukaže na pojačanu atirmiju u narednom periodu [usled loših i teških vremenskih uslova] ~ jer Saturn vlada i IV poljem koje se u astrometeorologiji koristi da se vidi kakvo će vreme biti...

• Mesec ima prvu aplikaciju 60° sa Marsom [a upravo je završio 60° sa Venerom] ○ ovo ukazuje na opciju da ćeš ti otići kod lekara koji će ti prepisati dobru terapiju.

• Jupiter ima aplikacioni 90° sa Merkurom kojeg sprečava Merkurova O° sa Suncem ○ ovde imamo situaciju da će reakcija na lekove u tovom organizmu napraviti "bum" i da će kasnije krenuti da se prilagodjava novoj terapiji i da dobro reaguje na nju.

○ sve u svemu ~ odgovor je ~ još -/+ 3 meseca i onda polako kreće poboljšanje [izlečiti se na žalost nećeš, ali ćeš mnogo laše izlaziti na kraj sa slabim srcem]

selena
18-05-2009, 22:10
moj se otac sprema napustiti posao..e sad mene zanima dali on ponovno će da se propije budući da je bivši alkoholičar...
cakovec,22.10 ,
18.5.2009

napomena samo da od 1998 ujesen nije pio....
hvala


molim nekog da mi ukaže zašto sam dobila opomenu...

Kora
19-05-2009, 10:34
Da li cu sacuvati kosu i vratiti staru boju? ---ako bi uklonila ovu boju sa nekim sredstvom za skidanje boje i iznova ofarbala kosu>

Pitanje postavljeno: 18.05.2009. u 20:24, Ljubovija, Regiomontanus

Juce sam bila kod frizerke i ofarbala kosu u boju koju nisam nikako zeljela, jer nisam pazila kod izbora farbe. E, imam hiljadu ideja i jos vise strahova, ali je jedno sigurno: zelim da vratim staru boju a da ne ostetim jos vise kosu. Vec sam sinoc bila kod druge frizerke da pokusa ucinit nesto, i to nije dala neki rezulat, bolje reci nikakav.

ASC u Strijelcu- JU na 25* Vodolije i MO na 14* Ribe.
Moja (ostecena) kosa je predstavljena VI poljem u Biku, tj. VE na 13* Ovna. (Mada sam gledala da i I polje predstavlja kosu u TA?)
Lijek, kao i frizerka koja bi mogli biti spas u ovom mom slucaju su predstavljeni X i VII poljima, a to je retro ME na 27* Bika.

ME je spaljen od strane SO---ovo pogresno farbanje kose se desilo kada je egzaktno bilo ME0SO.
MO u Ribama je u terminu, izgonu i padu ME, bas ne volim frizerku, pod vladavinom i licu JU-sebe, u egzaltaciji VE -obozavam svoju kusu, u triplicitetu MA (V i XII)
Kosa VE u Biku je pod vladavinom VE, u egzaltaciji i triplicitetu i licu MO (VIII polje), u terminu ME--prijateljski je nastrojen ka frizerki i lijeku, a u izgonu MA

Aspekit za JU, MO, VE, i ME.

MO ima prvi aspekt sa SA (vladar II i III polja) i to opoziciju, pa ondak MO pravi sekstil sa spaljenim retrogradnim ME----moguce da ja necu odustati da trazim lijek

JU ce da pravi kvadrat sa spaljenim retro ME--- a necu odustati od toga da pokusam da vratim moju boju kose i da cu opet otici kod frizerki.

A antiscijski SA i VE prave konjukcjiju---moguce da cu ja lijek naci preko prijatelja

I dalje ne znam da analiziram/rezimiram ovaj horarac???

nolita
22-05-2009, 23:07
obzirom da ne znam na koju bih temu postavila pitanje, pitat cu ovdje...

dakle, nezadovoljna sam kilama koje sam natukla u ove dvije godine na poslu, nije strasno, ali opet, ubija me...
sad pitanje - hocu li, kako i kada smrsavit?
23:01 zg

Shmishonja
23-05-2009, 11:23
Kako se deli ljudsko telo po poljima u TA http://www.kolobok.us/smiles/artists/mother_goose/MG_76.gif


polje : fizičko telo, fizička konstitucija, glava, kosa, oči, uši, mozak, ten.
polje : lice, usta, grlo, zubi, glasne žice, nokti, čulo mirisa, vrat, potiljak.
polje : energija / vitalnost, ramena, ruke, laktovi, šake, prsti, uši, svest / intelekt.
polje : grudni koš, mlečne žlezde, srce, pluća, dijafragma, [ne]spavanje.
polje : jetra, žučna kesica, želudac, želudačna kiselina, slezina, pankreas, bešika, bubrezi, [ne]plodnost.
polje : bolesni deo tela [uopšteno] operacije, povrede, čirevi, pupak, creva, bokovi, rane, bolovi, poroci [zavisnost]
polje : donji deo stomaka, genitalije.
polje : hronične bolesti, tanko i debelo crevo, anus, rak.
polje : kukovi, karlica, sedalica, butine.
polje : kolena, kosti.
polje : listovi, vene, skočni zglob.
polje : stopala, cirkulacija.

Shmishonja
23-05-2009, 11:31
Kako se deli ljudsko telo po znacima http://www.kolobok.us/smiles/artists/mother_goose/MG_77.gif


Ovan : glava, mozak, čelo.
Bik : lice i sve na licu [kao i vrat, grlo...]
Blizanci : gornji extremiteti.
Rak : grudni koš i sve "unutra".
Lav : srednji deo tela [želudac, jetra,, slezina...]
Device : creva [sva moguća]
Vaga : bubrezi, genitalije.
Škorpion : znojenje, anus.
Strelac : bedra, kukovi, sedalica.
Jarac : kolena, kosti, koža, nokti.
Vodolija : vene, cirkulacija, listovi, skočni zglobovi.
Ribe : stopala, imunitet.

Shmishonja
23-05-2009, 12:29
Da li cu sacuvati kosu i vratiti staru boju? ---ako bi uklonila ovu boju sa nekim sredstvom za skidanje boje i iznova ofarbala kosu. Pitanje postavljeno: 18.05.2009. u 20:24, Ljubovija, Regiomontanus


Da vidimo ~ ti si Asc' u Strelcu sa Jupiterom u Vodoliji u III polju i Mesec u Ribama na kraju III polja.

Kosa [kao i sve "dlake"] se vezuje za Saturna, dok sama frizura je predstavljena Venerom. Ovde vidimo da je dan pre toga tek Saturn krenuo direktno, a po tabeli on ni malo ne voli Veneru... samim tim, loš period za farbanje kose i realizaciju željene frizure...

E sad ~ gledamo aplikacije :
• Jupiter prvu aplikaciju ima sa Merkurom 90° [koga će pre toga da oprlji Sunce] a kasnije ima 60° sa Marsom i O
• Mesec ima 180° sa Satrunom
• Venera preko antiscije će da sklopi O° sa Saturnom

○•○ iz ovoga vidimo da ćeš ti još par puta morati da ispravljaš ono što je "pokvareno" [180° i O°] ali ipak ćeš na kraju da sve "dovedeš u red" [60°].

dakle, nezadovoljna sam kilama koje sam natukla u ove dvije godine na poslu, nije strasno, ali opet, ubija me...
sad pitanje - hocu li, kako i kada smrsavit?
22.05.2009. u 23:01 zg

Da vidimo ~ ti si Asc' u Jarcu, sa Saturnom u Devici umetnutim u VIII polju, Mesec je u Biku u IV polju, a vladar VI polja je retrogradni Merkur u Biku u V polju.

Iz ovoga vidimo da ćeš ti pošteno da se namučiš da odrediš sebi novi režim ishrane, a i samog ponašanja i stava prema sebi samoj.

Tretman je X polje ~ sa Marsom u Ovnu u III polju ~ više fizičkih aktivnosti, sport, šetnja kroz prirodu. Prvi efekti će se videti tek kroz -/+ 5 nedelja.

jupiter
25-05-2009, 20:10
Vec par dana imam jaku glavobolju,moje pitanje je da li je to trenutno stanje,ili trebam posetiti lekara,sta moze biti uzrok glavobolje?
Paracin 20:10 25.5.2009.

dannijella
28-05-2009, 09:26
Hoce li mom bratu biti bolje? Ima problem sa stomakom i ekcemima po kozi a kazu sve od nervoze..
Beograd
28.05.09.
00:12 h

LaLuna
28-05-2009, 10:47
Sta nije u redu sa mojim reproduktivnim zdravljem? (jer ovo sto doktorka govori nema bas neke logike). Vreme 10:39, 28.05, Beograd
http://img16.imageshack.us/img16/1934/zdravlje.gif

Shmishonja
28-05-2009, 12:07
Vec par dana imam jaku glavobolju,moje pitanje je da li je to trenutno stanje,ili trebam posetiti lekara,sta moze biti uzrok glavobolje?
Paracin 20:10 25.5.2009.

Da vidimo ~ ti si Jupiter u Vodoliji i Mesec u Blizancima.

VI polje je Venera u Ovnu ~ iz ovoga svega se vidi da usled pretrpljenog stresa vezanog ili za posao ili za jednog člana porodice(partner) je moguće da se nagomilala tenzija koja se reflektovala glavoboljama.

Lekar je Merkur u Biku retrogradan, pod vladavinom te Venere, kao i Meseca, ali nema povezanosti preko tabele sa Jupiterom ~ ovo bi moglo više da ukaže na lekara tipa psihologa, ne lekara opšte prakse.

Nije ništa alarmantno jer em će Mesec uskoro da sklopi aspekt sa Jupiterom, em će Mesec sklopiti aspekt sa Marsom koji ima i aplikaciju sa Jupiterom [pojačan imuni sistem, nova snaga] em je Venera slaba, jer je u izgonu, pa samim tim će sve uskoro da prodje ~ moguć vremenski interval -/+ 10 dana :)

Hoce li mom bratu biti bolje? Ima problem sa stomakom i ekcemima po kozi a kazu sve od nervoze..
Beograd
28.05.09.
00:12 h

Da vidimo ~ brat ti je predstavljen Venerom u Ovnu ~ puno vatre u "glavi i mislima" koja je umetnuta u njegovom XII polju ~ moguće je da je u nekoj vrsti depresije?

Njegovo VI polje je na krajnjim stepenima Device, sa retro Merkurom u Biku u njegovom I polju. Ishrana i ponašanje [samo vrednovanje] jako loše...

Ovde se vidi da njega bolest "voli", a na sreću on nema po tabeli povezanost sa njom.

Lekar je Mars u Ovnu koji je jak i dobro postavljenk, ali nije u sklanom odnosu sa venerom, što nam može ukazati ne zainteresovanost lekara da mu pomogne.

Mesec [ti] ima prvu aplikaciju sa Marsom, dok sama Venera ima prvu aplikaciju sa Jupiterom. U medjuvremenu, Mars i Jupiter imaju aspekt od 60° ~ ovo nam ukazuje da će se situacija promeniti i krenuti na bolje kada se ti budeš umešala i aktivirala njegovog lekara da potraži drugo stručno mišljenje.

dannijella
28-05-2009, 13:13
To sam upravo i uradila.. sad mu sredjujem da prebaci karton u moj dom zdravlja.. cmok smile divna si!!!!!

Shmishonja
28-05-2009, 13:16
Sta nije u redu sa mojim reproduktivnim zdravljem? (jer ovo sto doktorka govori nema bas neke logike). Vreme 10:39, 28.05, Beograd
http://img16.imageshack.us/img16/1934/zdravlje.gif

Da vidimo ~ ti si Sunce u Blizancima u X polju i Mesec u Lavu u XII polju.
VI polje je u Jarcu, sa Saturnom u Devici u II polju.

Pozicija arapske tačke zdravlja je u Ovnu na samom vrhu VIII polja ~ dispozitor Mars u Ovnu u IX polju.

Ovde iz kombinacije Saturna u Devici i Marsa u Ovnu možemo da zaključimo da je u pitanju upalna infekcija koja ne traje mnogu dugo.

Medju njima postoji čak i separacija preko antiscije ~ tako da nam oni defitnivno ukazuju na direktan problem ~ moguće je da je u pitanju čak i neka upala sluzokože ili alergijska reakcija na lekove.

Lek je X polje sa Venerom u Ovnu ~ nije baš pogodan i verovatno leči nešto drugo, a ne to što je kod tebe problem.

Aplikacija Sunca i Meseca nam ukazuje da će imunitet da ti se poboljša. Posle toga i Sunce i Saturn imaju aplikaciju, što nam ukazuje da ćeš ići na kontrolu kod lekara i da će rezultati biti totalno drugačiji ~ a zašto ~ i Suncem i Saturnom vlada trenutno retro Merkur ~ koji će uskoro da krene direktno i samim tim dati drugačije rezultate i tako omogućiti drugačiji pristup lečenju ~ koje će biti uspešnije jer i sam vladar LEKA ~ Venera uskoro menja znak i ulazi u znak svog sedišta :)

jupiter
28-05-2009, 17:55
Shmisho,hvala na odgovoru,Bila si bas precizna i tacna,vise nemam problema sa glavoboljom.Moguce da je to ipak bila posledica stresa.

Shmishonja
29-05-2009, 10:28
♣ Datum : 29.05.2009.
♠ Vreme : 07h35am
♦ Mesto : Bgd
♥ Sistem kuća : Regiomontanus
◘ Pitanje : zašto je prokrvarila rana od operacije na debelom crevu? Da li je nešto ozbiljno?

☻ Čart : očevo zdravlje? (http://i421.photobucket.com/albums/pp291/Miss_Van_Hellsing/horarci/tatinozdravlje.gif)

☺ toliko sam konfuzna da ne mogu sama da odradim ovaj horar ...

♠ tata je IV polje u Devici, sa retrogradnim Merkurom na 22° Bika u horarnom XI polju, njegovom VIII polju.
♣ Mesec je na 13° Lava u horarnom II polju, njegovom XI polju.
♦ njegovo VI polje je u Vodoliji, sa Saturnom na 15° Device u horarnom III polju O° IV polje, njegovo XII polje.
◘ arapska tačka bolesti je na 27° Vodolije na samom vrhu njegovog VI polja ~ dispozitor isto Saturn...

Kora
29-05-2009, 16:37
Kakve bakterije su otkrili kod bebe moga brata? Da li ce sve biti u redu? ona je sada u bolnici i lekari nista odredjeno ne zele da kazu sa sada.

Ljubovija 29.05.2009, u 16:34, LJubovija

Nema sanse ni da pogledam horarac, pa molim Shimshu da pogleda!
Hvala

Acting_Me
30-05-2009, 00:12
Da li je ovo sa majkom ozbiljno(mislim da jeste, ali ne zelim da vjerujem) i kad ce joj biti bolje? 0:12 niksic 30.maj 2009

Shmishonja
30-05-2009, 17:15
Kakve bakterije su otkrili kod bebe moga brata? Da li ce sve biti u redu? ona je sada u bolnici i lekari nista odredjeno ne zele da kazu sa sada.

Ljubovija 29.05.2009, u 16:34, LJubovija

Nema sanse ni da pogledam horarac, pa molim Shimshu da pogleda!
Hvala

Da vidimo:

• Beba je V polje od III polja ~ horarno VII polje : vladar je Mars na 28° Ovna na samom vrhu tog polja. Mesec je 18° Lava u bebicinom IV polju.

• Njeno VI polje je horarno XII polje ~ Venera na 22° Ovna u njenom XII polju O° I polje.

• oba dve planete imaju separacionu O° sa Saturnom preko antiscije [Saturn se vezuje za bakterije] a obe planete imaju i aspekt i sa Mesecom oji ih na sreću ne spaja] ali i sa Jupiterom ~ Mars ima separaciju, a Venera aplikaciju. Jupiter je vladar IX polja [i XI] koji predstavlja lekara specijalistu.

• arapska tačka bolesti je na 10° Blizanaca u bebicinom III polju ~ dispozitor je retrogradni Merkur na 22° Bika na samom vrhu bebicinog II polja.

• s obzirom da je Mars na samom vrhu bebicinog I polja, moguće je da ona ima i temperaturu, a Venera koja je pod vladavinom upravo tog Marsa i egzaltira Sunce, može da pokaže da je u pitanju nekalna infekcija.

• Merkur koji je dispozitor arapske tačke bolesti [a i Saturna] i on je u Biku na vrhu II polja ~ moguće je da je to bebica dobila preko hrane/vode, ali isto tako Merkur vlada mozgom, Ovan takodje, a ova "vatra" može ukazati i na [ne da Bog] infektivni meningitis ili infektivnu žuticu [II polje, Bik] dobijenu preko infuzije, igle [Mars] ali istotako može ukazati na neki infektivni stomačni virus koji je "napao" creva.

• lečenje je upravo Saturn u Devici u V polju ~ dečiji lekar specijalista, a možda i nutricionista, prepisuje drugačiju ishranu i dnevnu rutinu.

• e, sad, obe planete ~ i Mars i Venera uskoro menjaju znak, a i Merkur kreće direktno, pa su moguće promene. Bebino telo [Mars] će biti oslabljeno usled iscrpljenosti, a bolest će ostaviti traga [Venera] i pretvoriti se u nešto hronično ali aplikacija iste te Venere sa Jupiterom će rešiti problem i bolest / zdravstveni problem bi trebalo da se zaustavi.

[B]JAVLJAJ ŠTA JE BILO SA BEBICOM!


Da li je ovo sa majkom ozbiljno(mislim da jeste, ali ne zelim da vjerujem) i kad ce joj biti bolje? 0:12 niksic 30.maj 2009

Da vidimo ~ mama je ovde predstavljena Jupiterom na 26° u Vodoliji u I polju i Mesecom u Lavu u VII polju.

• njeno VI polje je pod vladavinom Venere na 23° Ovna u njenom V polju.

• arapska tačka bolesti je na 00° Raka u njenom VII polju, a dispozitor je upravo Mesec u Lavu u njenom X polju [lečenje]

• njen lekar je stacionarni Merkur na 22° Bika na kraju njenog VI polja.

• iz ovoga imamo sledeće ~ atakovana su dva dela tela : gornji deo oko pluća i grudi, ali i donji deo ispod pupka. Na neki način je upalni proces [Ovan] koji traje već duže vreme [Mesec u fixnom znaku] nisi navela šta je u pitanju, pa moram ovako da poredpostavljam.

• lečenje je pod vladavinom Sunca u Blizancima u O° sa njenim VII poljem ~ lekar joj je prepisao terapiju iz "dva dela" ili pak nekoliko lekova je u pitanju, ne samo jedan.

• sama Venera uskoro ulazi u znak svog sedišta, pa je moguće da će bolest "ojačati" a i prva aplikacija joj je sa Mesecom, koji je spaja sa Jupiterom, a kasnije ima i sama aspekt sa Jupiterom. Ovo nam može ukazati da će se zdravstveni problemi nastaviti dalje da se "šire"...

JAVLJAJ KAKO JE MAMA i šta je u pitanju...

Kora
30-05-2009, 21:37
Da vidimo:

• Beba je V polje od III polja ~ horarno VII polje : vladar je Mars na 28° Ovna na samom vrhu tog polja. Mesec je 18° Lava u bebicinom IV polju.

• Njeno VI polje je horarno XII polje ~ Venera na 22° Ovna u njenom XII polju O° I polje.

• oba dve planete imaju separacionu O° sa Saturnom preko antiscije [Saturn se vezuje za bakterije] a obe planete imaju i aspekt i sa Mesecom oji ih na sreću ne spaja] ali i sa Jupiterom ~ Mars ima separaciju, a Venera aplikaciju. Jupiter je vladar IX polja [i XI] koji predstavlja lekara specijalistu.

• arapska tačka bolesti je na 10° Blizanaca u bebicinom III polju ~ dispozitor je retrogradni Merkur na 22° Bika na samom vrhu bebicinog II polja.

• s obzirom da je Mars na samom vrhu bebicinog I polja, moguće je da ona ima i temperaturu, a Venera koja je pod vladavinom upravo tog Marsa i egzaltira Sunce, može da pokaže da je u pitanju nekalna infekcija.

• Merkur koji je dispozitor arapske tačke bolesti [a i Saturna] i on je u Biku na vrhu II polja ~ moguće je da je to bebica dobila preko hrane/vode, ali isto tako Merkur vlada mozgom, Ovan takodje, a ova "vatra" može ukazati i na [ne da Bog] infektivni meningitis ili infektivnu žuticu [II polje, Bik] dobijenu preko infuzije, igle [Mars] ali istotako može ukazati na neki infektivni stomačni virus koji je "napao" creva.

• lečenje je upravo Saturn u Devici u V polju ~ dečiji lekar specijalista, a možda i nutricionista, prepisuje drugačiju ishranu i dnevnu rutinu.

• e, sad, obe planete ~ i Mars i Venera uskoro menjaju znak, a i Merkur kreće direktno, pa su moguće promene. Bebino telo [Mars] će biti oslabljeno usled iscrpljenosti, a bolest će ostaviti traga [Venera] i pretvoriti se u nešto hronično ali aplikacija iste te Venere sa Jupiterom će rešiti problem i bolest / zdravstveni problem bi trebalo da se zaustavi.

[B]JAVLJAJ ŠTA JE BILO SA BEBICOM!Shimsho hvala,
Danas sam posetila bebicu, i tri puta sam gotovo pala u nesvet dok sam bila tamo. Bebica meni izgleda dobro, malo zuta, ali to je valjda normalno kod zutice. Lekari su prepisali i sada prima infuziju i plazmu. Ono sto znamo da ima zuticu, ali se lekari uzdrzavaju da nam kazu ista dok se nalazi ne kompletiraju. Moguce je i da je bakterija napala mozak, ne znamo. Rekli su da samo dojenje na svaka dva sata moze da pomagne, pa sada bebina mama cini sve da je hrani svojim mlekom. Nadamo se da nije nista opasno.
Hvala jos jednom!

Acting_Me
01-06-2009, 23:28
Da vidimo ~ mama je ovde predstavljena Jupiterom na 26° u Vodoliji u I polju i Mesecom u Lavu u VII polju.

• njeno VI polje je pod vladavinom Venere na 23° Ovna u njenom V polju.

• arapska tačka bolesti je na 00° Raka u njenom VII polju, a dispozitor je upravo Mesec u Lavu u njenom X polju [lečenje]

• njen lekar je stacionarni Merkur na 22° Bika na kraju njenog VI polja.

• iz ovoga imamo sledeće ~ atakovana su dva dela tela : gornji deo oko pluća i grudi, ali i donji deo ispod pupka. Na neki način je upalni proces [Ovan] koji traje već duže vreme [Mesec u fixnom znaku] nisi navela šta je u pitanju, pa moram ovako da poredpostavljam.

• lečenje je pod vladavinom Sunca u Blizancima u O° sa njenim VII poljem ~ lekar joj je prepisao terapiju iz "dva dela" ili pak nekoliko lekova je u pitanju, ne samo jedan.

• sama Venera uskoro ulazi u znak svog sedišta, pa je moguće da će bolest "ojačati" a i prva aplikacija joj je sa Mesecom, koji je spaja sa Jupiterom, a kasnije ima i sama aspekt sa Jupiterom. Ovo nam može ukazati da će se zdravstveni problemi nastaviti dalje da se "šire"...

JAVLJAJ KAKO JE MAMA i šta je u pitanju...O Smisho, u pravu si, grudni kos, a ima i okostavanje kukova, to je od ranije...
Sad ima problema sa srcem, i da, pije gomilu ljekova.
Treba da se pregleda, mozda cak da ide u Srbiju... Ne znaju tacno sta joj je, i traje duze, ona je prvo mislila da je prehladila, kaze sad da je steze u grudima, da ne moze da dise, i poslednja nekolika dana je na tabletama za smirenje-spavanje... Ne znam kako da joj pomognem :(

rachica
04-06-2009, 14:26
ne znam jesam li na pravom mjestu postavila pitanje, ne znam gdje bih ga svrstala...
u pitanju je moj brat....nekako nezainteresovan za sve (bar tako djeluje),odsutan ponekad, da li je to otkad je majka umrla ili ja prije nisam obracala paznju...sta se desava??? ponekad me strah....

14.28h
04.06.2009. pg

Shmishonja
04-06-2009, 17:19
ne znam jesam li na pravom mjestu postavila pitanje, ne znam gdje bih ga svrstala...
u pitanju je moj brat....nekako nezainteresovan za sve (bar tako djeluje),odsutan ponekad, da li je to otkad je majka umrla ili ja prije nisam obracala paznju...sta se desava??? ponekad me strah....

14.28h
04.06.2009. pg

• on je ovde predstavljen III poljem u Strelcu, sa Jupiterom na 26° Vodolije u horarnom V polju, njegovom III polju ~ puno vremena provodi sam [Jupiter pod vladavinom Saturna i u njegovom je triplicitetu koji je do skoro bio retrogradan] puno briga u glavi moguće vezane za majku [Jupiter je u licu i na stepenu Meseca koji je u znaku svog pada] dosta je ljut zbog nečega ili što je izgubio ili što nema [Jupiter je u terminu Marsa koji je u izgonu, a vladar je njegovog V i XII polja] a moguće je i da ga pritiska loš odnos sa autoritetom ili pak školovanjem [Jupiter je u izgonu Sunca koje je vladar njegovog IX polja]

• Mesec je na 07° Škorpiona u II polju. Preko antiscije imao je poslednji aspekt sa Jupiterom O° što nam može ukazati na pojavu "tihe" depresije -/+ 4°... a dodatno Jupiter je imao separacioni 60° sa Venerom -/+ 2° pa bi vremenski interval mogao da se kreće od 2 čak i do 4 godine unazad...

• njegovo VI polje [horarno VIII] je pod vladavinom Venere na samom kraju Ovna ~ on zaista jeste duboko nesrećan, tiho agresivno depresivan, a osećanje odbačenosti, nerazumevanja i nevoljenosti mu već odredjeno vreme uništavaju nervni sistem i sam imunitet [Ovan vlada mozgom, Venera je metabolizam i hormoni]a moguće je i da ima česte glavobolje [simptomi slični migreni, potrebna tišina i mrak] često izgubi strpljenje i "pukne" i na najmanju sitnicu...

[U]◘ aplikacije :

○ Jupiter ima prvu aplikaciju sa Merkurom, a vrlo brzo posle toga kreće retrograno
○ Mesec ima prvu aplikaciju 60° Saturn
○ Venera je u praznom hodu i prva aplikacija joj je tek kad udje u znak svog sedišta ~ u Bika ~ biće O° sa Marsom.

◘ iz svega ovoga imamo : poseta ili razgovor sa lekarom / psihologom [Merkur je vladar i njegovog VII = lični lekar i njegovog X polja = lek] bi mogli da pokrenu situaciju ~ dodatno i sam Mesec ima aspekt sa Saturnom koji je vladar njegovog II i III polja [samopouzdanje i sestra] ali ne puno jer Jupiter i Merkur nemaju povezivanje preko tabele, sam Jupiter kreće retrogradno posle toga... dok Venera u praznom hodu koja iz kardinalnog ulazi u fixni znak [pa još i u svoje sedište] ukazuje da će trebati još dosta dugu vremena [možda čak i godina] da se stvari vrate u normalu.

♥ Ali ono što je najbitnije je ~ postoji šansa za oporavkom ~ samo treba biti uporan :)

Shmishonja
04-06-2009, 23:51
Moj prijatelj ima psorijazu. U kako kažu lekari "poslednjem stadijumu" ~ celo telo mu je u krastama koje cure i pucaju, a često i teče krv iz njih. Sad 05.06. ide u bolnicu i ne zna se koliko dugo će ostati tamo.

Zna se da je psorijaza neizlečiva bolest, ali me interesuje šta će biti dalje sa njim [i u bolnici i po izlasku] :(

Datum : 04.06.2009.
Vreme : 22h18
Mesto : Bgd
Sistem kuća : Regiomontanus
Čart : http://i421.photobucket.com/albums/pp291/Miss_Van_Hellsing/horarci/psorijaza.gif

♠ On je predstavljen XI poljem na 29° Škorpiona sa Marsom na 02° Bika u njegovom V polju.
♥ Mesec je na 28° Vage u praznom hodu i na sapljenom putu u njegovom XI polju.
♣ Njegovo VI polje je u Biku, sa Venerom na 27° Ovna isto u V polju.
♦ Njegovo X polje je u Lavu, sa Suncem na 13° Blizanaca na kraju njegovog VII O° njegovo VIII polje :(

rachica
05-06-2009, 08:51
shmisho hvala....nadamo se najboljem...

Shmishonja
08-06-2009, 11:44
Moj prijatelj ima psorijazu. U kako kažu lekari "poslednjem stadijumu" ~ celo telo mu je u krastama koje cure i pucaju, a često i teče krv iz njih. Sad 05.06. ide u bolnicu i ne zna se koliko dugo će ostati tamo.

Zna se da je psorijaza neizlečiva bolest, ali me interesuje šta će biti dalje sa njim [i u bolnici i po izlasku] :(

Datum : 04.06.2009.
Vreme : 22h18
Mesto : Bgd
Sistem kuća : Regiomontanus
Čart : http://i421.photobucket.com/albums/pp291/Miss_Van_Hellsing/horarci/psorijaza.gif

♠ On je predstavljen XI poljem na 29° Škorpiona sa Marsom na 02° Bika u njegovom V polju.
♥ Mesec je na 28° Vage u praznom hodu i na sapljenom putu u njegovom XI polju.
♣ Njegovo VI polje je u Biku, sa Venerom na 27° Ovna isto u V polju.
♦ Njegovo X polje je u Lavu, sa Suncem na 13° Blizanaca na kraju njegovog VII O° njegovo VIII polje :(

Niko ništa ni da pokuša ... eh ... :(

marry
12-06-2009, 23:21
Ja cu probati nesto sama, ali molim Smishu da me ispravi, jer mi je ovo prvi put..pa sta bude...
Evo pitanje i link: Veoma mi je tesko da dogovorim termin i konsultacije kod starijeg (iskusnijeg) ljecnika, pa sam postavila pitanje:
Ako se odlucim za moj ginekolog, hoce li on uspjesno zavrsiti operativni zahvat koji mi predstoji?
http://i39.tinypic.com/54wzdx.gif
I evo sto sam napisala:naravno pomocu nekih prethodnih postova..

~ ja sam Asc' u Jarcu, sa Saturnom u Devici na 15° u 8 polju.
~ takodje sam i Mesec na 17° Vodoliji u I polju.
~VI polje je u Blizancima, sa Merkurom na 28° Bika
~ ljecnik je Desc. u Raku sa Mesecom na 17° Vodoliji u I polju
~X polje je LEK ~ nalazi se u Skorpionu, sa Marsom na 08° Bika u III polju.

Saturn/Mesec/Merkur/Mars preko tabele :
○ Saturn (ja) : pod vladavinom Merkura (bolesti) i egzaltira Merkura, u triplicitetu Meseca, u Jupiterovom terminu, u licu Venere, sve vezano za Jupitera je izgon a za Veneru pad.

•○•Mesec (ljecnik): pod vladavinom Saturna (mene), u terminu Venere, u triplicitetu i licu Merkura (bolesti) i sve vezano za Sunce je izgon, na Venerinom stepenu.

○•○ Merkur (bolest): pod vladavinom Venere, egzaltira Mesec, u triplicitetu je Meseca, u licu Saturna u Jupiterovom je terminu i sve vezano za Mars je izgon, na Marsovim stepenu, nema pad.

•○• Mars (Lek -operacija): pod vladavinom Venere, u triplicitetu je Meseca, na Merkurovim stepenu i licu, sve vezano za Mars je u izgonu, nema pad.

:Znaci :
Ja sam pod vladavinom bolesti, s kojom sam i opsednuta??? (egzaltacija), usmjerena prema ljecnika (triplicitet), kojeg postujem gledam i kao prijatelja, ali nisam sigurna da zelim njega ????

Ljecnik je u u triplicitetu i licu bolesti, upoznat tom problematikom??? Ipak ce uspjesno da resi operaciju (ovo sam sama zalkjucila, valjda jer zelim da bude tako).. Na kraju sam se spetlaja sa aspektima...

...Ali, Saturn i Mesec su u separacionom aspektu, sto znaci da cemo se ipak razici kao ljecnik i pacijent???

rachica
13-06-2009, 11:07
sta je sa njegovom mamom???
bila je u bolnici ali do nekog zakljucka nisu uspjeli doci...ne znamo sta je???
ima li razloga za brigu?
11.06h
13.06.2009 pg

ibis
15-06-2009, 17:37
******************

Shmishonja
15-06-2009, 19:49
Ja cu probati nesto sama, ali molim Smishu da me ispravi, jer mi je ovo prvi put..pa sta bude...
Evo pitanje i link: Veoma mi je tesko da dogovorim termin i konsultacije kod starijeg (iskusnijeg) ljecnika, pa sam postavila pitanje:
Ako se odlucim za moj ginekolog, hoce li on uspjesno zavrsiti operativni zahvat koji mi predstoji?
http://i39.tinypic.com/54wzdx.gif

Da vidimo:

• ti si Asc' u Jarcu, sa Saturnom na 15° Device u VIII polju.

○ Mesec je na 17° Vodolije umetnut u I polju [a i vladar je tvog ličnog lekara]

• VI polje je u Blizancima, sa Merkurom na 28° Bika u horarnom IV polju [dodatno ima O° sa Plejadama] i dodatno je u O° sa arapskom tačkom bolesti koja je na 28° Bika isto.

○ lekar specijalista je IX polje, kao Venera na 06° Bika u na kraju horarnog III polja.

◘ ovde vidimo da ti se specijalista koji te leči baš i ne dopada [sve vezano za Veneru za Saturn je u izgonu] dok si više naklonjena tvom ličnom lekaru [Saturn je u triplicitetu Meseca]

◘ sama činjenica da Merkur [bolest] vlada Saturnom [tobom] ukazuje da si bolesna [jer da ne postoji ~ ne bi bila bolesna] Ono što je bitnije je da neko od ovo dvoje lekara bude "jači" od Merkura ~ dal Mesec, dal Venera ~ Venera je u licu Merkura što je na skali od 0 do 100 ~ negde na 48% jačine, dok s druge strane Mesec je u triplicitetu i licu Merkura ~ a to je ipak negde oko 70% jačine ~ samim tim za tebe je bolja opcija ~ Mesec ~ tvoj lični lekar.

◘ e, dodatno ~ X polje kao "lek" ~ je u Škorpionu, sa Marsom u Biku u IV polju ~ Mars je pod vladavinom Venere, ali zato je vezan za Mesec preko egzaltacije i tripliciteta što je odlično ~ to što je on u znaku svog izgona samo označava neprijatnost i težinu samog hirurškog zahvata.

•○• same aplikacije ukazuju na razvoj dogadjaja ~ sam Saturn ima apl. i sa Venerom i sa Marsom, dok sam Mesec ima aplikaciju sa Suncem ~ nema potrebe da brineš jer će sve proći dobro [oporavak će biti dug, teži, ali će rezultati biti dobri] :)

marry
15-06-2009, 20:44
Smishke, hvala na odgovoru, zelim da te nesto priupitam, izvini ako sam dosadna..

Da vidimo:

• ti si Asc' u Jarcu, sa Saturnom na 15° Device u VIII polju.

○ Mesec je na 17° Vodolije umetnut u I polju [a i vladar je tvog ličnog lekara]

• VI polje je u Blizancima, sa Merkurom na 28° Bika u horarnom IV polju [dodatno ima O° sa Plejadama] i dodatno je u O° sa arapskom tačkom bolesti koja je na 28° Bika isto.

○ lekar specijalista je IX polje, kao Venera na 06° Bika u na kraju horarnog III polja.

◘ ovde vidimo da ti se specijalista koji te leči baš i ne dopada [sve vezano za Veneru za Saturn je u izgonu] dok si više naklonjena tvom ličnom lekaru [Saturn je u triplicitetu Meseca]

..ja njega nikad nisam srela, ne poznajem ga, znam ga samo kao strucnjak iz te branse...

◘ sama činjenica da Merkur [bolest] vlada Saturnom [tobom] ukazuje da si bolesna [jer da ne postoji ~ ne bi bila bolesna] Ono što je bitnije je da neko od ovo dvoje lekara bude "jači" od Merkura ~ dal Mesec, dal Venera ~ Venera je u licu Merkura što je na skali od 0 do 100 ~ negde na 48% jačine, dok s druge strane Mesec je u triplicitetu i licu Merkura ~ a to je ipak negde oko 70% jačine ~ samim tim za tebe je bolja opcija ~ Mesec ~ tvoj lični lekar.

...ali Merkur (bolest) je pod vladavinom Venere (starijeg ljecnika) dok Meseca egzaltira, i u njegovim je triplicitetom (Mesec je u stvari moj licni ginekolog). Ne ukazuje li ovo da stariji (iskusniji) gin. vise poznaje bolest i vlada nad njom???

◘ e, dodatno ~ X polje kao "lek" ~ je u Škorpionu, sa Marsom u Biku u IV polju ~ Mars je pod vladavinom Venere (opet pod vladavinom starijeg jlecnika)
...ali zato je vezan za Mesec preko egzaltacije i tripliciteta što je odlično (znaci i mladi doktor je dobar hirurg???)
...~ to što je on u znaku svog izgona samo označava neprijatnost i težinu samog hirurškog zahvata (slazem se..)

•○• same aplikacije ukazuju na razvoj dogadjaja ~ sam Saturn ima apl. i sa Venerom i sa Marsom, dok sam Mesec ima aplikaciju sa Suncem ~ nema potrebe da brineš jer će sve proći dobro [oporavak će biti dug, teži, ali će rezultati biti dobri] :)


.. i jos me zanima, ne ukazuje li konjukcija Mars-Venera tacno da ce stariji ginekolog izvrsiti samu operaciju, i jos u trigonu sa Saturnom (mene)???..
.. i jos da dodam da je na prethodnom horarcu stariji dok. bio bolji izbor.. ..Ubi me ova neizvjesnost...nek prodje vec jednom..
.. Kad budes mogla.. Pozdrav

Shmishonja
15-06-2009, 21:39
sta je sa njegovom mamom???
bila je u bolnici ali do nekog zakljucka nisu uspjeli doci...ne znamo sta je???
ima li razloga za brigu?
11.06h
13.06.2009 pg

Da vidimo :

• pod "njegovom" mamom predpostavljam da je u pitanju majka tvog partnera?

○ ona je ovde predstavljena horarnim IV poljem koje je na 29° Škorpiona u O° sa fiom Bungulom ~ tipologije Venea/Jupiter.

○ njeno VI polje je horarno IX polje u Ovnu, tako da i njom i bolešću vlada Mars na 09° Bika u tom polju.

○ Mesec je na 23° Vodolije u njenom III polju.

• njen lični lekar je horarno X polje O° Pleade sa Venerom na 06° Bika u njenom VI polju.

◘ arapska tačka bolesti je 28° Ovna ~ na samom vrhu tog njenog VI polja.

♠ s obzirom da je Mars u Biku vladar i njenog tela i njene bolesti analiziraćemo njegovu postavku u Ptolomejevoj tabeli da bi videli šta se dešava :

~ Marsom vlada Venera i u njenom je triplicitetu
~ egzaltira Meseca i na njegovom je stepenu
~ u terminu je i licu Merkura
~ on sam je u izgonu, nema pad

◘ iz ovoga vidimo da su najveći problem hormoni, možda štitna žlezda, možda raniji klimax, ili pak usled nekog stresa koji se desio pre izvesnog vremena da je došlo do poremećaja ravnoteže nervnog sistema. Vrlo je moguće da je u pitanju post-traumatski šok i da je sve na nervnoj bazi, pa je zato imunitet oslabio i ona sama "pala" što se tiče zdravlja. Naglašen Mars, pored toga što vlada VI poljem, vlada i arapskom tačkom bolesti ~ Mars se vezuje za mozak, mišiće i snagu kretanja i jačinu volje. Samim tim, problem je "u glavi" ili "oko glave"... :(

Nale 83
07-07-2009, 17:04
Zabrinuta sam za zdravlje mog brata od tetke :(
Zbog cestih jakih glavobolja upucen je neurologu. Pretpostavka je smanjen dotok krvi u mozak. U petak treba na snimanje. Hoce li sve biti OK sa njim?

7. Jul 2009.
16:07
St. Pazova

[img=http://img40.imageshack.us/img40/2474/74848178.th.png] (http://img40.imageshack.us/i/74848178.png/)

goga73
08-07-2009, 12:06
Tata mi je već 3 godine bolestan. Oporavio se i osjeća se dobro, međutim zadnji nalazi nisu dobri.
Zanima me hoće li trebati operaciju? Hoće li se oporaviti?

8.7.2009. u Zagrebu u 12,06 sati

Hvala!

Shmishonja
09-07-2009, 16:30
Zabrinuta sam za zdravlje mog brata od tetke :(
Zbog cestih jakih glavobolja upucen je neurologu. Pretpostavka je smanjen dotok krvi u mozak. U petak treba na snimanje. Hoce li sve biti OK sa njim?

7. Jul 2009.
16:07
St. Pazova

[img=http://img40.imageshack.us/img40/2474/74848178.th.png] (http://img40.imageshack.us/i/74848178.png/)http://www.smileygenerator.us/community/randoms/20000_stars/20000/20415.gif Da vidimo :

◘ tetka je 3 polje od IV polja, pa je horarno X polje 5 polje od VI polja ~ tetkin sin ~ X polje je u Devici, sa Merkurom u Raku u horarnom VIII polju ~ njegovom XI polju.

◘ Mesec je u Jarcu na kraju horarnog II polja ~ njegovom V polju, tj. na kraju njegovog V polja.

◘ njegovo VI polje je horarno III polje ~ u Jarcu, sa Saturnom u Devici u horarnom X polju ~ njegovom I polju.

◘ iz svega ovoga vidimo da njega bolest {Saturn} voli, dok on {Merkur} nikako ne voli tu bolest. Separacija izmedju Saturna i Meseca nam ukazuje da ti zdravstveni problemi traju već nekoliko nedelja. VI polje u Jarcu, sa Saturnom u Devici u I polju nam ukazuje na neko sužavanje / smanjenje [Saturn smanjuje] vezano za glavu { 1 polje }.

◘ lekar je njegovo 7 polje od X polja ~ horarno IV polje ~ u Ribama ~ sa retro Jupiterom u Vodoliji na kraju njegovog VI polja, dok je lekar specijalista 9 polje od X polja ~ horarno VI polje ~ 29° Ovna, sa Marsom u Biku O° Algol u horarnom VII polju ~ njegovom X polju.

◘ arapska tačka bolesti je na 00° Lava, sa dispozitorim Suncem u Raku u njegovom XI polju. Sunce se vezuje za vitalnost, cirkulaciju, krvotok, svest.

◘ lek je njegovo X polje ~ horarno VII polje ~ u Biku, sa Venerom u Blizancima u tom polju {lek / lečenje će se sastojati iz dva dela, ili će biti nekoliko lekova koje će uzimati}

◘ aplikacije će nam reći dalje šta će biti :

○•○ Saturn ima prvo apl. 60° Sunce, pa 60° Merkur, pa 90° Venera / Merkur isto ima prvu apl. 60° Saturn pa O° Sunce : ovde se vidi proces utvrdjivanja zdravstvenog problema i dijagnostikovanja, kao i odredjivanja terapije {koja se njemu baš i neće dopasti, pa je moguće da izprvog cuga efekat leka izostati} Ali će ipak http://www.smileygenerator.us/sns/links/330095001247144537.gif

Nale 83
09-07-2009, 17:27
Shmisho hvala puno na odgovoru!
Sada smo mirniji i lakse cemo sacekati sutrasnje rezultate kad znamo da ce sve biti OK :)

Shmishonja
10-07-2009, 10:41
Tata mi je već 3 godine bolestan. Oporavio se i osjeća se dobro, međutim zadnji nalazi nisu dobri.
Zanima me hoće li trebati operaciju? Hoće li se oporaviti?

8.7.2009. u Zagrebu u 12,06 sati

Hvala!

Da vidimo ~ nisi navela samo koji zdravstveni problem je u pitanju...

◘ tvoj tata je IV polje u Jarcu, sa Saturnom u Devici u XII polju ~ njegovom IX polju.
◘ Mesec je u praznom hodu u IV polju u Jarcu.
◘ tatino VI polje je horarno IX polje u Biku, sa Venerom u Blizancima u tom polju. Zdravstveni problem iz "dva dela" ~ da li je moguće da su u pitanju dva zdravstvena problema koja su povezana i prave problem?
◘ tatin lični lekar je horarno X polje [7 polje od IV] upravo sa tim Mesecom u Jarcu.
◘ lekar specijalista je 9 polje od IV polja ~ horarno XII polje ~ u Devici, sa Merkurom u Raku u horarnom X polju ~ tatinom VII polju.
◘ lek / lečenje je 10 polje od IV ~ horarno I polje ~ Vaga ~ sa Venerom u Blizancima u tatinom VI polju ~ on već prima terapiju.

◘ arapska tačka bolesti 13° Blizanaca u tatinom VI polju
◘ arapska tačka operacije 22° Jarca u tatinom I polju

◘ dispozitori koji su "glavni" u celom čartu su Saturn i Merkur i Venera :
○•○ Saturn je pod vladavinom Merkura, egzaltira ga, dok s druge strane sve vezano za Satruna za Merkur je izgon ~ bolest nije ni upola onako teška kao što bi mogla da bude. I Saturn i Merkur imaju prvu aplikaciju ka Suncu, vladaru tatinog VIII polja [koje se dodatno vezuje za operacije] tako da je vrlo verovatno da će na žalost operacija biti jedna od opcija lečenja. Dodatno, Mesec kad ihoda sklapa aspekt sa Venerom ~ pa samim tim produžava loše stanje njegovog organizma :(

goga73
10-07-2009, 12:16
Da vidimo ~ nisi navela samo koji zdravstveni problem je u pitanju...

◘ tvoj tata je IV polje u Jarcu, sa Saturnom u Devici u XII polju ~ njegovom IX polju.
◘ Mesec je u praznom hodu u IV polju u Jarcu.
◘ tatino VI polje je horarno IX polje u Biku, sa Venerom u Blizancima u tom polju. Zdravstveni problem iz "dva dela" ~ da li je moguće da su u pitanju dva zdravstvena problema koja su povezana i prave problem?
◘ tatin lični lekar je horarno X polje [7 polje od IV] upravo sa tim Mesecom u Jarcu.
◘ lekar specijalista je 9 polje od IV polja ~ horarno XII polje ~ u Devici, sa Merkurom u Raku u horarnom X polju ~ tatinom VII polju.
◘ lek / lečenje je 10 polje od IV ~ horarno I polje ~ Vaga ~ sa Venerom u Blizancima u tatinom VI polju ~ on već prima terapiju.

◘ arapska tačka bolesti 13° Blizanaca u tatinom VI polju
◘ arapska tačka operacije 22° Jarca u tatinom I polju

◘ dispozitori koji su "glavni" u celom čartu su Saturn i Merkur i Venera :
○•○ Saturn je pod vladavinom Merkura, egzaltira ga, dok s druge strane sve vezano za Satruna za Merkur je izgon ~ bolest nije ni upola onako teška kao što bi mogla da bude. I Saturn i Merkur imaju prvu aplikaciju ka Suncu, vladaru tatinog VIII polja [koje se dodatno vezuje za operacije] tako da je vrlo verovatno da će na žalost operacija biti jedna od opcija lečenja. Dodatno, Mesec kad ihoda sklapa aspekt sa Venerom ~ pa samim tim produžava loše stanje njegovog organizma :(

Točno je da nije tako teško kako bi moglo biti. Dosta dobro se osjeća s obzirom na dijagnozu.
Ima dva tumora, koja su vjerojatno povezana, za jedan tumor trebaju liječnici razgovarati, da li operirati ili ne.
Pa, izgleda da će biti operacije... Bojim se kako će se oporaviti...

Bi li bilo bolje da odbije operaciju?

mace
13-07-2009, 10:25
Kad Smile bude imala vremena neka mi vidi ima li leka za EKCEM koji sam dobila u januaru ove godine i ne znam vise sta da radim jer mi je svakim danom sve gore :(
http://www.dodaj.rs/f/1Z/pO/4OU4lM0O/pitanjeekecemozdravljenj.gif

negde sam ovo nasla "Ako je vladar ascendentnog znaka (kada se rodilo pitanje, prim prev) pao u 5. ili 9. kucu, i ako je u savezu ili aspektu (po djotisu) sa benefikom, a slobodan od malefika - zdravlje ce se poboljsati!
- Ako je pak vladar ascendenta pao u 6-tu, 8, ili 12. kucu i to pod aflikacijom - onda nece doci do poboljsanja zdravlja.
"
moj vl.je merkur u konjukciji sa SO koji je vl 11 polja u 10 kuci...i nema teske aspekte sa maleficima ...ali je spaljen..
da li to znaci da bi mi pomogao neki prijatelj? jer medicina me za sada samo trovala...isla sam i kod homeopate...
dokle cu da se mucim sa ekecemoooom

misticna
02-08-2009, 23:42
Shmishonja ;-)
ne znam gdje drugdje da postavim , pa ću ovdje, mada mi i neugodno postaviti tako banalno pitanje pokraj ozbiljnih....no eto, probat ću...u zadnje vrijeme se udebelila :-( od sutra odlučila krenuti rigorozno, pa me zanima dal ću uspjeti smršaviti i kada?hvala puno...

Shmishonja
05-08-2009, 09:30
Točno je da nije tako teško kako bi moglo biti. Dosta dobro se osjeća s obzirom na dijagnozu.
Ima dva tumora, koja su vjerojatno povezana, za jedan tumor trebaju liječnici razgovarati, da li operirati ili ne.
Pa, izgleda da će biti operacije... Bojim se kako će se oporaviti...

Bi li bilo bolje da odbije operaciju?

Pa s obzirom da je u odgovoru aktivirana planeta koja vlada kućom operacija, mislim da će operacija jednog tumora biti neizbežna. Oporavak će biti dug i težak, ali će biti manjeg poboljšanja.

Karmina
05-08-2009, 11:35
Već neko vreme imam ginekoloških problema. Razne terapije nisu pomogle. Da li mi predstoji neka operacija?

selena
14-09-2009, 22:51
danas sam bila sa sestričnom na ultrazvuku abdomena na koji sam ju ja nagovorila onako iz gluposti....i našli su joj neki tumor veličine 7 cm na jetri...skoro smo pale u nesvijest...nakon još jednog uzv-a u drugoj klinici rezučtat isti...
sutra idemo na vađenje krvi na markere za carcinom...
moje je pitanje dali se radi o raku ili o dobročudnoj cisti???
napomena da je žena stara 29 godina
čakovec,22.49 14.9.2009

Shmishonja
15-09-2009, 11:07
Već neko vreme imam ginekoloških problema. Razne terapije nisu pomogle. Da li mi predstoji neka operacija? 05-08-2009 11:35

Da vidimo :

◘ ti si Asc' u Vagi, sa Venerom u Raku u IX polju i Mesecom u Vodoliji umetnutim u IV polju.
◘ VI polje je na samom kraju Riba, sa retro Jupiterom umetnutim u IV polju. Takodje ćemo pogledati i sledeći znak, znak Ovna, sa Marsom u Blizancima na samom vrhu IX polja.
◘ lični lekar ~ VII polje ~ Mars u Blizancima...
◘ lekar specijalista ~ IX polje ~ Merkur u Devici na vrhu XI polja.
◘ lek / lečenje ~ X polje ~ Mesec u Vodoliji... u X polju umetnut znak Lava, pa gledamo i Sunce u Lavu koje je baš tu umetnuto.

Separacioni aspekti nam donekle mogu pokazati uzrok tvog zdravstvenog problema :

•○• Venerin poslednji aspekt je 180° Mesec dok je Mesec još bio u Jarcu
○•○ Mesečev poslednji aspekt je bio 120° sa Saturnom isto dok je još bio u Jarcu
•○• Jupiterov poslednji aspekt je 180° sa Merkurom
○•○ Marsov poslednji aspekt je 60° sa Merkurom
•○• Merkurov poslednji aspekt 180° sa retro Jupiterom i tako je spojio Jupiter sa Marsom [jer je pre toga imao 60° sa Marsom]

◘ iz ovoga vidimo da je relativno "glavni i odgovorni krivac" ~ oslabljeni Mesec kao i Merkur :

Dostojanstva :

•○• Venera je povezana sa Marsom i Jupiterom, ali ne i sa Merkurom
○•○ Mesec je povezan sa Merkurom i Venerom, ali ne i sa Jupiterom
•○• Jupiter je povezan samo sa Mesecom, ni sa jednom drugom planetom nema konekciju
○•○ Mars je povezan i sa Merkurom i sa Venerom i sa Jupiterom, ali ne i sa Mesecom
•○• Merkur je povezan i sa Venerom i sa Jupiterom [ali u ne
gativu]

◘ Venera i Jupiter nemaju povezivanje sa tim Merkurom, ali zato je Mars pod njegovom vladavinom, a Mesec je u njegovom terminu što nam daje sliku povremenog javljanja zdravstvenog problema koji polako prelazi u horničan problem jer lekar koji te leči uopšte ne leči "pravi problem" već radi površno [Merkur u sedištu i egzaltira sam sebe i u svom je terminu i sve vezano za Jupiter je izgon, dok je sve vezano za Veneru pad!]

Aplikacije će nam reći šta će dalje da bude :

•○• Mesec ima prvu aplikaciju 180° sa Suncem ~ Pun Mesec, odmah zatim preko 120° kači Marsa, pa preko O° Jupitera
○•○ Merkur ima prvu aplikaciju upravo sa Venerom 60°
•○• dodatno Mesec preko antiscije skala O° sa Asc'

◘ iz ovoga vidimo da će nov lek na početku izazvati kontra efekat, ali da će kasnije pravilnom intervencijom i tvog lekara i lekara specijaliste da sve krene na bolje, jer će se ipak utvrditi pravi razlog tvog zdravstvenog problem ~ koji je u stvari fizička iscrpljenost, pad imuniteta, malokrvnost, a moguće je čak i da se menst. ciklus poremetio usled upale. Hirurške intervencije ne bi trebalo da bude, već samo nove tablete koje treba da se ili piju ili stavljaju ""tamo dole"...

Al, u svakom slučaju, biće bolje za jedno -/+ 2 meseca :)

Shmishonja
15-09-2009, 12:48
danas sam bila sa sestričnom na ultrazvuku abdomena na koji sam ju ja nagovorila onako iz gluposti....i našli su joj neki tumor veličine 7 cm na jetri...skoro smo pale u nesvijest...nakon još jednog uzv-a u drugoj klinici rezultat isti...
sutra idemo na vađenje krvi na markere za karcinom...
moje je pitanje dali se radi o raku ili o dobročudnoj cisti???
napomena da je žena stara 29 godina
čakovec,22.49 14.9.2009

Da vidimo :

~ ona je dete tvoje sestre ~ znači VII polje u horarcu {V polje od III polja} koje je u Strelcu, sa retro Jupiterom u Vodoliji na samom kraju horarnog IX polja ~ njenog III polja.
~ njeno VI polje je horarno XII polje u Biku, sa Venerom u Lavu na samom vrhu njenog X polja
~ Mesec je na egz. stepenu pada Marsa u Raku na kraju njenog VIII polja i u praznom je hodu.
~ arapska tečka bolesti je na 02° Device i posmatramo retro Merkura u Vagi umetnut u njenom XI polju.

Venera je preko tripliciteta i termina povezana sa Jupiterom ~ bolest "voli" tvoju sestričinu, a i Jupiter je preko recepcije po terminu povezan sa Venerom.

Ni Venera ni Jupiter nisu povezani sa ovim slabim Mesecom, ali zato Mesec egzaltira Jupitera ~ što nam ukazuje na jako nizak imunitet tvoje sestričine.

Venerina prva aplikacija je tek sa Mesecom kad on iz Raka predje u Lava. Jupiter ima prvu aplikaciju isto tek sa Mesecom. Sam Mesec je em slab, em na stepenu pada Marsa i egzaltira Jupiter koji vlada jetrom, što nam ukazuje da situacija nije ni malo povoljna, ali s obzirom da "bolest" {cista} preko tabele "voli" Jupitera, trebalo bi da je u pitanju benigni tumor.

Kad Mesec bude ušao u znak Lava on prvu aplikaciju ima sa Merkurom, pa onda sa Jupiterom pa sa Venerom ~ iz ovoga vidimo da će rezultati za vas biti strašni, ali da će lekari imati odgovarajuće rešenje i da će njoj posle tog lečenja biti bolje, jer dodatno i sama Venera uskoro ulazi u znak svog pada, u znak Device i samim tim slabi i "nestaje". Zbog trenutne retrogradnosti Jupitera koja neće još dugo trajati, tvoja sestričina će na početku da ima malo slabiju reakciju na tretman, ali će kasnije sve da krene uzlaznom linijom :)

selena
15-09-2009, 21:15
shmile draga oprosti ali ona mi je rodica-sestrična-znači moja majka i njen otac su brat i sestra!!!!
do sad sam s njom hodala po bolicama i još uvijek neznaju o kakvoj se tvorbi radi i jeli rak!!!a rasla sam s njom !!!!
sutra se nadamo dobiti termin za magnetsku rezonancu!!!

Shmishonja
16-09-2009, 13:43
shmile draga oprosti ali ona mi je rodica-sestrična-znači moja majka i njen otac su brat i sestra!!!!
do sad sam s njom hodala po bolicama i još uvijek neznaju o kakvoj se tvorbi radi i jeli rak!!!a rasla sam s njom !!!!
sutra se nadamo dobiti termin za magnetsku rezonancu!!!

Tvoja majka ~ horarno X polje ~ njen brat III polje od X polja ~ horarno XII polje ~ njegova ćerka ~ V polje od XII polja ~ horarno IV polje ~ njeno VI polje je horarno IX polje.

Ona je Sunce u Devici na vrhu njenog II polja.
Mesec je na stepenu pada Marsa u Raku u praznom hodu i ide ka vrhu njenog XII polja.
Njen zdravstveni problem je Saturn u Devici na vrhu njenog II polja, aplikaciono spaljen od Sunca.

I njen lekar je predstavljen istim tim Saturnom, dok lekar specijalista [kod koga idete na m.r.] je Venera u Lavu na vrhu njenog I polja, dok je lek / lečenje retro Merkur u Vagi umetnut u njenom II polju.

Saturn u Devici ni malo nije dobra simbolika zdravstvenog problema, jer je Saturn malefik, a Devica inače vlada zdravljem, tj. bolestima. Ali, ovako spaljen od Sunca gubi svoju snagu, što je dobro i dodatno i ona i lekar i bolest su pod apsolutnom vladavinom leka / lečenja što je dobro, jer dodatno Merkur egzaltira Saturna i u njegovom je terminu, kao i Sunce što se nalazi u terminu Saturna, a pak Merkur je na stepenu Sunca i sve vezano za njega je pad [ovo nam može ukazati da će lek delovati dobro, ali će imati dosta jak uticaj na njeno telo i da će oporavak trajati duže od očekivanog, zbog retrogradnosti]

Sama bolest će uskoro da bude skroz "spaljena" [Sunce apl.O° Saturn ~ odlazak na m.r.] a posle toga će uslediti uspešno lečenje [i Sunce i Saturn imaju apl. O° sa retrogradnim Merkurom kada se on vrati u znak Device, koji je inače njihov dispozitor]

Sa srećom :)

loreley
16-09-2009, 15:42
draga shmisha,moj i selenin otac u zadnja je 2 dana imao dva blaza srčana udara..strah me jako kako ce to dalje.zato pitam- hoće li on moći izdržati?i hoće li mu biti bolje?
Čakovec, 16.09.,15:38

tori
16-09-2009, 22:41
Smisha draga, budi srce i meni, kao sto si uvek svima bila:)
Uskoro mene i muza ceka treca vestacka oplodnja. Ocigledno imamo nekih problema tu, a mene zanima da li je do mene ili do njega? Da li ja imam problema sa hormonima ili nesto drugo? prosto sam ocajna kad ce beba, jer niko ne zna u cemu je problem:(
Hvala veliko!
Dubai, 00:41, 17.9.2009

http://tinypic.com/view.php?pic=b861xk&s=5

Shmishonja
17-09-2009, 10:05
draga shmisha,moj i selenin otac u zadnja je 2 dana imao dva blaza srčana udara..strah me jako kako ce to dalje.
zato pitam- hoće li on moći izdržati?i hoće li mu biti bolje?
Čakovec, 16.09.,15:38

Da vidimo :

◘ vaš tata je IV polje u horarcu ~ u Biku, sa Venerom u Lavu {srce} u njegovom V polju {opet srce} tj. horarnom VIII polju.

◘ njegovo VI polje je u Vagi [horarno IX polje] sa istom Venerom.

◘ Mesec je u Lavu takodje {zaista naglašena simbolika vezana za srce} u njegovom V polju!

◘ a dodatno, na vrhu njegovog IV polja {koje se vezuje zsam grudni koš} se nalazi Mars u Raku ~ zaista se vidi jaka negativna snaga koja pritiska grudi, a spominjem Marsa, jer je on vladar tatinog VIII polja. Mars je u O° sa fixnom zvezdom Sirijus koja donosi opasnost po zdravlje usled nerviranja i pogrešno usmerenog besa, nestrpljivosti i tvrdoglavosti, kao i nepravilne ishrane i konzumiranja alkohola.

◘ srce je predstavljeno Suncem {kod muškarca} koje je u Devici koje je umetnuto u njegovom V polju i ima O° sa Saturnom ~ a to nam pokazuje da je srce dosta slabo i dodatno ~ Saturn je vladar tatinog X polja ~ lek / lečenje.

◘ arapska tačka bolesti je na 24° Vage u njegovom VI polju, opet pod vladavinom Venere, dok je arapska tačka operacije na 20° Riba umetnuta u njegovom XI polju, pod vladavinom retrogradnog Jupitera u Vodoliji baš na samom vrhu tog polja.

◘ Sunce i Saturn su u terminu ovog lošeg Marsa, dok je i Venera u terminu tog Marsa, a i u njegovom licu. Sam Mars je pod vladavinom Meseca ali nema povezivanje ni sa Suncem ni sa Venerom, ali zato je preko stepena i izgona povezan sa Saturnom. Mars egzaltira Jupitera, Mesec je u terminu Jupitera, dok je sam Jupiter pod vladavinom i u triplicitetu Saturna i nema povezivanje sa Marsom i nalazi se u terminu Venere.

◘ aplikacije će nam pokazati dalji razvoj situacije :
~ Venera ima prvu aplikaciju O° sa Mesecom
~ Sunce ima prvu aplikaciju O° sa Saturnom
~ Mars nema ni jednu skoriju aplikaciju, sem vrlo široke aplikacione 180° preko antiscije sa Fortunom koja se nalazi u tatinom VIII polju

~ rezime : vrlo je moguće da će biti još slabijih udara, pa će srce još više da oslabi. Situacija jeste ozbiljna i potpuno se treba posvetiti pronalaženju odgovarajućeg lekara, pa i tretmana. Za sad će najverovatnije pokušati lekovima da regulišu situaciju, a dodatno najverovatnije i promenom ishrane, a vrlo je moguće i da će predložiti operaciju :(

Vas je baš snašlo i sa tatom i sa rodjakom ~ javljajte šta se dešava ~ i sve najbolje.

Shmishonja
21-09-2009, 11:28
Smisha draga, budi srce i meni, kao sto si uvek svima bila:)
Uskoro mene i muza ceka treca vestacka oplodnja. Ocigledno imamo nekih problema tu, a mene zanima da li je do mene ili do njega? Da li ja imam problema sa hormonima ili nesto drugo? prosto sam ocajna kad ce beba, jer niko ne zna u cemu je problem:(
Hvala veliko!
Dubai, 00:41, 17.9.2009

http://tinypic.com/view.php?pic=b861xk&s=5

Da vidimo :

◘ ti si Asc' u Raku, sa Mesecom na 28° Lava na kraju II polja.
◘ tvoje V polje je u Škorpionu, sa Marsom na 13° Raka, baš na samom Asc'.
◘ suprug je Desc' u Jarcu, sa Saturnom na 24° Device na kraju III polja.
◘ njegovo V polje je u Biku, sa Venerom na 25° Lava na kraju II polja.
◘ Jupiter kao planeta plodnosti je retrogradan i nalazi se na 18° Vodolije u VIII polju.

•○• ti kao Mesec si vezana i za Jupitera {triplicitet} i za Marsa {termin i lice} i imala si sep. sa Jupiterom što nam i "kaže" da do sad bilo par puta pokušaja oplodnja, ali je bila neuspešna, jer ipak je Mars oslabljen u znaku Raka, u znaku svog pada, a i sam Mesec je u praznom hodu ~ tvoje telo jednostavno je umorno od stresa i napora, a i dodatno moguće je da i sami hormoni, kao i mens. ciklus koji nisu redovni i u ravnoteži, dodatno otežavaju ceo proces.

○•○ on kao Saturn je povezan i sa Mesecom {triplicitet} i sa Marsom {termin} i sa Jupiterom {stepen i izgon} što nam ukazuje da je možda problem kod njega, jer Saturnom vlada retrogradni Merkur {koji se inače vezuje za decu, ali i kretanje u bilo kom pravcu} koji usporava njegove "momke" da rade svoj posao kako treba, a i dodatno to potvrdjuje Saturnova povezanost preko izgona sa Jupiterom {nisu dovoljno snažni da odrade svoj posao do kraja}.

◘ lečenje je predstavljeno X poljem u horarnom čartu : ono se nalazi na 00° Ovna ~ nov početak, a baš sam Mars je na Asc' O° od 3°!

◘ Naravno, ono što nas sve najviše zanima je ~ da li će biti :bebadeckic:ili ne ovog puta prilikom procedure ~ a za to nam treba povezivanje Meseca i Marsa : a to imamo tek kad Mesec iz praznog hoda predje u znak Device ~ upravo 60° izmedju njega i Marsa!

◘ Samim tim, odgovor je potvrdan, biće bebe, ali možda ne i ovog puta {zbog Mesečevog praznog hoda} al' da će biti dece, biće, jer se i sama arapska tačka dece nalazi na 04° Strelca, pod apsolutnom vladavinom u tabeli ~ baš Jupitera, nalazi se u V polju i sklapa 120° sa Fortunom u II polju {"dobitak nečeg najvrednijeg u posed"}. Možete očekivati da će biti ♀

loreley
22-09-2009, 20:08
Da vidimo :

◘ vaš tata je IV polje u horarcu ~ u Biku, sa Venerom u Lavu {srce} u njegovom V polju {opet srce} tj. horarnom VIII polju.

◘ njegovo VI polje je u Vagi [horarno IX polje] sa istom Venerom.

◘ Mesec je u Lavu takodje {zaista naglašena simbolika vezana za srce} u njegovom V polju!

◘ a dodatno, na vrhu njegovog IV polja {koje se vezuje zsam grudni koš} se nalazi Mars u Raku ~ zaista se vidi jaka negativna snaga koja pritiska grudi, a spominjem Marsa, jer je on vladar tatinog VIII polja. Mars je u O° sa fixnom zvezdom Sirijus koja donosi opasnost po zdravlje usled nerviranja i pogrešno usmerenog besa, nestrpljivosti i tvrdoglavosti, kao i nepravilne ishrane i konzumiranja alkohola.
on je uzasno nestrpljiv-poslovodja-, pod stresom, radio je 10-14 sati na dan od svoje 17.., ko dijete ostao bez obitelji..pola zivota na terenu pa se ni ne hrani dobro a do prije 12 godina imao je i problema sa alkoholom....
◘ srce je predstavljeno Suncem {kod muškarca} koje je u Devici koje je umetnuto u njegovom V polju i ima O° sa Saturnom ~ a to nam pokazuje da je srce dosta slabo i dodatno ~ Saturn je vladar tatinog X polja ~ lek / lečenje.

◘ arapska tačka bolesti je na 24° Vage u njegovom VI polju, opet pod vladavinom Venere, dok je arapska tačka operacije na 20° Riba umetnuta u njegovom XI polju, pod vladavinom retrogradnog Jupitera u Vodoliji baš na samom vrhu tog polja.

◘ Sunce i Saturn su u terminu ovog lošeg Marsa, dok je i Venera u terminu tog Marsa, a i u njegovom licu. Sam Mars je pod vladavinom Meseca ali nema povezivanje ni sa Suncem ni sa Venerom, ali zato je preko stepena i izgona povezan sa Saturnom. Mars egzaltira Jupitera, Mesec je u terminu Jupitera, dok je sam Jupiter pod vladavinom i u triplicitetu Saturna i nema povezivanje sa Marsom i nalazi se u terminu Venere.

◘ aplikacije će nam pokazati dalji razvoj situacije :
~ Venera ima prvu aplikaciju O° sa Mesecom
~ Sunce ima prvu aplikaciju O° sa Saturnom
~ Mars nema ni jednu skoriju aplikaciju, sem vrlo široke aplikacione 180° preko antiscije sa Fortunom koja se nalazi u tatinom VIII polju

~ rezime : vrlo je moguće da će biti još slabijih udara, pa će srce još više da oslabi. Situacija jeste ozbiljna i potpuno se treba posvetiti pronalaženju odgovarajućeg lekara, pa i tretmana. Za sad će najverovatnije pokušati lekovima da regulišu situaciju, a dodatno najverovatnije i promenom ishrane, a vrlo je moguće i da će predložiti operaciju :(

Vas je baš snašlo i sa tatom i sa rodjakom ~ javljajte šta se dešava ~ i sve najbolje.

inače osim tate i rodice, razbolio se i ujak-nelokalizirani rak (čovjek isto ima 50 godina).svi se samo pitaju tko će sljedeći..
ovako za vikend smo ja i seka bile u posjeti tati u italiji..on izgleda veoma loše, priča ali je slab.trebo je da bude operiran u ponedjeljak(21.9) na sekin rodjendan al otkazali..njemu su rekli danas da ce operacija biti valjda u četvrtak u jutarnjim satima u jednoj drugoj bolnici, te da su otkazali zbog guzve:confused: ali u nedjelju mi je doktor rekao kako moramo kuć i da ne mozemo na popodnevne posjete jer će njega počet pripremat za operaciju a u večernjim satima uspavanog transportirat..i radili mnostvo testova..ja mislim da ocito neki od nalaza ne štimaju.
predstoji mu trostruki bypass(sa zilama iz noge) i otvaranje prsnog kosa...:(
on je dijabetičar sa visokim tlakom, i bolesnim plućima...:(

Moje je novo pitanje-ako smijem- Hoće li operacija popraviti zdravstveno stanje mog oc? Čk. 22.09., 20:06.

Hvala ti Shmishonja od srca!

tori
23-09-2009, 17:24
Draga Shmisho, najvece si srce:):):)
Hvala ti veliko, najvise!
http://tinypic.com/view.php?pic=b861xk&s=5

Shmishonja
24-09-2009, 09:21
inače osim tate i rodice, razbolio se i ujak-nelokalizirani rak (čovjek isto ima 50 godina).svi se samo pitaju tko će sljedeći..
ovako za vikend smo ja i seka bile u posjeti tati u italiji..on izgleda veoma loše, priča ali je slab.trebo je da bude operiran u ponedjeljak(21.9) na sekin rodjendan al otkazali..njemu su rekli danas da ce operacija biti valjda u četvrtak u jutarnjim satima u jednoj drugoj bolnici, te da su otkazali zbog guzve:confused: ali u nedjelju mi je doktor rekao kako moramo kuć i da ne mozemo na popodnevne posjete jer će njega počet pripremat za operaciju a u večernjim satima uspavanog transportirat..i radili mnostvo testova..ja mislim da ocito neki od nalaza ne štimaju.
predstoji mu trostruki bypass(sa zilama iz noge) i otvaranje prsnog kosa...:(
on je dijabetičar sa visokim tlakom, i bolesnim plućima...:(

Moje je novo pitanje-ako smijem- Hoće li operacija popraviti zdravstveno stanje mog oc? Čk. 22.09., 20:06.

Hvala ti Shmishonja od srca!

Prvo malo off ~ i moj otac je isto tako dijabetičar sa visokim pritiskom i ima jako problema sa koagulacijom krvi i imao je istu tu operaciju Maja 2007 i ima 3 bajpasa + 1 pejsmejker u Septembru 2008, pa je još dodatno ove godine u Martu imao i operaciju na debelom crevu, pa eto i dalje najnormalnije funkcioniše i "mrda" :D tako da ne moraš da brineš ;)

A sad da vidimo horarac :

◘ tata je IV polje u Raku, sa Mesecom na 20° Škorpiona u njegovom IV polju ~ ovde vidimo slabo srce [Mesec = srce, IV polje = grudni koš]
◘ njegovo VI polje [ono što je "neprijatelj" zdravlja najviše] je u Jarcu, sa Saturnom na 25° Device u njegovom III polju [ovde vidimo upravo ta slaba pluća]
◘ njegovo VIII polje [operacija] je u Vodoliji, isto Saturn
◘ lekar specijalista je IX polje ~ u Ovnu ~ sa Marsom na 17° Raka na samom vrhu tatinog I polja ~ ovde se vidi da je lekar zaista okrenut tvom tati i da želi da mu pomogne [Mars = hirurg, Rak = grduni koš]
◘ X polje je u Biku ~ lečenje / oporavak ~ sa Venerom na 02° Device na kraju tatinog II polja ~ ovde vidimo da će oporavak i dalje lečenje biti usporeno i naporno [Venera je u znaku svog pada, slaba je] ali da treba da se povede računa o redovnom uzimanju lekova i pravilnoj ishrani pa neče biti mnogo velikih problema [Devica ~ regularnost i lekarska terapija, Venera i II polje ~ hrana]

◘ ovde vidimo da će prilikom operacije biti još jedan lekar [Merkur koji je u O° sa Saturnom, najverovatnije neko ko je već pomagao tvom tati ~ retrogradan] jer upravo Merkur spaja Mesec [tatu] i Saturn [bolest / operacija] najverovatnije je to anesteziolog. Obe planete su u separacionoj spaljenosti od Sunca, pa samim tim ono najgore je prošlo. Dodatno, sam Mesec će uskoro da izadje iz Škorpiona [prestaće da bude slab] pa će i to dodatno da smanji probleme. Iz ovog horarca mislim da ne treba da se brine i da će sve proći dobro.

Sa srećom ~ javljajte !

selena
26-09-2009, 15:11
imam sad jedno osobno pitanje!
u kakvom je stanju moje srce? trebam li posjetiti kardiologa?ili me stres baca iz kolosjeka?
čakovec,26.09.2009 u 15.11
asc je u jarcu-dakle vladar je saturn
moje zdravlje je u blizancima-dakle merkur
e sad ono da su oni sad u separaciji ....

Shmishonja
26-09-2009, 17:13
imam sad jedno osobno pitanje!
u kakvom je stanju moje srce? trebam li posjetiti kardiologa?ili me stres baca iz kolosjeka?
čakovec,26.09.2009 u 15.11
asc je u jarcu-dakle vladar je saturn
moje zdravlje je u blizancima-dakle merkur
e sad ono da su oni sad u separaciji ....

Da vidimo :
◘ ti si Asc' u Jarcu, sa Saturnom na 25° Device umetnut u VIII polju.
◘ Mesec je 07° Jarca u XII polju sep.O° Asc'.
◘ VI polje je : Blizanci ~ sa retro Merkurom na 22° Device isto umetnut u VIII polju.
◘ lični lekar ~ Desc' ~ Mesec...
◘ lek / lečenje ~ X polje ~ Škorpion ~ Mars na 19° Raka O° Desc'.
◘ arapska tačka bolesti : 05° Škorpiona ~ sa Marsom...

~ ovde vidimo prvenstven potpunu iscrpljenost samog tela i organizma i pad imuniteta, takodje se vidi da srce nije u najboljem redu [Mesec je u znaku svog uzgona] a i a.t. bolesti je pod vladavinom oslabljenog Marsa.
~ lekar : vidi se da je kardiolog [em Mesec, em Mars u Raku]
~ aplikacije : Mesec ima direktnu 180° sa Marsom = odlazak kod lekara, pa ima 120° retro Merkur = odlazak na kontrolu, pa 120° sa Saturnom = poboljšanje zdravstvene situacije
~ dodatno, sam Merkur, kao vladar VI polja uskoro kreće direktno + ima čak 2 puta 60° sa Marsom = zasigurno poboljšanje situacije :)

selena
26-09-2009, 17:20
hvala ti puno!!!
planiram odlazak jer me malo uplašilo očevo srce budući da imam istu manu ko i on..samo što ja svoje nalaze redovno kontroliram i trošim lijek za tahikardiju doduše najslabiji ali kardiolog rekao da prerano nije nikad..e sad baš kod kardiologa bila ujesen 2007...malo me sram...
hvala ti!!!

rachica
26-09-2009, 19:15
ne znam jel mjesto za ovo pitanje ali ajd :)
jeli moguce da PMS toliko utice na nas zene... mnogi ce reci-normalno je to...ali ja nekad stvarno ne znam da se kontrolisem...ubila bih, slomila bih, plakala bih...ostavila bih ga...sve sto inace ne bih uradila... TIH PAR DANA BIH SVE PROMIJENILA.... (jadan moj momak) ;)
zasto???

19.14h
26.09.2009 pg

Shmishonja
29-09-2009, 10:07
ne znam jel mjesto za ovo pitanje ali ajd :)
jeli moguce da PMS toliko utice na nas zene... mnogi ce reci-normalno je to...ali ja nekad stvarno ne znam da se kontrolisem...ubila bih, slomila bih, plakala bih...ostavila bih ga...sve sto inace ne bih uradila... TIH PAR DANA BIH SVE PROMIJENILA.... (jadan moj momak) ;)
zasto???

19.14h
26.09.2009 pg

Da vidimo :

◘ ti si ovde Asc' u Ovnu, sa Marsom na 19° Raka O° IV polje.
◘ Mesec je 09° Jarca u IX polju.
◘ VI polje je u Devici, sa retro Merkurom na 22° Device u tom polju.

~ ovde baš vidimo da ti se taj problem "ponavlja" zbog retro Merkura, a i samog oslabljenog Meseca u Jarcu i Marsa u Raku... Organzam jednostavno postane "slab" i ti se osećaš kao da si "van svog tela i pameti" ~ Mesec = izgon, Mars = pad...

rachica
29-09-2009, 15:35
Da vidimo :

◘ ti si ovde Asc' u Ovnu, sa Marsom na 19° Raka O° IV polje.
◘ Mesec je 09° Jarca u IX polju.
◘ VI polje je u Devici, sa retro Merkurom na 22° Device u tom polju.

~ ovde baš vidimo da ti se taj problem "ponavlja" zbog retro Merkura, a i samog oslabljenog Meseca u Jarcu i Marsa u Raku... Organzam jednostavno postane "slab" i ti se osećaš kao da si "van svog tela i pameti" ~ Mesec = izgon, Mars = pad...

zadnjih godinu dana pogotovo.... moram se kontrolisati, inace....:eek:
pozz shmisho ;)

duska
30-09-2009, 00:44
ja bih postavila pitanje vezano za menzis jer nikako da dobijam na 28 dana kao nekad sta me strasno nervira :( da li cu dobiti uskoro,mislim da hocu zbog konjukcije 0` mo i ju,a da li sam nesto bolesna sa ginekoloske strane a da doktor nije primetio ovo vreme,mozda bih se trebala konsultovati sa drugim? podgorica 29.09.2009 23:30

mari
01-10-2009, 09:43
Drage moje! Ne znam je li Sa u mom 6 polju ili sta vec, ali stalno imam neke boljke! Sad se vec malo brinem, pa molim da pogledate, hocu li i kada zavrsiti sa lijecenjem i hoce li sve biti ok?

http://img42.imageshack.us/i/astro2gw61zdravljehr251.gif/

Hvala mnogo svima!

ajde
01-10-2009, 09:46
kako je prosla operacija moje mame (tj kompletne posljedice)

30.09 2009 sarajevo 18:24


http://i33.tinypic.com/6zacl2.jpg (http://i33.tinypic.com/6zacl2.jpg)

evo ispravan link

elem.. ako je mama 10-a tj saturn u devici sto i nije nesto dobro
a bolest 6 merkur u sedistu .. jaka bolest ili? ... promenjiva

i ima aplikaciju o* prema saturnu .. vraca se?

mesec je operacija? ne vidim kako bi ga okarakterisala :(

Shmishonja
01-10-2009, 10:09
ja bih postavila pitanje vezano za menzis jer nikako da dobijam na 28 dana kao nekad sta me strasno nervira :( da li cu dobiti uskoro,mislim da hocu zbog konjukcije 0` mo i ju,a da li sam nesto bolesna sa ginekoloske strane a da doktor nije primetio ovo vreme,mozda bih se trebala konsultovati sa drugim? podgorica 29.09.2009 23:30

Da vidimo:

◘ ti si Asc' u Raku sa Mesecom na 16° Vodolije u VIII polju.
◘ VI polje je u Strelcu sa retro Jupiterom na 17° Vodolije isto u VIII polju.
◘ arapska tačka bolesti je na 17° Device, sa retro stacionarnim Merkurom na 21° Device u IV polju.

~ VIII polje se vezuje za izbacivanje svega onoga što je štetno iz našeg organizma, pa je postavka ove dve planete tu u skladu sa simbolikom samog pitanja.
~ s obzirom da je sve na nervnoj bazi usled nekog stresa koji se deso pre jedno -/+ 3god a vezan je za dom i porodicu, koji je za posledicu ostavio nesanicu, neredovnu i nepravilnu ishranu i "tihu" melanholiju, ovaj zdravstveni problem bi trebalo da se reši za nekih -/+ godinu dana ~ jer Mesec ima dir. apl. O° sa Jupterom :)

Shmishonja
01-10-2009, 10:51
Drage moje! Ne znam je li Sa u mom 6 polju ili sta vec, ali stalno imam neke boljke! Sad se vec malo brinem, pa molim da pogledate, hocu li i kada zavrsiti sa lijecenjem i hoce li sve biti ok? 01.10.09. 07h55 Tuzla

http://img42.imageshack.us/i/astro2gw61zdravljehr251.gif/

Hvala mnogo svima!

Da vidimo:

◘ ti si Asc' u Vagi, sa Venerom na 13° Device u XI polju.
◘ Mesec je 03° Riba O° vrh V polja.
◘ VI polje u Ribama, sa retro Jupiterom na 17° Vodolije u IV polju.
◘ arapska tačka bolesti je 16° Lava umetnuta u X polju [lečenje/lek, u kome se nalazi i Mars koji vlada VII poljem ~ lični lekar] i dispozitor je Sunce na 08° Vage O° XII polje [koje preko kotraantiscije je imalo 180° sa Merkurom ~ a on vlada IX poljem : lekar specijalista]

~ ovde vidimo da je telo dosta slabo jer je Venera u znaku svog pada, a i sam vladar VI polja je retrogradan i u fixnom znaku, što označava da zdravstveni problemi traju već duže vreme i ponavljaju se uporno.
~ Venera ima prvu apl. 180° sa Mesecom, što ukazuje da će se problemi i dalje periodično javljati.
~ Mesec kad sklopi taj aspekt sa Venerom, ima 180° sa Merkurom, pa 120° sa Marsom. Iz ovoga vidimo da ćeš ti i dalje pokušavati da uz lekarsku pomoć nadješ rešenje za zdravstvene probleme.
~ sam Jupiter ima prvu apl. 120° Sunce. Ovo nam ukazuje na pronalaženje uzroka zdravstvenog problema. A vrlo brzo i sam Jupiter kreće direktno, što potvrdjuje ovo.

Najverovatnije za -/+ godinu dana bi trebalo da se razreši "misterija" i pronadje i uzrok i pravi odgovarajući tretman koji će ti pomoći da ozdraviš :)

dannijella
01-10-2009, 11:05
Odjednom mi se pojavio neki bol ginekoloske prirode je i malo me prepalo jer sam uvek bila 100% super. E sad losa je situacija sa poslom gde je i leti i zimi ledara pa sam sada zakazala pregled a ja sama gledam horarac koji mi ne deluje najsretnije, dakle ne znam da li ce i koliko ozbiljno biti. ima tu jkos milion stresnih faktora pa mozda i umisljam.. smile draga pogledaj imam li razloga za brigu..
bgd 01.10.09. 10:47
vladar asc u osmoj u raku.. mesec u ribama u trecoj..
http://http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_01_hor_hr.32633.22201.gif&res=100&va=&cid=y1xfileUycA20-u1231163027

Shmishonja
01-10-2009, 11:40
kako je prosla operacija moje mame (tj kompletne posljedice)
30.09 2009 sarajevo 18:24
http://i33.tinypic.com/6zacl2.jpg (http://i33.tinypic.com/6zacl2.jpg)
evo ispravan link
elem.. ako je mama 10-a tj saturn u devici sto i nije nesto dobro
a bolest 6 merkur u sedistu .. jaka bolest ili? ... promenjiva
i ima aplikaciju o* prema saturnu .. vraca se?
mesec je operacija? ne vidim kako bi ga okarakterisala :(


Da vidimo:

◘ tvoja mama je X polje i Saturn u Devici u njenom IX polju.
◘ Mesec je u praznom hodu u Vodoliji u horarnom XII polju.
◘ njeno VI polje je [horarno III polje] stacionarni Merkur na 21° Device, odmah iza Saturna.
◘ njeno VIII polje [operacija] je [horarno V polje] Mesec u Vodoliji ~ u praznom hodu, operacija je prošlai sad se čeka dalji razvoj situacije [promena znaka u kojem je Mesec] i na samom vrhu tog polja je i Mars [operacija, nož]
◘ njeno X polje [horarno VII polje] kao lek / lečenje je Venera u Devici iza i Merkura i Saturna...
◘ arapska tačka operacije 12° Blizanaca O° njeno VI polje, a dispozitor stacionarni Mekrur...
◘ arapska tačka bolesti : 02° Vodolije, sep. O° sa Mesecom, a dispozitor Saturn...

~ u "igri su" : Mesec, Merkur i Saturn [a malo i Mars] pa će nam njihove aplikacije pokazati šta će biti dalje :
◘ Mesec kad izadje iz praznog hoda i udje u znak Riba prvo sklapa 180° sa Venerom, pa 180° sa Merkurom, pa 120° sa Marsom i na kraju 180° sa Saturnom.
◘ Merkur ima dva puta 60° sa Marsom, pa tek onda O° sa Saturnom.

~ iz ovoga imamo da će najverovatnije oporavak teže trajati, a moguće je i da će se zdravstveni problemi ponoviti, pa će trebati još jedna operacija, nakon koje će tek da usledi manji boljitak i oporavak. Posle toga je moguće da će se lekarska terapija promeniti i da će tek za -/+ 6 meseci tvoja mama polako oporaviti, ali za stalno.

ajde
01-10-2009, 12:21
Da vidimo:

...
~ iz ovoga imamo da će najverovatnije oporavak teže trajati, a moguće je i da će se zdravstveni problemi ponoviti, pa će trebati još jedna operacija, nakon koje će tek da usledi manji boljitak i oporavak. Posle toga je moguće da će se lekarska terapija promeniti i da će tek za -/+ 6 meseci tvoja mama polako oporaviti, ali za stalno.

hvala puno :)

Shmishonja
01-10-2009, 13:03
Odjednom mi se pojavio neki bol ginekoloske prirode je i malo me prepalo jer sam uvek bila 100% super. E sad losa je situacija sa poslom gde je i leti i zimi ledara pa sam sada zakazala pregled a ja sama gledam horarac koji mi ne deluje najsretnije, dakle ne znam da li ce i koliko ozbiljno biti. ima tu jos milion stresnih faktora pa mozda i umisljam.. smile draga pogledaj imam li razloga za brigu..
bgd 01.10.09. 10:47
vladar asc u osmoj u raku.. mesec u ribama u trecoj..
http://http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_01_hor_hr.32633.22201.gif&res=100&va=&cid=y1xfileUycA20-u1231163027

Da vidimo:

◘ ti si Asc' u Škorpionu, sa Marsom u Raku na kraju VIII polja ~ fizičko telo jeste slabo, jer je Mars u znaku svog pada ~ pad imuniteta i nepravilan rad sistema za izbecivanje svih štetnih materija iz organizma.
◘ Mesec je u Ribama, na kraju III polja ~ vidi se da si emotivno dosta uznemirena [jer Mesec preko antiscije ima 180° sa Fortunom]
◘ VI polje je Venera u Devici O° X polje ~ opet isto ~ slabo zdravlje jer je Venera u znaku svog pada i dodatno u polju lečenja ~ dosadašnje lečenje nije bilo dobro jer je dispozitor Merkur u Devici koji "ne voli" Veneru preko tabele... i dodatno : posao koji šteti zdravlju...
◘ a.t. bolesti je 20° Device i upravo je završila O° sa svojim dispozitorom Merkurom koji je i krenuo direktno.
◘ lekar je Venera u Devici O° X polje ~ on nema poveznost ni sa Marsom ni sa Mesecom, pa samim tim lekar "ne vidi" tvoj zdravstveni problem.

[U]~ aplikacije će nam reći šta će dalje biti :
• Mesec ima prvu aplikaciju 180° Venera : ti odlaziš kod lekara
• posle sklapa 180° sa Merkurom : lekar ne uspeva da pronadje problem i ti menjaš lekara {Merkur je drugi signifikator za VII polje ~ drugi lekar}
• posle toga Mesec ima 120° sa Marsom i umedjuvremenu Marekur ima dva puta 60° sa Marsom : drugi lekar uspeva da ustanovi o lemu se radi i tako uz pravilnu dijagnozu će se zdravstveni problem rešiti :)
○ vremenski interval : -/+ 4 meseca.

Poppy
14-10-2009, 09:53
Draga Shmisho,

Nadala sam se da necu nikada postaviti horarno pitanje na ovoj temi, ali... :(
Mojoj prijateljci je juce potvrdjena dijagnoza Multiple Skleroze. Kakvi su joj izgledi za normalan zivot?

13/10/2009
19.05h
Tgd

Dodatne info: Uvijek je bila sportista, time se do sad i bavila, ali na zalost morace da prekine... udata, two kids, tridesetsest godina :(

nina4
14-10-2009, 15:52
Od prosle sedmice svi stanovnici Svedske su dobili ponudu da se vakcinisu protiv"svinjskog gripa".Mnogo se pise o tome da vakcina nije dovoljno ispitana i da moze da izazove i nezeljene posljedice.Posto je i moja porodica dobila ponudu,moje pitanje glasi,da li bez ikakvog rizika mozemo da pristanemo na vakcinaciju i da li ce proteci sve dobro? 15.50. 14.10.2009. Landskrona Svedska
Posljednje pitanje postavljeno 13.04.2009.
Unaprijed veliko hvala.

loreley
14-10-2009, 23:16
evo jedno zdravstveno pitanje..
jučer popodne mi jako pozlilo počelo se mantat i umalo sam napravila prometnu.dosla doma temperatura 38,5 a puls 120.Popila neke tablete puls malo pao na 110 ujutro 125..ostala sam na bolovanju jer nisam mogla gledat od pritiska,,,sad je malo bolje...
zanima me hoće li to ubrzo biti bolje ili je nesto gore posrijedi?

Shmishonja
17-10-2009, 10:50
Sinoć mi se javila prijateljica Danijela i javila mi je da joj je ćerka u bolnici, na pulmologiji u Dragiše Mišović i da je situacija jako ozbiljna.

Mala Staša ima 7god i skoro od rodjenja ima problema sa disanjem. Od prošle godine je čak morala da ima i inhalator.

Ali na žalost, od srede je u bolnici i lekari su jako zabrinuti, a naročito kardiolozi jer joj je srce od silnih napada gušenja izuzetno oslabilo.

Prvi horarac sam ja postavila čim sam čula za to : šta će biti sa Stašom? 16.10.09. u 21h02 Bgd
Drugi horarac je Danijela postavila kasnije u razgovoru : da li će Stašino srce izdržati? u 22h28

Prvi čart : http://i577.photobucket.com/albums/ss212/Traditional_Astrologer/japitamzastasinozdravlje.png
Drugi čart : http://i577.photobucket.com/albums/ss212/Traditional_Astrologer/denipitazastasu.png

zora
17-10-2009, 11:53
prvi cart: prijateljicino dete-sunce na 23 st.vage-u terminu merkura,u padu(III)
detetovo zdravlje-saturn na 28 st.device-u terminu marsa(II)
bolnica-mesec na 5 st.vage-u terminu saturna(III)
=sunce ima aspekt sa marsom i mesec ima aspekt sa marsom-takodje sunce obrazuje 120 sa s.cvorom i sa marsom,sunce ide ka jupiteru...
taj mars je inace vladalac IX I IV detetove kuce.....
ne bih mogla da tumacim jer nisam sigurna u svoje (ne)znanje ali moja prijateljica je pre nepunih mesec dana imala slicnu situaciju i sunce je bilo u padu ali beba je pregurala i sada je dobro....
zelim vam sve najbolje

Shmishonja
17-10-2009, 12:30
prvi cart : prijateljicino dete-sunce na 23 st.vage-u terminu merkura,u padu(III)
detetovo zdravlje-saturn na 28 st.device-u terminu marsa(II)
bolnica-mesec na 5 st.vage-u terminu saturna(III)
=sunce ima aspekt sa marsom i mesec ima aspekt sa marsom-takodje sunce obrazuje 120 sa s.cvorom i sa marsom,sunce ide ka jupiteru...
taj mars je inace vladalac IX I IV detetove kuce.....
ne bih mogla da tumacim jer nisam sigurna u svoje (ne)znanje ali moja prijateljica je pre nepunih mesec dana imala slicnu situaciju i sunce je bilo u padu ali beba je pregurala i sada je dobro....
zelim vam sve najbolje

Dobro je ovo što si napisala. Malo kasnije ću se pozabaviti ovim horarcima, samo da odradim ovih par zdravstvenih horaraca koji već duže vreme čekaju.
Hvala na lepim željama i podršci :)

Shmishonja
17-10-2009, 13:13
Draga Shmisho,

Nadala sam se da necu nikada postaviti horarno pitanje na ovoj temi, ali... :(
Mojoj prijateljci je juce potvrdjena dijagnoza Multiple Skleroze. Kakvi su joj izgledi za normalan zivot?

13/10/2009
19.05h
Tgd

Dodatne info: Uvijek je bila sportista, time se do sad i bavila, ali na zalost morace da prekine... udata, two kids, tridesetsest godina :(

Da vidimo :
• ona je Saturn na 28° Device u VIII polju.
• njeno zdravlje je Mesec na 21° Lava O° njen Desc'.
• lečenje / lek je Jupiter na 17° Vodolije vrlo blizu njenog XII polja.

○ iz svega ovoga imamo da će ona hrabro da se bori protiv bolesti jer uskoro Saturn ulazi u znak svoje egzaltacije ~ pa samim tim doneće joj snagu za borbu. Ali, ipak će dosta vremena provoditi kod lekara i na lečenjima, jer sam Jupiter "ide" ka vrhu XII polja / bolnica.

◘ Saturn ima samo aspekt sa Mesecom, kad promeni znak, a za divno čudo duže vreme i kad predje u Vagu neće imati aspekata,
◘ Mesec je u praznom hodu, kad predje u Devicu, još će proći ceo dan dok ne sklopi O° sa Saturnom
◘ Jupiter je baš ovog dana krenuo direktno, a od aplikacija ima 120° Merkur, 120° Venera, što nam i daje sliku njene borbe sa bolešću.

•○• neće ona tako lako da dine ruke od života, borac je i lekari će biti zadivljeni njenim stavom i borbom. Naravno, s godinama, snaga će polako nestajati, ali će ona u medjuvremenu još puno toga moći da uradi :)

Shmishonja
17-10-2009, 13:27
Od prosle sedmice svi stanovnici Svedske su dobili ponudu da se vakcinisu protiv"svinjskog gripa".Mnogo se pise o tome da vakcina nije dovoljno ispitana i da moze da izazove i nezeljene posljedice.Posto je i moja porodica dobila ponudu,moje pitanje glasi,da li bez ikakvog rizika mozemo da pristanemo na vakcinaciju i da li ce proteci sve dobro? 15.50. 14.10.2009. Landskrona Svedska
Posljednje pitanje postavljeno 13.04.2009.
Unaprijed veliko hvala.

Ovde ćemo posmatrati odnos dispozitora Asci, Meseca [ti i tvoja porodica] i vladara IX polja [učeni ljudi / lekari] kao i VI polje i njegovog dispozitora :

• u igri su : Saturn na 28° Device, Mesec na 03° Device, Merkur na 06° Vage, Venera na 29° Device, kao i Jupiter na 17° Vodolije.

○ lekari su upravo ta Venera koja je imala O° sa Saturnom ~ lekari su kontaktirali tebe i dali ti taj predlog. VI polje je pod vladavinom Merkura, ali i Meseca. Merkur egzaltira Saturna i pod vladavinom je Venere. Mesec je pod vladavinom Merkura i egzaltira ga. Sam lek, Jupiter, je pod vladavinom Saturna.

○ ono što baš i nije "optimistično" u celom čartu je činjenica da te lekare stručnjake predstavlja Venera koja je u padu ~ slaba je ~ što i pokazuje njihovu nesigurnost u vezi same vakcine. Venerinim prelaskom u Vagu, u njeno sedište, ukazuje na to da će za jedno odredjeno vreme lekari ipak uspeti da budu potpuno sigurni u [ne]željena dejstva tog leka, jer će onda i da sklopi 120° sa Jupiterom!

○ mislim da treba samo još malo sačekati, jedno -/+ 2 meseca, da bi svi bili sigurni u efektnost tog leka ~ jer sam Jupiter je do nedavno bio retrogradan ~ nesiguran ~ a sad od kako je krenuo direktno samim tim pokazuje pravi i pozitivan pravac kretanja :)

Shmishonja
17-10-2009, 13:38
evo jedno zdravstveno pitanje..
jučer popodne mi jako pozlilo počelo se mantat i umalo sam napravila prometnu.dosla doma temperatura 38,5 a puls 120.Popila neke tablete puls malo pao na 110 ujutro 125..ostala sam na bolovanju jer nisam mogla gledat od pritiska,,,sad je malo bolje...
zanima me hoće li to ubrzo biti bolje ili je nesto gore posrijedi?14-10-2009 23:16 Cakovec


Da vidimo :

• ti si Asc' u Raku, sa Mesecom na 08° Device u III polju.
• VI polje je Jupiter na 17° Vodolije u VIII polju.

○ iz ovoga vidimo da je u pitanju izuzetno velika fizička i mentalna scrpljenost koja je uticala na smanjenje dovoda kiseonika u mozak [III polje svest] i da je najverovanije i sam imunitet i rad creva koji je zadužen za izbacivanje štetnih materija iz organizma zatajio [VIII polje] pa je došlo do nagomilavanja štetnih supstanci uz nedovoljno kiseonika i da je zbog toga tebi pozlilo.

○ lek se sastoji iz dva dela ~ X polje je na samom kraju Riba, opet sa tim Jupiterom u VIII polju, pa se posle nastavlja u Ovna, koji je u I polju na 29° Raka i samo što nije promenio znak. Mars u I polju ti je i doneo temperaturu.

◘ sam Mesec ima prvo O° sa Saturnom, pa 60° sa Marsom, pa posle menja znak, a i sam Mars menja znak. Iz ovoga vidimo da će još nekoliko dana da imaš problema sa pritiskom u glavi, ali da će odmor i redovnija i kvalitetnija ishrana, kao možda i neki čaj za pročišćenje organizma od štetnih materija da ti pomogne da se oporaviš. Nema potrebe da brineš :)

loreley
17-10-2009, 15:13
Da vidimo :

• ti si Asc' u Raku, sa Mesecom na 08° Device u III polju.
• VI polje je Jupiter na 17° Vodolije u VIII polju.

○ iz ovoga vidimo da je u pitanju izuzetno velika fizička i mentalna scrpljenost koja je uticala na smanjenje dovoda kiseonika u mozak [III polje svest] i da je najverovanije i sam imunitet i rad creva koji je zadužen za izbacivanje štetnih materija iz organizma zatajio [VIII polje] pa je došlo do nagomilavanja štetnih supstanci uz nedovoljno kiseonika i da je zbog toga tebi pozlilo.

○ lek se sastoji iz dva dela ~ X polje je na samom kraju Riba, opet sa tim Jupiterom u VIII polju, pa se posle nastavlja u Ovna, koji je u I polju na 29° Raka i samo što nije promenio znak. Mars u I polju ti je i doneo temperaturu.

◘ sam Mesec ima prvo O° sa Saturnom, pa 60° sa Marsom, pa posle menja znak, a i sam Mars menja znak. Iz ovoga vidimo da će još nekoliko dana da imaš problema sa pritiskom u glavi, ali da će odmor i redovnija i kvalitetnija ishrana, kao možda i neki čaj za pročišćenje organizma od štetnih materija da ti pomogne da se oporaviš. Nema potrebe da brineš :)

hvala ti draga,
evo malo se smirilo poipila sam zadnjih veceri jednu za spavanje pa se osjecam bolje..bilo mi je valjda dosta svega..
svejedno mi srec jos ubrzano kuca, pa sam naručila privatni pregled da iskljucim kakve komplikacije, jer mi nedavno i kod seke pronasli neku srcanu gresku:) a
a vec sada je bolje, a onda mi netko kaze da pedagozima nije stresan posao:)

andromeda403
17-10-2009, 15:25
Da se predstavim,imam pitanje vezano uz posao! Radim kao konobarica u Casinou i neisplačuju nam plače,sutra imam ispit i polažem za Wellness terapeuta i volim masirati i brinuti se o drugima! Moje pitanje je dali ču ostati na onom radnom mjestu ili da otvorim obrt i da počnem sama?
Rođena sam 4.marta.1975 u Umagu,12:30 PM

Shmishonja
17-10-2009, 16:34
Da se predstavim,imam pitanje vezano uz posao! Radim kao konobarica u Casinou i neisplačuju nam plače,sutra imam ispit i polažem za Wellness terapeuta i volim masirati i brinuti se o drugima! Moje pitanje je dali ču ostati na onom radnom mjestu ili da otvorim obrt i da počnem sama?
Rođena sam 4.marta.1975 u Umagu,12:30 PM

Tvoje pitanje treba da ide na ovaj topik : http://astro.axisdraw.com/forum/osnove-horarna-astrologija/4090-horarna-pitanja-i.html jer se taj topik bavi analizom horaraca vezanih za posao.

Ovde se bavimo horarnim pitanjima vezanim za zdravlje i bolesti.

Dodatno :

1. da kada postavljate horarno pitanje

ispoštujete sledeće :

• datum postavljanja pitanja
• vreme postavljanja pitanja
• mesto postavljanja pitanja

Ceo tet obaveštenja se nalazi ovde : http://astro.axisdraw.com/forum/osnove-horarna-astrologija/4189-obavestenje-o-nacinu-postavljanja-horarnog-pitanja.html

Znači ne trebaju nam natalni podaci, već podaci trenutka kada ti je pitanje koje te muči "palo napamet" :)

nata-pata
17-10-2009, 23:45
Imam li razlog za zabrinutost? 23.32 h; 17.10.2009. Trebinje
U posljednje vrijeme imam neke čudne bolove kojima ne znam uzrok.Česte glavobolje,vrat kao da je stalno ukočen,osjećam da mi krv ne cirkuliše pravilno na tom vratnom dijelu,onda neki iznenadni bolovi u nogama,rukama...Već sam išla na neke preglede-meni se čini da sam kontrolisala samo ono što ne treba,jer to je ispalo kao OK. Razmišljam da nastavim sa ispitivanjima...?????

new2008
18-10-2009, 09:53
juce sam napipala cvoric na levoj dojci
uplasena sam
da li je zlocudno ili...
09.52 am Beograd 18,oktobar 2009

marry
18-10-2009, 23:16
.. Evo tacno 8-mi dan kako sam bolesna. Pocelo je obicnom grloboljom pa sam napredovala na dnevne infuzije sa koktel-ljekova..Prve antibiotike koje sam uzimala uopce nisu pomogli,pa sam dobila bolnicki tretman...Vec mi je dosadilo lezati i piti cajeve i vitamine..
"Kad ce proci ova prehlada?"

http://i35.tinypic.com/21c7blz.gif

Nesto cu da probam sama, jer mi je dosadilo ovo lezanje, al na moju veliku zalost, nemam ja talenat za ovo..

◘ ja sam Asc' u Vodoliji sa Saturnom u Devici na 28° na kraju VII polja.
◘ moje VI polje je u Raku (grudni kos, i sve unutra), sa Mesecom u Vagi na 15° u VIII polju.
◘ lek (lecenje) je X polje u Strelcu sa Jupiterom u Vodoliji na 17°..

recepcije:
◘ ja sam pod vladavinom Merkura, koji vlada i mojim 5tim pojlem..sta je sad ovo? u terminu Marsa (specijalista), egzaltiram i u licu Merkura,ne volim lek (sto je tacno) jer je sve vezano za Jupitera u detrimentu, a za Veneru (vladar mog 8-mog polja)-pad.. ovo ne znam protumaciti..

◘ bolest (Mesec) je pod vladavinom Venere, egzaltira saturna (mene)..hihihihi.. (bolest me obozava),u terminu Marsa (lekar spec), u licu Jupitera (lek)..a ne voli lekare.. (detriment Mars, pad sunce)....ovo vec nekako ima smisla..

◘ lek (Jupiter) je pod vladavinom i u triplicitetu Saturna (ja),u terminu Marsa (lekar spec), u licu Meseca (bolesti), sve vezano za sunce(licni lekar) je pad..

apilikacije:
eh.. sad je najteze:
-saturn nema aplikacije (sta sad?)
-Mesec (bolest) ima prvu aplikaciju sa Suncem (0°), sto bi bio moj licni lekar, a zatim 120° sa Jupiterom (lekom);
ali u stvari kako sam gore napisala, ja sam vec bila kod mog licnog lekara i lek koji mi je ona dala uopce nije dobar..znaci ja (Saturn) trebam imati aplikaciju sa lekarom koji je specijalista, kod kojeg sam danas bila i koji mi je dao drugi lek, od kog mi je bolje...A lekar specijalista je pretstavljen Marsom na pocetku znaka Lava...
..sta ovde ne stima..

..jedino sto mi se cini (a negde sam procitala) je da cim Saturn promeni znak, i udje u Vagi, da ce tegobe prestati...
...e svarno je ovo tesko..kako ovo kontas Smiho draga.. kad ti napises sve se podrazumeva, al kad sednes sam.. ne ide..sta sam sve nabrbljala..

Shmishonja
19-10-2009, 09:41
Imam li razlog za zabrinutost? 23.32 h; 17.10.2009. Trebinje
U posljednje vrijeme imam neke čudne bolove kojima ne znam uzrok.Česte glavobolje,vrat kao da je stalno ukočen,osjećam da mi krv ne cirkuliše pravilno na tom vratnom dijelu,onda neki iznenadni bolovi u nogama,rukama...Već sam išla na neke preglede-meni se čini da sam kontrolisala samo ono što ne treba,jer to je ispalo kao OK. Razmišljam da nastavim sa ispitivanjima...?????

Da vidimo :

◘ ti si Asc' u Raku, sa Mesecom na 20° Vage u IV polju.
◘ VI polje na kraju znaka Strelca, sa Jupiterom na 17° Vodolije u VIII polju.
◘ lekar koji je do sad brinuo o tebi je VII polje i Saturn na 28° Device i uskoro menja znak...

• Mars na skoro samom Asc' u Lavu donosi probleme sa bolovima u glavi, vratu i osećanje "probadanja" u potiljačnom delu. u O° sa Fotunom ukazuje na "glavno žarište" zdravstvenog problema. Mars je vladar X polja ~ lek ~ znači "lek" je tu, ali još nije "doao do tebe" ~ Mars još nije sklopio egz.O° sa Asc' [mora da prodje odredjeno vreme da bi iz Raka, Asc' prešao u Lava]

• Mesec u Vagi, koji egzaltira Saturn i nalazi se na stepenu Jupitera, pokazuje skolnost prehladama, nedostatku vitamina, probleme sa kostima, kao i sa bešikom i bubrezima.

• S obzirom da se Mesec nalazi u IV polju ~ problemi mogu doći i od želuca i nepravilnog rada pluća ~ nepravilno disanje. Sam Mesec [tvoje telo i glava] ne vole ni Sunce [imunitet, vitalnost] ni Mars [snaga, regularna temperatura tela] dolazi do disharmonije izmedju svega toga i samim tim tvoj osećaj "stalne hladnoće koja pak pecka", tnci i osećaj gubljenja kontrole nad pokretima gornjih extremiteta.

• sam Jupiter je vladar sledećih delova tela : guza, kukovi, butine. Vodolija : listovi nogu, cirkulacija. VIII polje ~ genitalije, ali i debelo crevo. Sa ovakom postavkom, zdravlje, tj. zdravstveni problem dolazi iz tog dela ~ nedovoljno izbacivanje otrova iz tela.

• Separacija izmedju Meseca i Jupitera, s obzirom da je 120°, pokazuje da se problem sa zdravljem pojavio, a da ga ti nisi ni primetila.

• s obzirom i da se VI polje nastavlja u Jarca, pa dodatno se tako i sam Saturn na 28° Device aktivira u celoj priči, jer ga dodatno Mesec "izuzetno voli", a nalazi se na samom skoro kraju III polja [dijafragma, donji deo pluća, gornji deo želuca, kao i nervni sistem] ~ dolazimo do zaključka da je dodatni zdravstveni problem i nepravilno disanje, moguće je i da je i sam želudac malo "zavaljen" pa to donosi i osećaj nelagodnosti koji se prenosi na ceo organizam.

• aplikacije će nam pokazati šta će dalje da bude :
~ Mesec ima O° sa Suncem, posle ulazi u prazan hod, pa kad udje u Škropiona, opet sklapa 90° sa Jupiterom.
~ Jupiter ima 120° Merkur i kasnije 120° sa Venerom [pored ovog 90° sa Mesecom u Škorpionu]

• iz ovoga vidimo da ćeš i dalje da se mučiš sa lošim imunitetom, jer sam tvoj lekar [kao Saturn u Devici "ne voli" preko tabele tvoju bolest ~ tj. ne razume odakle ona dolazi] za sad ne može da ti pomogne puno ~ ali, kad Saturn predje u Vagu on postaje egzaltiran i samim tim mnogo "jači i pametniji" ~ sledi period još manjeg pogoršanja a onda za -/+ 4 nedelje polako će uslediti poboljšanje :)

Shmishonja
19-10-2009, 10:13
juce sam napipala cvoric na levoj dojci
uplasena sam
da li je zlocudno ili...
09.52 am Beograd 18,oktobar 2009

Da vidimo :

○ ti si Asc' u Škorpionu, sa Marsom na 00° Lava u O° sa vrhom IX polja iz VIII polja.
○ Mesec je 26° Vage u praznom hodu na spaljenom putu i samo što je imao O° sa Suncem ~ pa je tako "spaljen" na kraju XI polja.
○ VI polje je u Biku, sa Venerom na 04° Vage u XI polju.

○ posmatramo prvenstveno Mesec jer se on vezuje za grudi :

~ njim vlada Venera
~ egzaltira i u triplicitetu je Saturna
~ u terminu je Marsa i sve vezano za Mars je izgon
~ u licu Jupitera
~ na stepenu je Merkura
~ sve vezano za Sunce je pad

○ i sama Venera je skoro pod istim uticajem planeta po tabeli, sem što je ona i u terminu Saturna, na svom je stepenu i u licu Meseca.

• ni Mesec ni Venera "ne vole" Marsa ~ ovo i pokazuje tu disharmoniju sa zdravljem. Oboje su orijentisani na Saturna ~ on se vezuje za sve ono što je na neki način loše ~ a dodatno on je simbolično vezan za sitne stvari, kamenčiće, prepreke, ogradice, kvržice, kuglice, klikere, sve što je sitno i tvrdo.

• ovo potvrdjuje da se u dojci nešto nalazi ~ a dve stvari koje ukazuju da bi odmah trebalo otići lekaru specijalisti su :
~ sam Mesec [dojke] koji je em bio "spaljen" od Sunca, em je u praznom hodu, em ulazi u znak svog pada
~ sam Saturn koji je za sad slab, jer je em u znaku Device, em je na kraju znaka, ali zato uskoro prelazi u Vagi u znak svoje egzaltacije i tako jako dobija na snazi [pa i na malefičnosti za ovu tipologiju horarnog pitanja]

◘ dodatno, sam Asc' je na kraju Škorpina, pa uskoro dolazi Strelac sa Jupiterom u Vodoliji koji ima prvu aplikaciju i sa Mesecom koji će biti u Škorpionu i sa Merkurom [vladar X polja ~ lek]

◘ znači ~ treba ići kod lekara [!]

new2008
19-10-2009, 18:43
hvala puno

Shmishonja
19-10-2009, 22:39
hvala puno

Držimo palčeve da sve bude dobro ~ i naravno javi http://s15.rimg.info/ff42cb5a36779dfbd43fce9f56ee08e2.gif

tinna-bg
04-11-2009, 14:25
Vec danima me boli donji deo kicme (krsta), bol je konstantan, tup i istog iteniteta sve vreme.
Moje pitanje je kada ce prestati da me boli?

4.11.2009 13:36 Beograd

Asc je na 29*25' vodolije, a saturn na 0*37' vage u sedmoj kuci. Saturn je u svojoj egzaltaciji, u svom triplicitu, svom terminu, licu meseca i padu sunca.
Venera je na 25*38' vage u osmoj kuci i vlada osmom kucom. Venera je u svom sedistu, triplicitu saturna, terminu marsa, licu jupitera.
Mesec je na 4*32 blizanaca u trecoj kuci, a vladar je seste kuce. Mesec je u sedistu merkura, triplicitu saturna, terminu merkura i licu jupitera.
Mesec pravi separacioni trigon sa saturnom i aplikacioni sekstil sa marsom u lavu, koji se nalazi u 6-oj kuci, a prva sledeca aplikacija koju bude napravio je trigon sa jupiterom. Jupiter je vladar 10-e kuce (lek) i nalazi se na 17*59' vodolije u 12-oj kuci.

Posto su saturn (vladar asc-a) i venera (vladar osme kuce) u kardinalnom znaku, a mesec (vladar seste) da li to znaci da ce meni bolovi uskoro/ubrzo prestati?
Kako je saturn usao u vagu, tako su meni bolovi poceli..smarc..smrc

Shmishonja
05-11-2009, 10:10
Vec danima me boli donji deo kicme (krsta), bol je konstantan, tup i istog iteniteta sve vreme.
Moje pitanje je kada ce prestati da me boli?
4.11.2009 13:36 Beograd

Evo odmah da ti kažem da i mene muči isti problem, na istom mestu... samo što se meni dodatno bol prenosi i na donji deo stomaka {bolovi su u momentu kao trudovi :confused: }

Da vidimo :

• ti si Asc' na 29° Vodolije, sa Satrunom na 00° Vage u VII polju ~ VII polje se lokacijski vezuje za predeo bubrega, krsta i guze. Egzaltacija ne mo ra da baš uvek bude odlična ~ jer egzaltaciaj je "preterivanje na lep način ~ od sline ljubavi udavili mače" ~ pa samim tim kad je vladar Asc' egzaltiran to nam daje sliku da osoba izgleda super, a u suštini, uopšte nije tako. Dodatno, na kritičnom 00° je pa to dodatno pokazuje da situacija nije "lepa"...

• VI polje u Raku sa Mesecom na 04° Blizanaca u III polju. Napetost na nervnoj bazi, nepravilno disanje, manji problemi sa trahejama, donjim delom pluća. Mesec ima poslednji aspekt upravo sa Saturnom, jeste da je 120° ali to može ukazati na problem koji je prouzrokovan nepažnjom, nebrigom, usled prehlade... Dodatno, s obzirom da je u dvojnom promenljivom znaku ~ vrlo je moguće da nije u pitanju samo jedan zdravstveni problem {dispozitor ~ Merkur ~ je ipak spaljen od Sunca}

○○○ e, sad, lekar : kao da ih je dvoje ~ jedan je Sunce na 12° Škorpiona u VIII polju, a drugi je Merkur isto tu, spaljen od Sunca. Ovo mi deluje kao je lekarska dijagnoza ili ukočenje ili pak neki ginekološki problem. Ali isto tako ~ naglašenost Vage i Škorpiona mogu da ukažu i na nepravilan rad creva, debelog creva naročito i konstipaciju...

○○○ lekar specijalista je IX polje, sa Marsom na 08° Lava u VI polju {u uzajamnoj recepciji po vladarstvu sa Suncem} dok je LEK X polje i Jupiter na 17° Vodolije u XII polju.

◘ S obzirom da posoje aplikacije izmedju Sunce O° Merkur i Jupitera ~ a Mesec spaja Saturna i Marsa ~ ovo nam ukazuje na činjenicu da ipak trebaš da odeš kod lekara, za svaki slučaj...

tinna-bg
05-11-2009, 11:23
Hvala ti na odgovoru. I meni se kao i tebi ponekad prenese bol na donji deo stomaka, kao da me na trenutak zaboli jajnik, ali to kratko traje i bil nije tako jak. Sto se tice doktora, prvo moram da produzim knjizicu, pa tek onda mogu da krenem u druskanje sa cika docom :) Juce sam kupila diklofan duo i cinimi se da me od sinoc manje boli, ali bol je i dalje tu.

Jos jednom hvala ti na odgovoru :)

rachica
06-11-2009, 13:46
u zadnje vriejeme osjecam jaku bol u grudima, uvijek na ivici da zaplacem, cini mi se nekad da cu se ugusiti ili da cu puci sa zivcima...jer sve k srcu primam, a znam da ne valja...
jel to samo trenutno stanje ili se nesto desava u mom organizmu?

13.42h
06.11.2009 ko

Shmishonja
06-11-2009, 14:24
u zadnje vriejeme osjecam jaku bol u grudima, uvijek na ivici da zaplacem, cini mi se nekad da cu se ugusiti ili da cu puci sa zivcima...jer sve k srcu primam, a znam da ne valja...
jel to samo trenutno stanje ili se nesto desava u mom organizmu?

13.42h
06.11.2009 ko

Da vidimo :

• ti si Asc' u Ribama, sa Jupiterom na 17° Vodolije sakrivenim u XII polju.
• Mesec je 02° Raka na samom vrhu V polja.
• VI polje u Raku, na samom vrhu Južni Mesečev Čvor.
• arapska tačka bolesti : 12° Jarca u XI polju, sa Saturnom na 00° Vage u VII polju.

• separacija izmedju Meseca i Saturna ukazuje na to da problem sa zdravljem nije umišljen, već da je prouzrokovan naslednim zdravstvenim problemom koji se provlači kroz tvoju porodicu ~ srčani problemi, kao i problemi sa plućima koji se aktiviraju usled stresa na poslu {Jarac} i nebrige o sopstvenom zdravlju {Saturn}...

• na tvoju sreću ~ i Mesec i Jupiter imaju prvu aplikaciju sa Suncem {koje ovde je sakriveni vladar VI polja ~ VI polje lekar opšte prakse} pa samim tim poseta čika doci će sve da reguliše ~ jer dodatno Jupiter vlada i X poljem {lek} pa će poseta lekaru da ti omogući odgovarajuće lekove. Moguće je da će biti u pitanju neki biljni sirup ili sl. Al nema potrebe da brineš ~ sve će se regulisati za -/+ mesec dana :)

rachica
06-11-2009, 14:37
hvala shmisho....mada cini mi se da je to problem koji sama trebam rijesiti...vise raditi glavom, manje srcem.... :) nego...takva sam...
ljubimm ;)

damsel
07-11-2009, 19:43
Da li je zdravlje moje mame ugroženo??? Pojavilo joj se krvarenje a već je odavno prošla menopauzu...zabrinuta sam.

7.11.2009.
19:40h, Osijek - HR

Shmishonja
09-11-2009, 10:24
Da li je zdravlje moje mame ugroženo??? Pojavilo joj se krvarenje a već je odavno prošla menopauzu...zabrinuta sam.

7.11.2009.
19:40h, Osijek - HR

Da vidimo :

• mama je X polje u Ribama, sa Jupiterom u Vodoliji u njenom XI polju.
• Mesec je 20° Raka u njenom IV polju.
• njeno VI polje {horarno IIIp.} je u Lavu, sa Suncem na 15° Škorpiona na kraju njenog VIII polja.
• arapska tačka bolesti ~ 19° Bika sa Venerom na 29° Vage u maminom VIII polju.

∞ po svemu ovome ~ deluje mi da je samo u pitanju odredjenjo "čišćenje" organizma. Mesec je snažan i to iz dva razloga ~ u svom je znaku i u svom polju... i dodatno egzaltira Jupitera.

∞ položaj vladara V polja {srce, krvotok, krv} koji je i vladar VI polja {zdravstveni problem} ~ Sunca, u VIII polju {izbacivanje štetnih materija, menstr.krvarenje} ukazuje da organizam i dalje "ima nešto da izbaci napolje", jer dodatno ~ a.t. zdravlja je u Biku {hormoni} i pod vladavinom je Venere u sedištu {ovo bi mogli i da prepišemo ideji da je tvoja mama malo nazebla, pa su i bubrezi malo se aktivirali} a i sam Mesec je u praznom hodu, pa to govori da je situacija "u prolazu".

∞ u svakom slučaju za jedno 10tak dana bi sve trebalo da se smiri, jer Jupiter ima apl. 90° sa Suncem, al' naravno, treba se posavetovati sa lekarom i to ne ličnim lekarom {jer je vladar njenog VII polja spaljeni Merkur, već sa lekarom specijalistom, predstavljenim IX poljem i Jupiterom ~ koji je povezan sa Merkurom ~ lični lekar će reći tvojoj mami kod koga treba da ide}

sahadow452
10-11-2009, 17:48
Imam jedno pitanjce...hocu li morati otici na operaciju ili ce se sve resiti bez toga...poprilicno sam :eek:

Pancevo 10.11.2009.u 17:37,Pancevo

http://img442.imageshack.us/i/zdravstveniproblemi.gif/

Hvala:)

Shmishonja
10-11-2009, 22:23
Imam jedno pitanjce...hocu li morati otici na operaciju ili ce se sve resiti bez toga...poprilicno sam :eek:

Pancevo 10.11.2009.u 17:37,Pancevo

http://img442.imageshack.us/i/zdravstveniproblemi.gif/

Hvala:)

Da vidimo :

• ti si Asc' u Blizancima sa nedavno spaljenim Merkurom na 21° Škorpiona u VI polju.
• Mesec je 01° Device u IV polju.
• VI polje u Škorpionu, sa Marsom na 11° Lava na kraju III polja.
• arapska tačka bolesti 25° Ovna upravo sa tim Marsom kao vladarom.
• arapska tačka operacije isto na 25° Ovna...
• lek ~ X polje ~ je u Vodoliji, sa Satunom na 01° Vage umetnut u V polju.
• lični lekar Jupiter na 18° Vodolije u IX polju.
• lekar specijalista Saturn na 01° Vage.

• ni Mesec ni Merkur nemaju aplikaciju sa Marsom, a po tabeli Mesec uopšte nema povezansti sa Marsom, dok sam Merkur je pod vladavinom, u triplicitetu i na stepenu Marsa. Ovde vidimo koliko je zdravstveni problem ozbiljan.

• ono što je odmah uočljivo je da su arapska tačka bolesti i operacije na istom stepenu ~ pod vladavinom Marsa [predložena operacija] ali s obzirom da lični lekar sluša lekara specijalistu [Jupiter pod vladavinom je Saturna] i sam Saturn u suštini ni malo ne voli Marsa ~ jer je sa njim poveuzan preko izgona.

• po ovome ne bi trebalo da dodje do operacije, jer ne postoje aplikacije izmedju Merkura i Marsa, niti izmedju Meseca i Marsa. Merkur uskoro menja znak i ulazi u Strelca i prva mu je aplikacija sa Saturnom [lek] a pošto je Saturn u triplicitetu Merkura, vrlo je moguće da će lečenje biti bez operacije, već uz staru, proverenu, metordu [lekovi]

Nadam se da će sve biti OK :)

selena
10-11-2009, 22:28
jedno važno pitanje?
hoće li moja kćerkica i ove zime patiti cijelu sezonu od bronhitisa i laringitisa?
cakovec,10.11.2009 u 22.28

Shmishonja
11-11-2009, 09:12
jedno važno pitanje?
hoće li moja kćerkica i ove zime patiti cijelu sezonu od bronhitisa i laringitisa?
cakovec,10.11.2009 u 22.28

Da vidimo :

• ona je predsatvljena horarnim V poljem u Strelcu, sa Jupiterom na na samom vrhu III polja {pluća, disanje}

• njeno VI polje je horarno X polje u Biku, sa Venerom na 03° Škorpiona u njenom XII polju. Ovde se vidi da je imuni sistem baš loš, jer je Venera u znaku svog izgona {nešto što se izbacuje iz sebe} a pod vladvinom je Marsa {upale} u Škorpionu {izbacivanje štetnih materija iz organizma ~ pa preko antiscije je ona u Vodoliji ~ sinusi, a klasična relacija joj je zbog Venere koja je vladar i Bika ~ grlo, uho, gutanje, ishrana}

• Mesec je 04° Device na samom vrhu njenog X polja {horarno II polje} i tu se vidi kako ti kao Mesec = Majka razmišljaš o njenom zdravlju i kako ćeš je lečiti ako se razboli {X polje}

• lekar je Merkur na 21° Škorpiona, lekar specijalista je Sunce 18° Škorpiona, Lek je Merkur isto kao i lekar.

• arapska tačka bolesti je 24° Blizanaca {ponovo disanje, prehlade, pluća} sa Merkurom u Škorpionu u njenom XII polju.

• e, sad, aplikacije će nam reći šta će biti dalje :

○ Jupiter prvu aplikaciju ima upravo 90° sa Venerom za koju je vezan preko termina.
○ Venera ima prvu aplikaciju 90° Mars, koji u potpunosti vlada njom, pa tek onda 90° Jupiter.
○ Merkur ima prvu aplikaciju 60° Mesec sa kojim je povezan preko pada, a koji pre toga ima 60° Sunce sa kojim je preko lica povezan [ovde Sunce ne preseca, već povezuje, jer je Merkur već bio spaljen od njega ~ što i ukazuje s obzirom da je fixni znak u pitanju, da je bolest hornična i da već duže vreme traje] a posle toga prelazi u znak Strelca i dolazi pod vladavinu Jupitera i sklapa 60° sa Saturnom.

∞ iz ovoga vidimo da će na žalost ona ipak da se muči sa svojim zdravljem, ali uz dobar aspekt sa Mesecom i kasnije kad Merkur sklopi aspekt sa Saturnom, situacija će se stabilizovati :)

damsel
12-11-2009, 09:16
Da vidimo :

• mama je X polje u Ribama, sa Jupiterom u Vodoliji u njenom XI polju.
• Mesec je 20° Raka u njenom IV polju.
• njeno VI polje {horarno IIIp.} je u Lavu, sa Suncem na 15° Škorpiona na kraju njenog VIII polja.
• arapska tačka bolesti ~ 19° Bika sa Venerom na 29° Vage u maminom VIII polju.

∞ po svemu ovome ~ deluje mi da je samo u pitanju odredjenjo "čišćenje" organizma. Mesec je snažan i to iz dva razloga ~ u svom je znaku i u svom polju... i dodatno egzaltira Jupitera.

∞ položaj vladara V polja {srce, krvotok, krv} koji je i vladar VI polja {zdravstveni problem} ~ Sunca, u VIII polju {izbacivanje štetnih materija, menstr.krvarenje} ukazuje da organizam i dalje "ima nešto da izbaci napolje", jer dodatno ~ a.t. zdravlja je u Biku {hormoni} i pod vladavinom je Venere u sedištu {ovo bi mogli i da prepišemo ideji da je tvoja mama malo nazebla, pa su i bubrezi malo se aktivirali} a i sam Mesec je u praznom hodu, pa to govori da je situacija "u prolazu".

∞ u svakom slučaju za jedno 10tak dana bi sve trebalo da se smiri, jer Jupiter ima apl. 90° sa Suncem, al' naravno, treba se posavetovati sa lekarom i to ne ličnim lekarom {jer je vladar njenog VII polja spaljeni Merkur, već sa lekarom specijalistom, predstavljenim IX poljem i Jupiterom ~ koji je povezan sa Merkurom ~ lični lekar će reći tvojoj mami kod koga treba da ide}


Evo ovako, mama je bila prekjučer na kiretaži (čišćenju) maternice i sad za 2 tjedna će ići na kontrolu kad će biti i gotov nalaz tj. znat će se da li je nešto kancerogen ili ne i sl..
Tvoja prognoza prema mom pitanju bi bila dosta optimistična ali ja bih evo ponovo postavila pitanje:
Da li je to u pitanju neka ozbiljna bolest ili je nešto privremeno i prolazno?
12.11.2009.
9:03, Osijek - HR
Draga Shmisho molila bih te da mi malo pogledaš situaciju i daš tvoje mišljennje.
Malo sam gledala njnu natalnu i tranzite i vidim da joj Sa nasjeda za koji dan na Ne i tu će se muvati dosta dugo...ali kako ne znam točan sat njenog rođenja nemam uvid položaj kuća pa tako ni ne znam čime joj vladaju Sa i Ne koji su u natalu inače u kvadratu.
Da, to baš sad nije tema za horarac ali eto napisah...
Zabrinuta sam jako pa bih voljela da pogledaš, molim te. :(

Shmishonja
12-11-2009, 12:16
Evo ovako, mama je bila prekjučer na kiretaži (čišćenju) maternice i sad za 2 tjedna će ići na kontrolu kad će biti i gotov nalaz tj. znat će se da li je nešto kancerogen ili ne i sl..
Tvoja prognoza prema mom pitanju bi bila dosta optimistična ali ja bih evo ponovo postavila pitanje:
Da li je to u pitanju neka ozbiljna bolest ili je nešto privremeno i prolazno?
12.11.2009.
9:03, Osijek - HR
Draga Shmisho molila bih te da mi malo pogledaš situaciju i daš tvoje mišljennje.
Malo sam gledala njnu natalnu i tranzite i vidim da joj Sa nasjeda za koji dan na Ne i tu će se muvati dosta dugo...ali kako ne znam točan sat njenog rođenja nemam uvid položaj kuća pa tako ni ne znam čime joj vladaju Sa i Ne koji su u natalu inače u kvadratu.
Da, to baš sad nije tema za horarac ali eto napisah...
Zabrinuta sam jako pa bih voljela da pogledaš, molim te. :(

Prvo da dodam ~ prelazak tr. Saturna preko nat. Neptuna ne mora da donese teške zdravstvene probleme, ili još nešto ne daj Bože, gore... moj otac ima nat. Neptuna na 29° Device i evo ovaj tr. Saturn mu je defilovao tu dosta dugo i dodatno sklapao 90° sa nat. Uranom u Blizancima i čak će se tr. Saturn i vratiti uskoro i opet čačkati taj njegov veliki promenljivi T 90° izemdju Saturna&Urana i Neptuna... i iskreno, sem izuzetne depresije, mrgudnosti, naglih promena raspoloženja... poneki put bi imao samo hronične probleme koje ima sa srcem i dijabetesom.
A njemu je Jarac na vrhu VI polja, a Ribe su vladar VIII polja... znači direktno aktiviranje Saturna i Neptuna... i opet ništa, na sreću :rolleyes:

Al evo, ovako... eno ga izigrava Tasmanijskog Djavola po kući :cool:

E, sad, da vidimo :

• tvoja mama je X polje i Venera u Škorpionu u tom polju.
• Mesec je u paznom hodu u Devici u njenom XII polju.
• njeno VI polje je u Ribama sa Jupiterom u Vodoliji umetnut u njenom V polju.
• njen lekar je Mars u Lavu u XI polju, lekar specijalista je isto kao i ona Venera u Škorionu, dok je lekarski tretman Merkur u Škorpionu na vrhu njenog III polja.
• arapska tačka bolesti ~ 27° Vage, sa Venerom u Škorpionu, povezana sa tvojom mamom.

∞ e sad ~ aplikacije će nam reći šta će dalje biti :

○ Venerin prvi aspekt je 90° Mars ~ tvoja mama opet ide kod lekara, posle toga ima 90° sa Jupiterom ~ primena lekarske terapije
○ Mesec kad izadje iz praznog hoda i udje u Vagu sklapa O° sa Saturnom ~ situacija oko krvarenja se smiruje, jer je Saturn planeta koja smanjuje, zaustavlja, a vlada V poljem = krv, kasnije Mesec ima 60° sa Marsom ~ tvoja mama opet ide na kontrolu.
○ Jupiter ima prvu aplikaciju sa Venerom pa ga to spaja sa Marsom ~ lekar prepisuje lekarsku terapiju tvojoj mami.

◘ sve u svemu ~ i dalje je opcija da će sve biti dobro, samo treba sačekati da terapija prodeluje ~ jer je Mesec u praznom hodu, pa je teško odrediti vremenski interval.

damsel
12-11-2009, 12:26
hvala ti puno...imam samo malo pitanje još...kako to da si mi u prošlom tumačenju rekla da mama predtavlja X polje a sad IV...malo me to zbunjuje???

Shmishonja
12-11-2009, 14:59
hvala ti puno...imam samo malo pitanje još...kako to da si mi u prošlom tumačenju rekla da mama predtavlja X polje a sad IV...malo me to zbunjuje???

Greška u mom kucanju :( :o

damsel
12-11-2009, 15:07
:( ajoj...ne znam sad što valja i tko zna kakav je odgovor???
uf, uf...hoćeš mi moći ponoviti odgovor?

Oprosti nisam skužila da si već promijenila tekst.
Hvala ti puno puno!!!

sahadow452
12-11-2009, 15:14
Da vidimo :

• ti si Asc' u Blizancima sa nedavno spaljenim Merkurom na 21° Škorpiona u VI polju.
• Mesec je 01° Device u IV polju.
• VI polje u Škorpionu, sa Marsom na 11° Lava na kraju III polja.
• arapska tačka bolesti 25° Ovna upravo sa tim Marsom kao vladarom.
• arapska tačka operacije isto na 25° Ovna...
• lek ~ X polje ~ je u Vodoliji, sa Satunom na 01° Vage umetnut u V polju.
• lični lekar Jupiter na 18° Vodolije u IX polju.
• lekar specijalista Saturn na 01° Vage.

• ni Mesec ni Merkur nemaju aplikaciju sa Marsom, a po tabeli Mesec uopšte nema povezansti sa Marsom, dok sam Merkur je pod vladavinom, u triplicitetu i na stepenu Marsa. Ovde vidimo koliko je zdravstveni problem ozbiljan.

• ono što je odmah uočljivo je da su arapska tačka bolesti i operacije na istom stepenu ~ pod vladavinom Marsa [predložena operacija] ali s obzirom da lični lekar sluša lekara specijalistu [Jupiter pod vladavinom je Saturna] i sam Saturn u suštini ni malo ne voli Marsa ~ jer je sa njim poveuzan preko izgona.

• po ovome ne bi trebalo da dodje do operacije, jer ne postoje aplikacije izmedju Merkura i Marsa, niti izmedju Meseca i Marsa. Merkur uskoro menja znak i ulazi u Strelca i prva mu je aplikacija sa Saturnom [lek] a pošto je Saturn u triplicitetu Merkura, vrlo je moguće da će lečenje biti bez operacije, već uz staru, proverenu, metordu [lekovi]

Nadam se da će sve biti OK :)

I ja se nadam da ce biti tako....Hvala Shmile....vratila si mi :)...a,bila sam uplasena:eek:...uzasno...javljam sta ce dalje biti....za sada imam zakazano kod jedne profesorke endokrinologije...i mamografiju....kad predjes 35 godina...iako nema naznaka tumora u dojkama...

Shmishonja
12-11-2009, 21:41
:( ajoj...ne znam sad što valja i tko zna kakav je odgovor???
uf, uf...hoćeš mi moći ponoviti odgovor?

Oprosti nisam skužila da si već promijenila tekst.
Hvala ti puno puno!!!

No problemo senjorita ;)

I ja se nadam da ce biti tako....Hvala Shmile....vratila si mi :)...a,bila sam uplasena:eek:...uzasno...javljam sta ce dalje biti....za sada imam zakazano kod jedne profesorke endokrinologije...i mamografiju....kad predjes 35 godina...iako nema naznaka tumora u dojkama...

Držim palčeve da sve prodje OK ~ i ja sam blizu 35g... sve mi poznato :(

rachica
13-11-2009, 16:59
sinoc je umrla jedna mlada djevojka... meni jako bliska :( :(
mozete li mi reci sta je izazvalo ovu smrt? :(
jer izgleda da ni doktori nisu znali.... dugo po bolnicama bila, radila analize...i sinoc koma, aparati...i izgubili smo je :( negdje oko ponoci...
16.57h
13.11.2009 ko

Shmishonja
16-11-2009, 13:55
sinoc je umrla jedna mlada djevojka... meni jako bliska :( :(
mozete li mi reci sta je izazvalo ovu smrt? :(
jer izgleda da ni doktori nisu znali.... dugo po bolnicama bila, radila analize...i sinoc koma, aparati...i izgubili smo je :( negdje oko ponoci...
16.57h
13.11.2009 ko

Prvo ~ primi moje saučešće :(

Drugo ~ da vidimo čart :

◘ ona je XI polje u Ribama, sa Jupiterom na 18° Vodolije na vrhu njenog XII polja.
◘ Mesec je 12° Vage na vrhu njenog VIII polja.
◘ VI polje je u Lavu, sa Suncem na 21° Škorpiona na kraju njenog VIII polja.
◘ VIII polje je u Vagi, sa Venerom na 07° Škorpiona u njenom VIII polju.
◘ lekarski tretman je Saturn na 01° Vage na kraju njenog VII polja.
◘ lekar specijalista je Jupiter u Vodoliji na vrhu XII polja.
◘ arapska tačka smrti : 15° Riba na vrhu njenog I polja...
◘ VIII polje u horarcu : pod vladavinom Saturna...

◘ ovde vidimo da je najverovatniji uzrok i pogrešna dijagnoza [pa samim tim i lečenje] njenog zdravstvenog problema. Lekari su se skoncentrisali na Veneru, dok je problem bio Mars [Sunce] :(

Shmishonja
16-11-2009, 14:59
Pitanje : Šta se dešava sa Bobanovim zdravljem? Kako će dalje da napreduje psorijaza i nova alergija koja se pojavila pre par dana?
Datum : 15.11.2009.
Vreme : 14h52
Mesto : Beograd
Sistem polja : Regiomontanus
Čart : http://i577.photobucket.com/albums/ss212/Traditional_Astrologer/bobanzdravlje.jpg

On mi je jako draga osoba i gledam ga kroz VII polje :
~ VII polje u Vagi, sa Venerom na 09° Škorpiona u tom polju.
~ Mesec je 08° Škorpiona
~ nj VI polje je u Ribama, sa Jupiterom na 18° Vodolije u njegovom V polju
~ arapska tačka trenutne zdravstvene situacije 14° Škorpiona, sa Marsom kao dispozitorom na 12° Lava u njegovom XI polju
~ arapska tačka bolesti 01° Blizanaca, sa Merkurom kao dispozitorom na 29° Škorpiona u njegovom I polju u praznom hodu
~ lekar Mars u Lavu, lekar specijalista Merkur u Škorpionu
~ lekarski tretman Mesec u Škorpionu

Da li iz ovoga možemo da vidimo da li će se ova alergijska reakcija na trenutne lekove pogoršati ili smiriti i kako će dalje ići lečenje njegove psorijaze?

rachica
16-11-2009, 15:43
hvala shmisho....
tuzno ista reci :(

bubi73
18-11-2009, 09:36
Poštovana,
Moja rodjaka se trenutno nalazi na ispitivanju.Da li će rezultati biti dobri i hoće li se uskoro izlečiti.
Pozdrav
18.11.2009 9:33 Herceg Novi

Shmishonja
18-11-2009, 10:46
Poštovana,
Moja rodjaka se trenutno nalazi na ispitivanju.Da li će rezultati biti dobri i hoće li se uskoro izlečiti.
Pozdrav
18.11.2009 9:33 Herceg Novi

♥ da vidimo :

» III polje u Ribama, sa Jupiterom na 19°Vodolije u njenom XII polju
» Mesec 14° Strelca u njenom X polju
~ ovo nam pokazuje da je trenutno u bolnici i pod lekarskim tretmanom
» VI polje joj je u Lavu, sa Suncem na 26°Škorpiona u njenom IX polju ~ njen zdravstveni problem zahteva intervenciju lekara specijaliste [kardiolog & ginekolog? Nisi navela u čemu je zdravstveni problem pa predpostavljam...]

» arapska tačka same zdravstvene situacije je na 21° Strelca
» arapska tačka zdravstvenog problema je 13° Riba
~ obe tačke su pod vladavinom Jupitera koji vlada i njom, što na dodatno potvrdjuje da sa njom zaista nije nešto kako treba.

» sam Jupiter ima prvu aplikaciju sa Venerom 90° sa kojom je u razmeni pod terminu i to nam pokazuje da da će još barem jednom morati da ide na preglede i konsultacije sa lekarom specijalistom. Kasnije se preko Marsa spaja sa Merkurom ~ kontakt sa ličnim lekarom koji će prepisati terapiju i kućno lečenje uz konsultaciju sa njenim lekarom specijalistom. S obzirom da je Jupiter, kao i bolset, u fixnom znaku, još duže vreme će morati da bude na lečenju, tj. pod lekarskom terapijom, dok joj se zdravstveno stanje ne poboljša.

ljilja10
18-11-2009, 11:18
novi sad 18.11.2009. vreme 11 i 17 h dali su moje cerke i muz pre nedelju dana prelezali svinjski grip ili,
molim za odgovor posto sam bas uznemirena

bubi73
18-11-2009, 11:36
Veliko hvala na odgovoru
Pozdrav

Shmishonja
18-11-2009, 11:37
novi sad 18.11.2009. vreme 11 i 17 h dali su moje cerke i muz pre nedelju dana prelezali svinjski grip ili,
molim za odgovor posto sam bas uznemirena

Da vidimo :

» ćerke su V polje u Blizancima, sa Merkurom na 03° Strelca ~ ovde se vidi da im je i dalje imunitet slab.

» njihovo VI polje je u Škorpionu sa Marsom na 13° Lava ~ s obzirom da ne postoji povezivanje preko aspekata izmedju Merkura i Marsa, niti su povezani preko Ptolomejeve tabele, ovde se dobija potvrdan odgovor da je grip prošao, a i Merkurova prva apl. sa Jupiterom [njihov lični lekar] će to i potvrditi.

» suprug je Mesec na 15° Strelca ~ ovde se vidi da se organizam još uvek bori sa povišenom temperaturom i problemima sa želucem.

» njegovo VI polje je u Strelcu sa Jupiterom na 19° Vodolije ~ ovde se vidi da je bolest još uvek prisutna, jer ne samo što je Mesec pod vladavinom Juitera, već je i Jupiter na stepenu kojim vlada Mesec.

» S obzirom da je aplikacija izmedju njih direktna, poboljšanje suprugovog zdravlja će uslediti za -/+ mesec dana :)

ljilja10
18-11-2009, 12:01
Da vidimo :

» ćerke su V polje u Blizancima, sa Merkurom na 03° Strelca ~ ovde se vidi da im je i dalje imunitet slab.

» njihovo VI polje je u Škorpionu sa Marsom na 13° Lava ~ s obzirom da ne postoji povezivanje preko aspekata izmedju Merkura i Marsa, niti su povezani preko Ptolomejeve tabele, ovde se dobija potvrdan odgovor da je grip prošao, a i Merkurova prva apl. sa Jupiterom [njihov lični lekar] će to i potvrditi.

» suprug je Mesec na 15° Strelca ~ ovde se vidi da se organizam još uvek bori sa povišenom temperaturom i problemima sa želucem.

» njegovo VI polje je u Strelcu sa Jupiterom na 19° Vodolije ~ ovde se vidi da je bolest još uvek prisutna, jer ne samo što je Mesec pod vladavinom Juitera, već je i Jupiter na stepenu kojim vlada Mesec.

» S obzirom da je aplikacija izmedju njih direktna, poboljšanje suprugovog zdravlja će uslediti za -/+ mesec dana :)


zahvaljujuem od srca zdravi i veseli bili

Shmishonja
18-11-2009, 12:24
zahvaljujuem od srca zdravi i veseli bili

Nema na čemu, hvala, takodje ♥

jupiter
10-12-2009, 13:50
Poslednjih nedelju dana osecam pritisak u grudima,i dva puta sam imala ubrzano lupanje srca-dok sam sedela.Ne znam,hoce li se stanje popraviti,i sta ukazuje na pojavu ovog stanja?Uz to imam jako losu cirkulaciju.U natalnom postoji pokazatelj(na osnovu textova koje sam procitala) loseg odnosa sa lekarima. 10.12.2009. 13:49 Pozarevac

Shmishonja
10-12-2009, 14:38
Mom ocu su pre neki dan lekarski nalazi ukazali na izuzetno lošu situaciju sa njegovim bubrezima.

On je postavio juče pitanje : "Šta će biti na ispitivanjima? Kakvi će rezultati da budu?"

Datum : 09-12-2009
Vreme : 08h15am
Mesto : Beograd
Čart : http://i577.photobucket.com/albums/ss212/Traditional_Astrologer/slike/bubrezi.jpg

zvjezdica
10-12-2009, 18:51
Tata mi je umro prije 2 mj meni na rukama. Jednostavno se srušio..pa došo sebi i onda zauvjek otišao. :(

Kažu da mu je srce doslovce puklo, ali mi svi sumnjamo da je to baš od srca. Bio je dosta bolestan ,ali srce mu uvijek bilo zdravo.

Što je izazvalo smrt u tako ranim godinama?
18:50 10.12.2009.

skorpijica
10-12-2009, 19:23
smiso kad sam procitala sta si pisala rachici mogla bih postaviti slicno pitanje
meni je mama umrla u avgustu 2008 srcanui udar lekari su rekli da je bio drugi
ja kad sam je posetila u bolnici bila je sasvim ok cak je i samnom pricala i uvece u 11 i 26 umrla oni je pokusavali ozivlljvati ona se vracala i na kraju podlegla
a tata ih je pitao da li da je prebacimo helikopterom u bg jer su ioak tamo orav strucnjaci a oni su rekli da mora da miruje i dali joj neki lek da joj razbiju krvni ugrusak a nisu hteli da je operisu
zatim nekoliko dana posle isti slucaj se desio jednom nasem poznaniku i spasili su ga jer je tu u nasoj bolnici bio u poseti doktor iz bg i on im je pokazao tu neku novu tehniku /ja se u to ne razumem znam samo da se radi o nekoj premosnici da bi rce moglo da radi
i tako sam ja krivila doktore jer je ona umrla ali puustio sad to
nego da te pitam da li bi ona prezivela da smo je prebacili u bg bi li prezivela taj put i da su hteli da je operisu
tj da li su ippak oni krivi
mada je i ona kriva jer je citav zivot pusila

10.12.2009.
banja luka
19 i 23h i hvala ti unapred puno:)

Shmishonja
10-12-2009, 19:26
Poslednjih nedelju dana osecam pritisak u grudima,i dva puta sam imala ubrzano lupanje srca-dok sam sedela.Ne znam,hoce li se stanje popraviti,i sta ukazuje na pojavu ovog stanja?Uz to imam jako losu cirkulaciju.U natalnom postoji pokazatelj(na osnovu textova koje sam procitala) loseg odnosa sa lekarima. 10.12.2009. 13:49 Pozarevac

Da vidimo :

■ ti si Venera na 10° Strelca na samom kraju VII polja
■ Mesec 07° Vage umetnut u VI polju
■ zdravstveni problem Merkur 06° Jarca na vrhu IX polja
■ lični lekar Mars 19° Lava na samom vrhu V polja
■ lekar specijalista Saturn 03° Vage umetnut u VI polj
■ arapska tačka bolesti 25° Riba sa dispozitorom Jupiteorm na 22° Vodolije u XI polju
■ lekarski tretman isto Saturn umetnut u VI polju

» sama kombinacija Venere koja je hladna i vlažna u vatrenom i toplom Strelcu nam ukazuje da sa tvojim telom nešto nije ok [vl. Asc' je naše telo] S obzirom da je na samom kraju VII polja to bi moglo da ukaže da je na neki način aktiviran problem i sa bubrezima i bešikom, možda neka blaža upala.

» umetnuti Mesec sa Saturnom u VI polju ukazuje na neki vid prikrivene blokade, opet vezan za donji deo stomaka. Takodje i ukazuje zašto se "ne vidi" konkretan zdravstveni problem. Sam Mesec takodje u ženskom čartu vlada i srcem, pa O° sa egzaltiranim Saturnom donosi preskakanje i grčenje srčanog mišića.

» Problem gušenja i aritmije srca se mogu videti iz pozicije Južnog Čvora na vrhu IV polja [pluća] i Marsa u Lavu na vrhu V polja [srce]

» Jupiter u XI polju pak kao vladar arapske tačke bolesti ukazuje da se ti dosta brzo uznemiriš na bilo kakva dešavanja oko tebe, pa time ubrzaš svoje disanje, dok Merkur kao vladar VI polja u Jarcu donsi problem sa suženim kapilarima i cirkulacijom i najverovatnije jedan deo srčane arterije proširen, dok je drugi sužen [Jupiter ~ širi, Merkur ~ sužava » Mars je pod potunom vladavinom tog Jupitera, a pak sam Merkur egzaltira tog Marsa, pa odatle nastaje kontradiktornost u organizmu] pa da i zbog toga dolazi do problema sa srcem.

» što se tiče samog lekara ~ on je predstavljen Marsom u Lavu na vrhu V polja ~ kardiolog sa VMA na primer... on nema povezivanja ni sa Venerom ni sa Mesecom [sa tobom] pa zbog toga se najverovatnije ti i premišljaš da li da ideš kod njega ili ne, jer ipak Venera i Mars i Mesec i Mars imaju aplikaciju. Ali, s obzirom da ove planete imaju medjusobnu aplikaciju i dodatno što preko antiscije Mars ima O° sa Asc' ti ćeš najverovatnije otići kod lekara [da nije da te je bolela glava do si postavljala ovo pitanje ili pak da su tepekle oči i grebalo grlo?]

» Lekar specijalista je pak predstavljen Saturnom u Vagi umetnut u VI polju ~ u polju bolesti. Samim tim nam to "govori" da zdravstveni problem bi mogao da "vidi" samo taj lekar, jer dodatno, Saturn je pod vladavinom Venere ~ tebe ~ i u licu Meseca. S druge strane Venera je povezana sa Saturnom preko stepena, dok je Mesec potpuno okrenut tom Saturnu. Ti osećaš da za dijagnozu tvoje bolesti ipak treba stručno oko i puno iskustva.

» lekarski tretman je isti taj Saturn [vladar X polja u VI polju] što nam pokazuje da bi ako bi se i odlučila da odeš na ispitivanja mogla i da otaneš par dana u bolnici. U principu s obzirom da je sam Saturn jak i da je Merkur pod vladavinom tog Saturna [lek vlada bolešću] i da je Severni Čvor na vrhu X polja ~ lečenje će biti uspešno i zdravstvena situacija će se relativno brzo popraviti [jer su naglašeni kardinalni znaci] i dodatno Venera preko antiscije ima apl. O° sa Mc'.

» imam utisak da je u pitanju "budjenje" neke nasledne bolesti kod tebe, neki zdravstveni problem, ili pak jednostavno da telo reaguje na meteorološke uslove koji se baš ovih par meseci "čudno ponašaju".

p.s.

» ako si pre par dana krenula sa nekom dijetom, mislim da bi trebalo da prekineš sa njom. Loš kvalitet kože ili kose se javio usled nedostatka nekog vitamina ili pak nekog sastojka iz hrane koji si izbacila. Moguće je i da se pojavio neki sitan osip na donjem stomaku ili izmedju grudi upravo zbog toga.

» Takodje, moraš više pažnje da obratiš na "govor" svog tela, a i da više se odmaraš. Takodje, moraš se osloboditi letargije i monotonog načina svakodnevnog funkcionisanja jer je najverovatnije došlo i do zasićenja u glavi zbog toga, pa samim tim organizam reaguje na ovaj način.

Sa srećom ~ biće sve u redu :)

zvjezdica
10-12-2009, 20:11
smiso kad sam procitala sta si pisala rachici mogla bih postaviti slicno pitanje
meni je mama umrla u avgustu 2008 srcanui udar lekari su rekli da je bio drugi
ja kad sam je posetila u bolnici bila je sasvim ok cak je i samnom pricala i uvece u 11 i 26 umrla oni je pokusavali ozivlljvati ona se vracala i na kraju podlegla
a tata ih je pitao da li da je prebacimo helikopterom u bg jer su ioak tamo orav strucnjaci a oni su rekli da mora da miruje i dali joj neki lek da joj razbiju krvni ugrusak a nisu hteli da je operisu
zatim nekoliko dana posle isti slucaj se desio jednom nasem poznaniku i spasili su ga jer je tu u nasoj bolnici bio u poseti doktor iz bg i on im je pokazao tu neku novu tehniku /ja se u to ne razumem znam samo da se radi o nekoj premosnici da bi rce moglo da radi
i tako sam ja krivila doktore jer je ona umrla ali puustio sad to
nego da te pitam da li bi ona prezivela da smo je prebacili u bg bi li prezivela taj put i da su hteli da je operisu
tj da li su ippak oni krivi
mada je i ona kriva jer je citav zivot pusila

10.12.2009.
banja luka
19 i 23h i hvala ti unapred puno:)

samo da ti nešto iskreno kažem: to što ti je mama pušila nije nikakav preduvjet za srčani..To što se svi obaziru na to pušenje kao na glavni smrtni grijeh je čista glupost.

moj jedan od najboljih prijatelja je umro u 21g života od raka pluća..nikad u životu ni popio ni zapalio...

To je jednostavno život..ne bi se trebalo nikoga kriviti.

Shmishonja
10-12-2009, 21:31
Tata mi je umro prije 2 mj meni na rukama. Jednostavno se srušio..pa došo sebi i onda zauvjek otišao. :(

Kažu da mu je srce doslovce puklo, ali mi svi sumnjamo da je to baš od srca. Bio je dosta bolestan ,ali srce mu uvijek bilo zdravo.

Što je izazvalo smrt u tako ranim godinama?
18:50 10.12.2009.

Da vidimo :

■ tvoj otac je IV polje u horarcu, sa Venerom na 11° Strelca u njegovom II polju [horarnom V polju]

■ njegovo VI polje je u Ribama, sa Jupiterom na 22° Vodolije u njegovom V polju [horarno VIII polje]

■ njegovo VIII polje je u Biku, isto sa Venerom u Strelcu

■ horarno VIII polje je u Vodoliji, sa Saturnom na 03° Vage na samom vrhu očevog I polja...

■ arapska tačka smrti je 26° Škorpiona, sa Marsom na 19° Lava u horarnom II polju, očevom XI polju.

■ Mesec je vladar očevog X polja na 10° Vage sep. O° sa vrhom njegovog I polja i sa Saturnom...

» sad prvo pogledamo vladara horarnog VIII i očevog VIII polja ~ Venera u Strelcu u II polju + Saturn u Vagi na njegovom Asc'. Dodamo vladara a.t. Smrti ~ Mars na 19° Lava u XI polju. Sve se vrti oko žlezda, kako nadbubrežnih, tako i žlezda sa unutrašnjim lučenjem, pa oko bubrega, srca i glave...

Po svemu ovome, rekla bih da je došlo do disfunkcije nadbubrežnih žlezda, nekoliko neprimetnih srčanih udara ili pak je bila u pitanju moždana kap :(

zvjezdica
10-12-2009, 21:35
Uf :(

Jako si u pravu bojim se..imao je gadnih problema sa bubrezima i stvarno je lječio to ali u jednom je imao nešto bjelo što lječnici navodno nisu mogli dokučiti.
Pretrpio je na nogama pred dvije godine moždani..
I vjerojatno je pretrpio manje primjetno i koji srčani..

:(

Hvala ti mnogo

Shmishonja
10-12-2009, 22:42
nego da te pitam da li bi ona prezivela da smo je prebacili u bg bi li prezivela taj put i da su hteli da je operisu
tj da li su ippak oni krivi
mada je i ona kriva jer je citav zivot pusila

10.12.2009.
banja luka
19 i 23h
i hvala ti unapred puno :)

Da vidimo :

■ ovde nas interesuje sledeće :

» tvoja mama koja je predstavljena Marsom na 19° Lava u njenom V polju, a taj Mars vlada i maminom VIII kućom. Dodatno je i Mesec na 11° Vage na samom vrhu maminog VII polja.

» lekar (lekari) specijalista i lečenje koji su predstavljeni Saturnom na 03° Vage i Saturn je na kraju maminog VI polja.

» arapska tačka smrti 11° Strelca, u O° sa Venerom koja vlada maminim lekarom, a sa Jupiterom kao dispozitorom ~ Jupiter u maminoj XI kući [horarno VIII polje]

■ ovde se odmah vidi da su Mars i Saturn loše povezani ~ preko tabele njih spaja izgon, sve vezano za Mars za Saturn je loše, a Mesec i Saturn su spojeni preko lica, sve vezano za Mesec za Saturn je loše, takodje Mars i Venera nisu povezani preko tabele uopšte, tvoja mama i njen lekar nisu bili "na istoj talasnoj dužini" ~ nisu se razumeli, a Venera je preko lica povezana sa Mesecom, Jupiter je takodje preko lica povezan sa Mesecom, a preko stepena sa Marsom.
~ Nebriga lekara je više nego očigledna, ali isto tako premeštanje iz jedne u drugu bolnicu ne bi pomoglo...

» ali, s druge strane, Mars je pod potpunim vladarstvom Jupitera, dispozitorom a.t. smrti, a i suvladara umetnutog Strelca u maminoj VIII kući :(

jupiter
11-12-2009, 13:25
Da vidimo :

■ ti si Venera na 10° Strelca na samom kraju VII polja
■ Mesec 07° Vage umetnut u VI polju
■ zdravstveni problem Merkur 06° Jarca na vrhu IX polja
■ lični lekar Mars 19° Lava na samom vrhu V polja
■ lekar specijalista Saturn 03° Vage umetnut u VI polj
■ arapska tačka bolesti 25° Riba sa dispozitorom Jupiteorm na 22° Vodolije u XI polju
■ lekarski tretman isto Saturn umetnut u VI polju

» sama kombinacija Venere koja je hladna i vlažna u vatrenom i toplom Strelcu nam ukazuje da sa tvojim telom nešto nije ok [vl. Asc' je naše telo] S obzirom da je na samom kraju VII polja to bi moglo da ukaže da je na neki način aktiviran problem i sa bubrezima i bešikom, možda neka blaža upala.

» umetnuti Mesec sa Saturnom u VI polju ukazuje na neki vid prikrivene blokade, opet vezan za donji deo stomaka. Takodje i ukazuje zašto se "ne vidi" konkretan zdravstveni problem. Sam Mesec takodje u ženskom čartu vlada i srcem, pa O° sa egzaltiranim Saturnom donosi preskakanje i grčenje srčanog mišića.

» Problem gušenja i aritmije srca se mogu videti iz pozicije Južnog Čvora na vrhu IV polja [pluća] i Marsa u Lavu na vrhu V polja [srce]

» Jupiter u XI polju pak kao vladar arapske tačke bolesti ukazuje da se ti dosta brzo uznemiriš na bilo kakva dešavanja oko tebe, pa time ubrzaš svoje disanje, dok Merkur kao vladar VI polja u Jarcu donsi problem sa suženim kapilarima i cirkulacijom i najverovatnije jedan deo srčane arterije proširen, dok je drugi sužen [Jupiter ~ širi, Merkur ~ sužava » Mars je pod potunom vladavinom tog Jupitera, a pak sam Merkur egzaltira tog Marsa, pa odatle nastaje kontradiktornost u organizmu] pa da i zbog toga dolazi do problema sa srcem.

» što se tiče samog lekara ~ on je predstavljen Marsom u Lavu na vrhu V polja ~ kardiolog sa VMA na primer... on nema povezivanja ni sa Venerom ni sa Mesecom [sa tobom] pa zbog toga se najverovatnije ti i premišljaš da li da ideš kod njega ili ne, jer ipak Venera i Mars i Mesec i Mars imaju aplikaciju. Ali, s obzirom da ove planete imaju medjusobnu aplikaciju i dodatno što preko antiscije Mars ima O° sa Asc' ti ćeš najverovatnije otići kod lekara [da nije da te je bolela glava do si postavljala ovo pitanje ili pak da su tepekle oči i grebalo grlo?]

» Lekar specijalista je pak predstavljen Saturnom u Vagi umetnut u VI polju ~ u polju bolesti. Samim tim nam to "govori" da zdravstveni problem bi mogao da "vidi" samo taj lekar, jer dodatno, Saturn je pod vladavinom Venere ~ tebe ~ i u licu Meseca. S druge strane Venera je povezana sa Saturnom preko stepena, dok je Mesec potpuno okrenut tom Saturnu. Ti osećaš da za dijagnozu tvoje bolesti ipak treba stručno oko i puno iskustva.

» lekarski tretman je isti taj Saturn [vladar X polja u VI polju] što nam pokazuje da bi ako bi se i odlučila da odeš na ispitivanja mogla i da otaneš par dana u bolnici. U principu s obzirom da je sam Saturn jak i da je Merkur pod vladavinom tog Saturna [lek vlada bolešću] i da je Severni Čvor na vrhu X polja ~ lečenje će biti uspešno i zdravstvena situacija će se relativno brzo popraviti [jer su naglašeni kardinalni znaci] i dodatno Venera preko antiscije ima apl. O° sa Mc'.

» imam utisak da je u pitanju "budjenje" neke nasledne bolesti kod tebe, neki zdravstveni problem, ili pak jednostavno da telo reaguje na meteorološke uslove koji se baš ovih par meseci "čudno ponašaju".

p.s.

» ako si pre par dana krenula sa nekom dijetom, mislim da bi trebalo da prekineš sa njom. Loš kvalitet kože ili kose se javio usled nedostatka nekog vitamina ili pak nekog sastojka iz hrane koji si izbacila. Moguće je i da se pojavio neki sitan osip na donjem stomaku ili izmedju grudi upravo zbog toga.

» Takodje, moraš više pažnje da obratiš na "govor" svog tela, a i da više se odmaraš. Takodje, moraš se osloboditi letargije i monotonog načina svakodnevnog funkcionisanja jer je najverovatnije došlo i do zasićenja u glavi zbog toga, pa samim tim organizam reaguje na ovaj način.

Sa srećom ~ biće sve u redu :)

Postoji mogucnost naslednih problema sa srcem,kod mame je bilo takvih problema,samo dosta intenzivnijih pri cemu je bilo i lekarskih intervencija(to je bilo pre otprilike 13 god.)Sada je sve kako treba,odlicno se oseca.Takodje i kod tate,ali se kod njega problemi javljaju usled stresa-tako je i kod mene.Sto se tice tvog odgovora bilo je upala,promena na kozi-licu.Hvala ti puno na odgovoru,a najbitnije je da ce sve biti u redu.

nata-pata
12-12-2009, 17:29
Shmile,dugo se kanim da postavim ovo pitanje. Radi se o st. sinu,koji ima nasljedno oboljenje bubrega,koje povlači sa sobom i oštećenje sluha. Zanima me da li je sve ok,koliko to može biti,jer se radi o progresivnom oboljenju. Već odavno ima razne simptome,ali za sada,nije nastupilo neko značajnije pogoršanje.Sluh je oštećen,ali ne toliko da bi predstavljalo veći problem. Interesuje me stanje njegovih bubrega? Tb,BiH, 12.12.2009. 17.21h. :) :) :)

Shmishonja
12-12-2009, 21:00
Shmile,dugo se kanim da postavim ovo pitanje. Radi se o st. sinu,koji ima nasljedno oboljenje bubrega,koje povlači sa sobom i oštećenje sluha. Zanima me da li je sve ok,koliko to može biti,jer se radi o progresivnom oboljenju. Već odavno ima razne simptome,ali za sada,nije nastupil°o neko značajnije pogoršanje.Sluh je oštećen,ali ne toliko da bi predstavljalo veći problem. Interesuje me stanje njegovih bubrega? Tb,BiH, 12.12.2009. 17.21h.

Da vidimo :

» sinak je V polje u Vagi [već odmah simbolika bubrega] sa Venerom na 13° Strelca u horarnom VI polju [naglašeno da "nešto nije ok"]

» Mesec kao vladar tebe, kao pitača, ali i kao majke, je na 06° Škorpiona umetnut u V polju, njegovom I polju

» sinak VI polje je horarno X polje, u Ribama, sa [B]Jupiterom na 22° Vodolije u horarnom IX polju, njegovom V polju [zadržavanje vode, upalni procesi, širenje]

» njegov lekar je Mars na 19° Lava u horarnom III polju, njegovom XI polju [ovde se vidi da je njegov lekar neko ko je "dobar" za njega, da se prema njemu ponaša kao prijatelj i da se ~ na žalost ~ često susreću]

» lekar specijalista je Mesec ~ IX polje od V polja je lekar specijalista

» lekarski tretman je i Mesec i Sunce na 20° Strelca u njegovom II polju ~ dosadašnji tretman ~ Mesec u Škorpionu ~ nije delovao uspešno jer Mesec je preko izgona povezan sa Venerom, a i sam je u padu, ali će s obzirom da je vrh II polja na 29° Raka pa prelazi u Lava, pod vladarstvo Sunca ~ nov lekarski tretman će najverovatnije biti neke duguljaste oble tablete koje će morati da pije [II polje ~ ono što ulazi na usta]

» a.t. bolesti je na 22° Bika, pod vladavinom ~ Venere...

■ e sad da vidimo dalje ~ ovde se vidi da je Venera pod vladavinom Jupitera ~ dečak je pod vladavinom bolesti, Jupiter je u fixnom znaku ~ bolest dugo traje, ovde vidimo da lekar specijalista i nije baš najbolji izbor da leči dečaka, jer je sam u padu i preko izgona je vezan za Veneru i samo preko termina i stepena je povezan sa Jupiterom ~ bolešću, dok je sama bolest preko lica vezana za tog specijalistu ~ loša kombinacija... s druge strane, Mars je potpuno orijentisan na novo lečenje ~ Sunce ~ kao i na samu bolest ~ Jupiter, ali dečak ~ Venera ~ nema povezivanja sa njim uopšte ~ ovo opet daje sliku njegovog ličnog lekara koji se zaista trudi da mu pomogne, ali dečak na žalost ne reaguje na njega kako bi trebalo...

■ sami bubrezi ~ simbolično su predstavljeni kako Venerom, tako i Vagom, a takodje i VII poljem ~ od dečaka ~ tj. horarnim X poljem : ovde vidimo da je Venera u znaku koji joj "ne prija" ~ Venera je hladna i vlažna, dok je Strelac topao i suv. U znaku Vage je Saturn, on je tu egzaltiran i vidi se da je imao sep, O° sa vrhom dečakovog I polja. Saturn takodje vlada i sluhom, naročito desno uho] Dodatno, samo VII dečakovo polje je u Ovnu, sa Marsom u Lavu, što nam ukazuje na "upalu" i vlada levim uhom [pa ovde vidimo da je levo uho pod većom "vatrom" u odnosu na desno uho ~ tj. levo uho je slabijeg i dodatno, VI polje je u Ribama, pa to opet naglašava "vodu", tj. puno vode... Jupiter u Vodoliji u dečakovom V polju ~ cirkulacija, prokrvljenost, s jedne strane Jupiter širi, ali je pod vladavinom Saturna koji skuplja, pa i tu dolazi do problema u cirkulaciji i protoku materije kroz bubrege i time ukazuje na njihovo nepravilno funkcionisanje.

■» aplikacije : Jupiter spaja Sunce i Veneru ~ po ovome lekovi će "spojiti" sina i bolest. Mars uskoro kreće retrogradno, a pre toga ima aplikaciju i sa Mesecom i sa Venerom ~ ovde vidimo da će lekar imati kontakt a lekarom specijalitom u vezi konultacija oko dečakovog trenutnog zdravtvenog stanja i provere da li lekarki tretman deluje. To što Mars uskoro kreće retrogradno ukazuje da će se na neki način lični lekar povući i prepustiti dalje praćenje bolesti lekaru specijalisti. Sama Venera ima aplikaciju prvu sa Marsom i tako ga spaja sa Jupiterom. Naglašena fixnost u čartu ukazuje na duži vremenski rok koji će biti potreban da bi se situacija držala pod kontorolom. Situacija nije baš najsjajnija, ali zasigurno nije loše. Sama Venera u Strelcu koja simboliše dečaka pokazuje da je on pozitivac i da se optimistično i hrabro bori sa tom mukom koju ima :)

nolita
13-12-2009, 22:35
pomalo blesavo pitanje:da li je,i ako je,tko,nocas mjesecario od nas?pitanje o mojoj obitelji,mama,tata,brat i ja... Malo pojasnjenje,jutros nesto nasli u neredu,a nije nam jasno otkud i kako...sami zivimo u kuci.
Zg 22:32

mari
16-12-2009, 17:36
Jako sam zabrinuta! Isla sam na pretrage, dobila rezultate ali ne slaze se nista od toga sto sam dobila sa stanjem! Prosli puta su mi rekli da sam izlijecila, sad ispada da nisam!!!! Svakako razmisljam da odem kod jos jednog ljekara, ali vas molim da pogledate!
http://img40.imageshack.us/i/astro2gw61zdravljehr594.gif/
Da li je moguce da su zamijenili nalaz????

Shmishonja
18-12-2009, 10:29
pomalo blesavo pitanje:da li je,i ako je,tko,nocas mjesecario od nas?pitanje o mojoj obitelji,mama,tata,brat i ja... Malo pojasnjenje,jutros nesto nasli u neredu,a nije nam jasno otkud i kako...sami zivimo u kuci.
Zg 22:32

Da vidimo ~ za ovo ćem' da posmatramo u suštini samo Mesec, jer se on logično vezuje za ovaj problem :

∞ ovde vidimo da se sam Mesec nalazi u znaku svog pada. To nam baš i ukazuje na problem sa spavanjem. Da bi videli ko je povezan sa ovim problemom ~ gladamo Ptolomejevu tabelu :

∞ sam Mesec je pod vladavinom Marsa i u njegovom je triplicitetu. Nikoga ne egzaltira, u terminu je Merkura, u licu Venere i sve vezano za nju je izgon, dok se nalazi na Sunčevom stepenu.

» s druge strane, da vidimo ko je pod uticajem tog Meseca : Merkur je u njegovom triplicitetu, ali i vezan je za njega preko izgona, Venera je u njegovom licu, kao i Jupiter i Saturn.

■ u kombinaciji : ovde vidimo da su na "udaru" Merkur i Venera ~ ti, tvoja mama, a možda i brat, iako on više ima problema da zaspi ili pak ima problema sa lošim snovima. S obzirom da je povezanos Meseca sa Merkurom mnogo jača od Mesečeve povezanosti sa Veneru, izgleda da si ~ti u pitanju :D

Shmishonja
18-12-2009, 11:49
Jako sam zabrinuta! Isla sam na pretrage, dobila rezultate ali ne slaze se nista od toga sto sam dobila sa stanjem! Prosli puta su mi rekli da sam izlijecila, sad ispada da nisam!!!! Svakako razmisljam da odem kod jos jednog ljekara, ali vas molim da pogledate!
http://img40.imageshack.us/i/astro2gw61zdravljehr594.gif/
Da li je moguce da su zamijenili nalaz????

Da vidimo :

■ ti si Mesec na 26° Strelca u VI polju.
■ VI polje je u Strelcu, sa Jupiterom na 23° Vodolije na samom vrhu IX polja.
■ arapska tačka bolesti je na Plejadama, sa dispozitorom Venerom na 18° Strelca u VI polju.
■ X polje nam pokazuje taj rezultat : u Ribama, opet sa Jupiterom na vrhu IX polja ~ to ti je saopštio lekar specijalista.

■ sama postavka Meseca koji je mokar i hladan u toplom i suvom znaku Strelca nam ukazuje da nešto nije u redu sa tvojim telom [jer vladar I polja je signifikator pitačevog tela]

■ poslednji aspekt koji je Mesec imao je O° sa Suncem ~ spaljen ~ ovo nam dodatno pokazuje da nešto ne funkcioniše kako treba. E, sad, nisi navela ŠTA je problem, ali koliko mi se čini iz ovoga svega ~ problem je vezan ili za donji deo stomaka, ili krv, ili prohodnost i cirkulaciju vena i sudova koji spajaju odredjene organe u tom delu tela. S obzirom da Jupiter vlada Mesecom [a i Venerom koja je vladar arapske tačke bolesti] rezultati nisu zamenjeni.

■ dodatno i Sunce i Mesec imaju separaciju od Jupitera, a što se tiče daljeg razvoja situacije, moraš da se posavetuješ i sa drugim lekarem, jer Mesec iz praznog hoda ulazi u znak Jarca, koji je znak njegovog izgona, pa se sama zdravstvena situacija pogoršava, a i dodatno, Jupiter i Venera imaju povezivanje, iako ih Mars sprečava u tome... pa treba povesti računa...

mari
18-12-2009, 14:51
Da vidimo :

■ ti si Mesec na 26° Strelca u VI polju.
■ VI polje je u Strelcu, sa Jupiterom na 23° Vodolije na samom vrhu IX polja.
■ arapska tačka bolesti je na Plejadama, sa dispozitorom Venerom na 18° Strelca u VI polju.
■ X polje nam pokazuje taj rezultat : u Ribama, opet sa Jupiterom na vrhu IX polja ~ to ti je saopštio lekar specijalista.

■ sama postavka Meseca koji je mokar i hladan u toplom i suvom znaku Strelca nam ukazuje da nešto nije u redu sa tvojim telom [jer vladar I polja je signifikator pitačevog tela]

■ poslednji aspekt koji je Mesec imao je O° sa Suncem ~ spaljen ~ ovo nam dodatno pokazuje da nešto ne funkcioniše kako treba. E, sad, nisi navela ŠTA je problem, ali koliko mi se čini iz ovoga svega ~ problem je vezan ili za donji deo stomaka, ili krv, ili prohodnost i cirkulaciju vena i sudova koji spajaju odredjene organe u tom delu tela. S obzirom da Jupiter vlada Mesecom [a i Venerom koja je vladar arapske tačke bolesti] rezultati nisu zamenjeni.

■ dodatno i Sunce i Mesec imaju separaciju od Jupitera, a što se tiče daljeg razvoja situacije, moraš da se posavetuješ i sa drugim lekarem, jer Mesec iz praznog hoda ulazi u znak Jarca, koji je znak njegovog izgona, pa se sama zdravstvena situacija pogoršava, a i dodatno, Jupiter i Venera imaju povezivanje, iako ih Mars sprečava u tome... pa treba povesti računa...
Hvala Smisho! Vec sam bila kod jos jednog ljekara i dobila slicne nalaze ali NE ISTE! Nastavljam sa lijecenjem!
Pozdrav veliki

nolita
18-12-2009, 18:15
S obzirom da je povezanos Meseca sa Merkurom mnogo jaa od Meseeve povezanosti sa Veneru, izgleda da si ~ti u pitanju :D [/COLOR][/FONT]
hehe,ne bih se zacudila,stalo valjda i pricam,mrmljam u snu ;)
hvala :)

goga73
21-12-2009, 14:26
Da vidimo ~ nisi navela samo koji zdravstveni problem je u pitanju...

◘ tvoj tata je IV polje u Jarcu, sa Saturnom u Devici u XII polju ~ njegovom IX polju.
◘ Mesec je u praznom hodu u IV polju u Jarcu.
◘ tatino VI polje je horarno IX polje u Biku, sa Venerom u Blizancima u tom polju. Zdravstveni problem iz "dva dela" ~ da li je moguće da su u pitanju dva zdravstvena problema koja su povezana i prave problem?
◘ tatin lični lekar je horarno X polje [7 polje od IV] upravo sa tim Mesecom u Jarcu.
◘ lekar specijalista je 9 polje od IV polja ~ horarno XII polje ~ u Devici, sa Merkurom u Raku u horarnom X polju ~ tatinom VII polju.
◘ lek / lečenje je 10 polje od IV ~ horarno I polje ~ Vaga ~ sa Venerom u Blizancima u tatinom VI polju ~ on već prima terapiju.

◘ arapska tačka bolesti 13° Blizanaca u tatinom VI polju
◘ arapska tačka operacije 22° Jarca u tatinom I polju

◘ dispozitori koji su "glavni" u celom čartu su Saturn i Merkur i Venera :
○•○ Saturn je pod vladavinom Merkura, egzaltira ga, dok s druge strane sve vezano za Satruna za Merkur je izgon ~ bolest nije ni upola onako teška kao što bi mogla da bude. I Saturn i Merkur imaju prvu aplikaciju ka Suncu, vladaru tatinog VIII polja [koje se dodatno vezuje za operacije] tako da je vrlo verovatno da će na žalost operacija biti jedna od opcija lečenja. Dodatno, Mesec kad ihoda sklapa aspekt sa Venerom ~ pa samim tim produžava loše stanje njegovog organizma :(

Još jednom zahvaljujem na odgovoru.
Evo i povratne informacije.
Tata je bio na operaciji prije 2 tjedna, operacija je prošla dobro i polako se oporavlja. Nadam se da će i dalje biti dobro.
Pozdrav

tori
22-12-2009, 11:03
Smisho draga, poslednje pitanje postavila sam 17.09.2009.
U junu i avgustu ove godine imala sam dve neuspesne vestacke oplodnje, a oko 09.01.2010. me ceka prva vantelesna oplodnja od koje ja ocekujem jednu ili dve bebice:)
Cemu da se nadamo, da li ce ovog puta uspeti (treca sreca:)), kako ce sve to proci i sta cemo dobiti?
Hvala unapred i ziva nam bila!

14:03, 22.12.2009., Dubai

http://tinypic.com/view.php?pic=b861xk&s=5

Shmishonja
22-12-2009, 13:32
Smisho draga, poslednje pitanje postavila sam 17.09.2009.
U junu i avgustu ove godine imala sam dve neuspesne vestacke oplodnje, a oko 09.01.2010. me ceka prva vantelesna oplodnja od koje ja ocekujem jednu ili dve bebice :)
Cemu da se nadamo, da li ce ovog puta uspeti (treca sreca :) ), kako ce sve to proci i sta cemo dobiti?
Hvala unapred i ziva nam bila!

14:03, 22.12.2009., Dubai

http://tinypic.com/view.php?pic=b861xk&s=5

Da vidimo :

■ ti si Venera na 25° Strelca na kraju VIII polja ~ Venera se nalazi na stepenu "brzanja i nestrpljenja" povezana je sa Saturnom preko lica i u triplicitetu je Sunca i uskoro je čeka velika promena jer prelazi u staloženog i "cool" Jarca i + prelazi u IX polje...

■ Mesec 05° Riba u XI polju ~ i on se nalazi na stepenu "odmah i sad" i obožava tu Veneru, kao i Marsa [tvog partnera] a i povezan je preko lica sa Saturnom...

■ V polje Sunce 00° Jarca ~ nov pokušaj, nov početak, pod vladavinom Saturna, u triplicitetu i terminu Venere, povezan sa Mesecom i preko stepena i preko izgona...

■ IX polje ~ lekar specijalista koji će obaviti zahvat ~ Saturn na 04° Vage umetnut u VI polju ~ VI polje : bolnica, pod tvojom je vladavinom i na stepenu Venere, a sa Mesecom je povezan preko lica...

» s obzirom da su svi akteri u ovoj priči povezani preko tabele, samo nam preostaje da pogledamo aplikacije ~ odmah pada u oči da se Sunce [bebac] i Saturn [lekar specijalista] povezuju direktno preko 90°dok je Mesec već imao aspekt sa Suncem. Čim Venera predje u Jarca ona isto odmah se spaja preko 90° sa Saturnom :)

» sve u svemu ~ trebalo bi da bude ♀http://a1.rimg.info/fa3a086868889140e121e5572c02721f.gif

tori
22-12-2009, 13:55
Hvala puno na tako brzom odgovoru, Smisha!!
E, a slicica devojcice vagice je super:):)

Znaci bice devojcica da je razmazimo:)

http://tinypic.com/view.php?pic=b861xk&s=5

ljilja10
25-12-2009, 12:17
novi sad 25.12.2009. 12 casova 15 minuta ,bas se lose osecam,neznam sta mi je moze li pomoc na sta da obratim paznju,imam nekakve strahove..

nolita
25-12-2009, 12:18
E ovako,ovo ljeto sam imala osip,bolest koja se zove pitirijaza rozea,koja se dobije jedno u zivotu,valjda od pada imuniteta,traje par tjedana.
ovih dana mi se ponovno ponovio neki osip,razmisljam da nije alergija na nesto?
Zg 12:16

Shmishonja
27-12-2009, 12:26
novi sad 25.12.2009. 12 casova 15 minuta ,bas se lose osecam,neznam sta mi je moze li pomoc na sta da obratim paznju,imam nekakve strahove..

Da vidimo :

■ ti si Asc' u Ovnu, sa retro Marsom na 19° Lava umetnut u V polju.

■ Mesec je 12° Ovna u XII polju.

■ VI polje u Devici sa Merkurom na 21° Jarca u X polju.

■ arapska planeta bolesti je 09° Riba u XII polju, sa Jupiterom na 24° Vodolije umetnut u XI polju.

■ s obzirom da si predstavljena retrogradnom planetom to nam i daje sliku tebe koja polako posustaješ sa snagom. Mesec u XII polju, kao i Jupiter u XI polju nam pokazuje da si ne samo fizički iscrpljena, već i emotivno i duhovno. Ono što štetno deluje na tvoje fizičko i psihičko zdravlje je ~ posao (vladar VI polja je u X polju i obrnuto, vladar X polja je u VI polju + sam Mesec je preko pada povezan sa tim Saturnom, a on je "zadužen" i za to osećanje straha i nesigurnosti koju osećaš)

■ s obzirom da i Merkur i Saturn dodatno uskoro kreću retrogradno, osećanje malaksalosti, neraspoloženja i straha se može produžiti na jedan duži period. U suštini će sve biti stanje uma i izgubljena ravnoteža u mislima i osećanjima, jer nekog konkretnog fizičkog problema nema.

Shmishonja
27-12-2009, 13:06
E ovako,ovo ljeto sam imala osip,bolest koja se zove pitirijaza rozea,koja se dobije jednom u zivotu, valjda od pada imuniteta,traje par tjedana.
ovih dana mi se ponovno ponovio neki osip, razmisljam da nije alergija na nesto?
Zg 12:16

Da vidimo :

■ ti si Asc' u Ovnu, sa retro Marsom na 19° Lava koji ima sep. O° sa vrhom VI polja i nalazi se u V polju

■ Mesec 12° Ovna koji ima sep. O° sa Asc' i nalazi se u XII polju

■ VI polje u Lavu, sa Suncem na 03° Jarca u IX O° X polju

■ arapska tačka zdravstvenog problema u Ribama sa Jupiterom na 24° Vodolije na samom vrhu XII polja

» Ovde vidimo da je upalni proces u pitanju (zbog Marsa) koji se manifestuje crvenilom i osipom na većem delu kože usled slabog imuno sistema (Mars pod vladavinom Sunca ~ imunitet ~ Lav ~ veći, vidni deo tela, okruglog oblika kao pečat ~ koje je u Jarcu ~ koža) i koje se ponovilo (retrogradnost) a možda i počne da se ponavlja ~ jer Merkur kao su.vladar VI polja uskoro kreće retrogradno.

» Naglašenost vatrenih znakova nam ukazuje da je zdravstveni problem "suv i vreo" tj. upala, neprijatnost, svrab. Sam znak Lava nam ukazuje na predeo Solarnog plexusa, donjeg stomaka (Devica kao suvl. VI polja) ledja (Lav) gde se najviše javljaju ti pečati.

» urzok ćemo naći u separacionom poslednjem aspektu koji je Mars imao ~ a to je 120° sa Mesecom koji se tamo vrzma oko I polja. pozicija samog Meseca koji je vlažan i hladan u vatrenom i suvom znaku Ovna pa još u XII polju sep. O° sa Asc' nam ukazuje da je u pitanju bio ili stres ili pak nedovoljno preležan virus koji si nedavno možda imala i tom nepažnjom (XII polje ~ greške koje pravimo i koje prouzrokuju komplikovanje budućih situacija) si oslabila sebi imunitet, jer upravo taj Mesec je Marsa povezao sa Merkurom (su.vladar VI polja)

» X polje (lek) je u Jarcu, sa Saturnom u Vagi (koji uskro kreće retrogradno i dolazi pod vladavinu Merkura) nam pokazuje da trebaš da se vratiš na prepisane lekove koji su ti lekari dali. Takodje, sam Saturn u Vagi nam ukazuje da moraš da dovedeš svoj emotivni život u ravnotežu, jer ćeš tako i da smiriš nervni sistem koji je trenutno pod stresom (Mesec koji se vrti oko I polja ~ glava ~ pa u Ovnu ~ "dinamična i vatrena situacija u porodici") i da se striktno pridržavaš lekarskih uputa. S obzirom da je Saturn po izgonu vezan za Marsa, a po padu za Sunce i nema nikakvih za sad povezivanja sa Merkurom po tabeli, ovog puta će oporavak dosta da bude neprijatan i dugotrajan, ali ipak sa srećnim ishodom.

nata-pata
28-12-2009, 00:36
Već 3 dana imam povišenu temp.,bolove u mišićima,očima,mokr. kanalima itd. Sinoć sam primjetila osip po vlasištu i na prsima (ali tek nekoliko bubuljica). Jutros ih je bilo mnogo više,otišla sam do hitne pomoći jer je nedelja i pokajala se. Dr (neki mladi,premladi) kaže da je vjerovatno neka alergija,a ja sam mu rekla da mislim da su ovčije boginje(varicella). Ništa mi nije predložio,tako da sam ja,na svoju ruku,kupila u apoteci neki tečni puder za boginje. Sad dok ovo kuckam,umirem od svraba,ali trpim.... Moje pitanje glasi da li je moja "dijagnoza" tačna ili sam ipak pogriješila? Bolujem li od boginja? Ah da,na potiljku sam napipala otečene limfne čvoriće,ali ovaj,nazovi dr,tome nije pridavao važnost. Užasnuta sam što postoje i ovakvi primjerci doktora. TB 28.12.2009. 00.24 h. Hvala!

ljilja10
28-12-2009, 10:31
:5: Da vidimo :

■ ti si Asc' u Ovnu, sa retro Marsom na 19° Lava umetnut u V polju.

■ Mesec je 12° Ovna u XII polju.

■ VI polje u Devici sa Merkurom na 21° Jarca u X polju.

■ arapska planeta bolesti je 09° Riba u XII polju, sa Jupiterom na 24° Vodolije umetnut u XI polju.

■ s obzirom da si predstavljena retrogradnom planetom to nam i daje sliku tebe koja polako posustaješ sa snagom. Mesec u XII polju, kao i Jupiter u XI polju nam pokazuje da si ne samo fizički iscrpljena, već i emotivno i duhovno. Ono što štetno deluje na tvoje fizičko i psihičko zdravlje je ~ posao (vladar VI polja je u X polju i obrnuto, vladar X polja je u VI polju + sam Mesec je preko pada povezan sa tim Saturnom, a on je "zadužen" i za to osećanje straha i nesigurnosti koju osećaš)

■ s obzirom da i Merkur i Saturn dodatno uskoro kreću retrogradno, osećanje malaksalosti, neraspoloženja i straha se može produžiti na jedan duži period. U suštini će sve biti stanje uma i izgubljena ravnoteža u mislima i osećanjima, jer nekog konkretnog fizičkog problema nema.

:1:od srca hvala ,lepotu u ocima ,ljubav ,zdravlje i srecu ti zelim

Shmishonja
28-12-2009, 13:50
Već 3 dana imam povišenu temp.,bolove u mišićima,očima,mokr. kanalima itd. Sinoć sam primjetila osip po vlasištu i na prsima (ali tek nekoliko bubuljica). Jutros ih je bilo mnogo više,otišla sam do hitne pomoći jer je nedelja i pokajala se. Dr (neki mladi,premladi) kaže da je vjerovatno neka alergija,a ja sam mu rekla da mislim da su ovčije boginje(varicella). Ništa mi nije predložio,tako da sam ja,na svoju ruku,kupila u apoteci neki tečni puder za boginje. Sad dok ovo kuckam,umirem od svraba,ali trpim.... Moje pitanje glasi da li je moja "dijagnoza" tačna ili sam ipak pogriješila? Bolujem li od boginja? Ah da,na potiljku sam napipala otečene limfne čvoriće,ali ovaj,nazovi dr,tome nije pridavao važnost. Užasnuta sam što postoje i ovakvi primjerci doktora. TB 28.12.2009. 00.24 h. Hvala!

Da vidimo :

► ti si Venera na 02° Jarca na kraju III polja

◄ Mesec 15° Bika u VIII polju

► VI polje u Ribama sa Jupiterom na 24° Vodolije u V polju

◄ arapska tačka bolesti je u Lavu sa Suncem na 06° Lava [ovde vidimo spaljivanje Venere (tebe) od strane bolesti (Sunce)]

► lekar je predstavljen retro Marsom na 19° Lava [a po tabeli vidimo da on nema povezivanja ni sa Venerom ni sa Mesecom (što nam i govori koliko se on nije udubio u tvoj problem, jer ga ne interesuje)]

» separacioni aspekt koji su imali i Mesec i Venera će nam pokazati uzrok pojave tog osipa & plikova... Mesec je imao upravo aspekt sa Suncem, dok je Venera imala preko antiscije aspekt sa Suncem ~ to na povrdjuje sliku upale i plikova. Sama Venera se vezuje i za boginje...

»•« dijagnoza sama po sebi je X polje, kao i "lečenje" ~ ovde se X polje nalazi u Raku upravo sa tim egzaltiranim Mesecom u VIII polju. Sad, da bi videli koliko to "lečenje" ima efekta ~ pogledamo odnos Meseca i Jupitera ~ Mesec je potpuno okrenut sam sebi i samo preko termina je povezan sa Jupiterom, dok s druge strane Jupiter je preko lica povezan sa Mesecom ~ samim tim dobijamo odgovor : ta "terapija" ne vredi skoro ništa :(

○•○ ono što je bitno je da i Mesec i Jupiter su preko stepena povezani sa Merkurom ~ koji vlada IX poljem = lekar specijalista, a dodatno i sam Mesec posle 90° sa Marsom ima upravo 120° sa Merkurom ~ što nam daje savet ~ poseti lekara specijalistu, jer je slaba vajda od ovog tvog lekara. Sam Merkur jeste da je povezan preko izgona sa Mesecom, ali je i u njegovom triplicitetu pa nam je to ipak bolja opcija nego onaj retro Mars...

thalatte
29-12-2009, 11:46
Što mi je sa zdravljem ? http://i46.tinypic.com/fop36o.gif
Pitanje postavljeno 29.12 u 09;21h Zagreb

Predstavljena sam Asc Vodenjaka i Saturnm u Vagi u 8.kući (ne sviđa mi se 8.)

Vladar 6.kuće je Mjesec koji je ujedno i moj signifikator zajedno sa Saturnom...Rade egzaktan trigon
Što bi to značilo?

Saturn je u kvadratu So0Ve konjukcije koja je na vrhu 12.kuće...

Ne znam objasniti...ali meni ove postavke planeta usmjeravaju pogled na 4.kuću i vjerojatno na stanje mog tate i da to utječe na moje zdravlje...jel to moguće?

A što bi značio Saturn u 8. u Vagi 90 Ve0So u 12?

Shmishonja
30-12-2009, 11:06
Što mi je sa zdravljem ? http://i46.tinypic.com/fop36o.gif
Pitanje postavljeno 29.12 u 09;21h Zagreb

Predstavljena sam Asc Vodenjaka i Saturnm u Vagi u 8.kući (ne sviđa mi se 8.)

Vladar 6.kuće je Mjesec koji je ujedno i moj signifikator zajedno sa Saturnom...Rade egzaktan trigon
Što bi to značilo?

Saturn je u kvadratu So0Ve konjukcije koja je na vrhu 12.kuće...

Ne znam objasniti...ali meni ove postavke planeta usmjeravaju pogled na 4.kuću i vjerojatno na stanje mog tate i da to utječe na moje zdravlje...jel to moguće?

A što bi značio Saturn u 8. u Vagi 90 Ve0So u 12?

Da vidimo :

» ti si Saturn na 04° Vage u VIII polju (VIII polje se vezuje za organe koji treba da izbacuju sve ono što je štetno iz organizma ~ žlezde ispod pazuha = znojenje, bubrezi = urin, itd...) a s obzirom da je tu na vrhu Saturn, došlo je do zastoja u tom procesu.

» Mesec je 04° Blizanaca O° IV polje (IV polje se vezuje za grudni koš i pluća, dok se Mesec vezuje za grudni koš, srce [kod žena] stomak, creva) pa nam ovo govori da ti pluća i crevca slabije rade (jer je Mesec peregniran u Blizancima, tj. slab)

» VI polje u Raku, pod vladavinom je tog Meseca.

» arapska tačka bolesti u Strelcu na vrhu XI polja (cirkulacija, krvotok) sa Jupiterom na 25° Vodolije u I polju (Jupiter se vezuje za levo uho, pluća, jetru, krvnu sliku) pa nam ovo dodatno pokazuje da je možda u pitanju prehlada (Jupiter vlada velikom vlagom) a dodatno arapska tačka bolesti koja je "donijena od nekoga" (prehlada, virus) je na samom Asc', pa nam to dodatno "kaže" ~ nazebla si, pa su ti stradala i pluća i glava (sinusi, uho...)

» poslednji aspekt koji je Saturn imao je 90° sa Venerom ~ a to nam pokazuje da je tvoja nemarnost dovela do svega ovoga (Venera je valdar III polja [ponašanje, razmišljanje] a nalazi se na samom vrhu XII polja [greške koje 'ne'svesno pravimo) a sama Venera je planeta koja povladjuje...

» s obzirom da je VI polje (konkretan zdravstveni problem) u kardinalnom znaku, to nam pokazuje da je u pitanju akutan zdravstveni problem, a Mesec u Blizancima nam "kaže" to je već nešto što si imala pre izvesnog vremena (ali nisi do kraja izgurala sa terapijom, pa se problem "vratio")

» aplikacija Saturna i Meseca ukazuje da ćeš još barem nedelju dana da muku mučiš sa slabim zdravljem, ali s obzirom da je Fortuna na vrhu VI polja, sve će se posle toga smiriti i regulisati :)

« naravno, na sve to, deluju emocije i tvoja zabrinutost za oca (pogoršalo mu se zdravlje?)

Miraceti
03-01-2010, 11:45
Ne osecam se bas najbolje u poslednje vreme. Zelela bih da postavim sledece pitanje:
Sta mi donosi ova godina po pitanju zdravlja.
Skoplje, 03.01.2010 godine u 11,45 sati.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=oj3fileH0Ktim-u1262515869&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=3&smon=1&syr=2010&hsy=5&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Shmishonja
03-01-2010, 15:53
Ne osecam se bas najbolje u poslednje vreme. Zelela bih da postavim sledece pitanje:
Sta mi donosi ova godina po pitanju zdravlja.
Skoplje, 03.01.2010 godine u 11,45 sati.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=oj3fileH0Ktim-u1262515869&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=3&smon=1&syr=2010&hsy=5&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Da vidimo :

» ti si Asc' u Ovnu, na kraju znaka, sa retro Marsom na 18° Lava u V polju.

« Mesec je 20° Lava isto tu pored Marsa.

» VI polje je u Devici, sa retro Merkurom na 16° Jarca na samom vrhu X polja.

« arapska tačka bolesti u Ribama, sa Jupiterom na 26° Vodolije u XI polju.

» X polje je pod vladavinom Saturna na 04° Vage u VI polju.

■ ☽ i ♂ imaju separaciju, u V polju (a V polje pored srca, vlada i jetrom, želucem, bokovima i ledjima) Sam ♂ je retrogradan, kao i Merkur ☿ koji je vladar polja bolesti ~ a i sam Merkur egzaltira tog retro Marsa i ne voli nikako Mesec ~ pa nam to govori da je problem nešto što dosta dugo već traje kod tebe, ali sa usponima i padovima u lečenju, kao i samom dijagnosticiranju.

■ sam znak Device i ☿ se vezuju za donji stomak, creva, nervni sistem, mozak (um, razum), ramena, ruke, prsti. Dok je dodatno, Merkur u Jarcu, pa nam do na ceo ovaj spisak dodaje i probleme sa kostima i kolenima (možda i sa čašicom u kolenu ili problemi sa vodom u kolenu ~ Mesec je voda, a Merkur ne voli Mesec...) što nas dovodi i do problema sa reumom i upalnim procesima u kostima (zglobovima) jer Merkur kao što smo rekli egzaltira Marsa...

■ sama retrogradnost i ♂ i ☿ nam ukazuje da tvoj organizam "ide retrogradno" tj. ne funkcioniše kako treba, pa otuda i slabost, nervoza, slaba koncentracija, osećaj težine pri kretanju...

■ s obzirom da su i Mesec i Mars u V polju (fixno + fixno) i da Saturn kao vladar "lečenja" uskoro kreće retrogradno i čak se vraća u Devicu, a i sam Mesec ima apl. 180° sa Jupiterom (vladar a.t. bolesti) najverovatnije je da ćeš čitave 2010 godine imati problema sa zdravljem :(

zvjezdica
04-01-2010, 02:46
Ovih dana sam imala jake bolove u želudcu i glavi.
Inače imam masu problema sa zdravljem..astma, alergije, ciste na jajnicima, problem sa vidom...jake vrtoglavice..

Problem je što sam pola života provela po bolnicama i uvijek mi kažu da su nalazi u redu. Nekad mi prepisuju sve to osjećajnosti, kao da sam osjetljiva na emocije.

E sada, konkretno me zanima: jutros mi se nadodala jaka bol u grlu..i sad već šmrčem. Nisam baš pobornik medicine pa više koristim alternativne metode. Popila sam kuhanog vina, pijem litre čaja, najela se češnjaka ( on mi uvjek pomogne)...i problem je što sutra navečer imam jedan meni bitan dogovor koji sam već odgađala par puta. Da li je moguće da mi ovo
prestane do sutra navečer, mislim bar da se smanji? i Da li će mi tablete od doktora štogod pomoći, ujutro planiram otić kod doktorice.

HVala..

2:45h
Pula
4.sječnja 2010

Shmishonja
04-01-2010, 09:40
Ovih dana sam imala jake bolove u želudcu i glavi.
Inače imam masu problema sa zdravljem..astma, alergije, ciste na jajnicima, problem sa vidom...jake vrtoglavice..

Problem je što sam pola života provela po bolnicama i uvijek mi kažu da su nalazi u redu. Nekad mi prepisuju sve to osjećajnosti, kao da sam osjetljiva na emocije.

E sada, konkretno me zanima: jutros mi se nadodala jaka bol u grlu..i sad već šmrčem. Nisam baš pobornik medicine pa više koristim alternativne metode. Popila sam kuhanog vina, pijem litre čaja, najela se češnjaka ( on mi uvjek pomogne)...i problem je što sutra navečer imam jedan meni bitan dogovor koji sam već odgađala par puta. Da li je moguće da mi ovo
prestane do sutra navečer, mislim bar da se smanji? i Da li će mi tablete od doktora štogod pomoći, ujutro planiram otić kod doktorice.

HVala..

2:45h
Pula
4.sječnja 2010

Da vidimo :

• ti si Asc' u Škorpionu, sa retro Marsom na samom vrhu X polja ~ trudiš se nekim "strim, proverenim" metodama da izlečiš samu sebe.

• Mesec je na Regulusu, u praznom hodu, u X polju ~ isto, samo što ovo dodaje i ono "tretman ne daje nikakve efekte, iako deluje dobro".

• VI polje je u Ovnu, isto pod vladavinom Masa

• a.t. bolesti je na kraju znaka Device, sa retro Merkurom na 15° Jarca u III polju ~ ovde se baš i vidi da gornji deo pluća (kao i dušnik) "škripe" već neko kraće vreme.

• lekar je Venera u Jarcu u III polju ~ lekar opšte prakse, koji u suštini može da ti pomogne jer je povezan sa Marsom preko egzaltacije i lica, a i u terminu je Merkura (vladara a.t. bolesti)

• Mars i Mesec su imali poslednji aspekt ~ u Lavu ~ upalni procesi u predelu Solarnog Plexusa. S obzirom da je u pitanju fixni znak, to nam daje podatak da je u pitanju hronična bolest ~ a Mars kao retro i Mesec u praznom hodu daju podatak ~ periodično vraćanje te bolesti u različitim intervalima (neki put je bolnije, neki put teže, neki put samo iscrpi)

• aplikacije : Mars nema bližu aplikaciju, dok Mesec kad izadje iz praznog hoda prvi aspekt sklapa sa Venerom ~ ti odlaziš kod lekara, posle Mesec ima aspekt sa Suncem ~ vladar X polja ~ nov lekarski tretman (nešto sitno, okruglo ~ tablete) i posle Mesec sklapa aspekt sa Merkurom ~ lekovi kreću da se "bore" sa bolešću.

• s obzirom da sam Merkur nema povezivanja sa Suncem, dok je Sunce samo povezano sa Merkurom preko stepena, moguće je da na početku nov lekarski tretman neće pokazati neki vidniji efekat i pomak, al sobzirom da je Mars (vladar VI polja) pod vladavinom Sunca, a i samo Sunce je povezano sa njim preko egzaltacije i lica, moguće je da će oporavak trajati duže od planiranog.

• s obzirom da su i Mars i Mesec u kardinalnom polju ti bi želela da se sve to "odmah i sad" završi, ali s obzirom da su u pitanju fixni znaci, to je realno nemoguće, tako da najverovatnije obaveze koje imaš će ipak na neki način da "trpe" ~ iako ne mora da znači da trebaš i da je odlažeš ~ to već tebi ostavljam da odlučiš ~ a vremenski kada je moguće da će problem sa zdravljem da prodje je -/+ 2 nedelje.

loreley
04-01-2010, 16:37
od subote osjecam lagane bolove u donjem dijelu abdomena.mislila sam da ce proći..ali jucer navecer je bilo grozno kao i sad trenutno..bila sam kod doktora ali jos nisam sigurna sta je...
a uzasno je?
stoga je moje pitanje: hoće li se problem sa mojim jajnicima i mokracovodom zakomlicirati do te mjere da cu morati lezati u bolonici?
Čakovec, 04.01.2010. u 16:37
-sad sam se vratila s hitne imala temp 38.5 i nisu me zaustavili..strah me da nesto ozbiljno ne ode....:mad: :confused:

skorpijica
04-01-2010, 19:48
juce tj u nedelju sam se bas duboko porezala na prst nozem i isla na previjanje umalo da prst odrezem................navece dobijem prehladu sa onom minijaturnom temperaturom koja je evo sad popustila ali sam sva teska i plus stomak me boli zenski problemi .....vidite kako mi je pocela ova godina....nigde ne mogu iz kuce
pitanje da li cu biti dobrog zdravlja u ovoj 2010

19 i 47h
4.1.2010.
banja luka

Shmishonja
05-01-2010, 09:57
od subote osjecam lagane bolove u donjem dijelu abdomena.mislila sam da ce proći..ali jucer navecer je bilo grozno kao i sad trenutno..bila sam kod doktora ali jos nisam sigurna sta je...
a uzasno je?
stoga je moje pitanje: hoće li se problem sa mojim jajnicima i mokracovodom zakomlicirati do te mjere da cu morati lezati u bolonici?
Čakovec, 04.01.2010. u 16:37

-sad sam se vratila s hitne imala temp 38.5 i nisu me zaustavili..strah me da nesto ozbiljno ne ode....:mad: :confused:

Žao mi je što si morala da čekaš, al ne mogu da stignem sve horarce da odradim (dodatno nisam u Bgd, već na selu, u gostima, pa sam na wireless lap top-u i ne mogu puno da budem na Forumu...) tako da sve molim za malo strpljenja :(

Što se tiče tvog horarca ~ da vidimo :

■ ti si Mesec 07° Device u III polju

■ VI polje u Strelcu sa Jupiterom na 27° Vodolije na samom kraju VIII polja

■ arapska tačka bolesti 02° Blizanaca, sa retro Merkurom na 14° Jarca na samom kraju VI polja

■ lekar opšte prakse, kao i lekar specijalista su predstavljeni istom planetom ~ Saturn na 04° Vage u IV polju

■ arapska tačka boravka u bolnici je 09° Bika, sa Venerom na 12° Jarca odmah iza Merkura.

■ ovde imamo da je Mesec u Devici ~ donji stomak, VI polje Strelac ~ predeo kukova i zadnjice, u VIII polju ~ genitalije, organi sekrecije, bubrezi, bešika...

■ Južni Čvor na Asc' ~ temperatura, s obzirom da je aplikacija ~ temperatura će rasti vrlo brzi (kardinalni znak) Merkur retrogradan i egzaltira Marsa ~ kao vladar tačke bolesti ~ vidimo da je u pitanju upalni proces vezan za donji stomak (Merkur na samom kraju VI polja ~ predeo izmedju donjeg deca creva i kanala koji vode ka bubrezima i jajnicima) i dodatno je oprljen od strane Sunca, ima aplikaciju sa Venerom, koja je vladar tačke boravka u bolnici i koja je isto oprljena od strane Sunca i dodatno su oboje u VI polju (a po nekom starom pravilu, VI polje je I polje bolnice) Mesec je u aplikaciji prema svima njima ~ i prema Suncu i prema Merkuru i prema Veneri, tako da je vrlo moguće da ćeš ipak morati da ideš u bolnicu. :(

Shmishonja
05-01-2010, 10:28
juce tj u nedelju sam se bas duboko porezala na prst nozem i isla na previjanje umalo da prst odrezem................navece dobijem prehladu sa onom minijaturnom temperaturom koja je evo sad popustila ali sam sva teska i plus stomak me boli zenski problemi .....vidite kako mi je pocela ova godina....nigde ne mogu iz kuce
pitanje da li cu biti dobrog zdravlja u ovoj 2010

19 i 47h
4.1.2010.
banja luka

Da vidimo :

■ ti si Sunce na 14° Jarca u V polju

■ Mesec 09° Device na kraju I polja

■ arapska tačka bolesti 08° Raka, upravo sa tim Mesecom...

■ VI polje je na 29° Jarca, Saturn na 04° Vage

■ Sunce je pod vladavinom Saturna, bolest vlada tobom, Saturn ne voli Sunce (povezivanje preko pada) bolest ne voli tebe. Separacioni 90° medju njima nam pokazuje da već neko vreme si bolesna. Sam Mesec je na stepenu Saturna, dok je Saturn preko lica povezan sa Mesecom ~ ni ovde nije najbolja situacija... separacija retro Marsa sa Asc' ~ povreda (a i "ženski" problemi) + vl. VIII (izlučivanje) na vrhu VII polja (ona ženska "stvar")

■ promena VI polja iz kardinalnog (akutni problemi) u fixni znak (hronično) kao i činjenica da Saturn kao vladar i Jarca i Vodolije uskoro kreće retrogradno nam ukazuje da ćeš još dugo kuburiti sa zdravljem, jer će se stalno "vraćati"...

■ ono što je donekle ohrabrujuće je da Sunce ima aplikaciju sa Venerom ~ koja vlada X poljem ~ lekarski tretman, pa će ipak koliko toliko lekovi da smiruju situaciju u datom trenutku.

loreley
05-01-2010, 13:23
Žao mi je što si morala da čekaš, al ne mogu da stignem sve horarce da odradim (dodatno nisam u Bgd, već na selu, u gostima, pa sam na wireless lap top-u i ne mogu puno da budem na Forumu...) tako da sve molim za malo strpljenja :(

Što se tiče tvog horarca ~ da vidimo :

■ ti si Mesec 07° Device u III polju

■ VI polje u Strelcu sa Jupiterom na 27° Vodolije na samom kraju VIII polja

■ arapska tačka bolesti 02° Blizanaca, sa retro Merkurom na 14° Jarca na samom kraju VI polja

■ lekar opšte prakse, kao i lekar specijalista su predstavljeni istom planetom ~ Saturn na 04° Vage u IV polju

■ arapska tačka boravka u bolnici je 09° Bika, sa Venerom na 12° Jarca odmah iza Merkura.

■ ovde imamo da je Mesec u Devici ~ donji stomak, VI polje Strelac ~ predeo kukova i zadnjice, u VIII polju ~ genitalije, organi sekrecije, bubrezi, bešika...

■ Južni Čvor na Asc' ~ temperatura, s obzirom da je aplikacija ~ temperatura će rasti vrlo brzi (kardinalni znak) Merkur retrogradan i egzaltira Marsa ~ kao vladar tačke bolesti ~ vidimo da je u pitanju upalni proces vezan za donji stomak (Merkur na samom kraju VI polja ~ predeo izmedju donjeg deca creva i kanala koji vode ka bubrezima i jajnicima) i dodatno je oprljen od strane Sunca, ima aplikaciju sa Venerom, koja je vladar tačke boravka u bolnici i koja je isto oprljena od strane Sunca i dodatno su oboje u VI polju (a po nekom starom pravilu, VI polje je I polje bolnice) Mesec je u aplikaciji prema svima njima ~ i prema Suncu i prema Merkuru i prema Veneri, tako da je vrlo moguće da ćeš ipak morati da ideš u bolnicu. :(

danas mi truncicu bolje, pijem lijekove a sad cu da odem pa da si platim pretrage tj ultrazvuk jer me uvjeravaju da mi je sve to od menge..pa nisam luda a ja imam osjećaj da mi se iznutra nesto para i jako me strah..temperature vise nema bolovi su povremeni..simboliku bolnice mozda ispunim i jucerasnjim odlaskom na hitnu i danasnjim (idem oko 2) odlaskom u poliklniku na plaćene pretrage..sta ti mislis?moze li tako proći kojim slučajem?
ne voolllllllim bolnice:( a imam i previse posla...ajoj..
zanima me i da li ce to dugo potrajati i zauzeti sire razmjere i dugotrajne stete? Čakovec, 13:23

CARAPICA
05-01-2010, 19:00
Treba mi pomoć. Please, temperatura me cjepa, a ništa, baš ništa me ne boli... jedino sam imala upalu mišića da nisam mogla hodati, ali prošlo je. Pitanje je što mi je sa zdravljem?
18:58 , 5.01.2010 Pula...

Marsovka
07-01-2010, 13:38
Moj dobar prijatelj je pre 2 dana imao tesku saobracajnu nesrecu u kojoj je polomio kljucnu kost i jos stosta. Zasad imam povrsne informacije o dogadjaju, pa ne znam sta se tacno dogodilo, tek sigurno je da je prilicno ugruvan i da mu predstoji dug boravak u bolnici. Zanima me kako ce teci njegov oporavak i koliko mu je zapravo ugrozeno zdravlje?
06.01. - 15:05 Pozarevac
p.s. Imam problem s racunarom, pa ne mogu trenutno da pogledam kartu. Zahvalna sam na pomoci svakom ko nadje malo vremena:)

Shmishonja
08-01-2010, 13:07
danas mi truncicu bolje, pijem lijekove a sad cu da odem pa da si platim pretrage tj ultrazvuk jer me uvjeravaju da mi je sve to od menge..pa nisam luda a ja imam osjećaj da mi se iznutra nesto para i jako me strah..temperature vise nema bolovi su povremeni..simboliku bolnice mozda ispunim i jucerasnjim odlaskom na hitnu i danasnjim (idem oko 2) odlaskom u poliklniku na plaćene pretrage..sta ti mislis?moze li tako proći kojim slučajem?
ne voolllllllim bolnice :( a imam i previse posla...ajoj..
zanima me i da li ce to dugo potrajati i zauzeti sire razmjere i dugotrajne stete? Čakovec, 13:23 05-01-2010

Da vidimo dalje :

■ ti si predstavljena retro Merkurom na 13° Jarca u VIII polju ~ baš ti je loše "tamo dole" :(

■ Mesec je 20° Device u praznom hodu u V polju... situacija nikako da se "mrdne" na bolje...

■ VI polje je Venera na 13° Jarca O° tvoj Merkur pa O° Sunce ~ oboje ste spaljeni i loši...

■ arapska tačka bolesti je u Ovnu sa retro Marsom na 17° Lava u IV polju

• retrogradnost i spaljenost nam baš "slikovito" (na žalost na tvoju štetu) pokazuju tvoju trenutnu lošu zdravstvenu situaciju, ali s obzirom da em je spaljenost separaciona, em uskoro Merkur kreće direktno, zdravstveni problemi ne bi trebalo da još dugo traju :)
• dodatno Mesec i preko antiscije i kad bude promenio znak ima aspekt sa Saturnom, pa samim tim Saturn kao vladar i lekara specijaliste (IX polje) i kao lekarski tretman (X polje) će ti pomoći da ozdraviš :)
• vremenski -/+ 2 nedelje :)

Shmishonja
08-01-2010, 13:20
Treba mi pomoć. Please, temperatura me cjepa, a ništa, baš ništa me ne boli... jedino sam imala upalu mišića da nisam mogla hodati, ali prošlo je. Pitanje je što mi je sa zdravljem?
18:58 , 5.01.2010 Pula...

Da vidimo :

■ ti si Sunce na 15° Jarca na samom vrhu VI polja ~ "ledeni plamen" ~ tj. smenjivanje vrućice i groznice.

■ Mesec 23° Device u III polju u praznom hodu (a preko antiscije samo ima 180° sa Saturnom, vladarom VI polja) otežano disanje, nervoza, slabost celog tela.

■ VI polje ~ kao što smo malopre videli, Saturn na 04° Vage u III polju ~ blokada celog organizma na nervnoj bazi usled stresa i preopterećenosti kako na poslu, tako i zbog nekih privatnih problema (Saturn je pod vladavinom Venere koja vlada X poljem ~ posao...)

■ arapska tačka bolesti je u Blizancima sa retro Merkurom na 13° Jarca spaljenim od Sunca na vrhu VI polja (a i on je u O° sa tom maloprepomenutom Venerom)

• ovde vidimo da je problem nastao zbog "prelivanja čaše" što se tiče tvoje izdržljivosti nervnog sistema (Merkur) jer su se situacije i stresovi (spaljenost) gomilali (retrogradnost) i jednostavno organizam više nije mogao to da izdrži.

• s obzirom da je ta spaljenost prošla (mislim na Sunce i Merkur) najveći problem je prošao ~ sad ista ta Venera ima O° sa Suncem ~ a Venera kao vladar X polja (lečenje) će ti obezbediti oporavak, brz (kardinalni znak) pa ćeš moći da se vratiš svojoj "borbi za mesto pod suncem" vrlo brzo (vremenski ~ par dana je u pitanju) :)

Shmishonja
08-01-2010, 13:57
Moj dobar prijatelj je pre 2 dana imao tesku saobracajnu nesrecu u kojoj je polomio kljucnu kost i jos stosta. Zasad imam povrsne informacije o dogadjaju, pa ne znam sta se tacno dogodilo, tek sigurno je da je prilicno ugruvan i da mu predstoji dug boravak u bolnici. Zanima me kako ce teci njegov oporavak i koliko mu je zapravo ugrozeno zdravlje?
06.01. - 15:05 Pozarevac
p.s. Imam problem s racunarom, pa ne mogu trenutno da pogledam kartu. Zahvalna sam na pomoci svakom ko nadje malo vremena:)

Da vidimo :

•○• on je predstavljen retro Marsom na 17° Lava u III polju

•○• Mesec je 05° Vage na samom kraju IV polja

•○• njegovo VI polje je horarno IV polje sa retro Merkurom na 11° Jarca separacija spaljenosti od Sunca u njegovom IX polju (njegova zdravstvena situacija i jeste bila "spaljena" najverovatnije negde na nekom autoputu?)

•○• s obzirom da je u bolnici ~ treba nam i vladar X polja kao lekarski tretman, da bi videli da li to deluje i pomaže ~ to je Saturn u Vagi na kraju njegovog VI polja i ima separacju sa Mesecom (vladar III polja) ~ ovo nam pokazuje da su ga s jednog odeljenja preacili na drugo radi boljih uslova za negu.

○•○ aplikacije : sam Mars ima samo aplikaciju sa Mesecom, koji će da ga spoji i sa Merkurom i sa Venerom i sa Suncem i sa Jupiterom posle svih tih aspekata Meseca. Sama retrogradnos i fixnost u kome se nalazi Mars ukazuje na jako dug oporavak (čak i duži od očekivanog) dok retrogradni Merkur u Jarcu (signifikator za kosti, Merkur ~ gornji ekstremiteti, Jarac ~ donji) nam ukazuje da bi trebalo da se dobro provere porede i prelomi da ne bi bilo problema sa lošim zarastanjem kostiju.

■ kučno lečenje za sad ne dolazi u obzir, jer Mesec kao vladar IV polja "ne voli" Marsa nikako iako je Mars na stepenu Meseca (njemu se ide kući) a i dodatno ~ Saturn ~ lečenje, lekarski tretman ~ isto tako ne voli Marsa a sa Mesecom je povezan preko lica ~ isto nije opcija kućnog lečenja. Ovde se vidi da retro Mars polako ide ka vrhu IV (od tvog prijatelja IV polje) što ukazuje na njegovu želju (a kasnije i mogućnost) da ide kući ~ vremenski barem mesec dana...

Nadam se da će sve ipak da prodje dobro i da će ti se prijatelj brzo oporaviti bez većih propratnih problema :)

Poppy
08-01-2010, 19:24
Ciao Shmisho,

Je li blesavo da priupitam za oporavak jedne javne licnosti? Naime, ta licnost je trenutno u kontrolisanoj komi nakon operacije na mozgu. Da li ce se oporaviti?

8.1.2010.
19:22h
TGD

selena
08-01-2010, 22:37
imam jedno pitanje -jel moje srce bolesno ili opet ja imam malo psihe da me plaši? i ima li kakve šanse da se moje zdravlje promjeni na bolje?
cakovec,8.1.2010 u 22.37

CARAPICA
09-01-2010, 02:10
Da vidimo :

■ ti si Sunce na 15° Jarca na samom vrhu VI polja ~ "ledeni plamen" ~ tj. smenjivanje vrućice i groznice.

■ Mesec 23° Device u III polju u praznom hodu (a preko antiscije samo ima 180° sa Saturnom, vladarom VI polja) otežano disanje, nervoza, slabost celog tela.

■ VI polje ~ kao što smo malopre videli, Saturn na 04° Vage u III polju ~ blokada celog organizma na nervnoj bazi usled stresa i preopterećenosti kako na poslu, tako i zbog nekih privatnih problema (Saturn je pod vladavinom Venere koja vlada X poljem ~ posao...)

■ arapska tačka bolesti je u Blizancima sa retro Merkurom na 13° Jarca spaljenim od Sunca na vrhu VI polja (a i on je u O° sa tom maloprepomenutom Venerom)

• ovde vidimo da je problem nastao zbog "prelivanja čaše" što se tiče tvoje izdržljivosti nervnog sistema (Merkur) jer su se situacije i stresovi (spaljenost) gomilali (retrogradnost) i jednostavno organizam više nije mogao to da izdrži.

• s obzirom da je ta spaljenost prošla (mislim na Sunce i Merkur) najveći problem je prošao ~ sad ista ta Venera ima O° sa Suncem ~ a Venera kao vladar X polja (lečenje) će ti obezbediti oporavak, brz (kardinalni znak) pa ćeš moći da se vratiš svojoj "borbi za mesto pod suncem" vrlo brzo (vremenski ~ par dana je u pitanju) :)


Puno, puno ti hvala:) Istina, već danas se osjecam bolje, baš me prepalo ovako iznenada ali sve što je spomenuto je istina, pa je valjda to nekako i trebalo izači vani... Hvala ti još jednom

Shmishonja
09-01-2010, 13:16
Ciao Shmisho,

Je li blesavo da priupitam za oporavak jedne javne licnosti? Naime, ta licnost je trenutno u kontrolisanoj komi nakon operacije na mozgu. Da li ce se oporaviti?

8.1.2010.
19:22h
TGD

Ne, zašto ~ ružno reći, ali odličan primer za vežbu ~ tako barem može da se prati šta se dešava...

• kao i svako koga ne znamo lično, a interesuje nas na nekom nivou ~ gledamo kao VII polje ~ jer je ta osoba "preko puta nas"

○ ova osoba je znači predstavljena VII poljem u Vodoliji sa Satrunom na 04° Vage na kraju horarnog II polja (njeno VIII polje ~ koma) Na prvi pogled egzaltirani Saturn može da nas zavara zbog svoje "snage", ali ne smemo da zaboravimo da Saturn "ne voli" ni Marsa (operacija) ni Sunce (mozak, vitalnost, snaga) a i preko lica je vezan za Mesec... on voli sebe, kao i Veneru sa kojom je imao i poslednji aspekt, a čak jako voli i Merkura (koji je ovde vladar VIII polja ove osobe, pored vl. i V polja)

○ VI polje (boravak u bolnici, problem sa zdravljem) je na 28° Raka (inače stepen pada Marsa) i nedavno je i Južni Čvor bio u O° sa tim poljem (osoba je možda pre manje od 7 dana i dospela u bolnicu) a znamo da je on "obezglavljen" tj. zdravstveni problem bi mogao da ima veze sa glavom... dodatno, arapska tačka boravka u bolnici je u Strelcu upravo sa Jupiterom kao vladarom koji se našao na samom vrhu I polja od ove osobe (i sa kojom je Mesec dok je još bio u Vagi i nije ušao u prazan hod i promenio znak i imao 120°) Da nije u pitanju neko zakrčenje, tromb koji je prouzrokovao taj problem?

○ sam Mesec se nalazi na 04° Škorpiona na samom kraju horarnog III polja ~ od ove osobe IX polje (nije u pitanju "obična" bolnica, jer IX polje predstavlja lekare specijaliste i ustanove tog tipa, jer VI polje može biti i ambulanta) Mesec je pod vladavinom Marsa (operacija) koji se inače i nalazi na kraju VI polja, u njegovom triplicitetu, terminu, licu, sve vezano za Veneru je izgon, a sam Mesec koji se nalazi i na svom stepenu je u padu ~ ovo nam i ukazuje na kolaps organizma i zdravstveni problem koji je zahtevao hiruršku operaciju.

○ lekarski tretman koji je primenjen (operacija i izazivanje kome) je predstavljeno X poljem ~ koje je ... a gde bi pa bilo, nego u Škorpionu... upravo sa Marsom kao vladarom u VI polju i vladarom samog Meseca...

○ da vidimo šta će se dalje dešavati sa osobom ~ prva aplikacija koju Saturn ima je 120° sa Venerom kad ova predje u znak Vodolije, a on u medjuvremenu krene retrogradno, Mesec ima prvu aplikaciju sa retrogradnim Merkurom ~ nemojte se zavarati pa da pomislite da će Saturn da sklopi 90° sa retro Merkurom ~ jer posle 2 dana kako Saturn bude krenuo retrogradno, Merkur će da krene direktno i do egzaktnog sklapanja aspekta neće doći ~ ovo nam ukazuje da osoba će za dlaku da izbegne smrt... oporavak će teći jako sporo od očekivanog na početku (prvih par nedelja, ali će se posle toga situacija vidno i jako brzo promeniti (jer Saturn kao telo postaje retrogradan, a i Mesec je u padu i ima apl. sa retro Merkurom, dok se lekarski tretman ~ X polje ~ iz Škorpiona premešta u Jupitera kojim vlada Saturn i nalazi se na vrhu I polja i koji uskroo prelazi u znak Riba i time dolazi u povezanost sa Marsom preko triliciteta ~ efekat operacije & oporavak na vidiku)

Ne znam ko je u pitanju, ali se nadam da će njoj / njemu biti bolje :)

Shmishonja
09-01-2010, 15:04
imam jedno pitanje -jel moje srce bolesno ili opet ja imam malo psihe da me plaši? i ima li kakve šanse da se moje zdravlje promjeni na bolje?
cakovec,8.1.2010 u 22.37

Da vidimo :

■ ti si predstavljena Asc' na 29° Device sa retro Merkurom na 09° Jarca u IV polju (pa kasnije i Venerom na 17° Jarca u IV polju)

■ Mesec je 06° Škorpiona u II polju

■ VI polje je u Ribama sa Jupiterom na 28° Vodolije u V polju

■ arapska tačka bolesti je u Lavu sa Suncem na 18° Jarca u IV polju
~ Sunce i Merkur u separacionoj O° gde je Merkur bio spaljen ~ a dodatno i Venera je u apl. O° spaljivanja od Sunca ~ ovo nam sve ukazuje da tvoji srčani problemi ne samo što su genetski, već i ozbiljni jer se vremenom obnavljaju (retrogradnost)

■ uzrok (pored genetike) uvek i naravno je ~ stres ~ i Merkur i Sunce i Venera egzaltiraju ~ retrogradnog Marsa ~ stresovi koji su veliki i dugotrajni i imaju velike i loše posledice (Mars ne samo što je retro, veće je i peregniran jer nema snage) a stres se može videti i kroz simboliku ~ spaljenosti planeta.

■ s obzirom da postoji aplikacija izmedju Venere i Sunca, pa se tako Venera i Merkur spajaju, a dodatno i Mesec spaja sve njih, pa i ima aplikaciju sa retro Marsom ~ situacija je sledeća : zdravstveni problemi će i dalje da budu prisutni, poseta lekaru je preko potrebna, kao i izmena lekarske terapije koja ti je već data pre par godina.

◘ dodatno ~ sam vladar VI polja ~ Jupiter ~ uskoro prelazi u znak svog sedišta, pa ne samo da će egzaltirati Veneru (koja vlada IX poljem ~ lekar specijalista, već je i suvladar Asc') već će biti u triplicitetu povezan sa retro Marsom, što nam opet naglašava dugotrajnost lečenja ovog zdravstvenog problema.

selena
09-01-2010, 19:57
puno hvala!

Alkmene
11-01-2010, 15:58
Hoce li se moje zdravlje popraviti? Zahvaljujem unaprijed.

luna70
14-01-2010, 02:11
Imam dilemu da li ovo pitanje ovde postaviti i kako? Evo cemu se radi, bolest - tezak prelom noge (prelom nastao 30.10.1981 11:30 Krusevac) - posledice imam ceo zivot. Veci problemi od decembra 2008 (kicma) a moje pitanje je
dalje posledice ove bolesti (izlecenje ili dalje komplikacije ili invalidnost)?
krusevac, 14.01.2009, 2:09
Hvala

Shmishonja
14-01-2010, 12:43
Mom ocu opet nije dobro ~ srce mu je još u goroj situaciji nego pre operacije 3 bajpasa i 1 pejsmejkera (evo i sad je na ispitivanjima) pa mi je pre neki dan palo napamet horarno pitanje ~ da li će rezultati ipak usloviti odlazak tate u bolnicu?

Datum : 10-01-2010
Vreme : 10h10am
Mesto : Bgd
Sistem kuća : Regiomontanus
Čart : http://i577.photobucket.com/albums/ss212/Traditional_Astrologer/charts/tatabolnica.png

Pa kad stignem(o) ~ pogledam(o) :cool:

Shmishonja
14-01-2010, 14:11
Imam dilemu da li ovo pitanje ovde postaviti i kako? Evo cemu se radi, bolest - tezak prelom noge (prelom nastao 30.10.1981 11:30 Krusevac) - posledice imam ceo zivot. Veci problemi od decembra 2008 (kicma) a moje pitanje je
dalje posledice ove bolesti (izlecenje ili dalje komplikacije ili invalidnost)?
krusevac, 14.01.2009, 2:09
Hvala
Da vidimo :

■ ti si predstavljena retro Marsom na 15° Lava u IX polju (IX polje su kukovi, pa se vidi otežan hod ili bolovi prilikom hodanja, a i sam retro Mars pokazuje da su mišići pokretači slabi, Lav ~ kičma)

■ VI polje je isto pod vladavinom tog Marsa

■ Mesec 10° Jarca u II polju (Jarac vlada kostima, postavka Meseca u znaku svog izgona pokazuje "loše, sve van onog dobrog")

■ arapska tačka zdravstvenog problema je u Devici sa retro Merkurom na 05° Jarca, odmah iza Meseca u II polju (opet ~ motorika, kosti, egzaltiacija Marsa ~ prelom, pod vladavinom Saturna ~ odredjena deformacija, problem sa kostima) i dodatno Merkur je suvladar X polja (način lečenja) dok sam vrh X polja je na Regulusu, sa Suncem na 23° Jarca...

■ trajnost zdravstvenog problema posmatramo kroz vladara VI polja ~ Mars je u fixnom znaku i još dodatno retrogradan ~ fixni znaci označavaju "najduži vremenski period" a to retrogradnost dopunjuje.
■ aplikacije nam ukazuju na dalji tok dogadjaja ~ Mars ima tamo "daleko" tek 180° sa Venerom (kad ova udje u Vodoliju) a odmah posle toga i sa Suncem (isto 180° i isto kad Sunce predje u Vodoliju) a i sam Mesec ima prvu aplikaciju sa Suncem (i to pomračenje...) :(

~ iz ovoga vidimo da ćeš još dugo posećivati lekara (Venera je vladar VII polja) i da ćeš sigurno menjati lekarske terapije (Sunce vladar X polja) :(
~ invalidnost ili bilo koji drugi deformitet nema u čartu, jer sam Mars nema povezivanja na taj način sa Saturnom, niti Saturn sa Marsom ~ jer oni su povezani preko izgona... "ne vole" jedan drugog, pa se "ne primećuju"...


Hoce li se moje zdravlje popraviti? Zahvaljujem unaprijed. 11-01-2010 15:58
Da vidimo :

■ ti si Mesec na 10° Strelca na samom kraju V polja (nisi navela koji su zdravstveni problemi u pitanju, a nisi navela ni datum ~ vreme ~ mesto postavljanja pitanja, pa sam uzela vreme kada si postovala pitanje na topiku)

■ VI polje je u Strelcu, sa Jupiterom na 28° Vodolije na samom vrhu IX polja (zdravstveni problem vezan za krv, kukove, šećer u krvi?)

■ arapska tačka bolesti 00° Blizanaca sa retro Merkurom na 06° Jarca u VI polju (problem sa ekstremitetima, kostima, glavoboljom, nekom upalom?)

■ Mesec ima prvu aplikaciju sa Marsom, pa onda ulazi u VI polje i posle sklapa aspekt sa Jupterom ~ ovo nam govori da će se zdravstveni probelmi nastaviti (obnoviti, pa čak i malo pogoršati) i da ćeš imati zdrvstvenih problema još barem narednih 3 meseca :(

luna70
14-01-2010, 19:41
....
ti si predstavljena retro Marsom na 15° Lava u IX polju (IX polje su kukovi, pa se vidi otežan hod ili bolovi prilikom hodanja, a i sam retro Mars pokazuje da su mišići pokretači slabi, Lav ~ kičma)
...

baš tako slabi mišići, moram da vežbam svakodnevno, ali u poslednje vreme ....
....
~ iz ovoga vidimo da ćeš još dugo posećivati lekara (Venera je vladar VII polja) i da ćeš sigurno menjati lekarske terapije (Sunce vladar X polja) :(
...

Da li iz ovoga mogu zaključiti i mogućnost hirurške operacije (noga, kičma)?
Hvala Shmishi.

Alkmene
14-01-2010, 22:14
Da vidimo :

■ ti si Mesec na 10° Strelca na samom kraju V polja (nisi navela koji su zdravstveni problemi u pitanju, a nisi navela ni datum ~ vreme ~ mesto postavljanja pitanja, pa sam uzela vreme kada si postovala pitanje na topiku)

■ VI polje je u Strelcu, sa Jupiterom na 28° Vodolije na samom vrhu IX polja (zdravstveni problem vezan za krv, kukove, šećer u krvi?)

■ arapska tačka bolesti 00° Blizanaca sa retro Merkurom na 06° Jarca u VI polju (problem sa ekstremitetima, kostima, glavoboljom, nekom upalom?)

■ Mesec ima prvu aplikaciju sa Marsom, pa onda ulazi u VI polje i posle sklapa aspekt sa Jupterom ~ ovo nam govori da će se zdravstveni probelmi nastaviti (obnoviti, pa čak i malo pogoršati) i da ćeš imati zdrvstvenih problema još barem narednih 3 meseca :(

Sve si pogodila, SVAKA TI CAST! ... Imam problem sa krvnom slikom, sklona sam anemicnosti... Imam problema sa kicmom, ramenima, tj. sa ligamentima... Glavobolje da, i to zbog mikroadenoma na hipofizi, koji lijecim evo skoro dvije godine... I da, zbog toga sto sam na terapiji sa ljekovima, imam problema sa mokracnim kanalima... Sve gore od goreg... Ali, hranim se pozitivnoscu i ne mislim puno o zdrastvenim problemima, navikla sam se... ;)

Pitanje je postavljeno u Podgorici (eto, ako te zainteresuje da opet pogledas):) ...

Hvala ti puno na brzom odgovoru. Zelim ti puno uspjeha u daljem radu i u zivotu uopste. :)

kole
15-01-2010, 11:31
Mom ocu opet nije dobro ~ srce mu je još u goroj situaciji nego pre operacije 3 bajpasa i 1 pejsmejkera (evo i sad je na ispitivanjima) pa mi je pre neki dan palo napamet horarno pitanje ~ da li će rezultati ipak usloviti odlazak tate u bolnicu?

Datum : 10-01-2010
Vreme : 10h10am
Mesto : Bgd
Sistem kuća : Regiomontanus
Čart : http://i577.photobucket.com/albums/ss212/Traditional_Astrologer/charts/tatabolnica.png

Pa kad stignem(o) ~ pogledam(o) :cool:

Tata je MeR na 7st. Jarca - pod vladavinom Saturna u egzaltaciji Ma triplicitetu i terminu Ve ( Venera je vladar AT boravka u bolnici i tatinog XI polja koje predstavlja ljekara specijalistu). Sa Ju koji je vladar njegovog VI polja je povezan preko pada.

Njegovim VI poljem vlada Ju na 28 Vodolije pa je zdravlje pod vladarstvom i triplicitetu Saturna ( Saturn je vladar AT bolesti ) Ju je u tvom XII polju pa si ti jako zabrinuta za njegovo zdravlje.

Mene ovdje tjesi sto Ju uskoro ulazi u Ribe gdje ce se jako dobro osjecati.

Molim vas da dopunite.

Shmishonja
15-01-2010, 12:24
Tata je MeR na 7st. Jarca - pod vladavinom Saturna u egzaltaciji Ma triplicitetu i terminu Ve ( Venera je vladar AT boravka u bolnici i tatinog XI polja koje predstavlja ljekara specijalistu). Sa Ju koji je vladar njegovog VI polja je povezan preko pada.

Njegovim VI poljem vlada Ju na 28 Vodolije pa je zdravlje pod vladarstvom i triplicitetu Saturna ( Saturn je vladar AT bolesti ) Ju je u tvom XII polju pa si ti jako zabrinuta za njegovo zdravlje.

Mene ovdje tjesi sto Ju uskoro ulazi u Ribe gdje ce se jako dobro osjecati.

Molim vas da dopunite.

Hvala Kole :)

Da, tata je predstavljen retrogradnim Merkurom na 07° Jarca relativno na kraju njegovog VII polja (donji deo bubrega je takodje kritičan)

Mesec je na 25° Škorpiona (s uvladar je tatem jer je njegovo I polje na krajnjim znacima Blizanaca) i nalazi se u njegovom V polju (srce u jako lošem stanju)

Njegovo VI polje je pod vladavinom Jupitera na 28° Vodolije u njegovom IX polju (njegovo zdravlje mora da "brine" lekar specijalista, a i dodatno, ako i bude bio u bolnici, biće u nekoj bolnici koja je baš "specijalizovana" za njegovu vrstu bolesti)

Arapska tačka bolesti je u Vodoliji sa Saturnom na 04° Vage (koji uskoro kreće retrogradno) i nalazi se u njegovom IV polju (dodatno ima probleme sa svime što je u delu grudnog koša ~ pored srca, ima probleme sa plućima)

Ovde vidimo da on kao Merkur "ne voli" svoju bolest ~ Jupiter (povezan sa njim preko lica i pada... dodatno Mesec ima aplikaciju 90° sa Jupiterom (što može da pokaže da će zdravstveni problem da i dalje traje, a možda i da se pogorša) i posle toga Mesec ulazi u Strelca pa samim tim ulazi i u samo VI polje (dolazi pod vladavinu tog Jupitera) a sam Jupiter ulazi u znak svog sedišta i postaje izuzetno jak (a to baš i nije dobar znak jer Jupiter u Ribama je povezan sa Merkurom i preko izgona i preko pada!) a dodatno s obzirom da sam Jupiter vlada i njegovim VII poljem i njegovim X poljem (njegov lični lekar ~ lekarski tretman) vrlo je moguće da mu ni jedan ni drugi neće moći pomoći)

Od drugih aplikacija, sam Merkur tek kad krene direktno i kad promeni znak i udje u Vodoliju ima prvu aspekt 120° sa Saturnom, a i Mesec kad promeni znak i udje u Strelaca, ima 60° sa Saturnom ~ koji je u ovom slučaju vladar tatinog VIII i IX polja... a i u medjuvremenu sam taj isti Saturn kreće retro i menja znak i prelazi u znak Device i dolazi pod vladavinu ~ Merkura (Merkur u Vodoliji ■ Saturn u Devici = recepcija po vladarstvu) tako da čak postoji opcija da za par meseci mu predlože ne samo hospitalizaciju, već možda čak i još jednu hiruršku intervenciju!

Videćemo :(