Tema: Mesec
View Single Post

Old 25-08-2006, 23:09  
duholika
Prijatelj foruma
 
duholika's Avatar
 
duholika je offline
Registrovan: Aug 2006
Poruke: 80
duholika je na dobrom putu
Rep Power: 14
Standardno

Mesec u prvoj kuci
Vaše emocije nisu skrivene i ne polazi vam za rukom da ih maskirate. One su svima ocigledne. Vi ste stidljivi i skromni, ali volite promene. One su vam potrebne da bi ste dobro funkcionisali.Povremena putovanja i nova poznanstva su ono što vas ispunjava. Dosta lako potpadate pod uticaj okoline. Vaše psihicko stanje u velikoj meri zavisi od vašeg izgleda i utiska koji ostavljate na druge ljude. Kapriciozni ste. Ponekad ste promenljivog raspoloženja i previše placljivi. Cesto okruglo lice.

Mesec u drugoj kuci
Ovo je najcešce znak promenljivog materijalnog stanja. Novac dolazi od mase ljudi, pa je onda povoljno bavljenje maloprodajnom trgovinom i slicnim delatnostima u kojima ucestvuje veliki broj ljudi. Kod muškaraca izvor novca može biti žena, najcešce majka ili supruga, ali i prodaja stvari koje žene masovno koriste. Sigurnost je od presudnog znacaja za bilo koju vrstu veze, kako poslovnu tako i emotivnu.

Mesec u trecoj kuci
Imate radoznao i prilagodljiv um. Vešti ste u kominikacijama sa okolinom i to i usmeno i pismeno. Lako ulazite u emotivne veze, ali ih lako i ostavljate. Imate problem uspostavljanja cvršce i trajne sentimentalne veze. Više ste skloni maštanjima nego delanju. Volite da putujete i da menjate mesto boravka. Odnos sa bracom ili sestrama igra važnu ulogu u vašem životu. Duhoviti ste i interesantni za društvo.

Mesec u cetvrtoj kuci
Vi ste osoba porodicnog duha sklona porodicnom životu. Miran domaci život ispunjen intimnostima vas sasvim zadovoljava. Jednostavni ste, štedljivi i okrenuti prakticnim stvarima. Moguce je da cete se u životu par puta seliti. Skloni ste ka okultizmu i mistici. U detinjstvu su roditelji odigrali veliki uticaj na vas, a to naslede vam je i danas veoma važno. Prošlost i emotivne doživljaje nikad ne zaboravljate.

Mesec u petoj kuci
Vi ste kreativna osoba. Imate naglašenu instinktivnost i to u velikoj meri doprinosi vašoj originalnosti.Veoma ste društveni, volite zabave i zadovoljstva. Velikodušni ste, volite raskoš i proživljavate ljubavne zgode. Strastveni ste i ljubav je važna u vašem životu. Zbog nje ste spremni puno da rizikujete. Ponekad previše verujete u svoje mogucnosti, a skloni ste snobizmu i taštini. Imate naglašenu sklonost ka špekulacijama.

Mesec u šestoj kuci
Cesto cete menjati ono cime se bavite dok ne pronadete posao koji vas zadovoljava. Kada radite najvažnije vam je da ste time ispunjeni, da se osecate korisno i produktivno. Glava vlada vašim srcem. Pedantni ste, korektni i jednostavni. Vodite racuna o svom zdravlju, ali je ono promenljivo. Posebno vam je osetljiv stomak. Mnogo toga u vašem zdravlju je na psihosomatskoj osnovi.

Mesec u sedmoj kuci
Ovaj položaj cesto ukazuje da imate pažljivog i nežnog partnera, istina na momente dosta cudljivog. Imate jaka osecanja za svog partnera, ali u bracnom životu vas ocekuju kolebanja i promene. Probirljivi ste i neodlucni, a znate da budete i kapriciozni. U javnosti ste popularni i volite društvenost. Svoja osecanja iskazujete na živahan nacin. Predusretljivi ste, uravnoteženi i imate potrebu za harmonijom i ljubavlju.

Mesec u osmoj kuci
Moracete se dobro boriti za svoju egzistenciju. U pomoc vam može lako doci novac drugih ljudi, jer sa njime cete imati više srece nego sa onim koji sami zaradite. Imate strahove od bolesti i smrti, skloni ste preteranoj brizi i patnjama. Vaša ranjivost je ocigledna pa je potrebno da izbegavate opasnost. Ipak, vaša moc regeneracije je velika, narocito na emotivnom planu. Seksualni porivi su vam naglašeni i tu imate snažan životni motiv.

Mesec u devetoj kuci
Vi tragate neprestano za novim iskustvima i izazovima. Privlace vas avanture, egzoticna mesta i putovanja. Lako se odlucujete na putovanje i boravak u inostranstvu. Imate aktivnu maštu i želju za znanjem. Skloni ste proucavanju religije i filozofije i potrebno vam je da mnogo toga proucite pre nego što pronadete ono što tražite. Od ruke vam ide nauka, psihologija, ali i poljoprivreda i kulinarstvo. Veoma cesto ste u centru zbivanja.

Mesec u desetoj kuci
Vi ste izdržljiva i strpljiva osoba sa naglašenim osecanjem dužnosti. Trezveno i prakticno gledate na stvari i trudite se da postignete stabilnost u svom životu. Cesto ste uspešni u javnim poslovima i dešava se da menjate službe, ali uvek održavate solidan položaj. Vaš ego je osetljiv i promenljivog ste raspoloženja. Vi ste dobra osoba koja u sebi ima umetnicku crtu. Od ruke vam ide bavljenje nekretninama, enterijerom, ugostiteljstvom.

Mesec u jedanaestoj kuci
Vi ste više zabrinuti zbog nevolja drugih ljudi nego zbog svojih problema. Priroda vam je puna razumevanja za druge ljude i humanost je vaša naglašena karakterna crta. Omiljeni ste u društvu i imate puno prijatelja. Pravite planove, imate puno želja i mnogo cemu se nadate. Iz emotivnih veza lako prelazite u prijateljstvo i obrnuto. Poštujete slobodu i svoju i tudu, pa i kad je ljubav u pitanju.

Mesec u dvanaestoj kuci
Vi ste veoma podložni spoljnjim uticajima i vaše raspoloženje se lako i cesto menja. Previše ste popustljivi prema drugima i skloni da se prepustite tudem uticaju i dominaciji. Tada vam se može desiti da postanete žrtva. Nežna i tanana priroda. Cesto prisutan kompleks manje vrednosti. Povuceni ste i odgovaraju vam izolovani poslovi. U ljubavi ste disponirani prema partneru i težite dubokoj uzajamnoj intimnosti.

ne mogu da odolim a da malo ne offtopicarim,pa da ne udarim reklamu za jedan fantastican text o Mo u vagi (ima tamo jos odlicnih textova) na http://www.astrologija-online.com/

Last edited by uspavana; 23-12-2007 at 16:59..
Submit to Digg   Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement