View Single Post

Jupiter polusekstil...
Old 08-01-2008, 20:02  
Chither
Veštac
 
Chither je offline
Registrovan: Sep 2007
Poruke: 824
Chither je na dobrom putu
Rep Power: 14
Standardno Jupiter polusekstil...

Ju 30 Sa

U detinjstvu ste verovatno bili ili previse sputavani ili potpuno bez kontrole, zato sada u vama postoji stalna borba izmedju zelje za slobodom i potrebe za ogranicenjem. Kada ste slobodni osecate se nesigurno a kada ste sputani zudite za slobodom. Morate da pronadjete odgovarajuci balans izmedju entuzijazma i opreza.

Ju 30 Ur

Cesto se nalazite u konfliktu sa samim sobom kada su u pitanju filozofija ili religija. Ne mozete da odlucite da li da pratite tradicionalna uverenja ili da zivite u skladu sa svojim uverenjima koja su zasnovana na vasim iskustvima. Vi zivot uopste shvatate drugacije od vecine ljudi. U zrelim godinama shvaticete da nije problem ziveti po svojim ubedjenjima a opet postovati i tradiciju.

Ju 30 Ne

Cesto se nalazite u situaciji kada ne mozete da odlucite da li da pratite svoj put razvoja i nastojite da svoj zivot ucinite lepsim i boljim ili da to stavite u drugi plan zarad drugih ljudi. Mozda cete i pokusavati da obe ove stvari ispunite u isto vreme, sto je iluzorno. Uz realniji i racionalniji pristup zivotu uspecete da ostvarite svoje zelje i planove, u suprotnom zivot cete podrediti pomaganju drugim ljudima da ostvare svoje zelje.

Ju 30 Pl

Imate jake moralne principe, mada ponekad na svom putu ne znate kako da postupite. Da li biti los prema nekome kako bi ostvario sebi korist ili se ipak odluciti za moralni postupak? Sta god da odaberete vazno je da spoznate svoje motive za odredjene postupke jer vi odlicno umete da procenite kada ste skrenuli sa uobicajenog puta.
Submit to Digg   Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement