View Single Post

Old 15-08-2016, 20:11  
Mimiza
Veštac
 
Mimiza's Avatar
 
Mimiza je offline
Registrovan: May 2010
Poruke: 598
Mimiza je na dobrom putu
Rep Power: 10
Standardno

Quote:
Originally Posted by Marshmallow86 VIdi Poruku
Bacila sam pogled na tvoju kartu, evo mog skromnog doprinosa
Prije svega, tvoj Mo nije samo vladar tvog ASC, vec i dispozitor tvog Sunca i Marsa. Sam Mo u Ribama je empatican, altruistican, mastovit, kreativan, ali i s obzirom na promjenjljivu prirodu Riba, dodatno sklon emotivnim previranjima, oscilacijama raspolozenja, filozofskom razmisljanju i preispitivanju najprije samog sebe, a zatim smisla svega i svacega.
To jeste!

Quote:
Originally Posted by Marshmallow86 VIdi Poruku
S obzirom da se tvoj Mo nalazi na pragu 9. polja (duhovnosti, filozofije, visih znanja), to dodatno akcentuje "obojenost" tvog Mjeseca navedenim.
Nikada nisam gledala na njega kao da pada u 9.kuću, mada ima istine jer me sve to privlači, baš kao i putovanja. Ironija je i da se više osećam "kod kuće" negde u inostranstvu nego u svojoj zemlji. Mada,možda je jedan od razloga i to što osim srpskog imam i strano poreklo kako sa očeve tako sa majčine strane, o čemu idu u prilog ove planete u 12 i da kažemo Mo na granici 9.k. Jedna simbolika ispunjena.

Zato sam i pitala za odlazak u inostranstvo. Međutim dvoumim se oko istog, da "ne tražim đavola", što bi rekli! Jer do sada su mi ove loše aspektovane planete u 12.k ,osim te jedne pozitivne stvari i bavljenja umetnošču,izgleda donosile mnogo više lošeg: alergije na najrazličitije stvari, često pogrešne dijagnoze lekara, ogovaranje i muljanje koleginice iza leđa, pa čak i lopove (srećom ne u kući već u dvorištu,pokrali neki očev alat iz garaže ) A tek za ljubavni život može se reći da je na nuli jer osim jedne duže veze sve ostalo se završavalo pre nego što bi započelo. Svi muškarci na isti kalup i njihov profil je sledeći: umetnici ili "umetnički tipovi", na prvu loptu sve onako fini,osećajni, romantični a u stvari-slabi kao ličnost,nestabilni emotivno i u svakom drugom pogledu, neodgovorni,prevrtljivi, podložni uticaju porodice i drugih ljudi,ne znaju šta hoće ni sami sa sobom a kamoli sa ženom koju "vole"... ili se pak ispostavi da je ta finoća i romantičnost samo glumatanje i da jedino što žele je šema za jednu noć ili neka bezvezna idi-mi-dođi-mi veza. Pa kad vide da sa mnom tako ne može, ili oni zbrišu ili ih ja otkačim. Znači katastrofa!

Quote:
Originally Posted by Marshmallow86 VIdi Poruku
Tvoj Mo je i peregrin, izvan sekte, a iznad horizonta, te aspektuje Ma&So u 12. polju trigonoma, a sa Venerom gradi 180 & sa Jupiterom (dispozitorom) 90.
Peregrin? Sad si me zbunila, jer ja sam negde čitala da je mesec u ribama dosta dobro postavljen. Naravno ne kao u raku/biku ali da je tu odmah iza njih, a svakako daleko ispred Mo u škorpiji i jarcu. Vidim da mnogo više znaš o jačini planeta itd, gde bih mogla da malo više pročitam o tome? sa terminom sekta,mestima gde se planeta "raduje" itd nisam upoznata.

Quote:
Originally Posted by Marshmallow86 VIdi Poruku
Venera & Jupiter daju Mjeseci recepciju, tj. primaju ga u svoju egzaltaciju (Ve) i sjedise (Ju).To objasnjava zasto ti zene u tvom zivotu (Ve) trce da im pomognes...
Ma što se ne/zahvalnosti i pomoći tiče-trče i muški i ženski,nema pravila.
Štaviše, uvek sam imala bolje odnose sa ženama u svom životu! Ono malo prijatelja što imam zapravo su žene. I ja sam njima pružala podršku i one meni, nekad samo u vidu saveta ali jako važnog jer ti preokrene čitav život. Znači uvek pomoć od majke, babe,tetke,sestre...a vidiš upravo su muškarci oni na koje ne možeš da računaš i to seže daleko u prošlost.

Svi slabi,nepouzdani-pradeda po majčinoj liniji surov i hladan čovek, baksuz, baš pravi Nemac, pomagao svima jer je bio na položaju i da se eto prikaže kao dobar,a rođenoj kćerki nije pomogao da nađe bolji posao već je u ono vreme radila za mašinom. Mogao je da joj pomogne i kada je htela da kupi kuću tu u komšiluku blizu devojačke kuće u centru-ali nije hteo,već je baba otišla na drugi kraj grada bogu iza nogu. Al je zato čovek bio lovac u slobodno vreme, šnjuvarao svuda sa društvom i provodio se, dok je u kući izigravao strogoću.

Sa očeve strane isto: deda alkoholičar,pradeda se kocka i juri ženske, izdržava ljubavnice dok ga žena i deca čekaju kod kuće i gotovo gladuju.

Generalno gledano-žene u mojoj familiji su sto puta jače i bolje kao ličnosti. Takva nam je geneza.


Quote:
Originally Posted by Marshmallow86 VIdi Poruku
Pozitivno je sto mislim da, ako bi se pokusala malo vise drustvenu eksponirati, kroz izlaske, aktivizam, drustvene mreze/medije (radi toga sto Ve vlada tvojim 11. poljem/analogija Vodolije) ne bi prosla neprimjeceno
To već i radim ( i zbog SMČ u blizancima ) iako baš ne volim društvene mreže... povezujem se sa kolegama iz zemlje iz inostranstva, pokušavam da se reklamiram ali za sada sve ide nešto traljavo. U Srbiji će veću pažnju izazvati selfi neke ženske u miniću, isturenih grudi i napućenih usta, ili nekog "opasnog tipa" sa tamnim naočarima i u pripijenoj majici-nego rezultat nečijeg kreativnog rada!

Quote:
Originally Posted by Marshmallow86 VIdi Poruku
Profesori (Ju), vladari tvog 9. polja (fakultet) te takodjer "vole", tj. primaju u sjediste. Jupiter ti je lijepo postavljen, u Strijelcu (sjedistu).
Ne bih baš rekla da me nešto vole,mada ima (retkih) izuzetaka. Primer1: kaže mi skoro profesorka Istorije umetnosti "Šta je sa Vama? Mnogo ste se promenili u poslednjih godinu-dve. Je li nešto nije u redu? Ako mogu da pomognem kažite..." to mi govori žena kojoj REČ nisam rekla o svojoj situaciji, a one muljare što mi predaju stručne predmete i što znaju da sam u problemima raznoraznim pa i finansijskim,jer sam im jednom prilikom to sama rekla, ti što me gledaju svaki dan na faxu-ni reč da kažu, barem da pitaju šta i kako! A da vidiš kako su aktivni kada treba da reklamiraju sinove i kćerke svojih kolega!

Primer br.2: jednog drugog profesora na faxu zamolila sam da me poveže sa određenim poznanicima,jer ipak veću jačinu ima kada pošalješ svoj portfolio a pre toga te je neko preporučio,nego kada sam naslepo šalješ svoje radove nekome ko te uopšte ne poznaje. Moj dragi profa je kao odgovor samo nešto neodređeno promuljao,ne sećam se šta-i izvrdao!

Hvala tebi PUNO na detaljnom tumačenju, i to što vidiš ono što ja ne vidim! Međutim, bez obzira na recepciju meseca i jupitera i ovog drugog u sedištu,izgleda da je u mom slučaju ipak jači aspekt Mo90Ju. Ili kao što si pomenula,njegova retrogradnost.

Sve u svemu, ono malo klijenata što sam do sada pridobila i kontakata što sam ostvarila u 99% slučajeva bilo je zahvaljujući sopstvenim snagama i angažovanju, zivkanju, slanju portfolija na razne strane itd.

Quote:
Originally Posted by Marshmallow86 VIdi Poruku
Mogla bi imati o srece u igrama na srecu, radi povezanosti vladara ASC, i dispozitora kroz 5. & 8. polje (Mjesec na prelazu iz 8. u 9.) i konjukciju Jupitera s Uranom.
Moguće, slabo sam praktikovala...

Quote:
Originally Posted by Marshmallow86 VIdi Poruku
S obzirom da se i vladar 5. i 10. polja (Mars) i vladar 2. polja (So) nalaze u 12. polju (analogno Ribama) smatram da je fotografija/film idealan nacin kreativnog izraza...
Film nije u pitanju,iako ga obožavam, već vrsta primenjene umetnosti-grafički dizajn. Inače sam pre toga završila filologiju i predavala po školama nekoliko godina, ali baš kada je tr Uran ušao u 10.kuću potpuno sam promenila karijeru i odlučila se za dizajn. Simbolika ispunjena! Inače da sam još malo ostala u onim vodama pretvorila bih se u zombija!

Quote:
Originally Posted by Marshmallow86 VIdi Poruku
...kao i partneri po zanimanju glumci/fotografi.
Ahahah,to nikako, njih mi je dosta! Od takvih sad bežim ko đavo od krsta! Treba mi neko stabilan u simbolici 7.polja. Ovo sunce treba izbegavati. Takođe,rekla bih da ono mnogo više govori o mom ocu nego o budućem partneru. On se,naime,bavio muzikom u mladosti, i od njega sam nasledila sav talenat za slikanje, muziku i jezike.
S obzirom na dosadašnja dešavanja u ljubavi, izgleda da je najbolje da kao medved u hibernaciji "prespavam" ovu 5.kuću, barem kada su muškarci u pitanju! Čekam ovu "savršenu sedmu",baš kao i ti! Ako se uopšte aktivira...

PUNO ti hvala na ovako detaljnom tumačenju!

Izvinjavam se što sam se ovako raspisala, ali s obzirom na opširno tumačenje htela sam da dam i opširan "feedback"!
Submit to Digg   Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement