View Single Post

Old 02-06-2015, 23:50  
makky
Veštac
 
makky's Avatar
 
makky je offline
Registrovan: Jan 2015
Poruke: 865
makky je na dobrom putu
Rep Power: 6
Standardno

Mislim generalno da Sa aktivira planete u stelijumu, ne samo što se tiče braka. Me je vladar Mc, očekujem sad da diplomiram napokon i nakon toga, nadam se na jesen nekom dosta dobrom poslu. Ako se to dogodi, to će biti i zbog prelaska Sa preko Me, ali i zbog prelaska Ju preko Mc. Ja čekam... Kada je Sa prelazio prvi put preko Me, imala sam neke ozbiljne razgovore za posao, i to je bap to što očekujem od jeseni. Ovaj unazađeni Sa sve samo odužio.
Što se tiče braka, sa ovim mojim sam i počela da pričam upravo o tome kada je Sa nagazio Ve (prvi put). I cela ta priča se razvijala dok je Sa išao direktno, da bismo raskinuli sa RXSa. Unazađeni se taman okreće na mom Asc i Ve (tj na 28*, a meni su Ve i Asc na 27*). I tu čekam...

Eto to je što sam preživela sa prvim prelaskom Sa preko ovih planeta u stelijumu, ostatak priče očekujem tamo na jesen, da definitivno preleti preko ovih planeta, pa da pređe preko So, pa preko Ur, pa da se vrati opet do So, i onda konačno neka otputuje preko Ur i da ga više ne gledam. Pa da vidim hoće li mi život biti cveće ili će me Sa definitivno izurnisati, da naučim još jednu lekciju, kao da ih nisam imala dovoljno za života. Nama sa Sa na Asc ceo život su saturnovske lekcije, ja čekam nagradu.

Što se tiče braka kod mene, mene brine i Dc u blizini Algola, i Hiron u 7.p. A valjda ću se udati. Svi astrolozi do sad su mi rekli da hoću, ja im nekako verujem. I to mi je jedna astrološkinja rekla nakon Sa povratka. A ako se udam pre Sa povratka, da ću se razvesti i da me opet brak očekuje nakon Sa povratka. Rekli su mi stariji muž, a nek bude i mlađi, samo nek već jednom dođe. Ma nek bude i žaba, baš me briga, ne čekam ja princa na belom konju.

A tebi ako je Ve vladar 7.p. u Strelcu, možda Sa uradi nešto po tom pitanju kada pređe preko nje?

Kakvi momci su te do sad privlačili? Mlađi ili stariji?

Kod mene je ovako išlo sa ovim mojim: upoznali smo se kada je Sa prelazio preko Ma (vladar 5.p. u 11.p) i družili smo se sve dok Sa nije prešao preko Pl (vladar Asc, dispozitor Ve, vladar 12.p.) i tada smo započeli tajnu vezu. Priča oko izlaska veze iz tajnosti, našeg braka i dece je započeta kada je Sa nagazio Ve i ta priča se razvijala polagano, ali se ništa nije konkretno dogodilo sve dok Sa nije krenuo retro kada smo raskinuli. Od tada (to je dva meseca) smo bez ikakvog kontakta. Čovek kao u zemlju da je propao.
Submit to Digg   Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement